Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ελληνική τηλεόραση (3)

Δεν θα μου παριστάνετε τους δημοκράτες οι αριστεροί και τα κουμμούνια όταν τα συντρόφια σας έχουν κατακάψει την Αθήνα τόσες φορές! Eίστε αυτό που κατηγορείτε τους άλλους... Να διευκρινίσω εδώ εντωμεταξύ ότι δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ την λέξη φασίστας , γιατί χάνει το ιστορικό της νόημα, με την έννοια ότι υπάρχουν ιστορικοί περίοδοι που χάθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι από τέτοιες νοοτροπίες σαν τις δικές σας,  είτε από τους ναζιστές, είτε από τους κομμουνιστές, αλλά αφού την έχετε συνέχεια στο στόμα σας θα την πω για να το εμπεδώσετε και να κοίταξε τε τα μούτρα σας στον καθρέφτη! Είστε φασίστες!
                                                       
Μπορεί και παραπάνω από τους ακροδεξίους όσον αφορά την κατάσταση στην σημερινή Ελλάδα! Άμα πάρουμε την φασιστομεζούρα και σας μετρήσουμε εσείς θα βγείτε από μπροστά. Το έφαγες το μπουνίδι σου στη μάπα Κανέλλη ε;


Εσύ Κανέλλη για να στρώσεις δεν χρειάζεσαι μπουνίδι από χρυσαυγίτη. Εσύ χρειάζεσαι βαριά κουμουνιστική μπότα πάνω στη μάπα σου για να στρώσεις! Γιατί παρόλο που είσαι μια λεσβιάρα του κερατά είσαι ενταγμένη σε ένα κόμμα που έχει μια από τις πιο σκοτεινές κοσμοθεωρίες της ανθρωπότητας σαν βασική ιδεολογία του. Και τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβιάρες σαν και του λόγου σου, τους έστελνε στα γκουλάκ!

Κανέλλη πάρε και εσύ ένα τραγουδάκι αφιερωμένο από τις αγαπημένες ροζ ακρίδες: