Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 9229

Μήνυμα προς τους νέους αναγνώστες της ιστοσελίδας...

H ταυτότητά μου - Ποιος ήμουν μέχρι το 2017, την χρονιά δηλαδή πριν γίνω διάσημος*

Είμαι ο Δημήτρης, γεννήθηκα το μακρινό και μυθικό 1984, εκείνη την εποχή κάτι πράσινα ανθρωπάκια που δεν ήρθαν από άλλο πλανήτη, δικοί μας ήταν κατέστρεφαν το μέλλον της χώρας, και έβαζαν τα θεμέλια για την κρίση που βιώνουμε σήμερα. Έχω δουλέψει τρία χρόνια σαν αναπληρωτής δάσκαλος και το 2017 ολοκλήρωσα σαν μόνιμος εκπαιδευτικός στο δημόσιο  το 5ο διδακτικό έτος της καριέρας μου.

Βέβαια τώρα από δάσκαλος, αποφάσισα να γίνω γιατρός μέσα από αυτή την ιστοσελίδα και να διορθώσω πολλά λάθη. Οπότε και κατά πάσα πιθανότητα όπως το υπολογίζω, χωρίς βέβαια να είμαι καθόλου σίγουρος για αυτό, γιατί πάντα αλλιώς τα υπολόγιζα και αλλιώς μου τα έφερνε η ζωή μάλλον αυτό θα είναι και το τελευταίο διδακτικό έτος της καριέρας μου που θα ολοκληρώσω πριν γίνω διάσημος.

Δεν γνωρίζω και ποτέ δεν γνώριζα εκ των προτέρων πως θα διαμορφωθεί το μέλλον... Απλά τώρα έχω κάποιες ενδείξεις παραπάνω... Δεν γνωρίζω ποιες αντοχές θα έχω και εγώ με αυτά που θα συμβαίνουν για να αντεπεξέλθω ικανοποιητικά στην δουλειά μου... Δεν ξέρω αν θα αντεπεξέλθω ικανοποιητικά στην δουλειά μου γιατί θα κλαίω και θα γελάω και εγώ ταυτόχρονα μαζί με εσάς. Tο θέμα όμως δεν είναι μόνο δικό μου όπως λέω. Όλοι θα γελάτε νευρικό γέλιο, σκαστό γέλιο, ακατάπαυστο γέλιο. Και μαθητές και καθηγητές και δάσκαλοι. Και άλλες φορές θα κλαίτε. Θα κλαίτε πάρα πολύ. Οπότε δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως θα μπορέσουν να λειτουργήσουν γενικά τα σχολεία και όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα παροχής εκπαίδευσης από τούδε και στο εξής... Δεν ξέρω και εγώ τι ακριβώς θα συμβεί!!!

Πάντως προσωπικά αφού σταματήσω να εργάζομαι σαν εκπαιδευτικός, σαν δάσκαλος, και από την στιγμή που πάτησα και τα 33 μου έτη, θα κάνω μια νέα αρχή στην ζωή μου, θα πάρω το παραμύθι από την αρχή και θα διορθώνω μόνο λάθη!

Πριν 5 χρόνια τέλειωσα επίσης και το μεταπτυχιακό μου στην "Βασική και εφαρμοσμένη Γνωσιακή Επιστήμη". Tώρα χρειάζομαι την ψυχολογική και ηθική σου συμπαράσταση στην προσπάθεια μου να αδυνατίσω! Επειδή εδώ και 16 χρόνια, δηλαδή περίπου από 17 χρονών, έχω λιπώδη διήθηση του ήπατος με αυξημένες τρανσαμινάσες πρέπει να χάσω τα κιλά μου σιγά σιγά, γιατί οι απότομες μεταβολές βάρους μπορούν να χειροτερέψουν την κατάσταση.

Εδω και πολύ καιρό νιώθω ενοχλήσεις στην περιοχή του ήπατος, οπότε πήρα την απόφαση ότι ή θα χάσω τα παραπανίσια κιλά που έχω ή θα καταστρέψω τελείως τον εαυτό μου αν δεν το κάνω.
H παχυσαρκία είναι μία ασθένεια. Και όπως οι περισσότερες ασθένειες έχει ψυχοσωματικά αίτια. Για αυτό δεν θέλω να αποβάλλω μόνο ότι βαραίνει την ζωή μου σωματικά... αλλά μέσα από αυτό το blog θα προσπαθήσω να απαλλαγώ και από όλα τα "ψυχολογικά βάρη". Mόνο έτσι θα μπορέσω να προχωρήσω μπροστά...Θα γράφω λοιπόν για όλα όσα έζησα, μπας και καταλάβουμε γιατί πέρασα 30 χρόνια λίπους...

*Από το 2018 και μετά θα με μάθετε και θα με γνωρίσετε εσείς οι Έλληνες, ο πλανήτης ολόκληρος και το άπαν σύμπαν!

Πως μπορείς να με στηρίξεις.

Το μόνο που θέλω από εσένα είναι να μου στέλνεις κύματα θετικής ενέργειας με την σκέψη σου και να δείξεις ότι με στηρίζεις στην προσπάθεια που κάνω για να απαλλαγώ από ότι με βαραίνει. Για να βρω το κουράγιο να συνεχίσω χρειάζομαι και την δική σου στήριξη.

Αν θες κανε like στην επίσημη σελίδα του blog στο facebook και δείξε και εσύ ότι με στηρίζεις:

https://www.facebook.com/rippingmygreekfatbody

Nα θυμάστε πάντα ότι θα είναι πιο εύκολο να χάσω τα σωματικά βάρη αφού πρώτα απαλλαγώ από τα ψυχολογικά βάρη... Αν με στηρίξετε εσείς όλα θα γίνουν πιο εύκολα στην προσπάθεια που κάνω να χάσω τα κιλά μου... Όσο έχω άγχος δύσκολα θα αδυνατίσω.

Θα αρχίσω να ανεβάζω και πάλι εικόνες του σώματος μου όπως όταν ξεκίνησα την ιστοσελίδα, όταν νοικιάσω δικό μου σπίτι και έχω την οικονομική δυνατότητα αλλά κυρίως το κουράγιο και την όρεξη να πηγαίνω γυμναστήριο και να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό.

Ελπίζω μέχρι τότε να έχετε γίνει πολλοί αυτοί που θα με στηρίξετε στην προσπάθεια που θα κάνω για να χάσω τα κιλά μου γιατί τo πιο σημαντικό για να τα καταφέρω να αδυνατίσω είναι να ξεφύγω από το άγχος που έχω.

Υ.Γ.: Να πάνε να αγαπηθούν όλοι όσοι μου πρήξαν τα συκώτια τόσα χρόνια (δες παρακάτω τον ιατρικό μου φάκελο) άνθρωποι, θεοί και δαίμονες. :-)

Τους έχω συγχωρέσει όλους, but i have to tell my story!

Ιατρικός φάκελος Ευαγγελισμού-1

Ιατρικός φάκελος Ευαγγελισμού-2

Για να καταλάβετε την ιστορία μου πρέπει να ξεκινάτε από το πρώτο άρθρο που έγραψα δηλαδή αυτό:

Αναμνήσεις…

και να συνεχίζετε προς το επόμενο, πατώντας κάθε φορά το κουμπάκι "Νεότερη ανάρτηση".

Είναι σημαντικό να διαβάζετε από την αρχή την ιστορία μου, από την πρώτη ανάρτηση, αλλιώς μπορεί και να μην καταλάβετε πολλά από όσα γράφω.

Έγω που λέτε ήμουν μια αρτίστα στις Πλειάδες και με παίρνει τηλέφωνο μια μέρα ο μανατζέρ μου και μου λέει ότι πρέπει παραιτηθώ και να μπλέξω με τα σκατά. Δεν θέλω να ξαναμπλέξω με τα σκατά... Θέλω αν γίνεται να ζήσω μια απλή ζωή σε επόμενη ενσάρκωση μου και να ξεκουραστώ.  Tα ατσαλένια νεύρα μου έγιναν τσατάλια! 

               

Λέω για επόμενη ενσάρκωση αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα που σας βρήκα θέλω να είμαι μαζί σας για πάντα. Δεν θέλω να σας χάσω πότε. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ!

Αυτή η επανάσταση θα είναι...

μια σιωπηρή και ειρηνική επανάσταση. Ένας ειρηνικός πόλεμος που θα διεξάγεται μέσα στον νου και τις συνειδήσεις μας. Αρκετές φορές χρησιμοποιώ σκληρές εκφράσεις, αλλά είναι το μόνο όπλο που έχω στην διάθεση μου.   

Όλα όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το blog δεν έχουν γραφτεί τυχαία, είτε γιατί πρέπει να περαστεί κάποιο μήνυμα μέσα από αυτές τις φράσεις, είτε γιατί έτσι μου βγήκαν με έναν μυστηριώδη και κάπως μεταφυσικό τρόπο όταν έγραφα.

Ήταν πολύ δύσκολο να τα γράψω. Τόσο δύσκολο όσο όταν τα ζούσα. Όπου βλέπετε σκληρές εκφράσεις σχεδόν με βίασαν ανώτερες δυνάμεις που δεν μπορούσα να τις ελέγξω. Ήταν σαν να τα ξαναζούσα και όταν επιχειρούσα να σταματήσω να τα γράφω ένιωθα ηλεκτρικά επώδυνα τσιμπήματα στο σώμα μου. Μόνο όταν έφευγε από πάνω μου όλη η φρίκη ηρεμούσα.

Να θυμάστε πάντα πως δεν έχω κανένα άλλο όπλο στην διάθεση μου πλην του γραπτού-έντυπου λόγου και πως όλο αυτό το blog είναι μόνο μία πρόσοψη. Μία βιτρίνα για να μπορέσω να πολεμήσω το κακό και τους δυνάστες του ελληνικού έθνους.

Πως αλλιώς να το πω για να γίνω όσο πιο σαφής και κατανοητός γίνεται, από όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο; Είναι μια παράσταση που δίνω μέσω του έντυπου λόγου και των video που βάζω, μια παράσταση στην οποία θα λέω μόνο αλήθειες

Θα λέω μόνο αλήθειες με τις οποίες θα προσπαθήσω να ενώσω όλους τους πολίτες της Ελλάδος όποια ιδεολογική  σκέψη και απόχρωση και αν κουβαλάνε στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Θα προσπαθήσω και έχω προσπαθήσει να βρω αυτά που μας ενώνουν αντί για αυτά που μας χωρίζουν.

Και ότι πολλές φορές εκτός από τις σκληρές εκφράσεις χρησιμοποιώ και το χιούμορ για να περάσω τα μηνύματα που θέλω. Ένα λεπτοφυές χιούμορ που μάλλον και κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να το καταλάβουν οι θρησκόληπτοι αλλά μόνο οι πιο έξυπνοι και οι πιο σοφοί από εσάς. ;-) 

Για να το πω ακόμα καλύτερα θα έλεγα ότι αυτό που θα γίνει εδώ είναι σαν ένα show. Ένα φαντασμαγορικό show που θα δίνω μέσα στο διαδίκτυο αλλά τα πυροτεχνήματα θα σκάνε έξω από αυτό!!!

Τέτοιο show δεν θα έχετε ξαναδεί. Μια φορά γίνονται αυτά στα χρονικά της δημιουργίας και στα όρια του υπαρκτού μας σύμπαντος. Έχει να γίνει της τρελής, θα πέσει τσιρίδα ατελείωτη! Θα το απολαύσετε σας λέω! 

Εξάλλου μου το είπε και ο Ιησούς και ο ίδιος ο Θεός πριν κατέβω εδώ για να ετοιμάσω το show μου... Δώσ΄ τους ένα φινάλε που δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

Κάνω μια προσπάθεια να αλλάξω λίγο τον κόσμο με ειρηνικό τρόπο μέσω του έντυπου λόγου, της μουσικής και των video που θα επιλέγω να βάζω εδώ στο διαδίκτυο. Εξού και το καλλιτεχνικό μου ψευδώνυμο... Vjweb.

Αν θα τα καταφέρω να τον αλλάξω τελικά τον κόσμο ή όχι θα δείξει... Μπορεί να είμαι και λίγο σαν τον Δον Κιχώτη ... Τι να πω θα δείξει...
          
Θέλω να έχετε επίσης στο μυαλό σας πως όλο αυτό που κάνω λειτουργεί σαν μία αποθεραπεία για την ψυχή μου, και ότι όλα έχουν σχέση με το κάρμα που αποκτούμε κατά την διάρκεια της ζωής μας, μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις.

Αυτό που μου συνέβη για να το εξηγήσω λίγο πιο αναλυτικά είναι ότι πέρασα σε ανώτερη διάσταση ευρισκόμενος εν ζωή. Σε ανώτερες διαστάσεις πηγαίνει η ψυχή μας αφού έχουμε πεθάνει. Ανάλογα και με τις πράξεις μας περνάμε τότε από ότι καταλαβαίνω, από μια φάση αποθεραπείας όπως αυτή που πέρασα ευρισκόμενος εν ζωή γράφοντας αυτό το blog ή εναλλακτικά κουβαλάμε το κάρμα μας σε μια επόμενη ζωή όπου έχουμε την ευκαιρία να το ξεκαθαρίσουμε με κάποιο τρόπο και να το φέρουμε ξανά σε ισορροπία, με την βοήθεια των πνευματικών μας οδηγών και μέσα από τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους.

Είναι κάπως δύσκολο πιστεύω, δεν συμφωνείτε, να εξηγηθεί με κάποια καθαρά επιστημονική εξήγηση που θυμάμαι όλη μου την ζωή σαν νεράκι, απ’ έξω και ανακατωτά και με κάθε λεπτομέρεια παρά μόνο με κάπως λίγο πιο μεταφυσικό τρόπο, όπως υπονοούν και τα τραγουδάκια που έχω βάλει στην στήλη του blog.

Όχι δηλαδή, ότι όσα μας έλεγαν στο μεταπτυχιακό που σπούδασα πριν λίγα χρόνια, το οποίο ασχολείται με τον εγκέφαλο και την συνείδηση δεν είναι αληθή. Αληθή είναι και οι περισσότεροι επιστήμονες και στο μεταπτυχιακό μου και παγκοσμίως που ασχολούνται με αυτά τα ζητήματα του νου και της συνείδησης κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά, εξαιρετική δουλειά  και τους θαυμάζω. Αλλιώς δεν θα επέλεγα να σπουδάσω ότι σπούδασα. Απλά δεν είναι η πλήρης αλήθεια, αυτό καταλαβαίνω μετά από αυτό που μου συνέβη και ο μόνος όρος που έχω βρει στο διαδίκτυο για αυτό που μου έχει συμβεί λέγεται αλλαγή συνειδητότητας ή αλλιώς είναι η Ανάσταση όπως μας είχε υποσχεθεί ο Χριστός μας.

Aν και πρέπει να συμπληρώσω επίσης πως εξηγείται και με κάποιο τρόπο και επιστημονικά αυτό που νιώθω. Απλά δεν έχουν εδραιωθεί στο χώρο των νοητικών επιστημών οι εξηγήσεις αυτές ... Πως να το πω δεν είναι η κυρίαρχη άποψη... Αλλά πάντα έτσι δεν ήταν με την επιστήμη; Πάντα όταν ένας επιστήμονας έλεγε κάτι καινοτόμο οι συνάδελφοί του τον περιγελούσαν στην αρχή.Πάντως οι φυσικοί και όσοι ασχολούνται με ζητήματα της νόησης ας πάνε στην παρακάτω ιστοσελίδα:


Όσοι ασχολούνται με τα φαινόμενα της συνείδησης ας μελετήσουν καλύτερα τον Penrose, τον Hameroff, τον Νανόπουλο και όλους όσους ασχολούνται με τα κβαντικά φαινόμενα στον εγκέφαλο! Υπάρχουν ένα σωρό επιστημονικά άρθρα και βιβλία για το θέμα.

Για να πω και την πλήρη αλήθεια τελικά δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ αυτό το κομμάτι. Της αλλαγής στην συνειδητότητας μου δηλαδή. Είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Και ούτε καν να πείσω κανέναν με ενδιαφέρει για αυτό. 

Θέλω να λύσω άλλα προβλήματα μέσα από αυτό το blog. Απλά με έχει βοηθήσει να εκφράσω λίγο καλύτερα τον εαυτό μου και να θυμάμαι λίγο καλύτερα όσα μου συνέβησαν. Με έκανε να θυμάμαι πολύ καλύτερα όσα γεγονότα είχαν σχέση με το κάρμα που αποκτούμε κατά την ζωή μας. Ειδικά αυτά. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Tέλος πάντων ότι ταιριάζει με αυτό που βιώνω το δείχνω με κάποιο τρόπο εδώ και μπορώ να πω και περισσότερα και έξω από το διαδίκτυο αλλά μόνο αφού έχουν ξεκαθαριστεί κάποια δεδομένα μέσα από όλα όσα έχω να πω από εδώ...

Πρέπει να τονίσω πως έχω χρησιμοποιήσει προφορικά σπανιότατα κακές λέξεις. Για να φανταστείτε πόσο τύπος και υπογραμμός ήμουν μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν είχα πει προφορικά ούτε καν ένα «είσαι βλάκας». Και ακόμα έτσι είμαι. Δηλαδή ακούω άλλους στο δρόμο και στα λεωφορεία, ακόμα και στα σχολεία που δουλεύω, μαθητές του δημοτικού, να χρησιμοποιούν διάφορες κακές λεξούλες στις συζητήσεις τους. Ε, εγώ είμαι καμία σχέση με αυτό. Το ακριβώς αντίθετο είμαι υπερβολικά ευγενικός. Πότε δεν θα χρησιμοποιούσα σε καθημερινές συζητήσεις στον προφορικό μου λόγο, τέτοιες εκφράσεις. Από την άλλη αποφάσισα προσφάτως, πως αν δεν βλέπω πια ανθρώπους γύρω μου αλλά ζώα, να τους συμμορφώνω ψέλνοντας τους τον εξάψαλμο μέσα από το ίντερνετ.

Για να καταλάβετε επίσης  πόσο ντροπαλούλης είμαι στην πραγματική ζωή, είχα να πάω για κολύμπι και βουτιές στην θάλασσα το 2012, 6-7 χρόνια, δεν είχα και παρέες έτσι κι αλλιώς για αυτό, γενικά ήμουνα πολύ μόνος μου σε όλη μου την ζωή...Και όταν πήγαινα στο γυμναστήριο ποτέ δεν έμενα να κάνω μπάνιο στα αποδυτήρια. Μόνο το μπλουζάκι μου άλλαζα εκεί και επέστρεφα στο σπίτι να κάνω ντουζάκι… Αλλά να βρε παιδί μου τώρα που γνωρίζω ότι δεν υπάρχει θάνατος νιώθω μια ελευθερία να εκφραστώ μέσα από αυτή την ιστοσελίδα

Πρέπει να γνωρίζετε επίσης πως δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ και οι μόνες μου κακές συνήθειες σε αυτή την ζωή ήταν το φαγητό λόγω του άγχους που είχα σε όλη μου την ζωή και να παρακολουθώ μετά μανίας Μπομπ Σφουγγαράκη και Duck Dodgers!

Γενικά έχω ζήσει μια ζωή πολύ ευθεία, χωρίς διασκεδάσεις, χωρίς καταχρήσεις με πάρα πολλές πολλές όμως δυσκολίες και ατυχίες. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Οι περισσότερες από τις δυσκολίες που πέρασα στην ζωή μου, ήταν για να ξεπεράσω κάθε φόβο και να μπορέσω να πω όσα θέλω τώρα.

Αυτοί που με καταλάβαιναν κυρίως στη ζωή μου είναι οι γονείς στα σχολεία που δούλεψα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Το όνειρο μου είναι να φτιάξω ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά και τους εφήβους αλλά γιατί όχι και για τους μεγαλύτερους... Δε ξέρω αν θα το πετύχω ή όχι. Θα δούμε. Πάντως θα το προσπαθήσω. Θέλω και τους μεγάλους να τους βοηθήσω γιατί έτσι και αλλιώς όλοι παιδιά θα γίνουμε τώρα. Έφηβοι, όλοι όμορφοι, ξέγνοιαστοι έφηβοι θα γίνουμε και θα χαιρόμαστε την ζωή! 

Από την άλλη τα παιδιά και οι έφηβοι μέσα από όλη αυτή την διαδικασία και την αλλαγή που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη γη  ίσως ενηλικιωθούν λίγο απότομα, όχι τόσο όσο αφορά το βιολογικό κομμάτι αλλά όσο αφορά το συναισθηματικό και ψυχολογικό κομμάτι της ζωής τους, ειδικά αν θυμηθούν τις προηγούμενες ζωές τους...

Επίσης μέσα από όλη αυτή την προσπάθεια που κάνω θέλω να σας βοηθήσω όλους να αφυπνιστείτε. Θέλω πάρα πολύ να σας βοηθήσω όλους να αφυπνιστείτε και να βγείτε από το σκοτάδι.

Θέλω να επισημάνω επίσης και είναι πολύ σημαντικό αυτό που λέω ότι o εξάψαλμος της Αναστάσεως δεν απευθύνεται μόνο στα πρόσωπα αυτά καθ' εαυτά που συνάντησα στην ζωή μου αλλά και στις συγκεκριμένες συμπεριφορές που πηγάζουν από αυτά τα πρόσωπα. Όλα όσα λέω περιέχουν μαθήματα για όλους μας!

Βέβαια μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα θα δείτε τώρα ότι μπορώ να ασκήσω και ουσιαστική επιρροή σε πρόσωπα και καταστάσεις και θα προχωρώ σταδιακά σε πολλές ενέργειες ώστε να απελευθερωθούμε από όλα τα δεσμά του παρελθόντος και να γίνει ο κόσμος μας πιο όμορφος και δίκαιος.

Πρέπει να κάνω μια ακόμα επισήμανση σε όσα έχω γράψει και να προσθέσω ότι το 2012 που πρωτοάνοιξα το blog και νόμιζα ότι, ότι είχα να προσφέρω σαν δάσκαλος, το είχα προσφέρει σαν αναπληρωτής και δεν θα ξαναδούλευα σαν δάσκαλος πια γιατί θα ήταν το blog η κύρια δραστηριότητα μου, είχα βάλει στο blog την επισήμανση να μην το διαβάσουν παιδιά κάτω των 15 ετών, γιατί το θεωρούσα κάπως ανάρμοστο και πολύ βαρύ όλο αυτό αλλά τελικά φαίνεται ότι ο Θεός αλλιώς τα έχει σχεδιάσει και καθορίσει και μάλλον θα χρειαστεί να το διαβάσουν όλοι μικροί και μεγάλοι. Είναι και για εμένα πολύ περίεργο όλο αυτό που συμβαίνει αλλά τι να κάνω απλώς ακολουθώ το μονοπάτι της ζωής. Όπως φαίνεται τελικά τίποτα δεν θα κρίνεται από εδώ και πέρα πάνω στις προυπάρχουσες αντιλήψεις μας και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά από το να ακολουθήσω απλώς τον δρόμο της ζωής.Tώρα μετά από αυτά που πέρασα ακόμα και μετά το 2012 
δεν θα με δείτε απλά να επιβιώνω θα με δείτε να ευημερώ!


Να προσθέσω επίσης ότι έπρεπε να ακολουθήσω όλη αυτήν την πορεία ζωής για να είμαι τώρα τόσο ακριβοδίκαιος σε όλα. Για κάποια ζητήματα δεν είχα πάντα τις ίδιες απόψεις και αμφιταλαντευόμουν. Ακόμα και για το θέμα του sex όταν ήμουν πολύ μικρός, όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, όταν είχα μόλις μπει στην εφηβεία και πήγαινα και κατηχητικό και προφανώς λόγω της σεξουαλικής κακοποίησης που είχα υποστεί όταν ήμουν 5 χρονών και των ενοχών που μου είχε αυτή δημιουργήσει, είχα διαφορετικές αντιλήψεις. Είχα τις αντιλήψεις μιας θεούσας. Είχα πει μάλιστα ντροπή σου, σε ένα συμμαθητή μου μόνο και μόνο επειδή τον είδα να φιλιέται, όπως θα μου λένε τώρα και οι θεούσες σε μένα. 

Μόνο στα θέματα της βίας και τους μίσους και στο θέμα του πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στα παιδιά, μόνο σε αυτά τα θέματα ήμουν πάντα άτεγκτος και δεν έχω αλλάξει ποτέ! Και όσον αφορά στην λατρεία που έχω για την Ελλάδα. Και σε αυτό δεν έχω αλλάξει ποτέ!

Πάντως όλα τα ξέρω για τις θεούσες, τα έχω δει στα όνειρά μου και τι θα μου λένε και είμαι και ειδικός στο να τις ψυχολογώ και να τις θεραπεύω! Όλους ξέρω να σας ψυχολογώ είτε είστε φωτεινοί, είτε σκοτεινοί, είτε κρύβετε μέσα σας κάτι και από τα δύο, όπως οι περισσότεροι από εμάς. Δεν νομίζω να έχει υπάρξει ή να υπάρξει ποτέ στο μέλλον μεγαλύτερος και καλύτερος ψυχολόγος από εμένα! Αυτό τελικά ήταν το όνειρό μου εμένα. Να γίνω ψυχολόγος, όχι δάσκαλος! Ο ψυχολόγος του σύμπαντος!


Ο ψυχολόγος που θα σας μεταφέρει ξανά πίσω στη γη από τη γη της επαγγελίας.
Δεν έχουμε πολύ χρόνο εδώ.
Ο χρόνος ταξιδεύει τόσο γρήγορα τώρα.
Θα σας διδάξω την καρδιά σας να αισθάνεται.
Και θα σας προσφέρω αγάπη, αγάπη, αγάπη.

Αυτό θα είναι το ταξίδι από τους Θεούς στον υιό του ανθρώπου.
Βρίσκεστε στις πύλες της ανθρώπινης εξέλιξης.
Δεν το καταλαβαίνετε;
Θα σας δώσω αυτό που χρειάζεστε!
Αγάπη! Αγάπη μόνο!

Για τα μεταφυσικά...


Σας έχω και τα τραγουδάκια που κολλάνε με ότι βιώνω στην στήλη του blogΘα σας δείξω επίσης παρακάτω και ποιοι άνθρωποι ήρθαν και με βρήκαν πριν ανοίξω το blog από την γαλαξιακή ομοσπονδία του φωτός...   

Σας  παραπέμπω και στα sites που κολλάνε με όσα μου έχουνε συμβεί στις 11-11-11 και τα επισκέπτομαι και εγώ καμιά φορά. 

H ιστοσελίδα του Sheldan Nidle

http://www.paoweb.com/updates.htm

Άλλες ιστοσελίδες και blog με τακτική ενημέρωση

http://sananda.website/

https://higherdensity.wordpress.com/

Και αν κρίνω και βρω και άλλες αξιόπιστες θα τις προσθέσω αργότερα. Σε αυτές τις ιστοσελίδες θα βρείτε μηνύματα από πολλούς channelers με τον πιο αξιόλογο από αυτούς τον Μike Quinsey που είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα κανάλια στο διαδίκτυο για αυτό που συμβαίνει τώρα στη γη να έχετε υπ' όψιν.

Επίσης μπορείτε να ψάχνετε και για πληροφορίες για τα channelings του Bashar
με κάποια προσοχή βέβαια γιατί δεν βγαίνουν πάντα 100% αυτά που προβλέπει
Εδώ θα βρείτε ένα forum όπου συζητούνται τα channelings του Bashar με κύριο channeler τον Daryl Anka

http://www.bashar-forum.org/viewforum.php?f=1

O Daryl Anka λοιπόν είχε προβλέψει διαμέσου της επικοινωνίας που έχει με τον Bashar
ότι όλα θα αλλάξουν στο τέλος του 2016 και ότι η αποκάλυψη θα επέλθει από μία εντελώς
μη αναμενόμενη ή αλλιώς μια εντελώς απροσδόκητη πηγή.

Everything will change in fall of 2016


Και μία ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα

artmine5000.com

Την τελευταία ιστοσελίδα διάβαζα από το 2010-2011 κιόλας και κατάλαβα τι παίζει στον πλανήτη γη. Επισκεφθείτε την αν και μου την σπάει λίγο ο κυριούλης που την γράφει. Του ζήτησα κάποια στιγμή βοήθεια αλλά με αγνόησε επιδεικτικά. Ούτε καν μια παραπομπή στο blog μου δεν δεήθηκε να βάλει. Έβγαινε και στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα και έλεγε κάτι βλακιούλες ότι η ψυχή του ίπταται κ επισκέπτεται άλλους πλανήτες και κάτι τέτοιες ανοησίες, αλλά ποιος ξέρει μπορεί να είναι και αλήθεια εν τέλει, κανείς δεν γνωρίζει.... Γενικά μου την σπάνε όσοι έβγαιναν στον Χαρδαβέλλα και ο Χαρδαβέλλας μαζί!  Δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα μεταφυσικά θέλω να λύσω άλλα προβλήματα μέσα από αυτό το blog γαμώ την κοινωνία μου που έλεγα χωρίς να πολυκαταλαβαίνω τι σημαίνει όταν ήμουν πολύ μικρός 5-6 χρονών! 

Eάν θέλετε επικοινωνείστε και μαζί του, με τον άνθρωπο που γράφει την παραπάνω ιστοσελιδα οι δημοσιογράφοι να σας επιβεβαιώσει αυτά που γίνονται γιατί ξέρει πιο πολλά από εμένα και έχει πιο πολλές επαφές με άτομα από την ομοσπονδία. Έμενα με βρήκαν και μετά απήλθαν.Μέχρι και η ξαδέλφη-θεία μου που την έχω στο κάτω μέρος του blog, ξέρει πιο πολλά από εμένα γιατί καταλαβαίνει πολλά χρόνια πριν εγώ ξυπνήσω, τι γίνεται. Εγώ τα κορόιδευα όλα αυτά. Τελευταία στιγμή κατάλαβα τι παίζει. Δεν ξέρω τι άλλο να πω! 

Πάντως στην ιστοσελίδα του υπάρχουν πολλές χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες, χωρίς να ξέρω κατά πόσο ισχύουν όλες.  Μπορείτε να μπαίνετε και να διαβάζετε τα όσα γράφει αν και για εμένα μου φαίνονται πολύ ευφάνταστα κάποια από όλα αυτά. Όμως φαίνεται να είναι ένα από τα λίγα σχετικά αξιόπιστα κανάλια στο διαδίκτυο και ειδικά όσον αφορά τα άρθρα που έχει γράψει παλιότερα(της περιόδου 2010 με 2012) που δίνουν γενικές πληροφορίες για τα αδέλφια του σύμπαντος, την υπόσταση του σύμπαντος και την ανάληψη. Αυτά τα αρχικά άρθρα του περιέχουν πολύ δομημένες και πραγματικά αξιόπιστες πληροφορίες.

Μπορείτε για παράδειγμα να διαβάσετε 


  • το κάτωθι για την γαλαξιακή συνομοσπονδία και την δημιουργία του σύμπαντος(το αρχικό μέρος του άρθρου):


http://artmine5000.com/II_2D2.htm


  • το κάτωθι για τις ιδιότητες του χρόνου στην 5η διάσταση:

http://artmine5000.com/II_2D4.htm


  • και το κάτωθι για τους πλειάδειους, οι οποίοι θα έλεγα θεωρούνται αδέλφια μας καθώς και άλλες φυλές εξωγήινων, την ιστορία της γης και άλλες σημαντικές μεταφυσικές αλήθειες που καλό θα ήταν να μην τις αγνοείτε όπως το πως και το γιατί ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή σαν οντότητες, τι προσπαθούμε να πετύχουμε με το κάδρο των εμπειριών ή αλλιώς το σχέδιο που έχουμε επιλέξει πριν γεννηθούμε να εφαρμοστεί σε αυτή και άλλες πολύ χρήσιμες πληροφορίες(παρακαλώ όμως αγνοήστε τους χρόνους που δίνει ο κυριούλης ως προς το πότε θα συμβούν διάφορα γεγονότα στο μέλλον).

http://artmine5000.com/II_2D.htm

To λέω αυτό για τα αρχικά άρθρα μόνο του κυριούλη γιατί μετά άρχισε να γράφει ένα σωρό ανοησίες και ψέματα και αυτός όπως γράφουν και τα περισσότερα κανάλια στο διαδίκτυο που ασχολούνται με αυτά τα ζητήματα, οπότε τις παραπάνω ιστοσελίδες και άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες τις διαβάζετε πάντα με πολύ μεγάλη προσοχή και με πολύ μεγάλη επίσης κριτική διάθεση. Αφήστε που αυτός ο κυριούλης υποστηρίζει και ανοιχτά την Χρυσή Αυγή, λέει ότι η Ελλάδα γίνεται σκουπιδοτενεκές από τους μετανάστες και όποτε διαβάζω τέτοιες μαλακίες στο διαδίκτυο ειδικά από ανθρώπους που περιμένουν μια φωτεινή ανατροπή μου έρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο... Οι περισσότεροι μετανάστες, αυτοί δηλαδή που έχουν οικογένειες, αξιοπρεπή εργασία και έχουν ριζώσει στην Ελλάδα με νόμιμα έγγραφα είναι μια χαρά και πολύ cool... Απλά δεν χωράμε πλέον άλλους και ειδικά περιφερόμενους και κακοποιά στοιχεία... Όσοι μαζεύτηκαν, μαζεύτηκαν! Αλλά ακόμα και τους περιφερόμενους και τα κακοποιά στοιχεία δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις με μαχαιρώματα όπως πολλές φορές επιχειρεί η Χρυσή Αυγή. Πρέπει να υπάρξει και σε αυτό το θέμα μια δυναμική αλλά στα πλαίσια της λογικής και πάντα με χωρίς βία πολιτική εντός των συνόρων.

Ανοησίες λέει και αναπαράγει και ο Sheldan Nidle εδώ και τέσσερα χρόνια, ως προς το πότε και θα συμβούν τα γεγονότα. Δεν πρόκειται λοιπόν όπως λέει ο κυριούλης από επάνω σε κάποια άρθρα του των τελευταίων χρόνων οι δήμοι να γίνουν μικρά κρατίδια. Αυτό δεν θα γίνει ούτε τώρα, ούτε όμως και στο μέλλον. Δεν πρόκειται ούτε το καρατσισταριό που υβρίζει με μεγάλη μανία τους συνανθρώπους μας με αναπηρία και ακούει στο όνομα Σώρρας-Ψώρρας να σας σώσει, ούτε να διαμοιραστούν τα πακέτα αφθονίας του Αγίου Γερμανού άμεσα αν πρώτα δεν αλλάξετε μυαλά. 

Δεν το αξίζετε αυτό! Δεν αξίζετε την αφθονία αν πρώτα δεν συμμορφωθείτε και γίνετε όπως μας θέλει ο Θεός. Οπότε μέχρι να συμμορφωθείτε όλοι σε όλο τον πλανήτη θα συνεχίσει η καθημερινότητα μας με τους ίδιους ρυθμούς στον οικονομικό τομέα. Μην ανησυχείτε βρε γύρω στα 111.111 χρόνια θα μας πάρει εκτός αν με βοηθήσετε εσείς να τελειώσουμε την δουλίτσα μας μια ώρα αρχύτερα. 

Τα πακέτα αφθονίας του Αγίου Γερμανού θα διαμοιραστούν πάντως κάποια στιγμή στο μέλλον, όχι όπως με τους δήμους που σας είπα ότι δεν θα γίνουν ποτέ μικρά κρατίδια ούτε και στο μέλλον. Tα πακέτα αφθονίας θα διαμοιραστούν στο μέλλον και θα εφαρμοστεί και η συνθήκη Nesara ή Gesara όπως λέγεται για όλο τον πλανήτη. Αλλά από εσάς εξαρτάται το πότε.

Δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου, όπως τα έκανα σε όλη μου τη ζωή. Χρειάζομαι και την δική σας συνεργασία τώρα. Πάντως από εδώ και στο εξής θα έχω άφθονο χρόνο και πολλούς όμορφους δίπλα μου, που δεν θα με αφήνουν μόνο, όπως ήμουν σε όλη μου τη ζωή, οπότε δεν με νοιάζει κιόλας προσωπικά πότε θα τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία. Αν θέλετε όμως εσείς από την άλλη μεριά να τελειώσουμε πιο γρήγορα προσπαθήστε να συνεργαστείτε και μαζί μου και μεταξύ σας ώστε να τελειώσουμε όπως σας είπα την δουλίτσα μας μια ώρα αρχύτερα...

Και όσον αφορά τον Σώρρα-Ψώρρα ωραία και εγώ δεν θέλω Ολυμπιακούς Αγώνες για τους ανάπηρους συμπολίτες μας γιατί πολύ απλά δεν θέλω να υπάρχουν ανάπηροι. Θέλω να γίνουν όλοι υγιείς. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό για όλους μας, που θα γίνει τα επόμενα χρόνια, ακόμα και για εμένα τον ίδιο δηλαδή το λέω που έχω ταλαιπωρηθεί πολύ και πάσχω από ένα σωρό ασθένειες, μέχρι να γίνει αυτό, είναι τελείως απαράδεκτο να υβρίζει κάποιος και μάλιστα με τόσο σκληρό ύφος τους συμπολίτες μας με αναπηρίες. Τέλοσπάντων εάν βάλει μυαλό και συμμορφωθεί και ο Σώρρας και εάν πραγματικά διαθέτει τους οικονομικούς πόρους που ισχυρίζεται που πάρα πολύ το αμφιβάλω, ενδέχεται να βοηθήσει και αυτός αλλά πολύ αργότερα... Άντε και πολύ ασχολήθηκα με το καρατσισταριό. Εμετός μου έρχεται.

Περισσότερη πληροφόρηση για τα υπόλοιπα ζητήματα που σας δίνω θα βρείτε σε διάφορες ιστοσελίδες αν αναζητήσετε στο Google τους όρους που σας δίνω στα Αγγλικά, γιατί στα Ελληνικά δεν υπάρχουν και τόσο αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης για αυτά τα ζητήματα. Αναζητήστε λοιπόν τους όρους Nesara Law και Prosperity Funds Saint Germain.

Eπίσης σας παρακαλώ πολύ να αναζητείτε στο Google τους στίχους των τραγουδιών που βάζω στην ιστοσελίδα μου για να πιάνετε τα νοήματα τους. Θα πληκτρολογείτε το συγκρότημα ή τον τραγουδιστή, πως λέγεται το τραγουδάκι και από δίπλα την λεξούλα lyrics αν αυτό είναι στα Αγγλικά.

Επαναλαμβάνω τέλος ότι αυτά είναι τα πιο αξιόπιστα κανάλια στο διαδίκτυο για όλο αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή:

Τα αρχικά άρθρα του κ. Κοεμτζόπουλου Γιώργου. Mόνο τα αρχικά του άρθρα όμως το ξανατονίζω.

Ο Sheldan Nidle που έχει πέσει όμως έξω ως προς τους χρόνους που θα συμβούν όλα όσα λέει. Θα συμβούν δηλαδή πολύ αργότερα. 

Και ο Μike Quinsey. Ότι άλλο διαβάσετε από άλλους με πάρα πολύ μεγάλη κριτική διάθεση.

Τέλος σας παρακαλώ να με ειδοποιείτε αν κάποιο από όλα αυτά τα video που έχω βάλει στην ιστοσελίδα μου έχει κατέβει ή δεν λειτουργεί ώστε να το αντικαθιστώ. Το ίδιο σας παρακαλώ να κάνετε και με τους συνδέσμους που έχω βάλει σε αυτήν για τους οποίους δυστυχώς αν για κάποιο λόγο το περιεχόμενο τους δεν εμφανίζεται όπως όταν τους πρωτοβρήκα ή έχει καταργηθεί εντελώς δυστυχώς δεν μπορώ να τους αντικαταστήσω πάρα μόνο να τους διαγράψω ή να επιχειρήσω να βρω εναλλακτικούς. 


Μήνυμα προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης 


Tα κείμενα μου μπορούν να αναπαραχθούν ελεύθερα στα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ και το μόνο που θέλω είναι μια αναφορά στην πηγή.


Όσοι εργάζεστε στα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε έχετε την κρίση ώστε να επιλέγετε ποια από όσα γράφω  μπορούν αναπαραχθούν “on air” και ποια όχι. Κάποια από όσα γράφω δεν θα μπορούσα να τα διαβάσω, ούτε εγώ ο ίδιος που τα έχω γράψει, μπροστά από ένα μικρόφωνο, ούτε να τα πω προφορικά καν, ενώ άλλα ναι. Όλη αυτή η προσπάθεια που θα κάνω θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή ως προς την διαχείριση της από όλους μας. Mου αρκεί να τα διαβάζουν σιωπηρά αυτοί για τους οποίους θα αναφέρομαι και όσοι έχουν τις ίδιες αντιλήψεις με αυτούς. Eν πάση περίπτωση είναι στην δική σας κρίση τι θα βγει “on air” και τι όχι. Ίσως θα ήταν λυτρωτικό να απελευθερωθούμε, ακόμα και για εμένα τον ίδιο το λέω, από τον καθωσπρεπισμό μας... Συμβαίνουν σημεία και τέρατα στον κόσμο μας, οι σκληρές εκφράσεις θα μας φοβίσουν;

Νομίζω πάντως έτσι όπως το σκέφτομαι ότι η πιο ιδανική λύση είναι να διαβάζετε όλο το υπόλοιπο κείμενο στα μέσα ενημέρωσης, παραλείποντας τελείως τις πολύ σκληρές εκφράσεις. Ούτε να τις λέτε, ούτε να βάζετε μπιμπ. Απλά να τις παραλείπετε τελείως, ώστε να μπαίνουν εδώ και να τις διαβάζουν σιωπηρά όσοι στους οποίους αναφέρομαι. Και να βάζετε φυσικά στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις τα τραγούδια, τα videoclips και γενικότερα όλα τα videakia τα οποία βάζω παράλληλα με το κείμενο που θα διαβάζετε ή κατόπιν από αυτό ή όπως αλλιώς σας έρθει η έμπνευση. Δημιουργείστε και εσείς όπως δημιουργώ και εγώ σαν δημιουργός του κόσμου που είμαι... Πάντως όλα έχουν μπει για κάποιο λόγο με αυτή την σειρά και με αυτό τον τρόπο.

Μη φοβηθείτε το ΕΣΡ για κάτι φιλιά λέω... Έλεος πια με αυτό το ΕΣΡ και τα μυαλά όσων το απαρτίζουν που έχουν μείνει τα μυαλά τους αλλά κυρίως οι καρδιές τους επί Πλειστόκαινου!

Eαν δεν θέλετε καθόλου να τα διαβάζετε όσα γράφω γιατί κάποια κείμενα, το καταλαβαίνω και ο ίδιος,  είναι πάρα πολύ σκληρά ακόμα και όταν δεν ακούγονται καθόλου οι σκληρές εκφράσεις, ακόμα και έτσι είναι σκληρά, απλά μοιράστε και εσείς στα μέσα ενημέρωσης το φως, ενημερώνοντας τους πολίτες για την ιστοσελίδα μου και για τα θέματα τα οποία θίγω και καταπιάνομαι μέσα από αυτήν. Και αφήστε τους όλους να τα διαβάζουν σιωπηρά. Είπαμε αυτή η επανάσταση θα γίνεται μόνο μέσα στον νου και στις συνειδήσεις μας!

Και να τους παίρνετε και κανένα τηλέφωνο, αυτούς για τους οποίους θα αναφέρομαι να τους ρωτάτε γιατί συμπεριφέρθηκαν με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν. Δημόσια πρόσωπα είναι οι περισσότεροι με θέσεις σε κρατικούς φορείς. Άμα ψάξετε θα βρείτε τα στοιχεία τους και τα τηλέφωνα των γραφείων τους.

Για ρίξτε επίσης μια ενημέρωση εσείς οι δημοσιογράφοι για το τι συμβαίνει και στους Βασιλείς, τις Βασίλισσες, τους Προέδρους και τους Πρωθυπουργούς. 

Πιο πολύ με ενδιαφέρει πάντως εσείς στα Μ.Μ.Ε. να ενημερώσετε την μητέρα Νεκτάριος που ασχολείται με τον αντίχριστο. Να της το πείτε της παπαδιάς ποιος είναι ο αντίχριστος.

Εδώ θα βρείτε την μητέρα Νεκτάριος:
https://rippingmygreekfatbody.blogspot.gr/2012/05/h.html

Και εδώ θα βρείτε το μικρότερο το κερατάκι, 
που αναφέρει το παπαδαριό ως “αντίχριστος”:

Και να της το πείτε ότι έχω ήδη αρχίσει να κάνω πόλεμο με το  μικρότερο το κερατάκι. Έχω αρχίσει δηλαδή να κάνω πόλεμο με το matrix, με το σύστημα, μέσα στο οποίο μας είχαν βάλει να ζήσουμε.

Επίσης όπως λέει και η Έφη η Σαρρή "και οι νέοι προπαντός αν θέλουν να είναι εντός ας έρθουνε μαζί μου να ανάψουμε το φως"

Εδώ θα βρείτε την Έφη:


 
  επίσημος χορηγός του blog  

    τα αναψυκτικά Φρουτόλα και η μπύρα Φρουτίλα   


                                    

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                            ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ  - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

   Επανέλευση Ολυμπίων 
   Αλλαγή συνειδητότητας
      Πτώση των αποστατών και της σκοτεινής ελίτ 
Η μεγάλη αφύπνιση Ο κύριος Sheldan Nidle με βρήκε πριν ανοίξω το blog. Tώρα πως με βρήκε δεν ξέρω... Εννοώ πως ήξερε να με βρει, από μόνος του εννοώ... Προφανώς κάτι παίζει...

Και ένας άλλος κυριούλης που δεν τον γνωρίζω, με βρήκε στο μετρό πριν ανοίξω το blog, όταν το ετοίμαζα και το έγραφα και με ρωτούσε πότε θα ξεκινήσω. Αγκάρθιος πρέπει να ήταν αυτός...

Όχι ότι δεν ήθελα να το κάνω αυτό το blog έτσι κι αλλιώς από μόνος μου. Αλλά σας παρουσιάζω όλα τα γεγονότα. Τι να σας πω ότι έχει γίνει σας το λέω.

Και εγώ δεν τα καταλαβαίνω απόλυτα όλα. Τι ακριβώς γίνεται... Ότι έχει συμβεί το  λέω.

Ότι κολλάει με ότι βιώνω το δείχνω από εδώ. Ίσως είναι βλακιούλες. Τα έχω βάλει απλά επειδή κολλάνε με αυτό που νιώθω και όσα έχω βιώσει και με τις ημερομηνίες που μου συνέβησαν! Ότι συνέβη δείχνω.

Από εκεί και πέρα δεν είμαι σίγουρος για τίποτα ούτε εγώ... Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δηλαδή ώρες ώρες απορώ και εγώ πως έχω μπλέξει έτσι με όλα αυτά τα περίεργα σε αυτή τη ζωή! 

Το μόνο πάντως για το οποίο είμαι σίγουρος είναι για αυτό που νιώθω και ότι θέλω να σας βοηθήσω τίποτα άλλο.  Και ότι απλά συνεχίζω να ζω.
Ωραία όσα λες Sheldan μου αλλά δεν πρόκειται να γίνουν, εάν πρώτα δεν τελειώσω την δουλίτσα μου εγώ! Εάν πρώτα ο κόσμος δεν γίνει όσο όμορφος, όσο τον ονειρεύομαι, για να μπορέσει να υποδεχθεί μετά τους φωτεινούς φίλους μας που μας παρακολουθούν από ψηλά.

Να σας πω και κάτι άλλο; Φοβάμαι πολύ το άγνωστο. Είχα δει ένα όνειρο πολύ παλιότερα, πολύ πριν καταλάβω τίποτα... Ότι είμαστε όλοι μαζί κάπου συγκεντρωμένοι και εγώ δείχνω ψηλά, αυτοί κατεβαίνουν και εγώ τρέχω να τους υποδεχθώ. Αλλά έμενα δεν μου αρέσει αυτό. Εγώ με εσάς που γνώρισα στην γη θέλω να μείνω. Εσάς σκέφτομαι και αγαπώ είτε περάσαμε καλά, είτε τσακωθήκαμε.

Και δεν θέλω να γίνει όπως το είδα σε εκείνο το όνειρο, δεν θέλω να τρέξω μόνος μου να τους υποδεχθώ. Θέλω να πάρω το παραμύθι από την αρχή και να έχω και τους όμορφους που συνάντησα στη ζωή μου δίπλα μου. Δεν θέλω να τρέξω μόνος μου να τους υποδεχθώ, φοβάμαι μόνος μου.
  •  
Η βούληση μου όσον αφορά τα προσωπικά μου κίνητρα για αυτό το blog είναι ξεκάθαρη! 

Επειδή ακόμα έχω κατάθλιψη, παρά την αλλαγή στην συνειδητότητα μου αυτό το blog είναι η μόνη λύση για να απαλλαγώ από όσα πέρασα τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν έχω πια τίποτα να χάσω. Έκανα τον κύκλο μου μέσα στην ζωή. Και μόνο που είμαι ζωντανός μου αρκεί. Επίσης τώρα που γνωρίζω ότι είμαστε αιώνιοι δεν φοβάμαι πια τίποτα... οπότε αποφάσισα να ξεπρηστώ και ότι είναι να γίνει θα γίνει! Έχουν συσσωρευτεί πάρα πάρα πολλά επάνω μου από τα προηγούμενα χρόνια. 

Θέλω να τα ξεφορτωθώ όλα από πάνω μου! Tα έχω πάρει και τα περιγράφω εδώ με λίγο χιούμορ. Τι να κάνω τα παίρνω στα σοβαρά έξω από το διαδίκτυο. Να κλαίω και εδώ στο ίντερνετ;

Στο μεταπτυχιακό μου το θέμα της διπλωματικής μου ήταν για την ελεύθερη βούληση και τον εγκέφαλο και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τελικά έχουμε ελεύθερη βούληση, παρόλο που πολλοί νευροεπιστήμονες υποστηρίζουν το αντίθετο. Τώρα όμως δεν είμαι και τόσο σίγουρος και δεν ξέρω κατά πόσο είναι όλα προκαθορισμένα ή όχι. Μπορείτε να βρείτε την διπλωματική μου εδώ ανάμεσα στα άρθρα που ανέβασα το 2017 γιατί ήθελα να περάσω σε αυτήν μερικές τελευταίες διορθώσεις που δεν είχα προλάβει μέχρι τώρα, μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή του 2017 που την ανέβασα στο άρθρο μου! Τώρα μπορείτε όμως όλοι να την διαβάσετε!

Να θυμάστε ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει κανένας γιατρός στο θέμα της κατάθλιψης όπως δεν με βοήθησε κανένας γιατρός τόσα χρόνια για να ξεκαθαρίσω το αν είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήμουν 5 χρονών
το ψυχογενές συνδρομο Cushing, με το οποίο σταμάτησε πρόωρα η ανάπτυξη μου στην εφηβεία
για την λεπτή φωνή που είχα μέχρι 23 χρονών
και για πολλά άλλα θέματα ακόμη.

Ολά τα έλυσα μέσα μου μόνος, για το τι ακριβώς μου συνέβη! Όλα τα έλυσα μόνος μου!

To κυριότερο όμως είναι ότι θέλω να βοηθήσω όλους όσους με διαβάζουν, δεν εκτίθεμαι χωρίς λόγο, αφήστε που όπως πάντα ξέρω ότι αρκετός κόσμος δεν θα με καταλάβει, ειδικά τώρα στην αρχή.  

Θα υπάρξουν όμως άλλοι τόσοι που θα καταλάβουν και για αυτό θέλω να τους βοηθήσω.  

Θα με καταλάβουν οι πιο έξυπνοι, οι πιο σοφοί, 
οι πιο άγιοι και οι πιο κατάλληλα προετοιμασμένοι!!! 


Θέλω να φτιάξω όπως είπαμε έναν πιο όμορφο κόσμο και ειδικά για τα παιδιά και τις μελλοντικές γενιές συμμορφώνοντας κυρίως τους ενήλικες. Θα δώσω όλη την ψυχή μου για να το κάνω αυτό όπως την έδινα τόσα χρόνια όπου και αν βρισκόμουν, όποιον άνθρωπο και αν συναντούσα. Βέβαια... θα τα ακούσουν και μερικοί πιο μικροί μας φίλοι, γιατί το φως και το σκοτάδι βρίσκεται παντού σε όλες τις ηλικίες, τα φύλα, τις φυλές ή όποιο άλλο ανθρώπινο χαρακτηριστικό σκεφθείτε... Όποτε όλοι θα τα ακούσουν τα κάλαντα αν κρύβουν σκότος στις καρδιές τους! Θα τα ακούσουν όλοι οι σκοτεινοί τα κάλαντα! 

Ακόμα πρέπει να γνωρίζετε ότι κανένας, ούτε καν το οικογενειακό μου περιβάλλον δεν γνωρίζει το περιεχόμενο των επόμενων άρθρων και πως τα περισσότερα από τα άρθρα έχουν ήδη γραφτεί και είναι προγραμματισμένα ήδη για να βγουν στον αέρα.Oύτε καν οι όμορφοι από το παρελθόν που ίσως ξανασυναντήσω τώρα δεν θα ξέρουν τι θα βγαίνει στον αέρα από εδώ! Ούτε εγώ ο ίδιος θα ξέρω! Γιατί μερικά τα σκέφτομαι εγώ αλλά κάποια, αρκετά θα έλεγα, μου τα υποδεικνύουν με κάποιο τρόπο οι αόρατοι συνεργάτες μου, οι φύλακες άγγελοί μου, οι πνευματικοί μου οδηγοί. Όποτε θα είναι όλα έκπληξη για όλους μας... 

Γενικά θα ήθελα να ξέρετε ότι οι γονείς μου δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό το blog. Είναι καθαρά προσωπική υπόθεση όλο αυτό που κάνω. Οι γονείς μου δεν με πιστεύουν.... Ούτε καταλαβαίνουν τι ακριβώς θέλω να κάνω. Παρόλα αυτά τους εκτιμώ και χρωστάω σε αυτούς πάρα πολλά πράγματα και αισθάνομαι ότι τους ταλαιπώρησα και αυτούς πολύ με όλη την πορεία της ζωής μου. Ήταν και για την οικογένεια μου κάπως δύσκολο το να αντιμετωπίζουν διαδοχικά όλα αυτά που πέρασα από 5 χρονών μέχρι και σήμερα. 

Ο πατέρας μου δεν έχει αποδεχτεί αρκετά πράγματα από όσα του έχω πει και καλά κάνει αφού έτσι του μαθαίνουν οι υποκρίτριες οι παπαδιές... Επίσης ο μπαμπάς μου δεν μπαίνει στο διαδίκτυο και δεν γνωρίζει τι έχω γράψει εδώ...

Ούτε για εμένα τον ίδιο ήταν εύκολα όλα αυτά. Και εγώ θα ήθελα να ήμουν ίσως ετεροφυλόφιλος και όχι ομοφυλόφιλος και να έχω οικογένεια και παιδιά αλλά η αφού ζωή μου κύλισε έτσι τι να κάνω... Περιγράφω την πορεία της ζωής μου μέσα στον χρόνο...

Επίσης λέω "κανένας φόβος" και να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, αλλά μην νομίζετε ότι ούτε ο ίδιος δεν φοβάμαι καθόλου. Δεν μου αρέσει για να πω την αλήθεια τόσο πολύ η δημοσιότητα. Θέλω όμως να βοηθήσω όσο μπορώ τους συμπολίτες μου εδώ στην Ελλάδα και να σας ενημερώσω για τα όσα σημαντικά συμβαίνουν στην γη αυτή την στιγμή.

Και θέλω να πω ότι είμαι και εγώ συγκλονισμένος και πολύ μπερδεμένος από όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ότι ήμουν αγνωστικιστής. Δεν ήξερα αν υπάρχει Θεός ή όχι και ότι κάποιες στιγμές δεν με πιάνουν απλά τα κλάματα αλλά κυριολεκτικά σφαδάζω στο κλάμα γιατί είναι πολύ μεγάλο το βάρος. Το βάρος όσων έχω ζήσει αλλά πιο πολύ το βάρος αυτού που έχω να επιτελέσω. Είναι πολύ μεγάλο το βάρος. Δεν αντέχω άλλο. Έχω φτάσει στα οριά μου. Έχω εξαντληθεί. 

Μια τρέλα είναι. Μία τρέλα. Tόσα χρόνια έκλαιγα, σφάδαζα στον πόνο όταν τα ζούσα. Mία ολόκληρη θάλασσα από δάκρυα. Και τώρα όταν διαβάζω και εγώ ο ίδιος κάποια από όσα έχω γράψει μου έρχεται να γελάσω δυνατά και ανεξέλεγκτα. Μου έρχεται να χτυπηθώ στα πατώματα από τα γέλια. Κλαίω από τα γέλια... Δακρύζω από τα γέλια. 

Και μια διπολικότητα θα την πάθεις σίγουρα και εσύ αναγνώστη μου σε προειδοποιώ. Το λέω για να μην μου ζητάς μετά τα ρέστα που θα πρέπει να επισκεφθείς τους ψυχιάτρους... Γιατί μπορεί να μείνεις και με τον εγκέφαλο στο χέρι καθώς θα τα διαβάζεις... 

Και να σας πω και κάτι άλλο σε όλη μου τη ζωή ήμουν πολύ σοβαρός. Μόνο τα τελευταία χρόνια και μόνο μέσα από εδώ από την ιστοσελίδα μου το άλλαξα κάπως αυτό. Όσοι με έχετε γνωρίσει έξω από το διαδίκτυο όλα τα προηγούμενα χρόνια θα θυμάστε σίγουρα πόσο σοβαρός ήμουν σε όλα όσα έκανα. Και ειδικά όσο πιο μικρός ήμουν τόσο πιο σοβαρός ήμουν. Φανταστείτε ότι μέχρι 23-24 χρονών φόραγα πάρα πολύ κλασικά ρούχα, σχεδόν παππουδίστικα θα έλεγα, δεν γέλαγα συχνά και δεν έβγαινα σχεδόν καθόλου έξω. Επίσης σε όλη μου την ζωή δεν είχα σχεδόν καθόλου παρέες, δεν επικοινωνούσα με συνομηλίκους μου, παρά μόνο για τα τυπικά όπως της σχολής ή τα επαγγελματικά... Γερολαία ήμουν τελείως και ο χρόνος τελικά λειτούργησε ανάποδα σε έμενα. Όσο μεγάλωνα τόσο πιο μικρός γινόμουν και τόσο μεγαλύτερο θάρρος αποκτούσα για να ζήσω. Να ζήσω! Θέλω να ζήσω!


Επίσης θέλω να προσθέσω κάτι τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό. Είναι σίγουρο ότι θα γελάσουμε αλλά είναι σίγουρο και ότι θα κλάψουμε μέσα από όλη αυτήν την διαδικασία που θα περάσουμε τώρα. Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όσους θα τους κάνω να κλάψουν, το λέω αυτό ακόμα και για τους γονείς μου και για πολλούς ακόμα ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου αλλά και για όσους δεν έχω συναντήσει εκεί έξω. Όλα συνέβησαν στις ζωές μας για κάποιο λόγο μέχρι και την τελευταία στιγμή. Θα το καταλάβουμε μόλις τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία. 

Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όσους θα τους κάνω λοιπόν να κλάψουν αλλά το σοκ που θα υποστούμε όταν θυμηθούμε τις προηγούμενες ζωές μας, όλο αυτόν τον πόνο και τα μαρτύρια που τραβούσαμε τόσους αιώνες στο σκοτάδι, θα είναι πολύ ισχυρό και πρέπει με κάποιο τρόπο μέσα από όλη αυτή την διαδικασία να μαλακώσω τις καρδιές σας για να θυμηθείτε όλα τα προηγούμενα τόσων αιώνων με περισσότερη ηρεμία και να μην υποστείτε τόσο μεγάλο και ισχυρό συναισθηματικό σοκ.

Σε αυτή την ζωή με έχουν πηδήξει, μου έχουν αλλάξει κυριολεκτικά τον αδόξαστο και οι άνθρωποι και οι επουράνιες οντότητες. Όποτε έρχεται μία βοήθεια από την Ουράνια Κυριαρχία είναι πάντα με υπονοούμενο. Ποτέ δεν μου έχουν πει κάτι ευθέως, παρόλο που εγώ το έχω ζητήσει. Ποτέ δεν με έχουν βοηθήσει ευθέως. Κάποιες φορές ακόμα και οι επουράνιες οντότητες με φέρνουν στα όρια μου, γιατί με οδηγούν σε μονοπάτια σκοτεινά χωρίς εγώ να το θέλω. Παραβιάζοντας την ελεύθερη βούληση μου. 

Έχω δώσει όλο μου τον εαυτό σε αυτήν την ενσάρκωση για να ρίξω κάτω στην γη την επουράνια αλήθεια, για να κυριαρχήσει ο Ουρανός επί της γης και να εισέλθουμε στην εποχή της Βασιλείας των Ουρανών και του Θεού αλλά ακόμα και οι πνευματικοί μου οδηγοί κάποιες φορές με μπερδεύουν και μου ξετεντώνουν τα νεύρα. Σμπαράλια έχουν γίνει τα νεύρα μου και δεν βρίσκω ησυχία, δεν βρίσκω μέρος και ώρα για να ξεκουραστώ. 

Άλλα να το δείτε που θα τους νικήσω όλους τώρα και ας με παράτησαν οι περισσότεροι στη ζωή μου, άνθρωποι και επουράνιες οντότητες. Ας με πήδηξαν όλοι, τώρα θα τους πηδήξω εγώ! 

Let me be your killer King! Τonight we are Victorious! All my friends were glorious! 
Mε τους λίγους φίλους που δεν με παράτησαν, που τους συμπάθησα και με συμπάθησαν θα μοιραστώ την χαρά της νίκης, τα πλούτη και τη δόξα!!!

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι η αγάπη είναι η λύση για όλα τα προβλήματα της ανθρωπότητας! Όλα είναι μία πάλη μεταξύ φόβου και αγάπης! Οι θρησκείες και οι περισσότερες δομές, όλο γενικά το σύστημα, όπως είναι σήμερα προωθεί τον φόβο παρά την αγάπη και έχει δημιουργηθεί από σκοτεινά όντα που θέλουν τους ανθρώπους υποδουλωμένους και να βρίσκονται συνεχώς κάτω από αυτά τα αρνητικά συναισθήματα και όχι ελεύθερους... Στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα.

Εδώ θα βρείτε το μουσικό μου κανάλι που παίζει ασταμάτητα  όλα τα videoclips που έχω χρησιμοποιήσει στο blog  

Και σε ενσωματωμένη μορφή μέσα στο blog μου στις παρακάτω σελίδες. Έχω για εσάς δύο επιλογές στο πρώτο κανάλι βάζω τα videoclips να παίζουν πάντα όπως τα έχω ταξινομήσει με κάποια συνοχή πρώτα pop ξένα, μετά disco 80's, μετά eurovision, μετά dance, rock, ελληνικά κτλ και σας έχω και δεύτερο κανάλι στο οποίο παίζουν με τυχαία σειρά. Ελπίζω να σας έχω καλύψει όλους και από εδώ και μπρος να μπαίνετε στο blog μου και για να διασκεδάζετε. 
Ελπίζω να διασκεδάζουν και οι σύντροφοί μου από τις Πλειάδες μέσα στο αστρόπλοιό τους. Οι σύντροφοί μου που τους εγκατέλειψα, για να ενσαρκωθώ εδώ στη γη και τους αποχαιρέτησα κλαίγοντας πριν φύγω. Περιμένω να τους συναντήσω και πάλι και να θυμηθώ τα όσα ζούσαμε στο πλανήτη μας.ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

EΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΕΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΥΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ!

KΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ=ΨΕΜΑΤΑ

ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ=ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ+ΙΑΤΡΙΚΗ=Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ=ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. 

ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ=ΑΝΟΤΗΕR BRICK IN THE WALL 

ΦΟΒΟΣ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ!

ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ   ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
                                                                                                                                                                 
               


Τιμήστε τον Vασιλιά

Αν σας αρέσει αυτό το blog βοηθήστε με γιατί τώρα πια αυτή θα είναι η κύρια απασχόληση μου. Θέλω πραγματικά να σας βοηθήσω όλους και αυτό θα μου τρώει όλο μου τον χρόνο!

Εκτός αυτού με ότι στέλνετε με βοηθάτε να πραγματοποιήσω τους στόχους που έχω θέσει, στη ζωή έξω από το διαδίκτυο. Αλλά και να τιμήσω και εγώ με την σειρά μου, όσους με πιστεύουν και όσους δεν με έχουν εγκαταλείψει κατά την διάρκεια της ζωής μου! Έλα παιδιά όταν κάποιος σου τα ψέλνει τα κάλαντα δίνεις και κάτι...

Aν και για να πω την πλήρη αλήθεια η αγάπη που θα εισπράξω τώρα μου φτάνει και μου περισσεύει. Δεκάρα τσακιστή να μην έβγαζα και πάλι θα το έκανα μόνο και μόνο για τους όμορφους που συνάντησα στη ζωή μου.


___________________________________

Ιστοσελίδες που παρέπεμψαν στο blog πριν να γίνει πιο γνωστό: