Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Λιακόπουλε πες αλεύρι!

Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

Ξαναβγάλε στο ραδιόφωνο σου αυτόν τον τραγόπαπα, αυτόν τον σκοταδόψυχο, αυτόν τον καριόλη τον Σάββα Αχιλλέως που βασανίζει αθώες ψυχές, κάνοντας εξορκισμούς, λες και βρισκόμαστε ακόμα στον Μεσαίωνακαι λέει και ένα σωρό τρίχες ότι είναι αρετή η παρθενία, και κολασμένοι όσοι απολαμβάνουμε την ζωή και άλλες τέτοιες μπούρδες και θα τα ξαναπούμε σύντομα. Και αυτό επί της γης να έχεις υπ’ όψιν σου…

Γιατί στους ουρανούς… σας περιμένει έτσι και δεν αλλάξετε τροπάριο εσύ και οι αναγνώστες στο site σου, μια λίμνη φωτιάς και θειαφιού, άλλο πράγμα, μούρλια σου λέω! Θα βράζετε εις τους αιώνες μέχρι να ξανάγινετε άνθρωποι…Κατάλαβες εμποράκο της συμφοράς; Άιντε!Ο Χριστός δεν ήρθε στη γη για να τον γελοιοποιείς εσύ και οι τράγοι που βγάζεις στις εκπομπές σου.

Ο Χριστός μιλούσε για αγάπη και ελευθερία. Αυτά προς το παρόν… Πουτινιάρη μου…Και από ότι έμαθα πρόσφατα το 2016 ψόφησε και ο Σάββας Αχιλλέως, οπότε την γλιτώσαμε στα σίγουρα! Δεν θα τον ξαναβγάλεις στο ραδιόφωνο και δεν θα ξαναβασανίσει αθώες ψυχές. Καλή του ώρα και του Αχιλλέως...Θα κόβει βόλτες φαντάζομαι και θα χορεύει μαζί με τον Χουντόδουλο στην κόλαση.