Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Η περιπέτεια των πρακτικών

Ορίστε και θα αρχίσω να βγάζω και αποδείξεις τώρα για το σχολείο σας στην Δάφνη, για να μην νομίζουν οι αναγνώστες ότι ότι λέω τα λέω στον αέρα. Αυτό είναι το αντίγραφο από την άμεση δράση, όταν φώναξα τον Τερεζάκη στις 19/9 γιατί δεν μου έδινε η παλιοβρωμιάρα η φράουλα τα πρακτικά. Έπειδη δεν γνώριζα τα πρωτόκολλα των τριών πρακτικών που ήθελα είπα να ζητήσω όλης της χρονιάς. Και του είπε του Τερεζάκη η φράουλα ότι δεν μπορώ να του δώσω άμεσα τα πρακτικά όλης της χρονιάς. Θα του τα δώσω σε λίγες μέρες. Θέλω να ρωτήσω την Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Έκανε ένα λάθος ο Τερεζάκης έγραψε την Περαχωρίτη Περαχωρίδη όπως θα δείτε.

Μετά σας ζήτησα με συμπληρωματική μου αίτηση τρία συγκεκριμένα πρακτικά για προσωπικούς και συγκεκριμένα αποθεραπευτικούς λόγους, επισυνάπτοντας μάλιστα ιατρικά έγγραφα όπως τα έδειξα και εδώ στο blog μου τον Οκτώβρη και εξηγώντας στην φράουλα πόσο άσχημα είμαι και εσείς σκυλιά κάνατε ολόκληρο σύλλογο διδασκόντων για να αποφασίσετε αν θα μου επίδωσετε ή όχι δημόσια έγγραφα.Τζιαβίκου Kωνσταντίνα από το πειθαρχικών θεμάτων του υπουργείου Παιδείας στο γραφείο 1012 μην νομίζεις ότι σε ξεχνάω και ότι δεν θυμάμαι ότι ήρθα εκείνες τις ημέρες 500 φορές στο γραφείο σου και ότι σε ενημέρωνα ότι συμβαίνουν παρά πολύ άσχημα πράγματα στα παιδιά στο περσινό μου σχολείο και ότι είμαι πολύ πιεσμένος και πολύ άσχημα στην υγεία μου για αυτό τα θέλω τα πρακτικά και εσύ αδιαφόρησες και δεν κίνησες πειθαρχικές διαδικασίες όπως θα έπρεπε για να το διερευνήσεις το θέμα. Έχω κρατήσει τα πρωτόκολλα από το υπουργείο Παιδείας. Πάρτε αναγνώστες δύο πρωτόκολλα να τα έχετε από το Υπουργείο Παιδείας. Είσαι προϊσταμένη στο τμήμα πειθαρχικών θεμάτων και αδιαφόρησες. Μην νομίζεις ότι δεν θα σε καταστρέψω και εσένα Τζιαβίκου.Ούτε εσένα σε ξεχνάω τεχνοφοβικέ σχολικέ σύμβουλε Πίλουρη Παναγιώτη, που σου έφερα την αναφορά που έκανα προς τον Συνήγορο του Πολίτη και αδιάφορησες και εσύ. Και εσένα θα σε καταστρέψω. Αυτή είναι η απάντηση της φράουλας. Παλιοβρωμιάρα θα σε χώσω στην απομόνωση και εσένα το καταλαβαίνεις; Να μην ξαναδείς το φως του ήλιου. 

\\

Και αυτή είναι η τελευταία αίτηση που έκανα που στα ζήτησα και για νομική χρήση και εσύ δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα μετά από 7 μήνες παλιοβρωμιάρα, παλιοβρωμιάρα. 


Στα ζήτησα και για νομική χρήση κατάλαβες Μάνια μου και εσύ δεν μου τα δίνεις! Δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε Μάνια μου εγώ το λέω ποινικό κακούργημα κανονικό και ισόβια θα δικαστούμε! Δεν μου τα δίνεις Μάνια μου!Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αγώνα έκανα αναγνώστες και πόσο έτρεξα εκείνες τις ημέρες για τα πρακτικά παρόλο που ένιωθα εντελώς εξαντλημένος. Και αυτοί παρανομούν και δεν μου τα δίνουν. Δεν θέλουν να μου επιδώσουν δημόσια έγγραφα. Θα σας λιανίσω το καταλαβαίνετε; Δεν θα φέρω μόνο τον Τερεζάκη. Θα φέρω και την διμοιρία να σας πλακώσουν όλους στο ξύλο και εσένα παλιοβρωμιάρα να σου χώσουν το γκλομπ στο μουνί σου. Παλιοβρωμιάρα. Παλιοβρωμιάρα! Θα σας φέρω επίλεκτη ομάδα ομοφυλόφιλων αστυνομικών όπως τους αστυνομικούς του Freier Fall, που να αγαπάνε και τα παιδιά και θα σας λιανίσουν τα παΐδια. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξηλο!Καταλαβαίνετε αναγνώστες ότι κάτι θέλει να κρύψει και δεν μου τα δίνει. Όλα όσα αναφέρω στα προηγούμενα άρθρα και στα άρθρα του Δεκεμβρίου ισχύουν με απόλυτη ακρίβεια. Και ας το αφήσουμε το προσωπικό επεισόδιο με το Πούλλακκο των δύο πρώτων πρακτικών που ζητάω. Που τους είχα προειδοποιήσει βέβαια και σε αυτό ότι θα υπάρξουν έννομες συνέπειες αν με πιέσουν κι άλλο τα σκυλιά λόγω των προβλημάτων υγείας που έχω. Για αυτό δεν θέλουν να μου τα δώσουν ούτε αυτά τα πρακτικά, τα δύο πρώτα με το προσωπικό επεισόδιο με το Πούλλακκο. Ας τα αφήσουμε όμως αυτά τα δύο.

Τέτοιες μαλακίες που έχουν γραφτεί στο τρίτο πρακτικό του συλλόγου διδασκόντων, με σκοπό να στοχοποιήσουν ανήλικους μαθητές της Πέμπτης Δημοτικού δεν έχουν καταγραφεί ξανά στον αιώνα των άπαντα όχι σε όλα του σχολεία του πλανήτη, αλλά σε όλα τα σχολεία του σύμπαντος και το υπέγραψαν όλοι αυτό το κατάπτυστο πρακτικό εκτός από εμένα.

Tι μάθατε από το σχολείο σήμερα;
Αυτό συνήθιζαν να λένε οι δάσκαλοι
Αλλά δεν ξέρουν
Δεν καταλαβαίνουν
Πάντα δίνουν την συμβουλή
"Απλά να είστε καλοί, να σκέφτεστε δύο φορές"

Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που είχα μια εφηβική ζωή
Και η Περαχωρίτη με έκανε ντα επείδη έσκαγα στα γέλια 
 

Εντωμεταξύ Κουλιούμπα όλοι αυτοί οι αρμόδιοι φορείς ανταλλάσσουν μεταξύ τους εμπιστευτικά πρωτόκολλα για να αποφασίσουν αν θα μου επιδώσουν ή όχι δημόσια έγγραφα. Εδώ αποδεικνύεται ότι με κάλεσε και στις 5/12 ο Παπαγεωργίου στο γραφείο του για να μου πει τις μαλακίες του να σβήσω τις αναφορές γιατί ήθελε να προστατέψει τον παιδόφιλο, την Περαχωρίτη που κάλυπτε τον παιδόφιλο, τον Πούλλακκο που σαπίζει στο ξύλο παιδιά και ποιος ξέρει και τι άλλο τους κάνει και όλα τα υπόλοιπα φίδια που στάζουν δηλητήριο για τα παιδιά.


Eλπίζω να κατάλαβες Κουλιούμπα και να το πήρες το μάθημά σου ότι πρέπει να ξεχάσεις τους αρμόδιους φορείς και από εδώ και μπρος το μόνο που πρέπει να κάνεις να είσαι Just be good to me.