Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Mπούμερανγκ η ζωή!

Και εσύ Βασίλη θα νιώσεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει τα επόμενα Χριστούγεννα δηλαδή, την μοναξιά που ένιωσα και εγώ τα περσινά, στα οποία πέθανα και πήγα στο παλάτι του Θεού-Βασιλιά από όπου τα γράφω όλα. Θα σε παρατήσουν όλοι γιατί εξέθεσες και τους φίλους σου με τη συμπεριφορά σου. Δεν είναι τυχαίες αναγνώστες οι φωτογραφίες που επέλεξα να ανεβάσω στο blog, είχα κατεβάσει και άλλες από το προφίλ του. Ανέβασα τις συγκεκριμένες, αυτές δηλαδή που αμέσως μετά, εκείνες τις ημέρες του Σεπτεμβρίου που του είπα ότι σε λίγο καιρό θα τον εβρούνε και οι πληροφορίες για το ποια άρθρα τον ενδιαφέρουν, πήγε ο ίδιος και τις έσβησε από το προφίλ του, το οποίο τώρα το έχει διαγράψει τελείως. Τι σου είπα πέρυσι τέτοια μέρα ακριβώς στην πλήρη αναισθησία; Θα το βρεις μπροστά σου. Μπούμερανγκ η ζωή. Μ' αρέσει αναγνώστες που εκείνες τις ημέρες μαζί με τις φωτογραφίες πήγε και έσβησε και το συγκεκριμένο ποστ με την εικονίτσα που λέει ότι η ζωή είναι μια ηχώ. Ότι είχα δηλαδή αποφασίσει να χρησιμοποιήσω από το προφίλ του.

Το γλεντάγατε καλά Βασίλη με τους φίλους σου και μάλιστα όπως θα διαπιστώσει κανείς από τις φωτογραφίες δεν πηγαίνατε δυο δυο σαν τους Χιώτες, δεν σας έφτανε αυτό, αλλά τρεις τρεις, είχες αυτή την προτίμηση Βασίλη μου. Σου άρεσαν τα σχήματα τα τρίγωνα, μπορεί και τα τετράγωνα. Tα σχήματα τα τρίγωνα σαν τα τρίγωνα πανοράματος που θα σε κεράσω στην Θεσσαλονίκη την αγαπημένη μου πόλη. Θα το κάνουμε οπωσδήποτε το ταξιδάκι στην Θεσσαλονική να περάσουμε καμιά βδομάδα εκεί μαζί μόνοι μας αλλά δεν ξέρω το πότε ακριβώς. Εκεί μπορεί να τα σπάσεις όλα εκτός από την φοντανιέρα. Τα σχήματα τα τρίγωνα αναγνώστες μου του άρεσαν του Βασίλη. Όπως λέει και το τραγουδάκι από τις ροζ ακρίδες:

Τ' arnette μου βάζω, τους πούστηδες χλευάζω
ποτέ μη μάθουν, πως λούγκρα είμαι κι εγώ.
Είμαι κραγμένη, ειμαί τόσο κραγμένη
Μία κραγμένη, και ας το παίζω γιο.

Μια κραγμένη είμαι 'γω κι ας το παίζω γιο
και κρυφά φοράω τουτού, είμαι μια λουλού
Με παρέα στο DC ψάχνουμε μουνιά
μα όταν φεύγουν όλοι, πάω και γλείφω δυο καυλιά.

Φαντάζομαι κάποιος από αυτούς τους φίλους σου θα είχε και την ιδέα της ξανθιάς και σου την πάσαρε κιόλας, αν όχι ο ίδιος ο bro που τον κοροϊδεύεις και αυτόν. Οι περισσότερες πάντως εκεί στις φωτογραφίες κρυφές πρέπει να είσαστε που ανταλλάσσετε ξανθιές κοπελίτσες για να καλυφτείτε. Εκεί μέσα βρίσκονται όπως λένε και οι ροζ ακρίδες οι "Μπάμπης", "Θρασύβουλας" και "Αρκούδα45".  Μείνε τώρα ολομόναχος τα επόμενα Χριστούγεννα να νιώσεις όση παγωνιά ένιωσα και εγώ πέρυσι. Θα σε παρατήσω και εγώ αλήτη, όπως με παράτησες και εσύ


Kαι δεν το αξίζεις ούτε εσύ να είσαι εκεί όταν θα μ'αγκαλιάσει ο Ιάσονας... Θα σε παρατήσω να νιώσεις την μοναξιά που ένιωσα και εγώ πέρυσι. Την μοναξιά που ένιωθα σε όλη μου τη ζωή που με τα μηνύματά και με τα άρθρα μου προσπάθησα να σου δώσω να καταλάβεις ότι θα την έπαιρνες όλη από πάνω μου. Θα σε παρατήσω για πολύ καιρό και μετά θα σε αγκαλιάσω και θα σε συγχωρήσω εκτός εάν... Άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια Νοέμβρη μήνα που συμπληρώνω αυτές τις παραγράφους... Στην αναμονή σου, κανένας επιζών, μου είπαν πως βρίσκεσαι σε χέρια αλλωνών, στην αναμονή σου το μυαλό μου απών, να τραγουδάει την μπαλάντα των τρελών.

Αν κάποιος σου έλεγε την ακριβή ώρα και μέρα όχι του θανάτου αλλά της ημέρας που θα γίνεις διάσημος ξαφνικά χωρίς να έχεις βρει μια αγκαλιά πιο πριν, θα συνέτριβε τον κόσμο σου εντελώς. Η βαρύτητα αυτού του δεδομένου, ότι το χρονόμετρο χτυπάει ανάποδα για εσένα... Σαν τον Jigsaw έφθασα στο όριο του να αυτοκτονήσω πολλές φορές στο παρελθόν αλλά βρήκα το κουράγιο να συνεχίσω, ήμουν ζωντανός και ήμουν προκαθορισμένος να περάσω το υπόλοιπο των ημερών μου τεστάροντας τα όρια της ανθρώπινης φύσης. Για όλους όσους συνάντησα στη ζωή μου ήταν όλα δοκιμασίες που σας έβαζε ο Θεός.  Σαν τον Jigsaw βρήκα πάρα πολλά κακοποιά στοιχεία στη ζωή μου που είχαν ξεφύγει από την τσιμπίδα του ανθρώπινου νόμου. Το καταλαβαίνετε; Αυτοί που δεν εκτιμούν την αξία της ζωής δεν αξίζουν την ζωή. 


Όπως βλέπετε η συγχώρεση δεν είναι δεδομένη για κανένα. Τους βαρέθηκα όσους με σταύρωσαν πριν πάρει δημοσιότητα, γιατί μετά θα τρέχουν όλοι από πίσω μου να με προλάβουν όπως ο Φωτόπουλος-Σκοτόπουλος που έτρεξε να με προλάβει στο κατηχητικό στο όνειρό μου. Άργησες πολύ Βασίλη μου, τώρα τον Νοέμβρη που συμπληρώνω αυτές τις παραγράφους που πατάω με μπλε χρώμα στο άρθρο μου, συνειδητοποιήσα πως άργησες πολύ... Μακάρι να με φτιάξεις πάλι απ' την αρχή, μακάρι να μ' αλλάξεις και ας άργησες πολύ...


Το κατάλαβες Βασίλη μου κρυφή που πήγες και παρουσίασες και την ξανθιά και στο σχολείο; Γιατί πλην εξαιρέσεων όπως την θεούσα την Λυμπεροπούλου και κανά δυο κυράτσες από τη  γειτονιά, όλο τον υπόλοιπο κόσμο στο σχολείο που είναι καλλιεργημένοι άνθρωποι και τους περισσότερους συναδέλφους δηλαδή όπως την Νατάσσα που συγκινήθηκε με το blog μου, και τους περισσότερους γονείς του σχολείου και τους μαθητές, τα παιδιά, κυρίως αυτά τα παιδιά που δεν τα νοιάζει τι λέει το παπαδαριό, μου το απέδειξαν οι τελευταίοι οι μαθητές μου στο 7ο Δάφνης αυτό, αλλά ακόμα και τους φίλους σου και τον αδελφό σου και την ξανθιά την κοπελίτσα, ακόμα και αυτή, όλο αυτό τον κόσμο λοιπόν λίγο τον ενδιαφέρει αν είσαι πούστης στο σώμα κυρίως τον ενδιαφέρει αν είσαι πούστης στην ψυχή. She doesn't mind Βασίλη μου αν είσαι αδελφή, την νοιάζει να μην την κοροϊδεύεις. 

Αγαπημένε μου Sean Paul είσαι πολύ χαριτωμένος, θέλω οπωσδήποτε να μ' αγκαλιάσεις και εσύ. Και βασικά είσαι παντρεμένος με παιδί αλλά αν δεν σε πάρω και εσένα να μην με λένε Δημήτρη αλλά Βασιλιά Ιωάννη. Φέρε σε παρακαλώ όταν σε γνωρίσω και όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν στο videoclip σου. Θα χαρώ ιδιαιτέρως αν μ' αγκαλιάσουν και αυτές. Και βασικά δεν θέλω μόνο να μ'αγκαλιάσουν αυτά τα χυμώδη κορίτσια. Θέλω να ζουληχτούν απάνω μου με δύναμη σαν να ήμουν ο τελευταίος αποχυμωτής αυτού του πλανήτη!!!


Και λέω για τους τελευταίους τους μαθητές μου αναγνώστες γιατί θυμάμαι ακόμα τον Γιάννη τον Γεωργούλη έναν πανέξυπνο μαθητή που είχα εκεί, τον κοινωνικοπολιτικό αναλυτή της τάξης όπως μου άρεσε να τον χαρακτηρίζω γιατί έκανε ανάλυση όλων των πολιτικών και κοινωνικών δεδομένων από την πολιτική του Ερντογάν στην Τουρκία μέχρι τη στάση του παπαδαριού της Ελλάδος που μου τόνισε μέσα στα θρησκευτικά σε κάποιο μάθημα που μιλούσαμε για την αγάπη ότι ναι αλλά οι παπάδες δεν αποδέχονται τους gay και συμφώνησαν όλοι μαζί του. Και εγώ του απάντησα τι να κάνουμε τώρα δεν λένε όλη την αλήθεια πάντα οι ιερείς.

Ούτε οι ιερείς ούτε και διάφοροι βλαχαδεροί ποδοσφαιριστές Γιάννη δεν την λένε την αλήθεια. Λέω για βλαχαδερούς ποδοσφαιριστές γιατί σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι καλλιεργημένοι αλλά και πολλοί ανοιχτόμυαλοι που είναι και μανούλια παράλληλα. Είπαμε όπως λένε και οι ροζ ακρίδες που ομάδα ποδοσφαίρου, χωρίς αναστολές γαμώ... Θα το γλεντήσω με πολλούς ποδοσφαιριστές τα επόμενα χρόνια, έχω αδυναμία στις γυμνασμένες και καλοσχηματισμένες γάμπες... Είδατε έχω και εγώ ένα φετίχ τελικά...


Επίσης εκτός από πολλούς ποδοσφαιριστές και αστυνομικούς θα πάρω και πολλούς συναδέλφους δάσκαλους τα επόμενα χρόνια. Μ' αρέσουν πάρα πολύ οι νεαροί δάσκαλοι, είναι πολύ cool και νιώθω πολύ μεγάλη ασφάλεια μαζί τους. Είχα πολλούς όμορφους συμφοιτητές στο παιδαγωγικό εκτός από τον Κώστα και τον Βασίλη που ερωτεύθηκα περισσότερο από όλους αλλά φοβόμουν παιδιά να σας ανοιχτώ τότε. Ήμουν πολύ κλειστός σαν χαρακτήρας. Δεν πειράζει θα σας πάρω όλους τώρα! Spinning around με όλους τους νεαρούς όμορφους δασκάλους που αγαπάνε και αυτοί τα παιδιά!


Θυμάμαι ακόμα άλλη μια καλή σκηνή με τον Γιάννη τον Γεωργούλη και τον Γιώργο τον Εξηντάρη. Ο Εξηντάρης όπως σας έχω πει αναγνώστες ήθελε να κάθεται πάντα κοντά μου και λίγο ξέχωρα από τους υπολοίπους έτσι λίγες φορές-κανά δυο- όταν τα έβαζα να μου απαντάνε με την σειρά που κάθονται, καταλάθος τον προσπερνούσα και μου πετάει μία μέρα προς το τέλος της χρονιάς, στο γ' τρίμηνο, την θεϊκή ατάκα "γιατί με πηδήξατε κύριε;" και σκάνε στα γέλια μαζί με τον Γιάννη τον Γεωργούλη. Είδατε τι ατάκες μου πετούσαν οι μαθητές που συμπάθησα περισσότερο στα σχολεία που δούλευα; Άλλος χαμογελώντας όπως ο Ιάσονας αν έχω πάει σε sex shop και άλλος όπως ο Εξηντάρης "γιατί με πηδήξατε κύριε" και να σκάει μετά στα γέλια.

Λοιπόν αφιερωμένο σε εσάς τους δύο Εξηντάρη και Γεωργούλη το παρακάτω τραγουδάκι από τους Take That, o ένας που θα της το εξηγήσει της Λενιώς το όνειρο και ο άλλος που δεν πίστευε το παπαδαριό γιατί εσείς οι δύο ήσασταν και αυτοί που αμφισβητούσατε και κάνατε και κριτική στο κατεστημένο. Θυμάμαι στην Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή που πάντα βάζατε και εκεί τα γέλια και μου λέγατε σιγά μην ισχύουν αυτά που κάνουμε τώρα για την δημοκρατία, τα δικαιώματα του πολίτη, τον συνήγορο του κοπρίτη κτλ. Πράγματι όλα μαλακίες ήταν παιδιά ότι σας έλεγα στην Αγωγή του Πολίτη, και ειδικά για τον συνήγορο του κοπρίτη που σας τον διαφήμιζα κιόλας γιατί είχαμε μπει και με τον προβολέα στην ιστοσελίδα του για να δείτε την δομή του και πως λειτουργεί, όλα μαλακίες αλλά έπρεπε να ακολουθήσω το αναλυτικό πρόγραμμα. Δεν μπορείς να λες ότι θες όταν είσαι δάσκαλος... Τώρα θα υπάρξει πολύ μεγάλο πρόβλημα με όλους τους κυβερνώντες που θα βγείτε εσείς τα παιδιά μπροστά!

Kings and Queens and Presidents
Ministers of Governments
Welcome to the future of your world

They say nothing
Deny everything
And make counter accusations
My friends, my dear, my love, my God

There'll be trouble when the kidz come out (come out)
There will be lots for them to talk about (about)
There'll be trouble when the kidz come out
When the kidz come out, when the kidz come out
When the kidz come out


Όποτε τώρα ξέρετε επίσης όλοι ότι αν είστε νεαρός έφηβος της Έκτης δημοτικού ή προς το τέλος της Πέμπτης και θέλετε να πάρετε τον επίσης νεαρό και όμορφο δάσκαλό σας μπορείτε να του πετάτε και εσείς ατάκες όπως γιατί με πηδήξατε κύριε και έχετε πάει σε sex shop και άλλες παρόμοιες με υπονοούμενα που θα σκεφτείτε μόνοι σας και μετά να τον αγκαλιάζετε κιόλας. Θα λιώσει για εσάς ενδεδειγμένα και αποδεδειγμένα. Δεν θα μπορεί να σας βγάλει απ' το μυαλό του.


Που λες Γιάννη ούτε το παπαδαριό, ούτε διάφοροι βλαχαδεροί ποδοσφαιριστές, ούτε οι καθηγητές των πανεπιστημίων λένε την αλήθεια ούτε καν όλοι οι γονείς σας. Δεν υπάρχει ομοφοβία Μάνια μου, υπάρχει σταυροφοβία στην Ελλάδα. Ναι Μάνια μου, για αυτό όλοι οι ταγοί της νεολαίας αλλά και των υπόλοιπων ηλικιών, ποδοσφαιριστές, μητροπολίτες, σύλλογοι πολυτέκνων, καθηγητές πανεπιστημίων καταφέρονται με αισχρό τρόπο εναντίον μας. Γιατί δεν υπάρχει ομοφοβία στην Ελλάδα Μάνια μου και ζουν όπως θέλουν οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά τα παιδιά, κυρίως αυτά τα παιδιά, γνωρίζουν και αποδέχονται την αλήθεια, δεν τα νοιάζει τι λένε όλοι οι υβριστές και διώκτες μας. Τι θα γίνει με εμάς; Τους ομοφυλόφιλους, τους αμφιφυλόφιλους, τις λεσβίες, τους τρανς και γενικά όλους τους ουδέτερους που λέει και η αρχαιοελληνική η λέρα.

We are searchlights, we can see in the dark
We are rockets, pointed up at the stars
We are billions of beautiful hearts
And you sold us down the river too far

What about us?
What about all the times you said you had the answers?
What about us?
What about all the broken happy ever afters?
What about us?
What about all the plans that ended in disaster?
What about love? What about trust?
What about us?

We are problems that want to be solved
We are children that need to be loved
We were willing, we came when you called
But man you fooled us, enough is enough

_____________________________________________

Την έντονη αντίδρασή του εκφράζει ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, στο νομοσχέδιο που προωθείται για την αλλαγή φύλου («διόρθωση της ταυτότητας φύλου»).

Η αντίδραση αυτή εκφράζεται με ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας με την οποία τους καλεί να ματαιώσουν την ψήφιση «του επαίσχυντου αυτού νομοσχεδίου». «Τρίζουν τα κόκκαλα των Αγίων και των ηρώων της Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Κλαίει ο Άγιος Κοσμάς, ο μεγάλος ελευθερωτής της Ελλάδας, θλίβεται ο μεγάλος διδάσκαλος του Γένους μας, όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός, και όλοι οι τοπικοί μας Άγιοι» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Ἀπό δημοσιεύματα πληροφορηθήκαμε ὅτι κατατέθηκε πλέον στή Βουλή νομοσχέδιο γιά τήν ἀλλαγή φύλου μέ μία ἁπλῆ αἴτησι. Εἶναι δυνατόν τέτοια νομοσχέδια νά ψηφίζωνται σέ αὐτήν τήν μαρτυρική πατρίδα τῶν ἁγίων καί τῶν ἡρώων;

Προάγετε νομοσχέδιο πού ἀρνεῖται τό Δημιουργό Τριαδικό Θεό καί Τόν βλασφημεῖ, ἀρνεῖται τή φύσι, ὑποβιβάζει τήν ψυχοσωματική ὀντότητα τοῦ ἀνθρώπου, φέρει σωματική καί ψυχική διαταραχή στήν εἰκόνα τοῦ Θεοῦ, καλλιεργεῖ τήν διαστροφή καί ἐμποδίζει τήν πορεία τοῦ ἀνθρώπου πρός τόν ἁγιασμό του καί τήν κατά χάριν θέωσί του.

Ἀπευθύνομαι σέ Σᾶς, τούς ἐκπροσώπους τοῦ γενναίου καί ἡρωικοῦ λαοῦ τῆς Αἰτωλίας καί Ἀκαρνανίας, καί ὡς πνευματικός πατέρας του, Σᾶς παρακαλῶ νά ζητήσετε τήν ματαίωσι τῆς ψηφίσεως τοῦ ἐπαισχύντου αὐτοῦ νομοσχεδίου.

Σᾶς ἐκτιμῶ καί γνωρίζω ὅτι ἐπανειλημμένως ἐκφρασθήκατε ὑπέρ τῶν ἀξιῶν καί τῶν ἰδανικῶν τῆς Ὀρθοδοξίας καί τῆς Πατρίδος μας.

Εἶναι καιρός, τώρα ἐμπράκτως, νά προασπίσετε τήν ἀξία καί τήν τιμή τῆς προσωπικότητος τοῦ ἀνθρώπου. Εἶναι ὥρα νά διασώσετε τήν σωματική καί τήν ψυχική ὑγεία τοῦ λαοῦ μας.
Τρίζουν τά κόκκαλα τῶν ἁγίων καί τῶν ἡρώων τῆς Αἰτωλίας καί Ἀκαρνανίας. Κλαίει ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς, ὁ μεγάλος ἐλευθερωτής τῆς Ἑλλάδος, θλίβεται ὁ μεγάλος διδάσκαλος τοῦ Γένους μας, ὅσιος Εὐγένιος ὁ Αἰτωλός, καί ὅλοι οἱ τοπικοί μας Ἅγιοι.

Περιμένω τήν ἡρωική φωνή σας γιά νά πληροφορήσω τόν ἁγνό λαό μας, τούς ἡλιοκαμμένους λεβέντες γονεῖς, πατέρες καί μητέρες, ἀλλά καί τούς ἐκλεκτούς νέους καί νέες μας, πού ζητοῦν πρότυπα, Ἑλληνες ἡγέτες, οἱ ὁποῖοι θά σώσουν τήν Πατρίδα καί τούς Ἕλληνες.

_____________________________________________

Ο Βασίλης Τσιάρτας προκάλεσε σάλο με δύο αναρτήσεις του στο facebook, σχετικά με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου. "Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος", έγραψε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Ο Βασίλης Τσιάρτας άφησε για λίγο το ποδόσφαιρο κι ασχολήθηκε με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής προκάλεσε αντιδράσεις με μία ανάρτηση του στο facebook.

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ. Γ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα», έγραψε αρχικά.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Βασίλης Τσιάρτας έκανε νέα ανάρτηση.

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ.

Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδυκνείουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Και αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ'την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση».
_____________________________________________

Καθηγητής Παθολογίας του ΑΠΘ σε μία τοποθέτηση σκότους: Η ομοφυλοφιλία είναι πάθηση και θέλει γιατρό!

«Στα σχολικά προγράμματα αποψιλώνονται η Γλώσσα, η Ιστορία και τα Θρησκευτικά. Όλες οι παρατάξεις υπερψήφισαν. Και οι δεξιές, κατ’ όνομα, και οι αριστερές, πάλι κατ’ όνομα. Το σύμφωνο συμβίωσης έτρεξε η συντηρητική παράταξη να το υπερψηφίσει. Είμαι αντίθετος με το σύμφωνο συμβίωσης επειδή είναι ρατσιστικό. Επειδή δεν προβλέπει την περίπτωσή μου: Συζώ με δυο γυναίκες, δυο άντρες και πέντε σκύλους», δήλωσε πρόσφατα ο καθηγητής Παθολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) Απόστολος Χατζητόλιος, κατά τη διάρκεια ανοιχτής συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το arcadiaportal.gr.

O καθηγητής συνέχισε, όμως, σε ακόμη πιο παρωχημένες και επικίνδυνες κοινωνικά θέσεις, τις οποίες έχει κάθε δικαίωμα να υποστηρίζει, αλλά δεν αντέχουν σε σοβαρή επιστημονική κριτική:
«Βαφτίζουμε οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη ως ρατσισμό. Αν αυτό δεν είναι φασισμός, αν αυτό δεν είναι αντιδημοκρατική συμπεριφορά, αν η διάλυση των αντιδιαδηλώσεων δεν είναι φασισμός, τι είναι; Αν μιλήσετε για την ομοφυλοφιλία, είστε ρατσιστής. Μα, να μην μιλήσω για την ομοφυλοφιλία; Αφού είμαι γιατρός. Η ομοφυλοφιλία είναι πάθηση.»

Όπως είπε, τα μηνύματα πρέπει να περάσουν με πλύση εγκεφάλου στα παιδιά.
Ο κ. Χατζητόλιος υπογράμμισε ότι σήμερα η κοινωνία επιδιώκει την άρρωστη κατάσταση. «Ο άρρωστος έχει την ανάγκη του γιατρού του. Οι σεξουαλικές παρεκκλίσεις είναι διαταραχές προσωπικότητας. Η κουβέντα σε νεαρή ηλικία για αυτά τα ζητήματα δεν ωφελεί"....

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και του Δήμου Τρίπολης, και συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αρκαδίας, τον Σύλλογο Τριτέκνων Αρκαδίας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λεβιδίου, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Αρκαδίας.
_____________________________________________

Είσαι και πολύτεκνη εσύ Μάνια μου και μου έλεγες όλες αυτές τις μαλακίες όπως ότι δεν υπάρχει ομοφοβία στην Ελλάδα υπάρχει σταυροφοβία στην Ελλάδα(μα τι πέταξε ο στόμας της θεούσας, δεν μπορώ να το χωνέψω) αναπτύσσοντας μου και όλες τις υπόλοιπες κλασσικές και μη κλασσικές ομοφοβικές ρητορικές, κλασσικές όπως ότι διδάσκουμε στα παιδιά μας την ομοφυλοφιλία και μη κλασσικές όπως ότι οι ανθρωπιστικές οργανώσεις στην Ειδομένη πηγαίνουν με τα γάντια, φορώντας γάντια εκεί γιατί φοβούνται και σιχαίνονται τους πρόσφυγες και το μόνο με το οποίο ασχολούνται τελικά είναι τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και εμένα με ρώτησαν πως περνάω που είμαι πολύτεκνη;

Εντωμεταξύ μιλάμε όλη την χρονιά η θεούσα να μου κάνει παράπονα που η πεθερά της δεν της άφησε μεγαλύτερη περιουσία. Της άφησε λέει μόνο ένα εξοχικό στον Πόρο και τρία μικρά διαμερίσματα στην Αθήνα, από τα οποία στα δύο γκρέμισαν την μεσοτοιχία και κατάφεραν έτσι να το κάνουν ένα μεγάλο και το άλλο το χρησιμοποιούν τα παιδιά της για προσωπικό τους χώρο-ησυχαστήριο, χώρο μελέτης σαν φοιτητές. Πόσα ακόμα ήθελες να σου αφήσει η πεθερά σου Μάνια μου για να μείνεις ικανοποιημένη; 

Γκρίνιαζε που λέτε η θεούσα συνέχεια για τα λεφτά όταν παράλληλα μου έλεγε ότι την πιάνουν λόγω και του εισοδήματος του συζύγου της τα capital controls και δεν της φτάνουν τα 420 ευρώ την εβδομάδα(από ότι καταλαβαίνω για να μου το πει αυτό προφανώς έχουν κοινό λογαριασμό) και αναγκάζεται παρόλο που είναι αντίθετη ιδεολογικά με αυτό(ξέρετε τώρα θεούσα, προφανώς στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει το τσιπάρισμα του αντιχρίστου) να χρησιμοποιεί την χρεωστική κάρτα του άντρα της όταν πάει για αγορές, να ψωνίσει στο σουπερμάρκετ κτλ.

Και μην είσαι και τόσο σίγουρη Μάνια ότι το δεύτερο διαμέρισμα στην Αθήνα το χρησιμοποιούν τα παιδιά σου μόνο για υσηχαστήριο-χώρο μελέτης. Πάντως από τα ελάχιστα που μου είπες για τα παιδιά σου πρέπει να είναι πολύ πιο λογικά από εσένα γιατί μου είχες πει ότι διαφωνούν μαζί σου σε πολλά ζητήματα.

Πολύτεκνη Μάνια μου και μου έλεγες όλες αυτές τις μαλακίες. Και εσύ Κυριάκο γυμναστή στο 4ο Παιανίας που κατά τα άλλα είσαι πολύ ευγενικός με τα παιδιά, και εσύ είσαι πολύτεκνος και είχες απηυδήσει μια φορά όταν διάβαζες μια είδηση για μια λεσβία αθλήτρια... Φαντάζομαι συμπλέετε με τις ανακοινώσεις των συλλόγων σας.

Με μία ομοφοβική ανακοίνωση -επίστολή της προς τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας εκφράζει με έντονο τρόπο τη διαφωνία της για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «ανατρέπει καθ' ολοκληρία τις αξίες, τα ιδανικά και τις παραδόσεις της ελληνικής κοινωνίας», η ΑΣΠΕ στρέφει τα βέλη της και κατά της Ευρώπης η οποία όπως αναφέρει παραπαίει και πνευματικά και ηθικά.

«Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Πολυτέκνων που συνέχεια προκαλεί με όσα γράφει για τα ομόφυλα ζευγάρια χαρακτηρίζοντας τους ομοφυλόφιλους διεστραμμένους και αναφέροντας τα εξής:

«Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους».

«Με το νομοσχέδιο αυτό ολοκληρώνεται θεσμικά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, φαλκιδεύεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και απενοχοποιείται η παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους και επιχειρείται να μεταβληθεί ο εν τιμή δημιουργηθείς άνθρωπος σε βοσκηματώδη ύπαρξη» σημειώνει η ΑΣΠΕ που καλεί του βουλευτές να μην ψηφίσουν το «επονείδιστο» νομοσχέδιο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΑΣΠΕ:

«Η ΑΣΠΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά τις 205.000 και πλέον πολύτεκνες οικογένειες, διαμαρτύρεται έντονα για το επονείδιστο Νομοσχέδιο «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ», που προωθεί στη Βουλή προς ψήφιση το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο προτίθεται να επεκτείνει την ισχύουσα ήδη νομοθεσία και στα λεγόμενα «ομόφυλα ζευγάρια».

Η συγ(Κυβέρνηση), μη μπορώντας να αντισταθεί, συμμορφώνεται στις επιταγές της ηθικά και πνευματικά παραπαίουσας Ευρώπης και με το νομοσχέδιο αυτό ανατρέπει καθ’ ολοκληρία τις αξίες, τα ιδανικά και τις παραδόσεις της Ελληνικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με τον ορισμό του νομομαθούς Ρωμαίου Μοδεστίνου , ο θεσμός του γάμου αποτελεί: «ανδρός και γυναικός συνάφεια και συγκλήρωση του βίου δια παντός, Θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία».

Με το νομοσχέδιο ο θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά και μόνο ως δικαιοπρακτική ενέργεια που ρυθμίζει τις σχέσεις των μερών και αποϊεροποιείται πλήρως.

Με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο μεταβάλλεται το τιμιότατο ανθρώπινο πρόσωπο σε χρηστικό αντικείμενο και καθίσταται εμφανής η προσπάθειά του να υποκατασταθεί ο ιερός θεσμός του γάμου με νομικές προβλέψεις που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κακοδαιμονία του ισχύοντος νομικού πλαισίου.

Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους.

Καταδικάζει όμως το ολίσθημα του Υπουργείου γιατί επιχειρεί νομοθετικά να απαξιώσει και να υποβιβάσει την ανθρώπινη φύση, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του ατόμου και να εκμηδενίσει τον υψηλό και θεοϊδρυτο θεσμό της οικογένειας, που στηρίζεται στο τρίπτυχο (άρρεν + θήλυ + παιδιά).

Με το νομοσχέδιο αυτό ολοκληρώνεται θεσμικά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, φαλκιδεύεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και απενοχοποιείται η παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους και επιχειρείται να μεταβληθεί ο εν τιμή δημιουργηθείς άνθρωπος σε βοσκηματώδη ύπαρξη.

Η ΑΣΠΕ καλεί όλους του Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους αρμοδίους Φορείς να μην ενδώσουν στην ψήφιση του επονείδιστου αυτού νομοσχεδίου».

Πόσο πιο σκληρός μπορείς να γίνεις όταν λες ότι με το σύμφωνο συμβίωσης "ολοκληρώνεται θεσμικά η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, φαλκιδεύεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και απενοχοποιείται η παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους και επιχειρείται να μεταβληθεί ο εν τιμή δημιουργηθείς άνθρωπος σε βοσκηματώδη ύπαρξη."

Μα καλά δεν σας πέρασε ποτέ απ' το μυαλό των πολυτέκνων ότι κάποιο από τα παιδιά σας μπορεί να είναι ομοφυλόφιλο; Πάτε και ξεπετάτε κουτσούβελα για να παίρνετε τα επιδόματα και να διορίζεστε στο δημόσιο και δεν νοιαστήκατε ποτέ για το πως αυτά νιώθουν. Θέλω να δω τώρα που θα αλλάξουν όλα και θα μπορούν τα ίδια τα παιδιά να επιλέγουν με ποιους γονείς θα μεγαλώσουν αν θα ξαναπείτε όλες αυτές τις μαλακίες. Θα φεύγουν τα παιδιά από τις οικογένειες σας για να μεγαλώσουν με ανθρώπους που θα τα αγαπάνε πραγματικά το καταλάβατε; Το καταλάβατε υπάνθρωποι; Και θα τα χάνετε αυτομάτως και τα επιδόματα και την θεσούλα σας στο δημόσιο. Στείρωση χρειάζεστε κανονικά να μην μπορέσετε να ξανακάνετε παιδιά στον αιώνα των άπαντα.
___________________________________________

To τι μαλακίες πάντως έχω ακούσει γενικά στην Ελλάδα για εμάς μέχρι και ότι μας έχουν πνίξει τα ομοφυλοφιλικά πρότυπα και στερεότυπα μου είχε πετάξει μία κοπελίτσα σε μία συζήτηση μας στο facebook την οποία τώρα δεν την βρίσκω, έχουν σβηστεί τα μηνύματά της και διαφωνήσαμε και περί του Θεού στη συζήτησή μας. Νίκη Αποστολάκη την έλεγαν πάντως την κοπελίτσα γιατί το έχω σημειώσει κιόλας κάπου και έχω κρατήσει και εικόνα από το προφίλ της από μια ιδιωτική συζήτηση που κάναμε. Με θυμάσαι Νίκη Αποστολάκη; Το όνομα του προφίλ σου το έχω κρατήσει σε μια ιδιωτική συζήτηση που κάναμε.


Που σου είχα πει να μην πιάνεις στο στόμα σου το Θεό γιατί είσαι άσχετη από μεταφυσική, μυστικισμό και εσωτερική θεολογία όπως και όλο το παπαδαριό εξάλλου που δεν θα ηρεμίσω αν δεν το δω να καταστρέφεται ολοκληρωτικά και εσύ μου απάντησες ότι σου απαγορεύω να έχεις γνώμη και μου έστειλες ιδιωτικώς  μήνυμα να μην συνεχίσω σε προσβάλω επειδή στα λέω αυτά. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του παπαδαριού που έχω βάλει πάντως μέχρι τώρα στο blog μου για τους ομοφυλόφιλους. Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα που η σκληρότητα τους ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Η αποστασία του παπαδαριού από τον Θεό έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Είναι γνωστό Νίκη μου που λες, ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα, έγιναν ομοφυλόφιλοι επειδή είχαν για πρότυπο άλλους ομοφυλόφιλους. Ως γνωστόν στην Ελλάδα οι ομοφυλόφιλοι δεν μεγαλώνουν σε οικογένειες ετεροφυλοφίλων, δεν δέχονται bulling στο σχολείο, παρουσιάζονται σαν πρότυπα όπως μου είχες πει τότε και όχι σαν καρικατούρες από την τηλεόραση και γενικά τα media, ως γνωστόν μπορούν όπως οι ετεροφυλοφιλοι να πιάνουν το χέρι του συντρόφου τους η να τον φιλάνε δημοσιως. Α! Ξέχασα κάνουν και γάμους τρικουβερτους οι ομοφυλόφιλοι και διαλαλούν παντού τις σχέσεις τους! Τα ομοφυλοφιλικα στερεότυπα μας έχουν πνίξει Νίκη μου, για αυτό και τόσοι ομοφυλόφιλοι και όχι επειδή τους έκανε ο Θεός έτσι! Φταίνε τα στερεότυπα!

Για να θυμηθούμε κάτω από πιο άρθρο κάναμε την συζήτησή μας Νίκη για να διαπιστώσουμε και ιδίοις όμμασι ότι δεν υπάρχει ομοφοβία αλλά και τρανσοφοβία στην προκειμένη περίπτωση στην Ελλάδα, υπάρχει σταυροφοβία Μάνια μου.


Λοιπόν ενδεικτικά σχόλια κάτω από το άρθρο:
Λοιπόν δεν τσιμπάω από τον τίτλο αλλά μπαίνω στο άρθρο και πάω και βλέπω και το βίντεο του άρθρου για να δω τι ακριβώς παίζει, το οποίο τώρα θα το δείτε και εσείς. 

Τι λέει το αρθράκι πάνω από το βίντεο.

http://www.tilestwra.com/46chronos-paratise-tin-gineka-tou-ke-ta-pedia-tou-gia-na-zisi-san-exachrono-koritsi/Οπότε και απαντάω σε εγώ όλους τους παραπάνω Ελληναράδες και ελπίζω να το βουλώσουν όλοι τώρα και αυτοί σαν την Ανώτατη Συνομοσπονδιά Πολυτέκνων Ελλάδος αλλά και τους εθνοπροδότες. 

Λοιπόν και για να γυρίσω σε εσένα Βασίλη μιας και μιλάω για κρυπτοομοφυλόφιλους παραπάνω στο μήνυμά μου, τόσο που σε έχω ξεφτιλίσει εσένα καλύτερα να την κόψεις την ψωλή σου και να γίνεις μία τρανς και εσύ σαν τον Ανδρέα από κάτω στο βίντεο(ροζ ακρίδες μου δεν είναι τραβέλι ο Ανδρέας στο βιντεό σας όπως λέτε, μία τρανς είναι, τραβέλι ήταν και ίσως εξακολουθεί να είναι ο Βαλλιανάτος που ποιος ξέρει από πόσα άτομα που δεν γνώριζε τον πήρε ακάποτα για να κολλήσει HIV) και η δικιά σου η ξανθιά Βασίλη να την πάρει αποσκευή στο τρένο σαν την Τζιβάνα άγιε μου σατανά

Παιδιά στο 10ο Ηλιούπολης μπορείτε να τον φωνάζετε και τον Βασίλη τον Κουλιούμπα όσο πατάει το πόδι του εκεί με το πραγματικό του όνομα Δούλα-Τζούλια! Είδες σου έβγαλα και ονοματεπώνυμο εσένα Βασίλη! Κράξτε τον όλοι παιδιά! To κράξιμο του αιώνα! Kρέμονταν σαν χάντρες βραχιολού, τα αρχίδια σου κάποτε, πάλι στο μυαλό μου αλυχτάν σαν αηδόνια του αγέρα! Bασίλη το ξέρω ότι παίζεις βιντεοπαιχνίδια όταν είσαι στο κρεβάτι με την δικιά σου την ξανθιά! Σε έχω δει! Στο 3.51 του βίντεο από κάτω μπορείτε να δείτε αναγνώστες τον Κουλιούμπα στο κρεβάτι με την ξανθιά. 


Και όσο εσύ θα εγχειρίζεσαι Βασίλη εγώ θα βρίσκω άλλη αγκαλιά. Άλλη αγκαλιά κάθε φορά που τελειώνει ο κόσμος τώρα σιγά σιγά το 2018. Γιατί όλοι για το 2018 λένε τελικά ότι θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία και θα τελειώσει οριστικά αυτός ο κόσμος και ο πατέρας Μάξιμος Βόθρορης(είδατε πατέρα Μάξιμε Βόθρορη εσείς τον γλυτώσατε τον χαρακτηρισμό μητέρα, μόνο το Βόθρορης που σας ταιριάζει, ξέρω εγώ ποιους χαρακτηρίζω μητέρες, μητέρα Νεκτάριε!) και ο κυριούλης ο Γιώργος ο Κοεμτζόπουλος που τον έχω στην εισαγωγή του blog αλλά και η θεία Δέσποινα που την έχω στο κάτω μέρος του blog μου το είχε πει και αυτή για το 2018. Έχουμε ξεμείνει από χρόνο, το μόνο που μας απομένει περίπου είναι 4 λεπτά για να σώσουμε τον κόσμο και πριν αποκαλυφθούν όλα για όλους μας.


Και συγκεκριμένα την αγκαλιά του Κώστα του Κουμανζέλη που ξέρω ότι θα έχει συγκινηθεί πάρα πολύ o καλός μου και δεν θα με άφηνε μόνο μου ούτε το 2002 που έκλαιγα για αυτόν γιατί φοβόμουν να του μιλήσω, ούτε το 2016 αν του έστελνα τα ίδια μηνύματα που έστειλα και σε εσένα ΒασίληΚώστα πάλι κλαίω για εσένα για τα χρόνια που χάθηκαν μακριά σου αλλά τώρα να είσαι σίγουρος μέσα στη ζεστή αγκαλιά σου θα αρχίσει ο κόσμος ξανά!!!

Και δεν είναι και μόνο όμορφος ο Κουμανζέλης και υποψήφιος  διδάκτορας παρακαλώ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχω βρει ενώ εσύ Βασίλη μόνο δεύτερο πτυχίο κατάφερες να κάνεις. Θα τα "μετρήσουμε όλα τα προσόντα σας" μαζί με τον Ιάσονα που θα τον συμβουλευτώ, να δούμε ποιον θα παντρευτώ. 

Παιδιά για σπίτι είστε και οι δύο πάντως με τα πτυχία σας, τις όμορφες φατσούλες σας, τα "προσόντα" σας και είμαι σίγουρος ότι ξέρετε να μαγειρεύετε κιόλας συν ότι έχετε και αυτή την πινελιά, τόση όση χρειάζεται αναγνώστες, μαγκιάς και αλητείας, ώστε να σας ερωτευθεί κανείς. Το πληρείτε όλο το πακέτο, η διαφορά θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Kαι ποιος ξέρει μπορεί να ξαναμπλέξεις σε τρίγωνα σχήματα εσύ Βασίλη. Φαντάζεστε αναγνώστες πως θα νιώσω μετά από τόσα χρόνια μοναξιάς αν με αγκαλιάσουν ή ακόμα και μου κάνουν έρωτα και οι δύο μαζί. Δεν νομίζω να υπάρξει άνθρωπος στον πλανήτη που να νιώσει ότι θα νιώσω εγώ. Σαν ηφαίστειο που εκρηγνύεται θα νιώσω. Θα λιώσω σαν ζέστη λάβα.


Να μ' αγκαλιάσουν και οι δύο μαζί οι δύο άγγελοί μου. Γιατί σαν αγγέλους τους νιώθω μετά από τόσο καιρό ανεκπλήρωτου έρωτα και για τους δύο. Είπαμε άγγελοι σαν θνητοί θα μ΄αγκαλιάζουν από εδώ και μπρος, όπως λέω και στη στήλη του blog. Να τους προσέχετε πολύ και τους δύο παιδιά στα σχολεία που σας κάνουν μάθημα. Πόσο θα ήθελα και εγώ να κάνω μάθημα σε ζουζούνια αντί να είμαι κλεισμένος στο γραφείο. Να τους προσέχετε πολύ. Εντάξει κράξτε τον λίγο τον Βασίλη, θα πάρει και αυτό που του αξίζει τα επόμενα Χριστούγεννα αλλά δεν θέλω να του κάνω κάτι άλλο. Θέλω να νιώσει και αυτός σε λίγο καιρό αγάπη αγάπη μόνο παντού γύρω του.


Για κάποιο λόγο... σε συνάντησα και τώρα σε έχω χάσει. Για κάποιο λόγο γίναν όλα. Ήταν φαίνεται μοιραίο να μ' αφήσεις. Σε αγάπησα για να με τραυματίσεις... και στη γη να με γκρεμίσεις ουρανέ. Για κάποιο λόγο γίναν όλα. Κι ίσως κάποτε θελήσεις να τα βρούμε. Για ένα λόγο μας συμβαίνουν όσα ζούμε και μπορεί και να μη μάθουμε ποτέ αυτό το λόγο. 


Όσο για εσένα Κωνσταντίνε το λένε και οι Minus One από την Κύπρο με τον καύλαρο τραγουδιστή τους που ελπίζω να τον συναντήσω και αυτόν κάποια στιγμή τον Francois, life is a miracle, I saw it in your eyes Κώστα! Η ζωή μαζί σου δεν θα είναι ένα θαύμα! Είναι ένα θαύμα  και μόνο που υπάρχεις και με κοιτάς! Από τότε που σε συνάντησα όταν ήμουν φοιτητής!Για αυτό λίγες μέρες πριν την επόμενη Πρωτοχρονιά θα επιστρέψω τον Ιάσονα στον κ.Μάριο τον μπαμπά του, για να περάσει με την βιολογική του οικογένεια, και με την μαμά του και με την αδελφούλα δηλαδή την Πρωτοχρονιά του 2019 και το υπόλοιπο των διακοπών του και εγώ θα μείνω μαζί με τον Βασίλη και τον Κώστα, τους δυο συμφοιτητές μου που ερωτεύθηκα περισσότερο από όλους στη ζωή μου. Να κάνουμε μαζί tour στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και ρεβεγιόν σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο! Η επόμενη Πρωτοχρονιά θα έχει τις δυνατές συγκινήσεις και την γκλαμουριά που της αξίζει, όχι μιζέρια όπως πέρυσι στο ψυχιατρείο. Κώστα και Βασίλη you got the love i need to see me through, when food is gone you are my daily meal, when friends are gone I know my Saviour's love is real. Σώστε την επόμενη Πρωτοχρονιά και κάντε με να ξεχάσω την περσινή. 

Όσο για τα φετινά Χριστούγεννα και την φετινή Πρωτοχρονιά it's a mystery για το τι θα συμβεί. Μοναχικά, επικά και μυστήρια τα φετινά Χριστούγεννα.


Και εσένα Βασίλη σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και ας με άφησες να ζω στην μοναξιά. Τα τελευταία Χριστούγεννα πριν γίνω διάσημος μόνος μου Βασίλη. Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό.


Αλλά να το δεις που σε λίγο καιρό θα κάνω come back στη ζωή σου που λέει και η μεγάλη, η λατρεμένη, η θεά η lady Άντζελα που δεν το ήξερα ότι έχει βγάλει και Χριστουγεννιάτικο τραγούδι(το από πάνω) και μόλις το έμαθα έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ(επειδή τόσα χρόνια δεν το ήξερα αναγνώστες, μην πάει πουθενά αλλού το πονηρό μυαλό σας - αυτά τα παιδάκια τι μεγάλη τιμή που έπαιξαν μαζί της στο videoclip, στο 3.16 προσέξτε το ύφος και πως την κοιτάει ο νεαρός έφηβος). Γιατί όπως και να το κάνουμε μπορεί στο εξωτερικό να έχουν lady Gaga, φίλοι αναγνώστες, αλλά εμείς έχουμε την μία και μοναδική lady Αντζέλα!


Αλήτη Βασίλη που με άφησες μόνο μου, δύο ολόκληρα χρόνια σκέφτομαι την μορφή σου και αδυνατώ να την αντιληφθώ, είσαι παντού γύρω μου και μόλις είδα την μορφή του νερού, η οποία δεν έλεγε και πάρα πολλά κατά τ' άλλα σαν ταινία και όλα τα λεφτά ήταν το ποιηματάκι πριν τους τίτλους τέλους σκέφτηκα εσένα και πάλι. Unable to perceive the shape of you, I find you all around me. Your presence fills my eyes with your love, It humbles my heart, For you are everywhere. Αλήτη θα βλέπαμε πολλές ταινίες μαζί αν δεν με άφηνες μόνο μου.


Από εδώ και μπρος όμως δεν θα βλέπεις μόνο ταινίες μαζί μου. θα σε κάνω να βλέπεις τον κόσμο στα μάτια μου, θα σε πηγαίνω ταξίδι στα πιο ψηλά βουνά και στα βάθη των πιο βαθιών ωκεανών και δεν θα χρειαζόμαστε καν χάρτη πίστεψέ με. Let my body do the moving and let my hands do the shooting. Let me show you the world in my eyes!
Να το ξέρεις μισώ τον εαυτό μου που σε αγαπάω. Πήρες την καρδιά μου, πήρες και την περηφάνια μου. Μία θέλω να σε εκδικηθώ, μία να στα δώσω αλήτη. Για αυτό μισώ τον εαυτό μου που σε αγαπάω.Για πείτε μου τώρα εσείς πολύτεκνοι σε τι θα μεταβληθώ αν κάνω έρωτα με δύο ομοφύλους μου ταυτόχρονα, βαθιά ερωτευμένος και με τους δύο;  Με το αγόρι μου δηλαδή και τον άντρα που θα παντρευτώ. Γιατί έτσι θα καταλήξουν στο τέλος ο ένας θα είναι το επίσημο αγόρι μου και ο άλλος ο άντρας που θα παντρευτώ. Και αυτό δεν θα είναι όνειρο κεκλεισμένων των θυρών όπως στο κατηχητικό με τον κ.Κυριάκο και τα καταθλιπτικά ποιηματάκια που έγραφα τότε. Θα θυμηθώ πάλι όπως και τότε πως δεν είναι ο κόσμος μου αυτός... είναι διαφορετικός...


Παραδεχτείτε το όλοι είναι πολύ σπάνιο εώς ακατόρθωτο να το ζήσει κανείς αυτό, είτε άντρας, είτε γυναίκα και ανεξαρτήτως σεξουαλικότητας, όχι να κάνεις τρίο απλά για την εμπειρία ή για εκτόνωση αλλά να είσαι βαθιά ερωτευμένος και με τους δύο... Και ίσως σε λίγο να ερωτευθούν και αυτοί μεταξύ τους. Βαθιά ερωτευμένοι και οι τρεις μαζί.  Σε τι θα μεταβληθώ αν το ζήσω αυτό και μάλιστα μετά από τόσα χρόνια απόλυτης μοναξιάς κύριοι της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος σε βοσκηματώδη ή σε αγγελική, μη σου πω και αρχαγγελική, μη σου πω και στην Ύψιστη των ύψιστων ύπαρξη... Ένας θεός και δύο άγγελοι μαζί... Αλληλουία!


Μπούμερανγκ η ζωή κύριοι της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος. Όπως καταλαβαίνετε θα σας τα κάνω όλα τα παιδιά σας gay και θα το βουλώσετε και εσείς μια και καλή σαν τους εθνοπροδότες. Gay boys are cool κύριοι της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος. We are all cool gay boy buddies!!! Και εγώ προσωπικώς κύριοι της ΑΣΠΕ i can find my gay boys out to play around cause i 'm smart! I am a smart gay boy και θα σας νικήσω όλους!

Όπως καταλαβαίνετε όλοι 

ιερείς, 

μητροπολίτες, 

αρχιεπίσκοποι(Ελλάδος και Κύπρου), 

κατηχητές, 

θεούσες,

πολύτεκνοι και λοιποί γονείς που πηδιόσαντε στα καράβια όταν ήσασταν μικροί, 

βλαχαδεροί ποδοσφαιριστές, 

καθηγητές και καθηγήτριες πανεπιστημιών, 

ναζιστοφάγες δασκάλες,

αρχαιοελληνικές λέρες, 

στρατιωτικοί που μέμφονται τους gay ενώ οι ίδιοι παρατάνε τα παιδιά τους για να τρέχουν στις Σερβίες και τα Ιράκ, 

ιδεολόγοι αριστεροί, 

νάζουλες δημοσιογράφοι, 

ομοφοβικοί ψυχίατροι(οι ψυχιάτροι που συνάντησα από κοντά μην ανησυχείτε δεν λέω για εσάς, έχετε άλλα κρίματα εσείς στο λαιμό σας),

από όλα έχει ο μπαξές στην Ελλάδα, μπορώ να συνεχίσω να γράφω και για άλλους πολλούς που έχω συναντήσει ή δεν έχω συναντήσει εκεί έξω, για πολλές ακόμα κατηγορίες Ελλήνων, είναι ο ατελείωτος ο μπαξές στην Ελλάδα και για όσους δεν έχω αναφορές ήδη, θα έχω σε μελλοντικά μου άρθρα αναγνώστες πρέπει να ξέρετε αναφορές σε όλους αυτούς, όπως καταλαβαίνετε όλοι σας λοιπόν


οι άγγελοι και οι θεοί δεν έχουν φύλο

οι άγγελοι και οι θεοί μοιάζουν σαν τα μικρά παιδιά

μένουν για πάντα παιδιά 

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΕΣΕΙ