Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Σκρόφα Διαμαντοπούλου!

Έκανες και κάτι καλό στο αναγνωρίζω, κατάργησες το άσυλο του τρόμου, αφού μας τα πρήξατε βέβαια πρώτα και αφήσατε τους ανώμαλους 40 χρόνια να κάνουν μπάχαλο τα πανεπιστήμια…Να σου θυμίσω τώρα όμως και το πρώτο πράγμα που έκανες μόλις στρογγυλοκάθισες στην καρέκλα της υπουργού;

Λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση του χέστη του Κωστάκη, είχε ψηφίσει, έναν νόμο στον οποίο αναφέρονταν ρητά ότι από την σχολική χρονιά 2009-2010 θα διορίζονταν όσοι εκπαιδευτικοί με αναπηρία έχουν πάνω από 12 μήνες προϋπηρεσία.

Βγήκατε στην κυβέρνηση σκρόφα και το πρώτο πράγμα που έκανες εσύ και το πράσινο σκυλολόι ήταν να μην εφαρμόσεις και στην συνέχεια να καταργήσεις την συγκεκριμένη διάταξη. Από εκεί φάνηκε η πορεία που θα ακολουθούσατε για όλο τον ελληνικό λαό. Όταν η πρώτη πράξη που εκτελέσατε ήταν να πετάξετε στα σκουπίδια τους εκπαιδευτικούς με αναπηρία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (19/08/2010) Πανελλήνιου Συλλόγου Αδιόριστων Εκπαιδευτικών με Σοβαρές Αναπηρίες 67% και άνω./


Μας είχες ανθρώπους με προβλήματα υγείας να τρέχουμε 3 χρόνια να βγάλουμε άκρη με τα τσιράκια σου σκρόφα. Το τι έχω ακούσει για το πώς τους αντιμετώπιζαν στο γαμωυπουργείο σου τους συναδέλφους με αναπηρίες, δεν περιγράφεται.

Και έκανα  αίτηση, όπως μου υπέδειξε ο δικηγόρος του συλλόγου, για να διοριστώ σκρόφα με την διάταξη αυτή και και μου απάντησαν τα τσιράκια σου.Εσείς οι ίδιοι σκρόφα κάνετε λόγο για «διατάξεις που παρέμειναν ανενεργές». Σαν να λέμε "ανενεργός νόμος"
Οπότε θέλετε να κάνετε τις λαμογιές σας, κόβετε και ράβετε τους νόμους όπως θέλετε. Αν είναι να βασανίσετε ανθρώπους ακόμα και με προβλήματα υγείας, όταν ακόμα έχουν και την νομοθεσία με το μέρος τους πάλι βγαίνετε από πάνω και την κόβετε και την ράβετε όπως θέλετε για να τους βασανίσετε!

Και έγραψαν που λες τα τσιράκια σου ένα ολόκληρο κατεβατό, για να μου την πουν που δεν έκανα την τελική αίτηση διορισμού , δηλαδή αυτή που δηλώνεις περιοχές για να δουλέψεις, με το καινούριο σου το σύστημα, αλλά μόνο την αίτηση για να ενταχθώ στους πίνακες…

Πες στα τσιράκια σου ότι δεν έκανα την τελική αίτηση γιατί ήθελα να είμαι κοντά στο νοσοκομείο που με παρακολουθεί σκρόφα για την ελκώδη κολλίτιδα που είχα πρόβλημα, και εσείς θα με στέλνατε στου διαόλου την μάνα, όπως στείλατε πολλούς συναδέλφους με αναπηρίες, μέχρι τώρα μη σεβόμενοι το πρόβλημα υγείας που έχουν.

Θέλω να βγεις σκρόφα στις τηλεοράσεις και στα ΜΜΕ που σε προστάτευαν τόσο καιρό και να πεις «Είμαι υπερήφανη που με το διεστραμμένο μου μυαλό βασάνιζα επί 3 χρόνια ανθρώπους με προβλήματα υγείας.» Βγες και πες το!

Τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά για εσένα και να έγραφα και κάτι καλό, αν με είχες δεχτεί πριν ανοίξω το blog στο γραφείο σου σκροφίτσα όταν έκανα αίτημα για να σε δώ...


Άλλη φορά να μην γράφετε βρε τους πολίτες στα παλαιά σας υποδήματα…. Να γίνετε άνθρωποι και εσείς και όχι θηρία με ένα σωρό τσιράκια γύρω σας να χτίζουν τείχη ανάμεσα σε εσάς και τους πολίτες.
Αυτά και επειδή σε συμπαθώ πολύ κατά βάθος, δεν ξέρω πως μου 'χει κάτσει αυτή η ανωμαλία αλλά σε συμπαθώ, ποιος ξέρει μπορεί να είμασταν φιλαράκια σε καμιά προηγούμενη ζωή, σου αφιερώνω λοιπόν ένα τραγουδάκι γιατί όσο εσείς περιστρέφεστε γύρω απ’ τις καρέκλες της εξουσίας εμείς γυρίζουμε γύρω απ’ την αγάπη…

Φιλούθκια!