Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

H πλήρης αναισθησία...

Αφού ένιωσα ασφάλεια δίπλα στον Βασίλη, αφού κατάλαβα τι έχει τραβήξει και αυτός στην ζωή του. Αυτά που ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο και ίσως και άλλα τόσα που δεν μου έχει πει ακόμα. Αν και πρέπει να αναφέρω ότι την κόλαση που έχω βιώσει εγώ δεν την έχει βιώσει κανένας. Αφού και αυτός λοιπόν κατάλαβε την πρώτη μέρα που τον συνάντησα, μόλις του είπα ότι είμαι κουρασμένος, ότι κουβαλάω πολλές ασθένειες πάνω μου. Έτσι μου είπε ο Βασίλης. Του είπα είμαι κουρασμένος. Και μου είπε ασθένειες; Τα κατάλαβε όλα διαισθητικά χωρίς να του έχω πει τίποτα.

Ακολούθα την καρδιά σου
την διαίσθησή σου...
Θα σε οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση
Άσε το μυαλό σου να πάει
Στην διαίσθησή σου
Είναι εύκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις
Απλά ακόλουθα την καρδιά σου

Αφού μου είπε και για την απώλεια του πατέρα του που έκανε την ίδια δουλειά με τον δικό μου, όπως και ο αδελφός του εξάλλου. Που άλλο σπούδασε, νομίζω αρχαιολογία, έτσι Κουλιούμπα, αλλά τελικά κατέληξε αστυνομικός. Και μάλιστα είναι και φωτεινός αστυνομικός γιατί είχες πει Κουλιούμπα ότι του αδελφού σου δεν του αρέσουν οι χύμα μπάτσοι. Γιατί παντού υπάρχουν χύμα τύποι, χύμα δάσκαλοι, χύμα μπάτσοι, χύμα γιατροί κ.ο.κ. σε όλους τους επαγγελματικούς και μη κλάδους αλλά υπάρχουν και φωτεινοί αντίστοιχα επαγγελματίες και συνάνθρωποι μας. Και αυτά δεν θα τα έγραφα, δεν θα αποκάλυπτα τόσες λεπτομέρειες για την οικογένειά του αλλά με αναγκάζει γιατί όπως θα δείτε παρακάτω μου είπε ότι μια φορά σε είδα στο σχολείο και που πήρες το θάρρος... Άνοιξες πολύ το στόμα σου Κουλιούμπα τις πρώτες πέντε μέρες που ήμουν μαζί σου στο σχολείο! Με συμπάθησες και μου τα εμπιστεύθηκες όλα...

Και με αναγκάζει τώρα αναγνώστες να τα αποκαλύψω και να τα πετάξω όλα και για εμένα και για αυτόν για να κερδίσω ένα χορό μαζί του...Πρόσεξες Bασίλη τι μπλουζάκι φοράει ο Robbie στο videoclip; Τι αριθμό έχει το μπλουζάκι του; 11
                                                                                
 Και τα πετάει όλα όπως και εγώ μέσα από αυτό εδώ το blog!

Αφού του  είπα ότι ετοιμάζω μια ιστοσελίδα με πολλά videoclips. M' αρέσει να βρίσκω το κρυφό νόημα των τραγουδιών του είπα και μου είπε για το Plan B στις ζωές μας και κατάλαβε ότι θα γίνω διάσημος του ζήτησα να μην με αφήσει μόνο μου την τελευταία στιγμή.

Βασίλη μου δεν τα πας και τόσο καλά με τους διάσημους. Σου έλεγα γα τον Nick Jonas και νόμιζες ότι σου λέω για τον Justin Bieber. Τι να το κάνω το σαμιαμίδι τον Bieber όταν θα έχω τον Nick Jonas μαζί μου.

Του ζήτησα λοιπόν μια αγκαλιά του όμορφου του Βασίλη γιατί ήμουν εντελώς εξαντλημένος και δεν μπορούσα να συνεχίσω...Tεχνικώς πρέπει στην κατάσταση που είμαι να αυξήσω τα ψυχοφάρμακα αλλά ουσιαστικώς αυτό που χρειάζομαι για να μου φύγει η εξάντληση είναι μια αγκαλιά. Τα φάρμακα δεν με βοηθάνε πλέον!!!Και επειδή ο αναίσθητος δεν καταδέχονταν να με συναντήσει ενώ του εξέπεμπα συνεχώς μηνύματα ότι δεν αντέχω άλλο μόνος μου...συνέχισα να του στέλνω μηνύματα στο facebook για να του εξηγήσω την κατάσταση μου...Με λέει να τον πάρω τηλέφωνο και μου λέει ότι είναι πολύ σκληρό το κείμενο που του έστειλα στο facebook και ότι δεν είναι ειδικός... Του λέω σε ψυχίατρο πηγαίνω ήδη σε ευχαριστώ πολύ... Οπότε αφού βρίσκω τοίχο-ντουβάρι και πλήρη αναισθησία είπα μια στιγμή τις επόμενες μέρες να του στείλω και ένα ακόμα τελευταίο μήνυμα στο κινητό  για να του αποσαφηνίσω εντελώς τι χρειαζόμουν και επειδή μου έλεγε ότι και αυτός έχει τα δικά του του τα εξήγησα όλα.Με παίρνει επιτόπου τηλέφωνο και άρχισε τότε να μου λέει ότι θα μου έλεγε κάθε κρυφή Ελλεηνίδα αδελφή... Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα ότι εγώ κοιμάμαι με άντρες και άλλες τέτοιες πίπες. Του λέω δεν ζήτησα αγκαλιά από άνδρα αλλά από έναν άνθρωπο. Και δεύτερον Κουλιούμπα αυτό δεν στο είπα τότε άλλα θα στο πω τώρα από εδώ δεν σου ζήτησα σεξ όπως άφησες να υπονοηθεί αλλά μια αγκαλιά και να φοράμε και τα τζινάκια μας και τα t-shirt από επάνω μας. Μια αγκαλιά γιατί ήμουν εντελώς εξαντλημένος και θα είναι πολύ άσχημο και πολύ σκληρό αυτό που θα συμβεί τώρα όπως στο έγραψα και στο μήνυμα. Σιγά μην ζητούσα σεξ εξάλλου από μια κρυφή υποκρίτρια Ελλεηνίδα όταν σε λίγο καιρό θα μπορώ να έχω όποιον άντρα του πλανήτη θέλω gay, bi ή straight.


Ξέρετε τι μου τι σπάει πιο πολύ στην κρυφή Ελλεηνίδα; Αυτό που μου την σπάει σε όλους όσους συναντώ και συμπεριφέρονται κατ αυτόν τον τρόπο. Η υποκρισία! Δεν μου είπε στο τηλέφωνο Δημήτρη είμαι αδελφή αλλά δεν σε γουστάρω, έχεις τα μαυρά σου τα χαλιά, δεν είσαι ο τύπος μου. Μην με ξαναενοχλήσεις. Αν μου το έλεγε αυτό θα το δεχόμουν και θα κλαιγόμουν μόνος μου. Έχω φάει πάρα πολύ μεγάλη απόρριψη στη ζωή μου οπότε δεν θα με ενοχλούσε...Στην πραγματικότητα όμως η  κρυφή Ελλεηνίδα με συμπαθεί ίσως και περισσότερο από ότι τον συμπαθώ εγώ και μπορεί να θέλει από εμένα πολλά παραπάνω από μία αγκαλιά που του ζητούσα τότε. Απλώς φοβάται την αλήθεια του. Φοβάται επειδή το κατάλαβε και το διαισθάνθηκε και αυτό ότι θα γίνω διάσημος σε λίγο καιρό, για αυτό φοβάται να με αγκαλιάσει, τώρα λίγο πριν κόψω το τελικό νήμα.

Α μην ξεχάσω! Πριν της πετάξω κατάμουτρα της Ελλεηνίδας την αλήθεια της, μου είπε από το τηλέφωνο να πάω και στην αστυνομία για όλα αυτά τα περί σεξουαλικής παρενόχλησης που του έλεγα... Τότε νόμιζα και εγώ ότι γίνονταν απλά μια παρενόχληση αλλά μίλησα με την μητέρα που συνεργαζόμουν μαζί της πέρυσι, εκείνες τις ήμερες γιατί ένιωθα όπως σας είπα εξάντληση και ήθελα σε κάποιον να μιλήσω και μου είπε ότι της έλεγε η κόρη της ότι την πονούσαν τα απόκρυφα σημεία της γιατί την ακουμπούσε εκεί με κάτι σκληρό ο δασκαλός της, οπότε γίνονταν κάτι πολύ παράπανω από μια απλή παρενόχληση. Πήγε Κουλιούμπα η μάνα στην αστυνομία αλλά δεν το προχώρησε το θέμα γιατί δεν ήθελε να ταλαιπωρηθεί κι άλλο το παιδί της. Περισσότερο ταλαιπωρούνται τα παιδιά παρά τα καθίκια σε αυτές τις περιπτώσεις. Θέλω να δω τώρα πως θα κοιτάς στα μάτια τους μαθητές σου όταν θα μπαίνεις στην Πέμπτη να κάνεις μάθημα. Πέμπτη είχα και εγώ Κουλιούμπα πέρυσι και τα τραβούσαν όλα αυτά οι μαθητές μου. Όσο για εμένα μετά από αυτό το άρθρο, αν τυχόν χρειαστεί να περάσω καμία μέρα από την οργανική, όχι να με ακουμπήσεις στην πλάτη όπως την τελευταία μέρα που αποχαιρετιστήκαμε, όχι να μου μιλήσεις, ούτε καν να με κοιτάξεις μην τολμήσεις. Θα έχεις χαμηλωμένο το βλέμμα αν χρειαστεί να περάσω για κάποια εργασία από εκεί.

Μην ξαναρθείς απ' τη δουλειά Βασίλη. 
Εγώ ξεδίπλωσα τα φύλλα της καρδιάς μου 
και εσύ υπόγραψες σαν σταρ του σινεμά...
Και κάτι με σπρώχνει τώρα να σου ρίξω μια μπουνιά!Kαλά βρε αλήτη το πιστεύεις πραγματικά αυτό που μου έστειλες στο facebook ότι μπορώ να τα λύσω όλα αυτά που έχουν συσσωρευτεί αν απευθυνθώ σε αρμόδιους φορείς;


Ποιους αρμόδιους φορείς Κουλιούμπα. Όλους αυτούς του φορείς που συναντούσα στη ζωή μου τόσα χρόνια και με πήδαγαν στην κυριολεξία, μου άλλαζαν τον αδόξαστο; Που έπρεπε να ξετεντώσω τα νεύρα μου, να τα κάνω σμπαράλια για να βγάλω μια άκρη με αυτούς;


Vασίλη σε ποιον αρμόδιο φορέα να τον πάω τον πατέρα μου; Για πες! Δεν το κατάλαβες ακόμα; Εσύ είσαι ο αρμόδιος φορέας με τον οποίο μπορώ να του σπάσω τα νεύρα όπως μου τα έσπαγε και αυτός τόσα χρόνια! Μόλις σε γνώρισα σου έδωσα τον αριθμό μου...So call me maybe!

Δήμητρα Καϊσερλη που πέρυσι κάλυψα την θέση σου με λειτουργικό κενό, λόγω της γονεϊκής άδειας που πήρες, εσύ θέλω να αρχίσεις να τρέμεις από τώρα γιατί δεν είναι απλά ότι έχεις παρόμοια τάξη αλλά τους ίδιους τους μαθητές στους οποίους συνέβαιναν αυτά τα πάρα πολύ άσχημα πράγματα. Σου είπα ευγενικά να βγούμε για καφέ για να σε ενημερώσω. Δεν ήθελες. Σου είπα ότι είμαι πάρα πολύ πιεσμένος συναισθηματικά και ότι πρέπει αν ελεγχθώ και για διαβήτη από την στενοχώρια για αυτά που γίνονταν πέρυσι στο σχολείο. Σου είπα με αυστηρό ύφος στην συνέχεια ότι δεν είναι επιλογή σου να ενημερωθείς για αυτά τα ζητήματα, για αυτά τα άσχημα που συνέβαιναν στα παιδιά. Γιατί στο είπα κατά λέξη συνέβαιναν άσχημα πράγματα στα παιδιά και ότι πρέπει οπωσδήποτε να ενημερωθείς και ότι δεν είναι επιλογή σου αυτό και εσύ το μόνο που είχες να μου πετάξεις ότι δεν σε ενδιαφέρει και ότι περνάς καλά εκεί μέσα. Πάει να σπάσει το κεφάλι μου εμένα από όλα αυτά και εσύ Καϊσερλη δεν ήθελες καν να σε ενημερώσω γιατί περνάς καλά με τους παιδόφιλους και όσους τους καλύπτουν. Θέλω να δω πως θα κοιτάς τώρα στα μάτια και τους μαθητές σου και τους γονείς τους. Σε χλωρό κλαρί δεν θα σε αφήσω Καϊσερλη όταν θα τα διαβάζει όλη η Ελλάδα σε λίγο καιρό. Έτσι και γίνει μεγάλη επιτυχία αυτό το blog όπως το διαισθάνομαι και κερδίσει το Όχι στο σκοτάδι σαν τον Σταμάτη Τζιαντόπουλο στον Μπογδάνο, έτσι και εγώ θα σου χώσω τα αρχίδια μου στο στόμα σου γλοιώδη, σιχαμένη, ξεφτιλισμένη. Eξηντάρη θυμάσαι που το συζητούσαμε μαζί πέρυσι το συγκεκριμένο βίντεο του Jeremy; Έτσι λένε! Και μου έλεγες και για τον Τζιαντόπουλο! Έχω τα αρχίδια του Τζιαντόπουλου και θα μπουκώνω με αυτά από εδώ και μπρος κάθε σκοτεινό!

Έχω φτάσει στα οριά μου... Μικτή φάση διπολικής διαταραχής, ότι πιο δύσκολο μπορεί να βιώσει κάποιος από πλευράς συναισθημάτων. Να νιώθω ευφορία και στενοχώρια μαζί και ταυτόχρονα να έχω εξαντληθεί εντελώς και να πάει να σπάσει και το κεφάλι μου. 

  Έχω φτάσει στην χημική μου κατάρρευση... 
Είμαι ένα άγγελος που πνίγεται στο φωτοστέφανό του
Όταν η ελευθερία καλεί το όνομά μου
Ο παράδεισος παραδίδεται στις φλόγες

Ορίστε τα χάλια Καϊσερλη για αυτά που σου έλεγα. Πάρτα και εσύ κατάμουτρα
Ελλεηνίδα κρυφή αδελφή του ελέους τώρα ήρθε η ώρα να σου δείξω την αλήθεια σου. Σε όλες τς φωτογραφίες σου στο facebook είσαι αγκαλιά και χεράκι-χεράκι με άντρες. Μ' αρέσει που τις έσβησες κιόλας αλλά εγώ σε πρόλαβα και τις αποθήκευσα στον υπολογιστή μου. Vασίλη μου για να ξεπεράσεις κάθε φόβο γίνεται αυτό. Δεν ξέρω αν έχεις δει την ταινία V for Vendetta αλλά θα σου εξηγήσω με δύο videakia από αυτήν την ταινία σε επόμενες αναρτήσεις μου στο μέλλον τι εννοώ ...

Ανάθεμα και αν έχεις πάει μια φόρα στη ζωή σου με γυναίκα Κουλιούμπα που θα μου πεις κιόλας ότι είχες σχέση με κοπέλα στο Κορωπί, την πρώτη μέρα που σε συνάντησα στο σχολείο... Ούτε μία φωτογραφία δεν έχεις που να είσαι με γυναίκες εκτός από μία που είσαι με μεγάλη παρέα σε club... Περισσότερες έχω εγώ Κουλιούμπα με παρέες με γυναίκες σε club παρά εσύ!

Για δείτε και τις φωτογραφίες του αδελφού μου του Βασίλη για να καταλάβετε την διαφορά:Εντάξει; Νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα ποιος από τους δύο Βασίληδες, ο Βασίλης ο αδελφός μου ή ο Βασίλης ο συνάδελφος μου είναι η κρυφή αδελφή του ελέους και ποιος ο καραstraight με τα μύδια....Σαν αυτά που τρώγαμε στην ψαροταβέρνα στην Καλλιθέα, μαζί και με τον φίλο του αδελφού μου, τον Μηνά, όταν είχα κερδίσει ένα τραπέζι από τα ραδιοφωνικά Κακά Κορίτσια. Ο καραstraight το πολύ πολύ μέχρι τον ώμο και συνέχεια με γυναίκες... Πολλές γυναίκες όπως και στο παρακάτω videoclip! Να σας πω κάτι μέχρι τώρα ήταν ο χειμώνας η αγαπημένη μου εποχή αλλά μάλλον θα αλλάξει και αυτό τώρα ή τουλάχιστον θα τα φέρω σε μια ισορροπία...

Γυναικές τριγύρω πολλές...γιατί τον αδελφό μου αν θέλει βέβαια και ο ίδιος μιας και είναι και ο καραstraight με τα μύδια και μου συμπαραστέκονταν παρόλο που δεν με πίστευε ούτε αυτός θα τον τιμήσω με γνωριμίες. Το αντίθετο με τον φίλο μου τον Άρη, δεν θα δώσω χρήματα στον αδελφό μου γιατί ξέρω ότι τα καταφέρνει μια χαρά έτσι και αλλιώς με την επιχείρησή του αλλά θα τον τιμήσω με γνωριμίες. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει και του ταιριάζει καλύτερα! Δώρα θα σου κάνω bill. Δώρα και γνωριμίες. Όχι όμως χρήματα στο χέρι. Νομίζω δεν θα το ήθελες ούτε εσύ αυτό. Σκέψου όμως για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο από τις πιο ακριβές μάρκες που γουστάρεις και σε κανένα δυο χρόνια θα το έχεις. Και σε σένα θα κάνω δώρα και στον Δημήτρη και τον Μηνά τους φίλους σου. Μου κάνατε παρέα όταν δεν είχα κανένα... Kαι τους δικούς σου φίλους θα τους τιμήσω με δώρα αλήτη Koυλιούμπα ότι θες θα τους παίρνεις, ότι θες!

Γνωρίζω ότι τώρα Κουλιούμπα θα λιώσεις για εμένα, δεν θα με συμπαθείς απλώς. Eπειδή τώρα έγινες εσύ ο ψυχολόγος μου που τα εξομολογούμαι όλα έριξα στο μυαλό σου την σκόνη της αγάπης και θα νιώθεις τώρα και εσύ καυτός, ερωτευμένος και στη φωτιά. Eίμαι ένας πειρασμός με τον οποίο έχεις πάθει εμμονή. Και θα με βλέπεις από εδώ και πέρα παντού γύρω σου...

Θα μου λες σε αγαπάω, αγαπάω τη ψυχή σου, σε αγαπάω περισσότερο από ότι τα λόγια μπορούν να πουν. Και τώρα εδώ στο δικαστήριο του Σύμπαντος προβάλλοντας την περίπτωση μου από το έδρανο του μάρτυρα της Αποκάλυψης θα πω στο δικαστή και τους ενόρκους το ίδιο πράγμα που είπα και στους μπάτσους. Την ημέρα που με συνέλαβαν, διαμαρτυρήθηκα ότι είμαι αθώος. Τώρα αισθάνεσαι εσύ την απόρριψη. Η καρδιά σου έχει ραγίσει από κάποιον με τον οποίο έχεις εμμονή. Γιατί σου αρέσει ο ήχος της μουσικής μου, έχεις γίνει φανατικός με την μουσική μου. Και αυτό γιατί η αγάπη σε κάνει να τα χάνεις... Γιατί δεν μπορείς πια να ξεχωρίσεις τον άνθρωπο από την μουσική. Τα λέω όλα αυτά από το έδρανο, όσο στα δικά σου μάτια, αγόρι μου Βασίλη, τρέχουν δάκρυα που δεν μπορείς να συγκρατήσεις. Oι αναρτήσεις μου μεγαλειώδεις, περισσότερο μεγαλειώδεις από όσο θα μπορούσε κανείς να σχεδιάζει...

Αλλά όπως σου είπα μην τυχόν και με ξαναενοχλήσεις τώρα εσύ! Θα βρίσκω άλλη αγκαλιά κάθε φορά που τελειώνει ο κόσμος.


Kαι συγκεκριμένα την αγκαλιά του κύριου Plan B aka Ben Drew που μοιάζουμε κάπως κιόλας φυσιογνωμικά αν εξαιρέσουμε τα γαλαζοπράσινα του μάτια και που θα ήθελε να ξεπεραστεί κάθε ταμπού και να κάνει επιτυχίες ακόμα και ένας gay rapper. Ποιο εύκολα θα πείσω τον Ben Drew παρά την κρυφή Ελλεηνίδα. Με τον Νick Jonas θα κάνω sex και με τον Ben Drew θα χάνομαι στην αγκαλιά του...Ben Drew θα έρθω στο Λονδίνο να σε βρω παρέα με τον Timati που μοιάζει κάπως φυσιογνωμικά και στον Κουλιούμπα.., 

Οπότε τώρα είμαι μπερδεμένος δεν θα ξέρω ποιον διάσημο σαν και εμένα να πρωτοαγκαλιάσω και με ποιον θα κάνω σέξ!!! Γιατί να ξέρετε θέλω να πάρω και τον Timati!

Διάσημοι όλου του πλανήτη όπως εγώ έμαθα Αγγλικά για να καταλαβαίνω τα τραγουδάκια σας, έτσι να μάθετε και εσείς τώρα Ελληνικά για να καταλάβετε τι γράφω και πως τα χρησιμοποιώ για να αλλάξω αυτή την χώρα και τον πλανήτη ολόκληρο! Greeks do it better!!!

Αυτό όμως που μου συνέβη που δεν βρήκα μια αγκαλιά πριν γίνω διάσημος από κάποιον που να με αγαπάει ή έστω να με συμπαθεί, παρά μόνο από ένα τσολί που ήθελε να μου αποσπάσει χρήματα.... μια φορά κοιμήθηκα αγκαλιά στην ζωή μου με κάποιον και ήταν με ένα αγενέστατο τσολί που πάνω στην φάση της μανίας το 2012 μέσα σε τρεις μήνες μου έφαγε 15.000 ευρώ. Θέλω να τα διαγράψω όλα! Όλα! Αυτό που μου συνέβη είναι πάρα πολύ σκληρό. Και τώρα μετά από αυτό, δεν θα γίνω σκληρός μόνο στα λόγια αλλά και στα βίντεο που θα βάλω. Θα τα δείξω και θα τα σταματήσω όλα. Δεν θα είναι τα βίντεο που θα βάλω τώρα σαν αυτά που είχα βρει το 2012 και θα κάνουν όλους να κλάψουμε όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία. Να δύο βίντεο Κουλιούμπα που είχα βρει το 2012 και θα τα βάλω στο τέλος της διαδικασίας:


Tώρα θα βρώ πολύ πιο σκληρά βίντεο και από τα παραπάνω. Θα τα δείξω όλα και θα τα σταματήσω όλα. Από τους ισλαμιστές του isis που αποκεφαλίζουν 12χρονα μέχρι τους ναρκέμπορους του Μεξικού που κόβουν κεφάλια με αλυσοπρίονα. Θα ψάξω στο μέλλον που θα μπαίνει εδώ όλο το σύμπαν και δεν θα μπορεί τίποτα να το σταματήσει και θα βρω μέχρι και βιασμούς βρεφών. Μόνο έτσι θα συμμορφωθείτε όλοι. Και αυτό οφείλεται την συμπεριφορά σου και στην αναισθησία σου Κουλιούμπα.

Bασίλη με γεμίζεις με άγαπη δηλητήριο
Γεμίζεις την ψύχη μου με αμαρτίες
Άλλα έχω μάθει να μεγαλώνω
Και τώρα τόσα ψέματα, τόσα δάκρυα
Θα βρίσκονται εκεί όσο και η αιωνιότητα
Αρχίζω να Ανασταίνομαι
Και δεν θα με επικρίνει κανείς για τίποτα
Δεν είμαι πια ένα ζώο σε αιχμαλωσία

We don't beat from the same heart Vασίλη
Εγώ τους συναισθάνομαι όλους και εσύ είσαι αναίσθητος!

Οι αναίσθητοι περνάνε καλά σε αυτή την ζωή τελικά. Αυτό μου το είπε η μάνα μου και συμφωνώ σε αυτό μαζί της. Moυ είπε να γίνω και εγώ αναίσθητος για να μην χαλάω την υγεία μου. Κανονικά μετά από όλα αυτά, αυτό θα έπρεπε να κάνω αλλά έλα που εγώ βρίσκομαι στον δικό μου δρόμο...

So many memories it’s crazy 
Forever stuck in my mind 
It’s not a dream that we’re chasing 
It’s something better and I’m on my way                  

Να το ξέρετε θα σας στοιχειώσουν όλους τα βίντεο που θα βρω τώρα και εσύ Κουλιούμπα δεν θα το ξεχάσεις ποτέ όταν θα τα βλέπεις, όπως δεν θα ξεχάσω και εγώ ποτέ ότι δεν βρήκα μια αγκαλιά πριν γίνω διάσημος. Δεν θα μπορέσει τίποτα να το καλύψει αυτό όση αγάπη και αν βρω τώρα. Μπορώ να τα ξεχάσω όλα, αλλά αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και ας πετροβολούσα τη ζωή από μικρό παιδί...

Είχα μεγάλες προσδοκίες από αυτήν την ζωή σαν το soundtrack της ομώνυμης ταινίας αλλά δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω. Η δενδρόφυτη λεωφόρος αρχίζει να ξεθωριάζει από το οπτικό μου πεδίο. Το παρελθόν μου πνίγω μετανιώνοντας με τσάι και σοκολατένια πουράκια αλλά φαίνεται ότι δεν μπορώ να το ξεχάσω όταν ήρθες εσύ σαν μια ενζενί μες στη ζωή μου!

Koυλιούμπα ξέρεις τι μου ευχήθηκε ο πατέρας μου τώρα πρόσφατα που χρειάστηκε να δανειστώ 400 ευρώ από κάποια χρήματα που φυλάνε οι γονείς μου γιατί τρέχω ταυτόχρονα σε ένα σωρό γιατρούς όλων των ειδικοτήτων για να τα βάλω σε μία τάξη; Είπες ότι είναι πολύ σκληρό το κείμενο για τον πατέρα μου... Ξέρεις τι μου ευχήθηκε ο πατέρας μου; Έβγαζε καπνούς είχε αναψοκοκκινήσει μόλις κατάλαβε ότι είχα δανειστεί κάποια χρήματα. Έλεγε ότι έχει κοκκινήσει από το θυμό του για τα λεφτά και μου είπε να ψοφήσω από καρκίνο. Κατά λέξη Κουλιούμπα αυτό μου είπε και μάλιστα προφορικά, που εγώ είμαι πάντα ευγενικός. Λοιπόν Κουλιούμπα αυτά περνούσα μέσα στο σπίτι μου και εσύ με άφησες μόνο μου.

Σου εύχομαι τώρα Κουλιούμπα τα επόμενα 33 χρόνια που ίσως κρατήσει η όλη διαδικασία να μην βρεις καμία αγκαλιά από κανέναν, εκτός ίσως από την μάνα σου και να μην βρίσκεις ησυχία ποτέ και πουθενά όπως δεν έβρισκα και εγώ, ούτε στα σχολεία, ούτε στο δρόμο, ούτε μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Έτσι Ελλεηνίδα μόνη σου το ανέβασες στο facebook:


Με έκανες να σου ζητήσω και συγνώμη αλήτη ενώ το μόνο που σου ζήτησα είναι μια αγκαλιά... Ήθελα να είμαι πολύ σκληρός μαζί σου. Να σε βάλω μπροστά σε όλους του 10ου να μου ζητήσεις τώρα εσύ συγνώμη. Να πεις μπροστά σε όλους ότι παρόλο που είμαι μια αδελφάρα του κερατά τον άφησα μόνο του τον Δημήτρη.

Αλλά να σου πω κάτι δεν το αξίζεις αυτό λεβέντη μου και αλήτη μου. Εσύ αξίζεις να είσαι Vασιλιάς σαν και εμένα με τόσα που έχεις περάσει σε αυτή την ζωή και σε όλες τις προηγούμενες...

Και να χάνεσαι και στην αγκαλιά μου και την αγκαλιά των φίλων σου όμορφε αλήτη μου! Δεν μπορείς να φανταστείς πως ήταν το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη που ετοίμαζα αυτό το άρθρο. Μια κόλαση. Έλεγα από μέσα μου πως θα περάσει και αυτό το Σαββατοκύριακο. Τόσες μέρες όλο τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη ένα άρθρο. Ένα άρθρο κατάφερα να ετοιμάσω. Από τις αρχές του Σεπτέμβρη που έγραφα για εσένα πάλι στο προηγούμενο άρθρο μέχρι τώρα που άνοιξα το blog για να το δεις εσύ μόνο για εσένα κατάφερα να γράψω γιατί δεν θα τα καταφέρω αν δεν πάρεις από επάνω μου την εξάντληση για να μπορέσω να γράψω όλα τα υπόλοιπα....Είναι πολύ δύσκολα αυτά που πρέπει να γράψω...


Άλητη φαίνεσαι πολύ τρυφερός με τους φίλους σου. Έτσι τον θέλω και εγώ τον άνθρωπό μου σαν εσένα αλήτη. Τόσο τρυφερό. Γλυκά φιλιά και τα χεριά ενωμένα. Αλήτη με έχεις παρατήσει και όλο τον Όκτωβρη κλαίω για εσένα. Θα τα διαβάσεις και στο άρθρο που θα ανεβάσω την Κυριακή του Πάσχα, την Άνασταση και θα κλαις και πάλι αλήτη, το συμπλήρωσα το άρθρο που θα ανεβάσω την Κυριακή της Ανάστασης και γράφω και για εσένα. Όλο τον Σεπτέμβρη, τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη γράφω για εσένα κλαίγοντας αλήτη. Δεν μπορώ να γράψω τίποτα άλλο. Θα κλαις αλλά είναι πολύ όμορφο αυτό που έχω ετοιμάσει για εσένα. Τέτοια ευτυχία δεν θα έχεις ξανανιώσει στην ζωή σου. Ευτυχία και πολύ αγάπη Βασίλη. Θα σε αγαπήσουν όλοι. Θα γίνεις ξανά δημοφιλής όπως ήσουν και στο παιδαγωγικό. Θα σε ερωτευθούν όλοι και θα σε έχουν συνέχεια στο μυαλό τους. Γιατί το αξίζεις. Το αξίζεις! 

Είμαι τόσο μπερδεμένος, σχεδόν σοκαρισμένος από όλα αυτά και εσύ το μόνο που νιώθεις είναι φόβος. Η καρδιά σου, ο νους σου, η ψυχή και το σώμα σου δεν θα είναι πια προσεκτικοί. Υποθέτω ότι δεν με γνωρίζεις αλλά επειδή σε θέλω, δεν θα πάει πια προς τα πίσω. Ο χώρος είναι απλά μια λέξη, φτιαγμένη από κάποιον που φοβάται να έρθει κοντά..τόσο κοντά...Και εσύ θα με καθησυχάζεις τώρα λέγοντας μου, κρατιέμαι δροσερός όσο συνεχίζεις να μου χαμογελάς, είμαι σαν εσένα και δεν χρειάζεται να σου αποδείξω ότι είμαι αυτό που αισθάνεσαι. 
Σε αγαπάω τόσο πολύ αλήτη. Θέλω να στα δώσω όλα, για να σε κάνω να τα ξεχνάς και όλα. Δεν με νοιάζει αν θα με απορρίψεις ή όχι. Ήθελα να την κάνω την προσπάθεια μου. Αξίζει να ζεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...