Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Ένα ευχαριστώ…

Σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δικηγόρο τον Δημήτρη και ένα καταπληκτικό παλικαράκι τον Ντινάκο που μου συμπαραστάθηκαν τότε που τραβούσα όλο αυτό το μαρτύριο με τον stalker! Επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους το είχα εξομολογηθεί τότε αυτό που τραβούσα. Την συμφοιτήτριά μου από το μεταπτυχιακό την Αργυρώ, καταπληκτική ψυχολόγος η Αργυρώ, με καταλάβαινε πάρα πολύ και κρύβει και αυτή τους δικούς της δαίμονες μέσα της...

H Αργυρώ είχε καταλάβει πολλά από αυτά που θα γίνουν τώρα. Όταν της έλεγα για την κακοποίηση με ρωτούσε γιατί μου το λες αυτό; Και όταν της είπα για το blog μου είπε ότι ήταν πολύ όμορφο αυτό που σκεφτόμουν να κάνω. Αργυρώ μου, δεν είχες καταλάβει όμως ότι έπρεπε να δουλέψω λίγα χρόνια δάσκαλος ακόμα για να μπορέσω να πετύχω... όλα όσα θα πετύχω τώρα. Συγνώμη που θα σε κάνω να κλάψεις και εσένα μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, είσαι πολύ όμορφη, δεν θέλω να κλαις.

Αλλά όπως μου είχε πει και μια μαμά, σε ένα σχολείο που δούλεψα, πρόσφατα, σε μια φιδοφωλιά που ήμουνα,  η Γιούλη, θα κλάψουμε όλοι μαζί. Μόνο που Γιούλη μου, που και εσύ κάτι είχες καταλάβει, δεν ήταν για το τέλος της σχολικής χρονιάς, αυτό που μου είχες πει. Πάντως Γιούλη θα γελάσουμε κιόλας, θα γελάσουμε, θα το ευχαριστηθούμε! Να με βοηθήσετε και εσείς Γιούλη, Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Τίποτα δεν έγινε τυχαία ούτε όταν βρισκόμουν μαζί σας.

Να ευχαριστήσω και την συμφοιτήτρια μου την Αγγελική, η οποία με παράτησε και αυτή στην πορεία, σαν την Ναυσικά, να τα λέμε αυτά... Ίσως έφταιγα και εγώ λίγο γιατί με όλα αυτά τα περίεργα μου τυχαίνανε και όλο το άγχος που είχα νομίζω της είχα φερθεί λίγο άκομψα σε κάποιο προσωπικό της ζήτημα και δικαίως είχε παραξηγηθεί τότε. Ελπίζω πάντως να μην ξεπαγιάζεις στον Καναδά που βρίσκεσαι τώρα! Έλα καμιά βολτίτσα και στην Ελλάδα να νιώσεις την ζέστη της ΑΓΑΠΗΣ!

'Έρχομαι σαν το γιο του καλοκαιριού. Εκπέμπω φως από όλα τα σημεία του σώματός μου. 
Φως που θα περιλούσει όλη την οικουμένη και θα σας ζεστάνει με κάθε αγκαλιά.
Aν και με την Αγγελική πρέπει επίσης να πω ότι τα είπαμε ξανά τώρα πρόσφατα μέσω του facebook και αναγνώρισε ότι οι καταστάσεις που συναντώ εμπεριέχουν πολύ δράμα. Πράγματι Αγγελική πολύ δράμα αλλά να δεις που θα το γιορτάσουμε σε λίγο καιρό. Είμαι σίγουρος ότι θα συγκινηθείς και εσύ πάρα πολύ την με τα άρθρα που θα ανεβάσω το Πάσχα και θα γυρίσεις πίσω στην Ελλάδα για λίγες μέρες για να παρευρεθείς αργότερα στο πάρτι μου, στη γιορτή μου. Θα καταλάβεις γιατί θα το γιορτάσω την όταν διαβάσεις τα άρθρα του Πάσχατος του 2017.

Συνεχίζοντας τις ευχαριστίες να ευχαριστήσω τη Μάχη την συνάδελφο  που την συνάντησα την χρονιά που δούλευα στο  5ο Μοσχάτου και που συστεγάζεται με το 4ο Μοσχάτου στο οποίο δούλευε η Μάχη και είχε και αυτή πρώτη δημοτικού και με βοηθούσε πολύ. Και με άκουσε για όλο αυτό που μου συνέβαινε και μου συμπαραστάθηκε και με υποδέχθηκε και σπίτι της και την ξαναβρήκα τώρα πρόσφατα στο 3ο Καλλιθέας... τίποτα δεν γίνεται τυχαία στις ζωές μας Μαχη!

H Mάχη είχε καταλάβει και αυτή κάτι από αυτό που θα γίνει, γιατί μόλις την βρήκα το 2012, λίγο πριν ανοίξω το blog, και της είπα ότι έχω τραβήξει μεγάλο μανίκι στη ζωή μου, πολλές δυσκολίες, μου είπε αυθόρμητα AVATAR ε; Τότε ούτε εγώ ο ίδιος δεν ήξερα τι σημαίνει αυτή η λέξη. Και μετά που το έψαξα, κατάλαβα τι σημαίνει...

Γενικά, λίγοι αλλά καλοί είχαν καταλάβει τι θα συμβεί όπως ο φίλος μου o Άρης που μου είπε το 2012 θα λέω ποιος είναι ο Θεοοοός και όταν δεν συνέβη τίποτα το 2012, όταν ακόμα και εγώ απογοητεύτηκα , μου είπε μήπως πρέπει να συμβούν και κάποιες ακόμα διεργασίες;

Aρη τώρα το 2016 δεν με πιστεύεις οπότε ξέχνα τες τις γκόμενες που σου υποσχέθηκα. Αν έχεις βαρεθεί να δουλεύεις δάσκαλος, γιατί τα σχολεία τα αποκαλείς χιουμοριστικά μπουρδέλα και τους μαθητες σου τέρατα, θα σε τιμήσω οικονομικώς, ώστε να είναι η τελευταία χρονιά αυτή που δουλεύεις και να ξεκουραστείς τώρα, επειδή πάντα ήσουν δίπλα μου και δεν με εγκατέλειψες ποτέ, έστω και αν τώρα δεν με πιστεύεις. Αλλά τις γκόμενες ξέχνα τες!!! Δεν με πιστεύεις! Τελευταία στιγμή και δεν με πίστευε κανείς ούτε η ίδια μου η μάνα!

Μαμά δεν θέλω να γεράσω όπως Anastasia Prikhodko.Θέλω να μείνω για πάντα νέος!

Mαμά μου λες δεν έχει σημασία όσο και αν το επιθυμώ να αλλάξω τον κόσμο 
Μαμά εκείνη την εποχή που με γέννησες δεν ήξερα σε ποια ψέματα είχα μπλέξει 
Μαμά μου λες ότι ο χρόνος είναι σαν το νερό 
Αλλά εγώ σου λέω ότι η αγάπη είναι το πρόβλημα

Η Ράνια είχε καταλάβει κάτι που μου είχε πει στο Ζεφύρι ότι είμαι πολύ έξυπνος, και όταν την συνάντησα μετά από λίγα χρόνια, μου είπε να το κάνω το blog και ότι πολλοί θα με βοηθήσουν.

Ο κ.Σκληρός, ο γιατρός του Ευαγγελισμού που νομίζω μου είχε πει ότι είμαι σούπερ ήρωας. Έτσι νομίζω δεν το θυμάμαι πολύ καλά. Κύριε Σκληρέ ωραίο όνομα! Θα γίνω πολύ σκληρός σαν και εσάς!

Ο Άγγελος απο το S-CAPE με το μπλουζάκι που έγραφε war n the name of peaceΆντε βρε Άγγελε να έχω και εγώ έναν gay φίλο γιατί μέχρι τώρα μόνο έναν φίλο είχα και αυτός ήταν straight...

O Κωσταντίνος, ο μαθητής μου, στη φιδοφωλιά που βρισκόμουν πέρυσι, εκεί που τα λέγαμε και με τη Γιούλη, που ζωγράφισε από μόνος του  κάτι αστεράκια, το σύμπαν δηλαδή, και το ταοικό σύμβολο του καλού και του κακού πάνω στο χέρι του. Το θυμάσαι Κωσταντίνε τότε στο τέλος της χρονιάς, στην γιορτή της Έκτης, που σου είχα πει ότι αυτό είναι το σύμβολο του καλού και του κακού που έχεις ζωγραφίσει στο χέρι σου. Και μου είπες το ξέρω.

Κωνσταντίνε μην ξανααφήσεις αυτούς τους χαμένους, τους σκοτεινούς, να μας νικήσουν και πάλι!
 
Κωνσταντίνε είδα και κάτι άλλο να έχεις ζωγραφίσει, εκεί στη γιορτή της έκτης επάνω σου αλλά δεν χρειάζεται να τα αναφέρω και όλα εδώ και τώρα. Είδα και κάτι άλλο ζωγραφιστό επάνω σου!Κάποια πράγματα ας μείνουν μεταξύ μας προς το παρόν. Θα καταλάβουν οι υπόλοιποι σε λίγους μήνες. Μην τον πρήξετε και αυτόν, όπως εμένα τόσα χρόνια, ρωτώντας τον τι εννοώ. Ούτε οι μεγάλοι, ούτε μικροί οι συμμαθητές του! Σε λίγο καιρό θα σας πω εδώ στην ιστοσελίδα, τι άλλο είδα να έχει ζωγραφίσει ο Κωνσταντίνος επάνω του. Κωνσταντίνε μην τους πεις! Σε λίγο καιρό θα μάθουν όλοι τι άλλο είχες ζωγραφίσει! Κάτι όμορφο! Όλα θα γίνουν και θα μαθευτούν την στιγμή που πρέπει! Αφήστε που μπορεί να μην το θυμάται και να μην καταλάβει τώρα ούτε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος τι εννοώ. Θα τα καταλάβετε όλα όλοι σε λίγους μήνες!

Να προσθέσω και τον Βασίλη τον συμφοιτητή μου, ένα χρόνο μεγαλύτερο από εμένα στο παιδαγωγικό, που τότε δεν είχαμε καθόλου επαφές αλλά τον θυμήθηκα φυσιογνωμικά όταν συνάντησα πάλι μόλις την τελευταία στιγμή στο σχολείο που έχω τώρα οργανική στην Ηλιούπολη και συζητούσαμε για τον αριθμό 11 την πρώτη ημέρα τον Σεπτέμβρη. Ενδέκατος χρόνος και τελευταίος μάλλον που δουλεύεις σαν δάσκαλος, ίσως ποιος ξέρει... μπορεί να μου κάνεις και εσύ συντροφιά από εδώ και μπρος αν το θες βέβαια, και να κάνω και εγώ σε εσένα, θέλω πάρα πολύ να σε κάνω να τα ξεχνάς όλα... Και ήσουν και 33 στην ηλικία την ημέρα που σε γνώρισα. Το plan b είναι αυτό Βασίλη όπως μου είπες και εσύ όταν σου είπα ότι ετοιμάζω μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με κειμενάκια και μουσικά videoclips, το plan b στις ζωές μας!

Για σένα Βασίλη αυτό το τραγούδι από τον Plan B  γιατί ξέρω ότι σ' αρέσει να προσεύχεσαι κιόλας.


Τώρα προσεύχομαι εγώ σε εσένα γιατί μόλις 
σκότωσα νοητικά έναν άνθρωπο (τον πατέρα μου)
Πάρε από πάνω μου όλες αυτές τις ενοχές και έλα να με υπερασπιστείς, το έκανα
Όταν αυτός ο άγγελος εμφανίστηκε έξω από το σκοτάδι 
Με το διάβολο στα μάτια του αλλά τον Θεό στην καρδιά του
Ακόμα και τώρα νομίζω ότι έχω κάνει λάθος, στέκομαι με το αίμα στα χέρια μου
Αλλά τώρα είσαι και εσύ μαζί μου , ένας άγγελος και ένας άνθρωπος
Αυτό που θα κάνουμε τώρα, είναι αυτό που σκεφτόμουν
Είμαστε εδώ για την ζωή, έτσι κι αλλιώς, και θα αναλάβω μόνος μου όλη την ευθύνη
Πάρε και εσύ μαζί με εμένα την Δεξιά Ατραπό και μην ντραπείς
για αυτό είναι που προσεύχομαι σε εσένα Κύριε, για να τους φέρω όλους στο Φως!

Συγνώμη αν σε κάνω να κλάψεις, όπως κλαίει και η κοπέλα του videoclip των Imagine Dragons στο άρθρο για τις ασθένειες, γιατί όταν κοίταξα μέσα στα μάτια σου είδα τους δικούς σου δαίμονες που με έκαναν να βουρκώσω αλλά το έκρυψα.

Βασίλη μου σε τρομάζει η Έκτη δημοτικού γιατί όταν εσύ ήσουν στην Έκτη ένιωθες μόνος από την απώλεια που είχες λίγο πριν... Δεν θες να την παίρνεις γιατί θα σου θυμίζει την απώλεια. Σταματάς στην Πέμπτη τότε που τους είχες όλους δίπλα σου. Δεν θέλω να σε κάνω να κλαις γιατί σε συμπαθώ τόσο πολύ. Αμέσως μόλις σε είδα στο σχολείο την πρώτη μέρα κατάλαβα πόσο ευγενικό παιδί είσαι και πόσο αγαπάς την δουλειά σου και τα παιδιά. Είδες ήσουν πολύ δημοφιλής στο παιδαγωγικό, γιατί το αξίζεις να είσαι έτσι. Από εδώ και μπρος μόνο οι φωτεινοί και οι όμορφοι θα είναι δημοφιλείς. Σε συμπαθώ πάρα πολύ και τώρα που τα γράφω αυτά κλαίω. Γύρισα στο σπίτι την πρώτη Σεπτεμβρίου που σε είδα στο σχολείο και άρχισα να συμπληρώνω το άρθρο γράφοντας για εσένα, βουρκωμένος.

Τότε στο παιδαγωγικό που εσύ ήσουν δημοφιλής ήμουν πάρα πολύ μόνος. ήμουνα πάρα πολύ κλειστός όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μόνο ο Άρης, ο Αποστόλης, ο Παναγιώτης και η Ελίνα μου έκαναν λίγη παρέα. Με την Ελίνα χαθήκαμε, έκανε και οικογένεια η κοπέλα, έχασε και τα κιλά της. Μπράβο Ελίνα, Μπράβο! Δεν είχε βέβαια και τις καλύτερες απόψεις για τους gay αλλά δεν πειράζει. Ο Παναγιώτης που πολύ αραιά και που βγαίναμε για κανένα καφέ μαζί και με τον Άρη και με τον Αποστόλη δεν έμαθε ποτέ τίποτα για εμένα και φαντάζομαι τώρα θα είναι έκπληκτος αλλά ελπίζω να απολαμβάνει το blog. Με τον Αποστόλη και τον Άρη βγαίναμε πολύ πιο συχνά αλλά ο Άρης είναι αυτός που ήταν και από πιο πριν μαζί μου και ήξερε πάντα και περισσότερες λεπτομέρειες γα την ζωή μου. Πάντα του τα έλεγα όλα του Άρη και πάντα ήταν πρόθυμος να με ακούσει παρόλο που είναι straight το παιδί.

Μιας και μιλάμε για απώλειες ούτε την Αργυρώ την συμφοιτήτρια μου από το μεταπτυχιακό, την καταπληκτική ψυχολόγο θέλω να την κάνω να κλάψει, αλλά δεν πρόλαβε από ότι καταλαβαίνω να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με τον πατέρα της. Από ότι θυμάμαι δεν της συμπεριφέρονταν καλά και δεν πρόλαβε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με την σχέση που είχε με τον πατέρα της. Και από τότε που της έκανα κάποια νύξη για αυτό το 2011 τότε που άρχισα να σκεφτόμουν για το blog, δεν ξαναβρεθήκαμε, χαθήκαμε.
 
Εγώ θα τα ξεκαθαρίσω Αργυρώ τα πράγματα με τον πατέρα μου μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα γιατί είμαι πάρα πολύ θυμωμένος μαζί του. Ήδη έχω αρχίσει να τα ξεκαθαρίζω όπως βλέπεις!

Πάντα τα έκρυβα Βασίλη τα δάκρυα μου, όπως αυτά που μου ήρθαν όταν κοίταξα μέσα στα δικά σου μάτια, τα έκρυβα όπως κάνουν όλα τα αγόρια στην εφηβεία. Μόνο όταν ήμουν μόνος στο κρεβάτι ή περπατούσα μόνος στο δρόμο μόνο τότε ξεσπούσα. Tώρα τελευταία έκλαιγα μπροστά και από τον υπολογιστή και όταν έγραφα μερικά από τα άρθρα και έψαχνα για κάποια τραγούδια.Νομίζω τώρα με όλα αυτά που έχουν συσσωρευτεί δεν θα μπορώ να το κρύβω άλλο, δεν θα αντέχω και θα ξεσπάω είτε με λυτρωτικά κλάματα είτε με απελευθερωτικά γέλια ακόμα και όταν είμαι ανάμεσα σας.Και το θυμό μου θα ξεσπάω από εδώ και πέρα έξω από το διαδίκτυο. Θα σας φωνάζω και έξω τώρα. Παντού όπου σας βρίσκω, στον δρόμο, στα σχολεία, στις δημόσιες υπηρεσίες. Παντού! Όλα τα χρόνια τα κρατούσα μέσα μου. Δεν αντέχω άλλο.


Πρώτη φορά ένιωσα όλα τα χρόνια που δούλεψα σαν δάσκαλος σε σχολεία, δίπλα σε συνάδελφο τόση ασφάλεια. Μου θύμισε λίγο το κατηχητικό. Τις είχα ξεχάσει εκείνες τις ημέρες γιατί και πιο μετά σε όλη μου την ζωή φοβόμουν. Η φυσιογνωμία μου θυμίζει έναν παλιό Βασίλη από τα Γλυκά Νερά που δούλευε μια περίοδο σε κεντρικό ταχυφαγείο της Αγίας Παρασκευής και άλλο λίγο σαν δημοτικός υπάλληλος καθαριότητας στα Γλυκά Νερά και που ήταν για κάποιους μήνες στη ζωή μου τότε που πήγα και στη Maria Cyber και μέχρι το καλοκαίρι του 2004 των Ολυμπιακών Αγώνων. Ήταν η μοναδική σχέση που έκανα στη ζωή μου, αλλά το παιδί απλά το συμπαθούσα δεν το είχα ερωτευτεί όπως τον συμφοιτητή μου τον Κωνσταντίνο. Την ίδια περίοδο πάνω κάτω γινόντουσαν αυτά. Τον γνώρισα από μια υπηρεσία γνωριμιών, τον Βασίλη από τα Γλυκά Νερά, γιατί για να κάνω φλερτ δια ζώσης φοβόμουν πάρα πολύ εκείνη την εποχή που ήμουν πολύ νέος. Και η αλήθεια είναι ότι δεν του είχα συμπεριφερθεί σωστά και τον παράτησα τότε. Του είχα συμπεριφερθεί πολύ άσχημα παρόλο που αυτός με είχε ερωτευθεί. Δεν ξέρω Βασίλη αν υπάρχεις ή αν ήσουν και εσύ ένας φύλακας άγγελός μου γιατί πάντα μου έλεγες ότι έβλεπες περίεργα οράματα με βιβλικές φιγούρες να σου λένε πράγματα για το μέλλον και τότε δεν καταλάβαινα τίποτα αλλά τώρα καταλαβαίνω πολλά περισσότερα. Αν θες να με βρεις και εσύ, αν υπάρχεις, και αν δεν είσαι ένας από τους φύλακες αγγέλους μου και εσύ, θα σε περιμένω και δεν θα σε ξαναπαρατήσω. Έχω κρατήσει τις κάρτες και τα cd που μου έκανες δώρο και σε θυμάμαι. Λέω αν δεν είσαι ένας από τους φύλακες αγγέλους μου και εσύ γιατί ήταν σαν να με προειδοποιούσες για αυτά που μου συμβαίνουν τώρα και εσύ. Έμοιαζες με τον συμφοιτητή μου που συνάντησα τώρα στο σχολείο στην οργανική μου και που τον λένε και αυτόν Βασίλη και μια φορά τελείως αναπάντεχα μου εμφανίστηκες στο μέλλον σε ένα λεωφορείο και με κοιτούσες και μου δώριζες καρτούλες ερωτικές που έλεγαν ότι είμαι ένας άγγελος που κατέβηκα στη γη και πολλά ακόμα που δεν χρειάζεται να τα αναφέρω αναλυτικά...

Αυτά πάντως ήταν όλα και όλα τα φωτεινά σημεία στην προσωπική μου ζωή. Δύο φίλοι ο Άρης και η Μαρία και ο Βασίλης για λίγους μήνες, που όμως απλά συνήθως βγαίναμε βόλτες μαζί και δεν τα καταφέραμε ποτέ να κοιμηθούμε αγκαλιά μαζί γιατί φοβόμουν τότε να λείψω ένα ολόκληρο βράδυ από το σπίτι μου για να μην γκρινιάξουν οι γονείς μου.Λοιπόν με τον Βασίλη πιανόμασταν χεράκι χεράκι στο δρόμο και μια μέρα στο Σύνταγμα στη στάση νομίζω ήταν, μας είχε δει ο καθηγητής που μου έκανε θρησκευτικά στο Λύκειο και έμεινε έκπληκτος. Καλά περιττό να πω ότι στα θρησκευτικά στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο είχα από 18 και πάνω μη σας πω και 20άρια και στο πανεπιστήμιο στα μαθήματα της θρησκειολογίας, ψυχολογίας της θρησκείας και διδακτικής των θρησκευτικών ένα 9 και δύο 10αράκια. Λογικό βέβαια είναι με όλα αυτά που τραβούσα στην εφηβεία να μην είμαι άριστος σε όλα τα μαθήματα. Προσπαθούσα να επιβιώσω απλά τότε.

 Να ορίστε για να δείτε πως ήταν και η φατσούλα μου όταν ήμουν ΄Γ ΛυκείουΒασίλη από τα Γλυκά Νερά για εσένα το τραγούδι αυτό  που μου κράτησες συντροφιά για λίγους μήνες της ζωής μου...

Είμαι μια μοναχική καρδιά 
Η ανάμνηση σου καθυστερεί να ξεθωριάσει
και τα τραγουδάκια που μου έγραφες στα cd παίζουν ακόμα στο κεφάλι μου ξανά και ξανά
Ο  κόσμος μου μαύρος και άσπρος τώρα που έχεις χαθεί
Θυμάμαι ακόμα πόσο με αγαπούσες κάθε βράδυ με το μυαλό και την καρδιά σου
Το δωμάτιο γίνεται σκοτεινό και οι τοίχοι τόσο στενοί
Πέφτω για ύπνο και ονειρεύομαι ότι είσαι ξανά δικός μου


Αυτοί που λέτε σε γενικές γραμμές το είχαν καταλάβει...λίγοι και καλοί....Ίσως και άλλη μία άλλη συνάδελφος από την Τρίπολη που δεν θυμάμαι το όνομά της, που να τα θυμηθώ  και εγώ όλα, να ναι καλά η γυναίκα, που μου είχε πει στο τέλος της χρονιάς να λες καλά λόγια για εμάς. 

Και επίσης μόλις τώρα την τελευταία τελευταία στιγμή το κατάλαβε και η Αθηνά, μια καταπληκτική και πολύ όμορφη υπάλληλος της Ά Αθηνας που βρήκαμε αργότερα πολλά κοινά στοιχεία στις ζωές μας γιατί και αυτή έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ στην ζωή της. Την συνάντησα τώρα τον Σεπτέμβρη μόλις πήγα να δηλώσω σχολεία για να τοποθετηθώ σε λειτουργικό κενό και μόλις της είπα ότι μπορεί να είναι και η τελευταία χρονιά που δουλεύω σαν δάσκαλος γιατί ετοιμάζω μια ιστοσελίδα μου είπε αυθόρμητα μακάρι να γίνει το ΜΠΑΜ!

Δώδεκα νομίζω είναι ε, από όλους αυτούς τους ανθρώπους που συνάντησα στη ζωή μου, δώδεκα το είχαν καταλάβει... Χμ... δώδεκα όπως και οι μαθητές τους Ιησού...

Όλοι σας παιδιά, γιατί όλοι παιδιά θα γίνουμε τώρα, όλοι όσοι είχατε καταλάβει κάτι από πριν, είχατε καταλάβει, ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την μοίρα μας και ότι αγάπη που κρύβουμε μέσα μας, θα κρατήσει από εδώ και πέρα για πάντα εις τους αιώνας των αιώνων...
Συνεχίζοντας τις ευχαριστίες για τον stalker να ευχαριστήσω την φίλη μου τη Μαρία και τον φίλο της τον Κώστα, οι οποίοι με είχαν και αυτοί ακούσει τότε...

Δυο φίλους είχα σε όλη μου τη ζωή, την Μαρία και τον Άρη. Σε όλη μου την ζωή δύο φίλους είχα μόνο. Ελπίζω να μην σε χάσω τώρα Μαρία. Γιατί φοβάμαι ότι θα σε χάσω τώρα. Τώρα που θα βρω πολλούς, φοβάμαι ότι θα χάσω εσένα! O Άρης όπως σας είπα και πιο πάνω είναι straight και πολύ καλό παιδί. Είδατε έναν φίλο στη ζωή μου είχα και ήτανε straight. Ο Άρης είναι πολύ πιστός, αλλά δεν είναι των τύπων. Η Μαρία είναι πάρα πολύ της εκκλησίας αλλά είναι των τύπων και για αυτό φοβάμαι ότι θα την χάσω, ότι δεν θα καταλάβει τι γίνεται. Ελπίζω να μην την χάσω όμως. Ο Άρης ήταν συμφοιτητής μου. Η Μαρία ήταν συμμαθήτρια από το Δημοτικό και το Λύκειο. Τους υπόλοιπους τους χάσει σε όλου του χάρτη τις γωνιές...

Όπως και αρκετούς συμφοιτητές μου. Χμμ... θυμάμαι δυο παιδιά που πηγαίναμε μαζί στο εργαστήριο Φυσικής και μια μέρα που ήμουν πολύ χάλια επειδή είχα ερωτευτεί τον Κωνσταντίνο πήγαμε σε ένα αμφιθέατρο και με ρωτούσαν τι έχω αλλά εγώ φοβόμουν να τους το πω και σε αυτούς. Παιδιά δεν θυμάμαι τα ονόματα σας. Ήσασταν ένα ξανθό αγόρι που μια μέρα εσένα σε συνάντησα και στο μέλλον καθώς ανέβαινα για μάθημα στο Ζεφύρι και μου έλεγες για την πρώτη σχέση που έκανες με κοπέλα. Και ήταν και μια μελαχρινή κοπέλα τότε που με ρωτούσατε τι έχω. Εσύ θυμάμαι, γιατί χαθήκαμε μετά το εργαστήριο Φυσικής που με ρωτούσες σε ένα μάθημα πότε θα τα ξαναπούμε. Και σου είχα πει ότι θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή... Και με ρώτησες ξανά πότε. Δεν πρόλαβα να σου πω ότι θα βρεθούμε ξανά και θα τα πούμε όταν όλα θα έχουν αλλάξει...
    Να ευχαριστήσω και τον άρχοντα τον συνάδελφο Άρη από το 5ο Μοσχάτου, που παίζει τους υπολογιστές στα δάχτυλα που σας έλεγα. Ευχαριστώ που ήρθε και με πήρε από το αστυνομικό τμήμα τότε με την μηχανάρα του παρόλο που δεν γνώριζε τι μου συνέβαινε. Είχα ασπρίσει από το φόβο. Με πήγε στο σπίτι της Μάχης και ηρέμισα λίγο.

Πριν τελειώσω σιγά σιγά με τις περιπέτειες που ζούσα εκείνη την περίοδο, οφείλω όμως να πω και ένα τεράστιο ευχαριστώ  προς τους  γονείς και τα παιδάκια που είχα στην  Ά δημοτικού στο 5ο Μοσχάτο .

Εκείνη η χρονιά ήταν η πρώτη του μεταπτυχιακού και οι καθηγητές μας βούλιαζαν στις εργασίες, Παράλληλα έπρεπε να αντιμετωπίσω τον Stalker και να τα βγάλω πέρα με το ΙΚΑ. Είμαι σίγουρος ότι αν δεν είχα όλα αυτά τα σκατά πάνω από το κεφάλι μου, θα είχαμε περάσει μια ακόμα πιο ευχάριστη και δημιουργική χρονιά. Έβαλα τα δυνατά μου τότε και έδινα όλες τις δυνάμεις που μου απέμεναν στην τάξη.

Πρέπει να ξέρετε πως εκείνη την χρόνια περισσότερο με στήριξαν τα παιδιά εμένα, παρά εγώ τα παιδιά. Όποτε τα ευχαριστώ όλα και αυτά και τους γονείς τους. Κυρία Πένυ ευχαριστούμε που μας αναλάβατε την επόμενη χρονιά! Είμαι σίγουρος ότι τα μικρά μου πέρασαν πολύ ωραία μαζί σας.

Πιο ευγενικούς μαθητές δεν είχα ποτέ στη ζωή μου. Τους συνάντησα για λίγο και το 2015. Με είχε καλέσει ο Άρης ο Ψυχογιός στο τέλος της χρονιάς, που ήταν δάσκαλός τους στην Έκτη, στην γιορτή της αποφοίτησης τους.


Τώρα θα αποφοιτήσουμε από τη ζωή, όλοι παιδιά! Θα σαλπάρουμε για την αιωνιότητα!
P.S.: Το άρθρο που αναφέρω για τον πατέρα μου, που τον σκοτώνω νοητικά το έχω γράψει αλλά δεν το έχω ανεβάσει ακόμα. Θα το ανεβάσω στο μέλλον όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.