Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

To προσφυγικό... και το όραμα του Ρήγα Φεραίου.

Να το δείτε που θα κάνουμε και το όραμα του Ρήγα Φεραίου για τα Βαλκάνια πραγματικότητα σε μερικά χρόνια αν συνεργαστούμε όλοι μαζί... Να ειρηνεύσει επιτέλους αυτή η πολύπαθη περιοχή...

Το όραμα της βαλκανικής συνεργασίας

Η μουσική θα μας ενώσει όλους τους Βαλκανικούς λαούς... Εμείς οι Έλληνες θα φωνάζουμε ΟΠΑ έκαψα το χθες, βάζω μια φωτιά σε όλα τα παλιά, όλα από την αρχή ξανά... 



Oι Σέρβοι  θα λένε εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε, αγάπησέ με και μη ντρέπεσαι...


Oι Αλβανοί θα δηλώνουν ότι ειμαστε ζωντανοί γιατί οι Ελλήνες είμαστε η ζωή τους...

Oι Βούλγαροι θα μας αποκρίνονται οτι αν η αγάπη ήταν έγκλημα θα ήμασταν εγκληματίες... Όπως τα αστέρια του καλοκαιρινής νύχτας, μπορούμε να λάμπουμε για πάντα. Δεν θα μας χωρίσουν ποτέ!


Eσείς Σκοπιανοί μπορείτε να τραγουδάτε μαζί με τους Πολωνούς τον Donatan και την Cleo We Are Slavic. Γελάνε και οι πέτρες  με τα περί καταγωγής από την αρχαία Μακεδόνια και τους αρχαίους Μακεδόνες... Μετεγκατασταθήκατε αργότερα στην περιοχή. Οπότε μπορείτε να κρατήσετε τον γεωγραφικό προσδιορισμό μιας και το ποθείτε διακαώς αλλά θα βάζετε μπροστά και τον εθνοτικό για να σας ξεχωρίζουμε και εμείς και ο υπόλοιπος πλανήτης... Σλαβομακεδονία και Σλαβομακεδόνες. Συννενοηθήκαμε; Νομίζω ότι αυτό είναι μια δίκαια λύση και για εμάς και για εσάς που απλοποιεί πάρα πολύ τα πράγματα...We are Slavic και μπορείτε να πετάτε και τον βύζο έξω καθώς θα πλένετε τα ρούχα σας στα τσουκάλια και τις σκάφες. Θα σας βάζω άριστα 10!!! Και ας ζούνε μέσα στη χώρα σας και Αλβανοί. Θα την αποδεχθούν την ονομασία. Τέρμα με τους Αλβανούς που προκαλούν προβλήματα στις γειτονικές χώρες λόγω των μειονοτήτων. Θέλουμε ειρήνη, σεβασμό των εθνοτικών μειονοτήτων εντός της κάθε χώρας αλλά και να μπει ένα τέλος στον Αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό που δημιουργεί τόσα προβλήματα από το Κόσοβο μέχρι το Τέτοβο.


Aν αποδεχθείτε την λύση που σας προτείνω, οι Σλαβομακεδόνες, δεν θα ξαναχρειαστεί να χορέψετε μόνοι σας βρε!
 

Θα έχουμε μόνο ευχάριστες ειδήσεις από εσάς! Γάμους και μωράκια!


Και το μουσικό φεστιβάλ θα το κλείνουν τα κορίτσια από την Ρουμανία που θα λένε σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη ότι τα κορίτσια από την Βαλκάνια ξέρουν να κάνουν πάρτυ όπως κανένας άλλος!!!


Στις ειρηνικές διαπραγματεύσεις βέβαια για τα Βαλκάνια μπορεί να συμμετέχει και καμιά δυτικοευρωπαϊκή χώρα εκπρόσωπος όπως η Ελβετία να μας βοηθήσει να κυνηγήσουμε τον ουρανό με τ'άστρα!!! 



Και το ψευδοπροσφυγικό θα σας λύσω εκτός από το μεταναστευτικό και τις Βαλκανικές διενέξεις. Εγώ ήξερα ότι οι πρόσφυγες πάνε στην διπλανή τους χώρα μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος. Δεν ήξερα ότι κάνουν tour σε όλη την Ευρώπη για να δουν που θα βρουν τα καλύτερα επιδόματα. Χειρότερα και από τους Έλληνες λαμογιέν δημοσίους υπαλλήλους κατάντησαν οι επονομαζόμενοι πρόσφυγες. Oι λαθροπρόσφυγες λοιπόν της Ειδομένης ομοιάζουν πάρα πολύ με τους νεοέλληνες που πάσχιζαν τόσα χρόνια για μια θέση στο δημόσιο για να βολευτούν και να τα ξύνουν. 

Aυτοί δεν είναι πρόσφυγες, αυτοί είναι οι κυνηγοί του Ελντοραντο των Γερμανικών επιδομάτων. Και ας αφήσουμε την Τουρκία που ούτε εκεί γίνεται πόλεμος και θα μπορούσαν να μείνουν εκεί... Στην Ελλάδα πάλι, δεν έχουμε πόλεμο ούτε εδώ άρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην Ελλάδα νιώθουν ανασφαλείς. Υπάρχει πιθανότητα να τους βομβαρδίσουν στην Ελλάδα η να τους σκοτώσουν πολεμοχαρείς τζιχαντιστές; Όχι αυτοί όμως θέλουν να πάνε στην Γερμανία για να ζουν ζωή και κότα με τα επιδόματα. 

Οι ξένες ΜΚΟ, όλες δηλαδή όσες έχετε έδρα στο εξωτερικό και παραρτήματα στην Ελλάδα, οι ανθρωπιστικές τάχα μου οργανώσεις παγκόσμιων οργανισμών που θέλετε να επιβάλετε την πολιτική σας μέσω των λαθροπροσφύγων είστε ανεπιθύμητες από εδώ και πέρα στην Ελλάδα. Όταν θα έχω την δύναμη να το κάνω θα σας διώξω κλοτσηδόν. Τα μπογαλάκια σας και σε άλλη παραλία! Πως το λένε ρε παιδί μου θα κάνουν κουμάντο οι Έλληνες από εδώ και πέρα στην Ελλάδα! Στην Τουρκία δεν γίνεται πόλεμος. Τέρμα με τους λαθροπρόσφυγες. Και όποιοι θέλουν πολιτικό άσυλο στην Ευρώπη για άλλους λόγους π.χ. επειδή είναι ομοφυλόφιλοι και φοβούνται για την ζωή τους σε ισλαμικά καθεστώτα οι διαδικασίες θα γίνονται με την νόμιμη οδό, όλα τα έγγραφα, ταυτότητες κτλ.

Και θα κάνουν όλοι και μαθήματα ελληνικών και ελληνικής ιστορίας και θα δίνουν και εξετάσεις σε εύλογο χρονικό διάστημα. Θα δίνουν και όρκο ότι θα φυλάττουν πίστη στην Ελλάδα αν θέλουν να μείνουν αλλιώς ας τους υποδεχθούν οι άλλες μπουρδελοευρωπαϊκές χώρες που έχουν μαζέψει κάθε καρυδιάς καρύδι.

Τα ίδια σχετικά με τα μαθήματα ελληνικών, ελληνικής ιστορία και όρκου πίστης στην Ελλάδα θα γίνει και με όλους τους ήδη νόμιμα εγκαθισταμένους μετανάστες αλλιώς στα τσακίδια και πάλι πίσω στις χώρες σας! Άμα σας αρέσει! Και ιθαγένεια θα αποκτούν μόνο τα παιδιά που έχουν γεννηθεί εδώ και έχουν λάβει ελληνική παιδεία. Όλα αυτά θα εφαρμοστούν όταν θα έχω την δύναμη να το κάνω. Όπως καταλαβαίνετε σε λίγα χρόνια θα έχω ανυπέρβλητη δύναμη και θα ασκώ τεράστια επιρροή σε όλη την ελληνική επικράτεια και αργότερα σε όλο τον πλανήτη.

Και όταν θα έχω την δύναμη θα σταματήσω και τις επιχειρήσεις διάσωσης από το λιμενικό και το πολεμικό ναυτικό. Παραδουλεύτρα των λαθροαλλοδαπών καταντήσατε παλιοξεφτίλες το λιμενικό και το πολεμικό ναυτικό. Το λιμενικό και το πολεμικό ναυτικό που πρέπει να φυλάει τα σύνορα της πατρίδας παραδουλεύτρα των λαθροεισβολέων... Δεν θα τους σώζουν, τέλος! Όλα τα φουσκωτά των Τούρκων διακινητών που βγάζουν χρυσάφι θα τα εμβολίζει το πολεμικό ναυτικό! Να πνιγούν να τους φάνε τα σκυλόψαρα του Αιγαίου όσοι θέλουν να εισβάλουν με το έτσι θέλω στην Ελλάδα. Και να το δείτε που τελικά δεν θα χρειαστεί καν να γίνει αυτό. Και μόνο με την ακράδαντη βούληση ότι θα γίνει θα ελαττωθούν στο μηδενικό οι ροές "προσφύγων" και μεταναστών. 

Eν πάση περιπτώση αν χρειαστεί να γίνει όμως λίγες φορές για να περαστεί το μήνυμα στους απέναντι άμα θέλουν ας τους συμμαζέψουν από την θάλασσα η Frontex  και το NATO και να τους στείλουν πίσω στα τουρκικά παράλια. Δηλαδή τι ήρθαν να κάνουν αυτές ο δυνάμεις στο Αιγαίο τόσο καιρό; Μας έλυσαν κανένα πρόβλημα ή απλώς σουλατσάρουν για μόστρα... Εφόσον βρισκόμαστε μέσα σε κάποιες ευρύτερες συμμαχίες να αναλάβουν και αυτές τις ευθύνες τους! Μέχρι να το πάρουν το μήνυμα όλοι στον πλανήτη ότι δεν δεχόμαστε άλλλους παράνομους μετανάστες και λαθροπρόσφυγες. Κατανοητό;

Μπορείτε να φρίξετε τώρα όλες οι υστερικές όπως ο Χατζηστεφάνου που ούρλιαζε στην Τατιάνα για τα νέα του ψαροντούφεκου, οι αριστεροί ανθέλληνες(γιατί υπάρχουν και αριστεροί που αγαπάνε και θέλουν να προστατέψουν την πατρίδα τους) καθώς και όλα τα κομπλεξικά αναρχίδια(τα αναρχίδια είναι όλα κομπλεξικά δεν τίθεται θέμα). Καταλαβετέ το για να υπάρξει εσωτερική ασφάλεια με όσους έχουν ήδη μαζευτεί εδώ, πρέπει να προστατέψουμε τα σύνορα από εδώ και μπρος. Έχουμε το δικαίωμα στην αυτοάμυνα. Πότε μας το στέρησαν σαν Κράτος και σαν Έθνος αυτό το δικαίωμα;  Αν λειτουργούσαμε έτσι όλους τους αιώνες ο Λεωνίδας θα έλεγε στους Πέρσες περάστε ελεύθερα να μας γαμήσετε και να μας χέσετε στο στόμα...



Όσοι είναι στο εσωτερικό της χώρας άρρωστοι, ναρκωμανείς κτλ ακόμα και παράνομοι να είναι και χρειάζονται άμεση ιατρική φροντίδα θα τους περιθάλψουμε και όσοι χρειάζονται ένα πιάτο φαΐ θα τους το δώσουμε αλλά από εκεί και έπειτα σταδιακά με πτήσεις τσάρτερ πίσω στις χώρες τους. 

Και όσοι είναι πραγματικοί πρόσφυγες από την Συρία πίσω στην Τουρκία που δεν γίνεται πόλεμος. Να πάνε εκεί οι ΜΚΟ και οι ανθρωπιστικές οργανώσεις να τους φροντίσουν. Και αν αντιδράσει ο Ερντογάν, ας αντιδράσει να φανεί και το πραγματικό του πρόσωπο που υποστηρίζει, χρηματοδοτεί και συνεργάζεται με τους τζιχαντιστές που έχουν κάνει μπάχαλο την Συρία και το Ιράκ. 

Το φασιστικό πρόσωπο του Ερντογάν.  Την είδατε που την σκότωσε την Ντιλέκ Ντογάν; Μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Μπούκαραν οι ειδικές δυνάμεις του Ερντογάν μέσα στο σπίτι της, χωρίς η ίδια να τους έχει προκαλέσει στο παραμικρό και την δολοφόνησαν εν ψυχρώ... Για δείτε την στιγμή της δολοφονίας της, στο τέλος του βίντεο.
 
Η Ντιλέκ Ντογάν ήταν Κούρδισσα και Αλεβίτισσα. Ξέρετε τι είναι οι Αλεβίτες; Είναι το μετριοπαθές Ισλάμ. Υποστηρίζουν την αγάπη και τον σεβασμό για όλους τους ανθρώπους, την ανεκτικότητα απέναντι σε άλλες θρησκείες κι εθνικές ομάδες, το σεβασμό για τους εργαζόμενους και την ισότητα ανδρών και γυναικών. Διαβάστε περισσότερα στους δύο παρακάτω συνδέσμους για την Ντιλέκ Ντογάν και για τους Αλεβίτες.

Ντιλέκ Ντογάν, ετών 25: μία ακόμη «μεμονωμένη» δολοφονία από το τουρκικό κράτος.

Αλεβίτες-wikipedia

Αυτούς δολοφονεί εν ψυχρώ ο Ερντογάν και συνεργάζεται με τα τζιχάντια που αιματοκυλούν όλο το πλανήτη και τα οποία τα στέλνει μέσω και καλά του προσφυγικού και σε όλη την Ευρώπη...
Και αν κάποιοι από τους περιφερόμενους μετανάστες ή πρόσφυγες που είναι ήδη εντός των συνόρων θέλουν να μείνουν μόνιμα μετέχοντας της ελληνικής παιδείας θα τους αγκαλιάσουμε και αυτούς. Θα τους προσφερθεί η επιλογή. Αν θέλουν να επιστρέψουν στις χώρες τους ή να μείνουν υπό προϋποθέσεις. Θα τους προσφέρουμε, μαθήματα ελληνικών και γενικότερα δωρεάν εκπαίδευση. Να βρουν και άλλοι δάσκαλοι νεότεροι που τώρα είναι άνεργοι στην εκπαίδευση ενηλίκων άμα θέλουν. Και μετά αφού τους μορφώσουμε και τους συμμορφώσουμε και ορκιστούν πίστη στην Ελλάδα θα ενταχθούν και στην αγορά εργασίας. Ξέρετε τι δουλειές θα ανοίξουν στον τουρισμό από εδώ και μπρος; Θα βρουν δουλειά όλοι οι άνεργοι Έλληνες και οι περιφερόμενοι αλλοδαποί.

Όπως βλέπετε θα καταπιαστώ και θα σας λύσω όλα τα ζητήματα. Απλά δεν μπορώ να το κάνω άμεσα. Πρέπει να τα βάλω σε μία σειρά και μία τάξη... Παλιοβρωμιάρα ότι λέω τώρα από αυτό το blog τα ακριβώς αντίθετα μου έλεγες όλη την χρονιά. Γιατί οι ανθρωπιστές κόπτονται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων έλεγες και δεν πάνε να φροντίσουν με τα ίδια τους τα χέρια τους πρόσφυγες. Παλιοβρωμιάρα θεούσα φράουλα γουστάρεις ισλαμοποίηση της Ελλάδας; Εσένα θα σφάξουν πρώτη. Στο μπλέντερ θα σε βάλουν και θα σε κάνουνε χυμούλη! 

To παρακάτω βίντεο πολύ σκληρό και το ανέβασα Κουλιούμπα ολοκληρωμένο μετά του Πάσχα του 2017 όταν κατάλαβα ότι το είχε μοίρα μου και η αναισθησία σου να μην βρω μια αληθινή αγκαλιά πριν γίνω διάσημος.




Οι ομοφυλόφιλοι από την άλλη είναι Έλληνες, οι περισσότεροι αγαπάνε την πατρίδα τους και εσένα το πολύ πολύ να σε κάνουν μαρμελάδα-φράουλα!



Ένας είναι ο εχθρός, Μάνια μου ο εθνομηδενισμός που με τον εγκέφαλο σου πρεσβεύεις! Το θυμάσαι τον τίτλο του άρθρου, του συνδικαλιστή, που μου εκτύπωσες από το περιοδικό Άρδην-Ρήξη; Ένας είναι ο εχθρός, ο εθνομηδενισμός, Μάνια! Το  ψευδώνυμο της θεούσας είναι Μάνια. Μάνια θέλει να την φωνάζουν. Σίγα μην είσαι και η Μάγια η μέλισσα... Ο Μάγιος ο Μπάμπουρας είσαι εσύ!