Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Tι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Οταν θα με αγκαλιάσει ο Ιάσονας θα είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής μου και από το παρελθόν και από θα ζήσω στο μέλλον και εσύ μανουλίτσα θα το χάσεις. Ήδη έχω αρχίσει να σε καταστρέφω. Είπες και στην Μπάκα μανουλίτσα ότι είμαι πολύ σκληρός. Λες και εσύ δεν είσαι σκληρή όταν εκτοξεύεις απειλές μέσα στο σπίτι όπως πήρα την απόφαση να μας αυτοκτονήσω. Πήρα την απόφαση να μας αυτοκτονήσω μου είπε αναγνώστες η μάνα μου επειδή μια μέρα έφαγα ένα τοματοχυμό γιατί θέλει να ελέγχει ακόμα και το τι τρώω. Θα τα γράψω αναλυτικά αργότερα. Λες και δεν είσαι αδιανόητα σκληρή και όχι απέναντι σε κάποιο τρίτο πρόσωπο όπως εγώ στον Μιχάλη τον Άνθη αλλά απέναντι στον γιο σου όταν σου αρέσει και ικανοποιείσαι να μου στερούν την ελεύθερα σαν ένα κοινό εγκληματία. Εγώ αν μου έκλειναν το παιδί μου με εισαγγελική χωρίς να φταίει σε τίποτα θα ούρλιαζα και στο κατακάθι τον διευθυντή εκπαίδευσης και στην Μπάκα που την είδε δικαστική εξουσία ότι το παιδί μου έχει δίκιο και λέει την αλήθεια. Δεν διανοείσαι τι ετοιμάζω για εσένα μανουλίτσα σε μελλοντικά άρθρα και θα βασίζονται όλα σε αλήθειες με αποδείξεις κιόλας, Οι αναγνώστες θέλουν να μάθουν όλη την αλήθεια για εσένα μανουλίτσα.

TΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ

La verità` mi fa male, lo so... 
La verità` mi fa male, lo sai!
Η αλήθεια πονάει μανουλίτσα!


Iάσονα αφού με αγκαλιάσεις μπορώ να σου δώσω τον αριθμό του τηλεφώνου της μάνας μου που στην αρχή ήθελα να τον αποκαλύψω και αυτόν όλο και είσαι πολύ τυχερή μανουλίτσα που δεν το έκανα, μπορώ να σου δώσω τον αριθμό της και να την πάρεις ένα τηλέφωνο την μάνα μου και να την ρωτήσεις τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Θεία Γιώτα, μιλάω για την αδελφή της μάνας μου, που ήρθε και στο ψυχιατρείο να με επισκεφθεί και πάντα παίρνει την θέση της μάνας μου και μου έστελνε σε μηνύματα εκείνες τις μέρες ότι δεν μου αξίζει να κοιμάμαι στα παγκάκια και ότι δεν είναι δυνατόν να μην αισθάνομαι ασφάλεια στην οικογενειακή μου εστία, στους δικούς μου ανθρώπους και ότι η μάνα μου θέλει να με προστατέψει από αυτούς που τα έχουν βάλει μαζί μου. Όπως βλέπεις η μάνα μου δεν ήθελε να με προστατέψει, ήθελε να με χώσει μέσα σαν ένα κοινό εγκληματία και μετά να με εκβιάσει.

Και στο έλεγα εκείνες τις ημέρες που κοιμόμουν στα παγκάκια. Καλά δεν ήταν και πολλές μην ανησυχείς δυο μέρες στο ξενοδοχείο και δύο τις πέρασα έξω. Έστω δύο το έζησα και αυτό. Στο έλεγα για να δούμε ποιος από τους δύο θα αποδειχθεί ότι έχει δίκιο. Εγώ που σου έλεγα ότι δεν νιώθω ασφάλεια ή εσύ που μου έλεγες ότι πρέπει να τους εμπιστευτώ.

Aυτή η γυναίκα η μάνα μου, η αδελφούλα σου θεία Γιώτα ποτέ δεν νοιάστηκε για το πως νιώθω εγώ. Όταν της έλεγα τον Δεκέμβρη ότι δεν μου αρέσει αυτό που κάνεις που δεν ενδιαφέρεσαι για το πως νιώθω εγώ, που σαν μάνα μου που είσαι θα έπρεπε να ενδιαφέρεσαι για το πως νιώθω εγώ το παιδί σου, που νιώθω ικανοποίηση για την αναστάτωση που τους δημιούργησα γιατί πέρυσι με είχαν πιέσει αφάνταστα αυτή συνέχισε να νοιάζεται για το πως νιώθουν τα σκυλιά, οι παιδόφιλοι και όσοι καλύπτουν τους παιδόφιλους, όλα τα φίδια που με ταλαιπώρησαν πέρυσι αφάνταστα και με έφεραν εξάλλου και σε αυτή την δυσάρεστη συναισθηματική κατάσταση συν ότι απέκτησα και διαβήτη. Πότε δεν νοιάστηκε για εμένα η μάνα μου. Για το πως νιώθω. Πάντα νοιάζονταν για άλλους, για άσχετους ότι και αν συνέβαινε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νοιάστηκε απλά για άσχετους αλλά για αυτούς που με ταλαιπώρησαν κιόλας.

Για να καταλάβετε όλοι αναγνώστες και εσύ θεία Γιώτα με τι είδους ανθρώπου έχουμε να κάνουμε η μάνα μου από όλες τις δυσκολίες που πέρασα στη ζωή μου, την μόνη φορά που την είδα να κλαίει ήταν όταν ξόδεψα τα λεφτά μου για το τσολί. Και που ένιωθα κατάθλιψη γιατί έχω ερωτευθεί ανθρώπους που δεν μπόρεσα να τους το πω της έχω πει. Και που δεν έχω γαμήσει ποτέ της έχω πει. Και για το Ζεφύρι που είχα φτάσει σε οριακή κατάσταση και σκεφτόμουν μέχρι και να αυτοκτονήσω το ήξερε. Τα πάντα της τα έχω πει. Έκλαψε μόνο όταν μου έφαγε τα λεφτά ο Ρουμάνος. Δεν λέω θα το πω και αυτό, θα τα πω όλα και τα καλά, συγκινήθηκε και σε μια ευχάριστη στιγμή μου, όταν της είπα ότι μου έκαναν πάρτυ γενεθλίων οι περσινοί μου μαθητές, το εκτιμώ. Από εκεί και πέρα όμως σε όλη μου την ζωή για να καταλάβετε αναγνώστες πόση αγάπη έχω εισπράξει από τους γονείς μου ο πατέρας μου δεν με έχει αγκαλιάσει ποτέ σε όλη μου τη ζωή και η μάνα μου μια φορά.

H μάνα μου επίσης πάντα άλλα δηλώνει στα λόγια, λέει για τους παιδόφιλους όποτε ακούσει καμιά είδηση ότι θα τους φτιάξουν καλά στη φυλακή και θα τους ράνουν και θα τους κάνουν και όταν πήγα εγώ να το καταγγείλω με έκλεισε με εισαγγελική σε συνεργασία με τον διευθυντή εκπαίδευσης στο ψυχιατρείο και με εκβίασε να την κλείσω την ιστοσελίδα μου γιατί δεν νοιάζονταν πως νιώθω εγώ, νοιάζονταν για το πως νιώθουν στο περσινό μου το σχολείο που κάλυπταν όλοι τον παιδόφιλο, τον Πούλλακκο που σαπίζει στο ξύλο τα παιδάκια και τα αγγίζει και αυτός ανάρμοστα και όλα τα υπόλοιπα φίδια που τους ενοχλεί το γέλιο και η επικοινωνία των παιδιών στην μουσική, στη ζωγραφική και στα θρησκευτικά. Μα πόσο υποκριτικό άλλα να λες και άλλα να κάνεις στην πράξη.

Όπως βλέπεις λοιπόν θεία Γιώτα στο απέδειξα εγώ είχα δίκιο, που δεν ένιωθα ασφάλεια μαζί τους. Εγώ έχω στα πάντα δίκιο σε αυτή την ζωή. Στα έλεγα και εσένα Αργυρώ, λέω για την συμφοιτήτρια μου από το μεταπτυχιακό τότε που τσακώθηκα με το αρχίδι τον Πρωτόπαπα που μας εύχονταν καλά Βουδούγεννα. Εγώ έχω δίκιο. Και μου έλεγες δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αν δεν το καταλάβατε ακόμα ο Άγγελος της Αποκάλυψης δεν είμαι, ο Άγγελος του Τσάρλι μπορεί επίσης να μην είμαι αλλά ότι είμαι ο Κριτής της Αποκάλυψης είμαι.

Eίμαι ο Κριτής της Αποκάλυψης και είμαι πέρα από κάθε αρχέτυπο. Ότι αρνητικό θα μπορούσε να βιώσει κάποιος το έχω βιώσει. Έχει συσσωρευτεί όλη η αρνητική ενέργεια του σύμπαντος πάνω μου. Και δεν βρήκα αγάπη από κανέναν μέχρι τώρα ούτε από τους ίδιους μου τους γονείς. And when you think the final nail is in. Eκεί που νομίζεις ότι στο έχουν ρίξει το τελευταίο το καρφί. Think again που λέει και η Katy! Άλλα τώρα θα εγερθώ και δεν θα με δείτε απλά να επιβιώνω, θα με δείτε να ευημερώ.


Μάνια μου εσύ που πηγαίνεις στην Εκκλησία τόσα χρόνια δεν στα λέει το παπαδαριό; Ότι η Κρίση της Αποκάλυψης θα έρθει ξαφνικά και ότι πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι Μάνια μου; Δεν στα διαβάζει τα Ευαγγέλια το παπαδαριό Μάνια μου; Όταν θα τα γράψω αναλυτικά για το 7ο Δάφνης θα σου θυμίσω και τι μας έλεγες μπροστά από την εικόνα της Αποκάλυψης όταν μας ξεναγούσες στο Βυζαντινό Μουσείο για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος με τα χάλια σου Μάνια μου... Αυτό το απόσπασμα από το Ευαγγέλιο μας το διάβαζαν και στο κατηχητικό Φωτόπουλε-Σκοτόπουλε αλλά εσύ δεν πρόσεχες, είχες το μυαλό σου στα ακριβά αυτοκίνητα που θα αποκτούσες αργότερα στο μέλλον. Όποτε σου ζητούσα βοήθεια αφού αποφοιτήσαμε από το κατηχητικό με απόπαιρνες και με κοιτούσες σαν παρακατιανό... Ο φίλος μου ο Άρης από το πανεπιστήμιο που δεν πηγαίναμε και μαζί κατηχητικό ήταν πάντα εκεί δίπλα μου για να με ακούσει το κατάλαβες Φωτόπουλε;

Κατά Ματθαίο 25:31-46

«Και όταν έρθει ο Υιός του ανθρώπου μέσα στη δόξα του, και όλοι οι άγιοι άγγελοι μαζί του, τότε θα καθίσει επάνω στον θρόνο της δόξας του. Και μπροστά του θα συγκεντρωθούν όλα τα έθνη. και θα τους χωρίσει από αναμεταξύ τους, όπως ο ποιμένας χωρίζει τα πρόβατα από τα ερίφια. Και τα μεν πρόβατα θα τα στήσει από τα δεξιά του, ενώ τα ερίφια από τα αριστερά. Τότε, ο βασιλιάς θα πει σ' αυτούς που θα είναι από τα δεξιά του: Ελάτε, οι ευλογημένοι του Πατέρα μου, κληρονομήστε τη βασιλεία, που είναι ετοιμασμένη σε σας από τη δημιουργία του κόσμου. επειδή, πείνασα, και μου δώσατε να φάω. δίψασα και μου δώσατε να πιω. ξένος ήμουν, και με φιλοξενήσατε.γυμνός ήμουν, και με ντύσατε. ασθένησα, και με επισκεφθήκατε. σε φυλακή ήμουν, και ήρθατε σε μένα. Τότε, οι δίκαιοι θα του απαντήσουν, λέγοντας: Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς, και σε θρέψαμε; Ή, να διψάς, και σου δώσαμε να πιεις; Και πότε σε είδαμε ξένον, και σε φιλοξενήσαμε; Ή, γυμνόν, και σε ντύσαμε; Και πότε σε είδαμε ασθενή ή σε φυλακή, και ήρθαμε σε σένα; Και απαντώντας ο βασιλιάς, θα τους πει: Σας διαβεβαιώνω, καθόσον το αυτό κάνατε σε έναν από τούτους τούς ελάχιστους αδελφούς μου, το κάνατε σε μένα. Τότε, θα πει και σ' εκείνους που θα είναι από τα αριστερά: Πηγαίνετε από μένα, οι καταραμένοι, στην αιώνια φωτιά, που είναι ετοιμασμένη για τον διάβολο και για τους αγγέλους του. Επειδή, πείνασα, και δεν μου δώσατε να φάω. δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω. ξένος ήμουν, και δεν με φιλοξενήσατε. γυμνός, και δεν με ντύσατε. ασθενής και σε φυλακή, και δεν με επισκεφθήκατε. Τότε, θα του απαντήσουν κι αυτοί, λέγοντας: Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς ή να διψάς ή ξένον ή γυμνό ή ασθενή ή σε φυλακή, και δεν σε υπηρετήσαμε; Τότε, θα τους απαντήσει, λέγοντας: Σας διαβεβαιώνω, καθόσον δεν το κάνατε αυτό σε έναν από τούτους τούς ελάχιστους, δεν το κάνατε ούτε σε μένα. Και θα αποχωρήσουν, αυτοί μεν σε αιώνια κόλαση. ενώ οι δίκαιοι σε αιώνια ζωή.»

Δεν χρειάζονταν να έρθει ο ίδιος ο Χριστός για να δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο. Είτε άσχημο κακάσχημο Μαγαράκη θεατρολόγε που είχες τις απορίες μέσα στο σύλλογο διδασκόντων ότι δεν καταλαβαίνεις γιατί έγραφα ότι καταπατά τον όρκο που έδωσα όταν πήρα το πτυχίο μου στο παιδαγωγικό να υπογράψω ότι με ενοχλούν τα γέλια των 11χρονων εφήβων και τα έκραζες γιατί σου ζήτησαν δίμετρες ξανθές cheerleader ενώ μπροστά σου είχες τον παιδόφιλο που σου πέταξε κατάμουτρα τι χειρονομίες έκανε στο οχτάχρονο το τριτάκι όταν μιλούσες εσύ εκείνη την στιγμή και αναφέρθηκες σε αυτό στο τριτάκι σκουλικιασμένη Mαγαράκη με την σκατούλι σου φάτσα που εσένα μπορεί να μην σε χώσω μέσα αλλά θα μείνεις αγάμητη εις τον αιώνα των πάντων. Γιατί δεν είναι που η φάτσα σου είναι σαν ένα ανάποδο σκατουλί γαμώτο είναι που η ψυχή σου είναι γεμάτη σκουλίκια και ποιος θα θέλει να γαμήσει μια σκουλικιασμένη ψυχή. Όχι δεν θα σε πλησιάσει ξανά άντρας δεν θα σε πλησιάσει γενικώς κανένας σκουλικιασμένη σκουλικιασμένη Κατερίνα Μαγαράκη ούτε καν η ίδια σου η μάνα. Θα την πιάνει αηδία και αυτή.

Βασίλη όμορφε αλήτη που κλαίω συνέχεια για εσένα ακόμη και τον Οκτώβρη του 2017 που συμπληρώνω το άρθρο με αυτή την παραγραφούλα και με λίγες ακόμα παρακάτω, είδες τι λέει από πάνω στο ευαγγέλιο ασθενής και σε φυλακή ήμουν και δεν με επισκεφθήκατε. Διάβασε τα επόμενα άρθρα για να καταλάβεις γιατί στο επισημαίνω αλήτη. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις όταν λέει ότι ήμουν φυλακή και δεν με επισκεφθήκατε τι εννοεί. Θα δεις ότι ήμουν και ασθενής και πάλι πάγωνα από τη μοναξιά, ενώ είχα στην σκέψη μου εσένα. 

Παλιοβρωμιάρα θεούσα Περαχωρίτη στο θυμίζω και εσένα πρώτη φορά είπες ακούς τέτοια πράγματα στη βρωμερή ζωή σου για τους εφήβους και όταν ο παιδόφιλος σου πέταξε κατάμουτρα τι χειρονομίες έκανε στα αγόρια της Τρίτης δημοτικού το θεώρησες φυσιολογικό. Είπαμε εσύ με το παπαδαριό συναναστρέφεσαι κάθε μέρα. Οι μισοί από αυτούς είναι παιδόφιλοι και οι άλλοι μισοί κρυφές. Άσε που είμαι σίγουρος ότι είχαν φθάσει παράπονα πιο πριν για τον παιδόφιλο στα αυτιά σου από τους γονείς αλλά εσύ τον κάλυπτες όπως καλύπτεις και τον Πούλλακκο που και αυτός τα αγγίζει τα παιδιά με ανάρμοστο τρόπο και όλους τους υπόλοιπους εκεί μέσα που ρέπουν προς την παιδοφιλία και καλύπτουν ο ένας τον άλλον. Το μόνο που σας νοιάζει και για το οποίο τσακώνεστε εκεί μέσα είναι η θέση ισχύος. Καταλάβατε είχαν φτάσει στα αυτιά της θεούσας τα παράπονα από τους γονείς και για να δείξει και καλά ότι κάτι του κάνει του έκανε καταγγελία για τα θρίλερ.


Και να σας πω και κάτι άλλο και σε άλλους συλλόγους διδασκόντων συνέβαιναν διάφορα ή τσακώνονταν όπως είπα και στην Λυμπεροπούλου όπως πχ στην Καλλιθέα που τσακώνονταν για το αν θα κάνουν δύο τρίωρες γιορτές η μία πολύ μεγάλη για όλες τις τάξεις. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ όμως με κάθε λεπτομέρεια που είδα σε κάθε σύλλογο διδασκόντων αλλά αυτά που είναι καταφανή παράλογα πράγματα πρέπει να τα αναδείξω. Και μάλιστα πρέπει να σας πω ότι σε όλα τα προηγούμενα σχολεία πλην του Ζεφυρίου εγώ δεν μίλαγα καθόλου. Τίποτα δεν έλεγα μέσα στους συλλόγους, ήμουν απλά πολύ ήρεμος και παρακολούθουσα μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό οι συνάδελφοι όλων των παλιών σχολείων που δούλεψα και σαν αναπληρωτής και σαν μόνιμος αλλά με αυτά που γίνονταν στη Δάφνη τι να κάνω και εγώ;

Δεν χρειάζονταν να έρθει λοιπόν ο ίδιος ο Χριστός για να δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο. Είτε άσχημο κακάσχημο Μαγαράκη θεατρολόγε είτε όμορφο, πανέμορφο όπως του Γιάννη του Κουφόπουλου που με έχει βοηθήσει τόσες φορές στην ζωή μου και μάλιστα χωρίς να με έχει βρει κάποιος περίεργος τύπος να μου μιλήσει για αυτόν όπως λέω στο κάτω μέρος του blog για την θεία την Δέσποινα και το τσολί τον Αντώνη από την Ρουμανία ή όμορφο πανέμορφο όπως του Ιάσονα και του Εξηντάρη που με αγαπούσαν τόσο πολύ όταν τους είχα μαθητές.

Τι περιμένατε να είναι ο Κριτής της Αποκάλυψης παρά ένας απλός άνθρωπος που θα κυκλοφορεί άναμεσά σας χωρίς να το καταλαβαίνετε;


Και εν πάση περίπτωσή μην το παίρνετε προσωπικά οι θεούσες το ότι είμαι αδελφή. Πως θα μπορούσα να κρίνω και τις αδελφές με δίκαιο τρόπο αν δεν ήμουν μία από αυτές; Πως θα την έλεγα τώρα στις λυσσασμένες τις λούγγρες των πάρκων, τις διάσημες υστερικές και τους προκλητικούς ακτιβιστές χωρίς να με πάρουν στο κυνήγι όλοι μαζί...

Φανταστείτε τώρα αναγνώστες να ήμουν straight και να τους τα έχωνα με τον τρόπο που τους τα χώνω. Δεν θα με άφηναν σε χλωρό κλαρί οι λούγγρες. Από την μία έχουμε όλες αυτές τις υστερικές και προκλητικές λούγγρες και από την άλλη έχουμε όλες τις κρυφές που το μας το παίζουν άντρακλες σκληροί και πολλά βαρείς. Μια ισορροπία δεν μπορούμε να βρούμε σε αυτή τη ζωή...


Η μάνα μου που λέτε, για να συνεχίσουμε με το κύριο θέμα του άρθρου, όποιον ψυχίατρο βλέπει μπροστά της τον λατρεύει σαν θεό. Αγγελόπουλε πουτανόσπερμα  που καταπατάς τον όρκο του Ιπποκράτη για να τα κονομάνε οι φαρμακοβιομηχανίες και δεν τηρείς όπως θα έπρεπε τα θεραπευτικά σχήματα, μην νομίζεις ότι σε έχω ξεχάσει όπως σου είπα και ότι δεν γνωρίζω ότι της πρότεινες κάποια στιγμή να μου κάνουν μέχρι και ενέσεις. Να μου κάνουν ενέσεις πουτανόσπερμα ενώ βρισκόμουν από το Φεβρουάριο του 2012 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015 που της το πρότεινες 3,5 χρόνια σε νορμοθυμία. Νορμοθυμία φίλοι είναι ένας τεχνικός όρος που περιγράφει το ότι είσαι μια χαρά όσον αφορά τα συναισθηματά σου, δεν βιώνεις ούτε κατάθλιψη, ούτε ενθουσιασμό. Και εσύ της πρότεινες να μου κάνουν ενέσεις επειδή είχα διακόψει για λίγες μέρες το abilify και το ανακάλυψε και ήρθε τρομοκρατημένη σε εσένα να σε συμβουλευτεί και της είπες να μου κάνετε ενέσεις πουτανόσπερμα. Πουτανόσπερμα!

Aν δεν το καταλάβατε επίσης και αυτό, θα σας ξεσκίσω όλους τους ψυχιάτρους σαν πιράνχας όπως η Κατερίνα Στικούδη και ο ΤNS. Mε δασκάλους μπορώ να βρω να συνεννοηθώ, στα μισά σχολεία από όσα δούλεψα ήταν καταπληκτικοί άνθρωποι, με ιερείς μπορώ να συνεννοηθώ όπως τον πατέρα Φιλόθεο Φάρο, ακόμα και με πολιτικούς αν και δεν έχω ασχοληθεί με την πολιτική και δεν έχω συναναστραφεί μαζί τους διά ζώσης φαντάζομαι θα έβρισκα να συνεννοηθώ. Με ψυχίατρο κανέναν!


Aγγελόπουλε πουτανόσπερμα όταν μπήκα τον Νοέμβριο του 2012 στο Αιγηνήτειο και με ανέλαβες αφού είχα παραλύσει στην Τρίπολη από το άγχος και δεν μπορούσα τις επόμενες μέρες να μιλήσω και να περπατήσω καλά και έβλεπα και κάπως θολά δεν είχα διπολική διαταραχή, δεν ήμουν σε φάση μανίας-ενθουσιασμού. Ήμουν σε φάση ενθουσιασμού μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2012 που ξόδεψα και όλα τα χρηματά μου για το τσολί από τη Ρουμανία. Δεν παραλύεις από την διπολική. Είχα υστερία Αγγελόπουλε, διαταραχή μετατροπής. Πάτηστε τον παρακάτω σύνδρομο αναγνώστες για να διαβάσετε για την διαταραχή μετατροπής.


Αλλά εσείς με πλακώσατε με κοκτέιλ ψυχοφαρμάκων εκεί μέσα για την διπολικότητα και πότε δεν είπατε ούτε σε εμένα ούτε στους γονείς μου ότι είχα διαταραχή μετατροπής. Μου βγάλατε διάγνωση συναισθηματική διαταραχή. Δεν λέω ότι δεν πάσχω και από συναισθηματική διαταραχή, αλλά όταν εισήχθη την συγκεκριμένη περίοδο στο Αιγηνήτειο είχα διαταραχή μετατροπής. Είχα παραλύσει πουτανόσπερμα Αγγελόπουλε, είχα διαταραχή μετατροπής. Είχα παραλύσει στην Τρίπολη, μπορεί να τα θυμηθούν σε λίγο καιρό και οι άνθρωποι που με βοήθησαν στο δρόμο και οι γιατροί από το νοσοκομείο της Τρίπολης στα επείγοντα που μου είχαν βάλει ορό και μου έδιναν ηρεμιστικά. Ούτε σωστή διάγνωση έβγαλες πουτανόσπερμα, ούτε τηρείς και τα θεραπευτικά σχήματα. Αυτά θα τα γράψω αργότερα για το θεραπευτικό σχήμα πουτανόσπερμα για να σε κάνω ρεζίλι. Θα σε ξεφτιλίσω και εσένα πουτανόσπερμα. Να ευχαριστείς τον Θεό που δεν με ανέλαβες τους τελευταίους μήνες γιατί είμαι σίγουρος ότι θα την έκανες και εσύ την χοντράδα σου όπως ο Τσίτας. Ίσως την γλύτωσες εσύ την φυλακή πουτανόσπερμα.

Όλη μου η ζωή 

Πενιές για βάσανα και πάθη
και δάκρυα για μεγάλα λάθη
αφρός μαζί και κατακάθι
φωνές απο γειτονιές προσφυγικές

Αχ πως πεθύμησα μια νύχτα
που να ΄χει φορτωμένα δίχτυα
ως το πρωί να τριγυρνάμε
μονάχα εκεί που αγαπάμε

Να βρούμε τις παλιές ψυχές μας
και να χαθούν οι ενοχές μας
να γιατρευτούνε οι πληγές μας
εκεί που μοσχοβολάνε οι μουσικές... 

Χωρίς ψυχιάτρους!


Θα σε καταστρέψω παλιοπουτάνα που ήθελες να κάνω μέχρι και ενέσεις ψυχοφαρμάκων ενώ τόσα χρόνια ήμουν απολύτως καλά. Το καταλαβαίνεις; Τα θυμάσαι τα μηνύματα που μου έστελνες όταν κοιμόμουν στα παγκάκια πριν με χώσεις εσύ και ο Παπαγεωργίου στο ψυχιατρείο; Πως μπορούμε να κινηθούμε νομικά εναντίον τους, που τους είχα ενημερώσει από την αρχή της χρονιάς και για την κατάσταση της υγείας μου, τότε που έγινε το επεισόδιο με τον Πούλλακκο γιατί ειδικά εσύ μανουλίτσα ξέρεις κάθε λεπτομέρεια της ζωής μου ακόμα και τι έχουν γραφτεί στα πρακτικά του συλλόγου διδασκόντων ακόμα και τι μηνύματα αντάλλασσα με τους γονείς του τμήματος μου στην διαδικτυακή εφαρμόγη στο Classdojo και για ποιο λόγο το έκανα.


Και ζήτησα και τα πρακτικά από την θεούσα μου έστελνες και είπα στον διευθυντή εκπαίδευσης να την πιάσω από το λαιμό και εγώ σου απαντούσα ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα και γιατί εμπλέκεσαι στις δικές μου υποθέσεις...



Και θα τους καθίσω στο σκαμνί μου έλεγες στα μηνύματα σου και μετά έκατσες εμένα στο σκαμνί μέσα στο ψυχιατρείο παλιοπουτάνα μάνα.



Θα σε καταστρέψω το καταλαβαίνεις; Η Μπάκα θα ψοφήσει στο κελί της και εσύ δεν θα έχεις που να κρυφτείς από την ντροπή σου. Δεν θα βρίσκεις ησυχία πουθενά όπως δεν έβρισκα και εγώ μέσα στο σπίτι τόσα χρόνια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε αναγνώστες τι κόλαση τραβάω στο σπίτι μου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν σέβονται τίποτα. Δεν φτάνει που αδιαφόρησαν για όσα τράβηξα μικρός. Ποιος γονιός θα έβλεπε να σταματάει η ανάπτυξη του παιδιού του πρόωρα και δεν θα ενδιαφέρονταν να δει τι συμβαίνει.


Η να έβλεπαν ότι ο γιος τους έχει λεπτή φωνή και να μην διερευνούσαν το γιατί. Με πήγαν στον γιατρό όταν άλλαξε η φωνή μου και έγινε κανονική για έναν άντρα.


Η μάνα μου δεν παραδέχονταν καν ότι κακοποιήθηκα σεξουαλικά πριν λίγο καιρό ενώ μαζί τα ζήσαμε όλα.


Δεν φτάνουν όλα αυτά μου κάνουν και την ζωή μου κόλαση τώρα που μεγάλωσα μέσα στο σπίτι. Δεν καταλαβαίνουν τι έχω τραβήξει στη ζωή μου και δεν σέβονται τίποτα. Περισσότερο με κατάλαβε η ταμίας του Κοσμοπολίτ του πορνοκινηματογράφου της Ομόνοιας με τα αλλοδαπά τσολιά η κυρία Σταυρούλα που μόλις της τα είπα συνοπτικά μου είπε εσύ σούπερ ήρωας και μου το είπε κιόλας η γυναίκα ότι οι γονείς μου δεν θα με καταλάβουν. Και της είπα ότι θα καταλάβουν κάποια στιγμή. Νόμιζα τουλάχιστον ότι η μάνα μου που μπαίνει στο ίντερνετ θα καταλάβαινε όταν άνοιξα το blog τον Δεκέμβρη. Αλλά πρέπει να την καταστρέψω ολοκληρωτικά και την μάνα μου για να βάλει μυαλό και να μπορέσω να συνεννοηθώ μαζί της. Ποτέ δεν αισθανόμουν βολικά μαζί σας αλλά παραέγινε τώρα το κακό.

Θα στο βάλω και για εσένα το παραμύθι του Τριβιζά παλιοπουτάνα μάνα για να καταλάβεις τι έκανες. Είμαι νεκρός και για εσένα είμαι στο παλάτι του Θεου-Βασιλιά μαζί με το αχώριστο φίλο μου το δένδρο.


Αυτοί οι άνθρωποι η μάνα μου και ο πατέρας έχουν παντρευτεί με συνοικέσιο στο χωριό. Ζούνε συμβατικά 33 χρόνια και δεν χωρίζουν εν έτη 2017 για το τι θα πει ο κόσμος. Δεν αγάπησαν ποτέ ο ένας τον άλλο. Και στο τέλος κατέληξαν να μην αγαπάνε ούτε τ'αντερά τους. Ο πατέρας μου το μόνο που κάνει είναι να την ζηλεύει παθολογικά και η μάνα μου τον απεχθάνεται. Και όλα τα κόμπλεξ που έχουν συσσωρευθεί τόσα χρόνια τα βγάζουν επάνω μου. Ζω τα μαρτύρια του Ταντάλου μέσα σε αυτό το σπίτι. O αδελφός μου την έχει γλυτώσει που μένει μόνος του. Γιατί μην νομίζετε ότι είναι θέμα gay, straight, ηλικιακό ή οποιασδήποτε άλλης διαφοράς. Και τον αδελφό μου θα τον έπρηζαν. Δεν τίθεται τέλικα τέτοιο θέμα μάλλον πρωτότοκου δευτερότοκου. Απλά ο αδελφός μου έχει αδυναμία στην μανουλίτσα μας και δεν το καταλαβαίνει, επίσης δεν έχει μπλέξει με τόσο δύσκολες καταστάσεις όσο εγώ και μένει εδώ και χρόνια μόνος του.

Και δεν φτάνει που με πρήζουν 30 χρόνια τώρα, αν σκεφθείτε ότι ούτε το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης το χειρίστηκαν σωστά γιατί με έκαναν να νιώθω ενοχές, νόμιζα ότι εγώ έφταιγα. Αφού τιμώρησαν εμένα αντί να πιάσουν τα κωλοπαίδια που μου το έκαναν αυτό και να τα συμμορφώσουν τρίζοντας τους τα δόντια. Θυμάμαι ότι κοιτούσα την αλάνα στενοχωρημένος από το μπαλκόνι του σπιτιού μου, αφού δεν με ξαναάφησαν να κατέβω κάτω. Λες και εγώ έφταιγα για αυτό που συνέβη.


Δεν φτάνει που με πρήζουν 30 χρόνια, τώρα δεν νιώθω ούτε ασφάλεια μαζί τους. Kαι να σας πω και κάτι το τσολί από τη Ρουμανία μπορώ να το συγχωρήσω παρόλο που με κορόιδευε. Ένα τσολί ήταν σαν τον Γιώργο το αλάνι την κορμάρα που γεννήθηκε στην Ξάνθη το '50 που με βρήκε εύκαιρο πάνω στη μανία.


Αφήστε που πραγματικά πίστεψε σε εμένα τότε το τσολί όταν του έλεγα τι νιώθω. Τα ένιωθε και το τσολί για αυτό κολλήσαμε. Με πίστευε το τσολί το 2012 ότι θα γίνω διάσημος και πλούσιος για αυτό κόλλησε επάνω μου και κοιμόμασταν αγκαλιά για λίγα βράδια. Ίσως για αυτό με σκυλοέβρισε μετά γιατί απογοητεύτηκε. Ξέρω επίσης ότι για τα τελευταία χρήματα που του έδωσα μου είπε αλήθεια... Έχω βρει συνομιλίες του στο email του που επιβεβαιώνουν ότι ανέβηκε στη Ρουμάνια γιατί ήταν άρρωστο το παιδί του και όταν του τα έδωσα με αγκάλιασε στο κρεβάτι στο σπίτι που είχα νοικιάσει τότε και μέναμε μαζί με αγκάλιασε και έκλαψε. Κλαίγαμε και οι δύο.

Τους γονείς μου δύσκολα μπορώ να τους συγχωρήσω με τα μαρτύρια που τραβάω μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό. Είναι οι ίδιοι μου οι γονείς, δεν με πιστεύουν και ακόμα και αν δεν με πιστεύουν θα έπρεπε να με αγαπάνε να με εμπιστεύονται και να μην μου κάνουν την ζωή μου κόλαση και οι δύο. Δεν νιώθω ασφάλεια πια στο σπίτι με τους γονείς μου. Aν ήξερες Ιάσονα τις νύχτες μου πιο ρεύμα με χτυπάει θα με έπαιρνες στα χέρια σου σαν κάτι που σκορπάει...

 
Ιάσονα θα στο πω και αυτό δεν θα ντραπώ εδώ που φτάσαμε, ενώ ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα τους τελευταίους δυο μήνες εμφανίζω νυχτερινή ενούρηση σαν μικρό παιδάκι. Άλλοτε το αντιλαμβάνομαι και σηκώνομαι την στιγμή που κατουριέμαι επάνω μου και άλλοτε δεν το αντιλαμβάνομαι καθόλου και βρίσκω βρεγμένο το εσώρουχό μου και την πιτζάμα μου. Μπορείτε να δείτε τα αίτια της νυχτερινής ενούρησης για τα παιδιά στο παρακάτω άρθρο:


Αλλά για τους ενήλικες μπορείτε να δείτε τα αίτια σε αυτό το άρθρο:


Βλέπετε τι λέει;

Συχνά, η νυχτερινή ενούρηση μπορεί να θεωρηθεί ως μια ασυνείδητη ένδειξη ότι το άτομο δεν βιώνει το σπίτι του ως ένα ασφαλές μέρος.

Οι άνθρωποι που έχουν παραβιαστεί/κακοποιηθεί, συνήθως αισθάνονται τρομερά ευάλωτοι όταν κοιμούνται. Συχνά, οι διαταραχές ύπνου είναι συνέπεια ψυχικού τραύματος. Ένας μηχανισμός αντιμετώπισης που έχουν οι άνθρωποι είναι η δυνατότητα να αποσυνδέονται από τη σωματική αίσθηση όταν υπάρχει υπερβολική καταπόνηση. Αν συνδυάσουμε όλα αυτά τότε έχουμε τουλάχιστον μία εξήγηση για τη νυχτερινή ενούρηση. Όταν κοιμάσαι νιώθεις ευάλωτος οπότε αποσυνδέεσαι από την αίσθηση του σώματός σου και δεν αντιλαμβάνεσαι πότε είναι γεμάτη η κύστη σου. Μια γεμάτη κύστη πρέπει τελικά να αδειάσει...

Γενικά ένα άτομο μπορεί ασυνείδητα να αναπτύξει μια σωματική διαταραχή, προκειμένου να διατηρήσει την ψυχική του ισορροπία, οπότε και η νυχτερινή ενούρηση μπορεί να εξηγηθεί με αυτό τον τρόπο.

Θέλω να είμαι μαζί σου Ιάσονα να νιώθω ασφάλεια τις νύχτες μου. Να μην ξανακατουρηθώ σαν μικρό παιδάκι. Μπορεί να φταίει και ο διαβήτης για αυτό δεν ξέρω αλλά όλα θα τα φτιάξω μαζί σου Ιάσονα. Πάντως τώρα το εμφάνισα αυτό που κατουριέμαι πάνω μου την νύχτα, μετά την νοσηλεία μου και μέσα στο σπίτι όταν κοιμάμαι. Λες και είμαι κανένα παιδάκι 6χρονο κατουριέμαι τώρα μες στο σπίτι μου.


Το καταλάβατε ο αντίχριστος κατουριέται επάνω του σαν μικρό παιδάκι. Δεν θα πέσει τρελό γέλιο μόνο με τον πατέρα Μάξιμο Βόθρορη αλλά και με όλους παγκοσμίως που περιμένουν κάποιον υποτιθέμενο αντίχριστο. Το λέω ευθέως και ξεκάθαρα για όλους και στην Ελλάδα και παγκοσμίως να το συνειδητοποιήσετε και εσείς όταν αρχίσετε να μεταφράζετε από τα Ελληνικά στα Αγγλικά τα κείμενα μου για να καταλάβετε όλοι τι γράφω, τα κομμάτια μέσα στην Βίβλο που πολλοί υποστηρίζουν ότι περιγράφουν τον υποτιθέμενο αντίχριστο περιγράφουν εμένα.

Και όσον αφορά το ελληνικό κοινό σας το λέω στα Αγγλικά να τα αναζητήστε αυτά τα κομμάτια γιατί η ελληνική μετάφραση τους είναι άθλια. Μόνο που σε αυτά τα κομμάτια, στο βιβλίο του Δανιήλ δηλαδή, δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη αντίχριστος.

Και όσον αφορά τον πραγματικό αντίχριστο που σας έχω υποδείξει εδώ:


το σύστημα μέσα στο οποίο μας είχαν βάλει να ζήσουμε το περιγράφει σε προηγούμενo κεφάλαιo ο Δανιήλ από το κεφάλαιο που περιγράφει εμένα. Υπάρχουν πολλά κερατάκια μέσα στο Δανιήλ άλλα περιγράφουν το σύστημα και άλλα παρουσιάζουν αναλυτικά εμένα. Μπλέξαμε τα μπούτια μας με τα κερατάκια του Δανιήλ και κάποιος πρέπει να τα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Hit me with the horns!!!


Ούτε καν στο βιβλίο της Αποκάλυψης που βρίθει απόκρυφων συμβολισμών και δεν μπορώ να το καταλάβω ούτε εγώ ο ίδιος που ασχολήθηκα τα τελευταία χρόνια εκτενώς με την μελέτη αυτών των κειμένων αναφέρεται πουθενά η λέξη αντίχριστος. Να το ξέρετε αναγνώστες το βιβλίο της Αποκάλυψης δεν μπορώ να το αποκωδικοποιήσω ούτε εγώ.

Τον Δανιήλ όμως που αναφέρεται και αυτός στους έσχατους καιρούς και εμπεριέχει και εμένα μέσα τον πιάνω μια χαρά στα πιο πολλά από αυτά που λέει. Καρμπόν με περιγράφει ο Δανιήλ στα Αγγλικά άμα το ψάξετε μέσα σε δύο κεφάλαια. Λες και είναι συνοπτικοί τίτλοι ειδήσεων του BBC. Το ένα κεφάλαιο αποκλειστικά αφιερωμένο σε εμένα και το άλλο μερικοί στίχοι του. Ενώ στο τελευταίο κεφάλαιο του Δανιήλ στο 12ο συνεχίζονται οι συνοπτικοί τίτλοι με το τι θα συμβεί μετά από εμένα.

Την λέξη αντίχριστος λοιπόν την χρησιμοποιεί μόνο τέσσερις φορές ο ευαγγελιστής Ιωάννης σε ολόκληρη την Βίβλο και μάλιστα ο ευαγγελιστής Ιωάννης λέει ότι δεν υπάρχει ένας αντίχριστος αλλά πολλοί αντίχριστοι και ποιοι είναι αυτοί σύμφωνα με τον Ευαγγελιστή Ιωάννη; Όσοι αρνούνται ότι ο Ιησούς ενσαρκώθηκε στη γη και θυσιάστηκε για την ανθρωπότητα.  Αυτοί λέει έχουν ο ευαγγελιστής Ιωάννης το πνεύμα του αντιχρίστου μέσα τους. Εγώ το ακριβώς αντίθετο θέλω να κάνω, θέλω να αποδείξω σε όλους ότι ο Ιησούς ήρθε στη γη και θυσιάστηκε για την ανθρωπότητα και τους μυθικιστές που υποστηρίζουν τα αντίθετα ότι δηλαδή ο Ιησούς Χριστός δεν υπήρξε ποτέ τους έχω ήδη καταστρέψει και αυτούς.

Εδώ μπορείτε να διαβάστε για τους μυθικιστές:



Και όσον άφορα τον απόστολο Παύλο και τις ένα σωρό μαλακίες που έχεις γράψει στις επιστολές του, ένα έχω να πω ο απόστολος Παύλος δεν γνώρισε ποτέ από κοντά τον Ιησού και τελικά δεν είναι Χριστιανισμός η θρησκεία που έχετε δημιουργήσει αλλά Παυλιανισμός. Στις μαλακίες του απόστολου Παύλου στηρίζεται όλη η επίσημη θρησκεία του Χριστιανισμού και ανάθεμα αν ήθελε να φτιάξει τέτοια θρησκεία ο Ιησούς. Ο Ιησούς θα ήταν πολύ πιο ευχαριστημένος αν δεν είχε δημιουργηθεί καμία επίσημη και δομημένη θρησκεία στο όνομά Του παρά αυτό το έκτρωμα, αυτή τη μαλακία που έχετε φτιάξει τώρα για να φοβίζετε τον κοσμάκη.

Κοιτάξτε όταν το σκοτάδι βρίσκεται στο δρόμο
Περιμένετε εξακολουθεί να υπάρχει το φως
Ακούστε πως η γη αναπνέει
Ακούστε τώρα

Ακούστε τι έμεινε από τη σιωπή
Ακούστε μόνο αυτές τις απλές στιγμές
Ακούστε ακόμα η καρδιά έχει μια φωνή

Ακούστε τη φωνή ενός ουράνιου τόξου
Κοιτάξτε και θα δείτε σύντομα
Ακούστε είναι το τραγούδι της ζωής
Ακούστε... μόνο

Αυτά θα έλεγε σήμερα ο Ιησούς αν ξαναέρχονταν στη γη


Θα σας τα περιγράψω αναλυτικά αναγνώστες τι τραβάω μέσα σε αυτό το σπίτι που κατουριέμαι επάνω μου σε επόμενα άρθρα που μόνο πρότυπο οικογένειας δεν είναι. Το ακριβώς αντίθετο από την οικογένεια που θα κάνουμε εγώ με τον Βασίλη και τον Ιάσονα. Το κατάλαβες αρχαιοελληνική λέρα Τουλάτε;

Εδώ θα βρείτε την  αρχαιοελληνική λέρα:


Αν έχετε τον Θεό σας όχι φιλί στο στόμα, ούτε φιλί στο μάγουλο δεν ανταλλάσσουν το έκτρωμα ο πατέρας μου και η παλιοπουτάνα η μάνα μου πλην της ημέρας της Αναστάσεως για το τυπικό του πράγματος και όλα αυτά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και όχι απλώς τα τελευταία χρόνια. Και δεν φτάνει που ζούνε τόσα χρόνια συμβατικά δεν έχουν ούτε εξωσυζυγικές σχέσεις για να αναπληρώσουν το κενό. Λες και ζούνε αυτοί οι άνθρωποι σε κανένα ορεινό χωριό της δεκαετία του '50 κάνουν. Τους έχει φάει η αγαμία και τους δύο για αυτό και ο ένας μου λέει να ψοφήσω από καρκίνο και η άλλη πήρα την απόφαση να μας αυτοκτονήσω. Και αυτά είναι η κορυφή του παγόβουνου που σας λέω για το τι συμβαίνει μες στο σπίτι μου. Για αρκετά από αυτά που λέω για τους γονείς μου έχω και στοιχεία και μάρτυρες με τα οποία μπορώ να τα αποδείξω. Αλλά καταλαβαίνετε επίσης ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου όταν μπορώ να ψυχολογήσω κάποιον από δύο-τρεις συναντήσεις που θα έχω μαζί του, όπως συνέβη με αρκετά πρόσωπα από τα οποία πέρασαν στη ζωή μου. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τους δικούς μου ανθρώπους που είμαι συνέχεια μαζί τους. Tόσα χρόνια μέσα σε αυτό το σπίτι ένιωθα να χάνω την θρησκεία μου με όσα περνούσα...


Kαι είναι και νέοι άνθρωποι 55 η μάνα μου 59 ο πατέρας μου. Να πεις ότι τους πήρανε τα χρόνια και τα κάνουν αυτά να το καταλάβω. Kαι μικροδείχνουν κιόλας όποιος τους συναντάει μου λέει ότι μοιάζουν για ξαδέλφια μου. Πόσο πια αυτή η νοοτροπία του χωριού σε αλλοτριώνει ακόμα και αν έχεις μεγαλώσει εκεί. 33 χρόνια στην Αθήνα έχουν. Δεν μπορούν να ξεφύγουν πια από αυτό το κουτάκι στο οποίο μεγάλωσαν. Έπρεπε να βλέπετε την μάνα μου πως έκανε όταν άνοιξα το blog τον Δεκέμβρη. Τα θέματα που πιάνεις μου είπε... Στράβωσε μετά η μούρη της λες και είχε πάθει εγκεφαλικό και μετά την έκρυψε και με τα δυο της χέρια. Τράβα να ζήσεις στα Κολομόδια Άρτας παλιοπουτάνα μαζί με την μάνα σου άμα δεν σου αρέσει...

Εσύ η ίδια γκρινιάζεις ότι σε καταπίεζε μαζί με τον πατέρα σου που έχει αποβιώσει. Με έχεις πρήξει τόσα χρόνια για το πόσο καταπιεσμένη ήσουν στη παιδική και εφηβική σου ηλικία. Που σε έβαζαν να δουλεύεις στα χωράφια και δεν σε άφηναν να βγεις για ένα καφέ. Τι έμαθες από όλα αυτά; Έμενα με αφήνεις ελεύθερο; Αφού τα θέλει ο κώλος σου να καταπιέζεσαι αλλιώς θα το είχες χωρίσει το έκτρωμα. Τι γκρινιάζεις και με πρήζεις μια ζωή και δεν με αφήνεις και εμένα να ζήσω.

Με έχεις πνίξει κυριολεκτικά που θέλεις να τα ελέγχεις όλα. Από το αν θα στεγνώσω τα μαλλιά μου αμέσως μετά το μπάνιο, αν θα φάω την πέτσα από το κοτόπουλο για να μην παχύνω και αν θα πιάσω κανένα θέμα στην ιστοσελίδα μου που εσύ το θεωρείς tabboo γιατί έτσι σου έμαθε η μάνα σου και ο πατέρας σου στα Κολομόδια. Άιντε να πούμε μου τα έχετε κάνει τσουρέκια και οι δύο. Δεν σέβεστε τίποτα.

Ξέχάστε με και οι δύο
και αφήστε με να αναπνεύσω,
αφήστε με να ζήσω!
Just get away from my life!

Δεν πιστεύω πια την ρηχή καρδιά σας,
εσείς επιλέξατε να παίξετε αυτό το παιχνίδι.
Ποτέ δεν θα σας συγχωρήσω, όχι για τίποτα.
Και τώρα δεν σας έχει μείνει τίποτα στα χέρια σας. 


Καταλάβετε το όλοι όχι μόνο οι γονείς μου, ότι θέμα και να πιάσω στην ιστοσελίδα μου μέσω του γραπτού μου λόγου ή κάποιων πάρα πολύ σκληρών βίντεο που θα βάλω οι εικόνες που θα κατεβαίνουν και θα θυμηθούν ακόμα και τα τρίχρονα τα νήπια σε λίγο καιρό από τις προηγούμενες ζωές τους θα είναι απείρως πιο σοκαριστικές. Και αυτές δεν θα βρίσκονται απλά στο επίπεδο του φαντασιακού όπως εδώ στο blog αλλά είναι κομμάτια από τις ίδιες τις προηγούμενες ζωές τους. Ζωντανά και αληθινά βιώματα πολύ πιο σκληρά και σοκαριστικά από οτιδήποτε θα δείξω και θα θίξω εγώ εδώ στην ιστοσελίδα μου. Kαι για να σας δώσω δύο μόνο παραδείγματα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό αυτών των φρικωδών κτηνωδιών διαβάστε

για την γενοκτονία της Βανδέας

http://katohika.gr/diethni/rebellion-cache-dramatopoiimeno-ntokimanter-genoktonia-vandeas/

και την μονάδα 731

https://ellaniapili.blogspot.com/2017/05/731.html

Φαντάζεστε πόσο σκληρό θα είναι να τα θυμηθούμε όλα αυτά καθώς και όλες τις υπόλοιπες φρικαλαιότητες που είναι ήδη πιο γνωστές από τα διάφορα κομμάτια της ιστορίας της ανθρωπότητας;

Όλο αυτό το κάρμα των βίαιων και ειδεχθών εγκλημάτων βαραίνει όλη την ανθρωπότητα και πρέπει να ξεκαθαριστεί εδώ και τώρα. Δεν χρειαζόμαστε άλλες δηλώσεις. Χρειάζεται να δράσουμε γιατί αυτή είναι η αρχή του τέλους. Η γλώσσα τώρα τσακίζει κόκαλα αλλά δεν με νοιάζει πόσο πονάει. Δεν μπορώ να ακούω άλλες δηλώσεις και κενά λόγια γιατί αλλιώς θα το κουβαλάμε αυτό το βαρύ κάρμα από μικρά παιδιά μέχρι να γεράσουμε και δεν θα το αποβάλουμε ποτέ για να μπορέσουμε προχωρήσουμε όλοι μαζί στην νέα εποχή του φωτός.  


Kαι στο κάτω κάτω θέλετε πραγματικά σοκαριστικά άρθρα; Διαβάστε άρθρα όπως το παρακάτω για να δείτε τι συμβαίνει τώρα, στο σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι. Εγώ προσωπικά από το Πεδίον του Άρεως παρόλο που εργάζομαι δίπλα στην πλατεία Αμερικής όχι μέσα, ούτε από το πεζοδρόμια του δεν τολμάω να περάσω έτσι όπως έχει καταντήσει.

http://www.postmodern.gr/trianta-imeres-stin-piatsa-narkotikon-toy-pedioy-toy-areos/

Kαι επείδη η μάνα σου μανουλίτσα, η γιαγιά που όποτε πας από κοντά να την δεις ή θέλετε να επιλύσετε κανένα σοβαρό ζήτημα τηλεφωνικώς φαγώνεστε μεταξύ σας, δεν καταπίεζε μόνο εσένα αλλά καταπίεζε και εμένα... θυμάμαι που λέτε αναγνώστες στην έκλειψη ηλίου το καλοκαίρι του 1999 που ήμουν στο χωριό και ήθελα να δω την έκλειψη... Είχαν λυσσάξει τα κανάλια ότι άμα δεις τον ήλιο θα τυφλωθείς, θα πεθάνεις δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έλεγαν. Και πήγε που λέτε η γιαγιά μου και κλείδωσε τα πάντα εκείνη την ημέρα, πόρτες παράθυρα τα πάντα και κλείδωσε και εμένα μέσα και δεν με άφησε να βγω έξω μην πεθάνω. Δεν θυμάμαι αν ήταν και ο αδελφός μου εκεί ή ήταν με τους γονείς μου που είχαν άλλες δουλειές στο Νεοχώρι Άρτας το χωριό του πατέρα μου και την γλύτωσε. Πάντως εμένα με κλείδωσε και δεν την είδα την έκλειψη.


Κάτι τέτοιες παράλογες οδηγίες δίνει και το Υπουργείο Παιδείας και για το σχολεία. Να κλειδώσουν τους μαθητές μέσα κατά την διάρκεια της έκλειψης. Μα ποια βωθριασμένα μυαλά τα σκέφτονται αυτά τα πράγματα; Λες και όλες τις υπόλοιπες μέρες δεν μπορούν οι μαθητές να σηκώσουν το κεφάλι τους και να δουν τον ήλιο κατάματα και μάλιστα όταν βρίσκεται σε πλήρη ακτινοβολία. Γίνεται ο πανζουρλισμός μόνο όταν έχει έκλειψη... Δεν λέω να κάτσεις να δεις τον ήλιο μισή ώρα να τυφλώθεις. Αλλά αν τον κοιτάξεις λίγα δευτερόλεπτα με γυμνά μάτια κατά την διάρκεια της έκλειψης(ή οποιαδήποτε άλλη μέρα) τρίχες τίποτα δεν θα πάθεις. Φόβος, φόβος, φόβος. Σας φοβίζουν με κάθε τι. Δεν σας αφήνουν να απολαύσετε ούτε καν ένα φυσικό φαινόμενο. Πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο για την εγκύκλιο του υπουργείου:


Μας το παίζει και αναρχοάπλυτη η γιαγιά μου σαν την αδελφή της την θεία Σπυρίδουλα που αναφέρω στο κάτω μέρος του blog. Φρίτει η γιαγιά μου όποτε ακούει για Χρυσή Αυγή.  Μας τα έπρηξε για τον Φύσσα και για τον Φύσσα η γιαγιά μου. Ότι ακούει στις τηλεοράσεις. Και γιατί σκότωσαν το παιδάκι. Πιο παιδάκι; Τα έχετε ακούσει τα τραγούδια του Φύσσα; Η Χρυσή Αυγή τον σκότωσε τον Φύσσα; Μια συμπλοκή του δρόμου ήταν. Να δικαστεί ο φονιάς που τον μαχαίρωσε όχι σωρηδόν 500 άτομα της Χρυσής Αυγής.

Γιατί αν είναι έτσι να εφαρμόζεται η λογική της συλλογικής ευθύνης θα έπρεπε το μισό κουμμουνιστικό κόμμα, όλη η Συριζοπαρέα, η Ανταρσύα και ένας σωρό άλλα αριστεροκομματίδια που παρακινούν στην βία εναντίον των ιδεολογικών τους αντιπάλων και όχι μόνο εναντίον αυτών αλλά και εναντίον απλών πολιτών όπως τους αστυνομικούς να βρίσκονται στα μπουντρούμια εδώ και χρόνια.


Και επειδή λοιπόν μανουλίτσα η γιαγιά δεν καταπίεζε μόνο εσένα αλλά και εμένα, παρόλο που μας το παίζει αναρχοάπλυτη σου γαμώ την γιαγιά με έναν ανανά... Αφερωμένο τόσο στην γιαγιά μου όσο και στην γιαγιά του μαθητή μου του Βασίλη του Γιάντσου από το 2ο Μοσχάτου. Εδώ θα βρείτε την γιαγιά του Βασίλη κάτω κάτω στην έκθεση που είχε γράψει ο μαθητής μου:


Το θυμάσαι μωρή κωλόγρια (ναι την γιαγιά μου λέω ετσι) που ηρθες στην Αθήνα για την βάφτιση του δισεγγονου σου και αφού τσακώθηκες με την μάνα μου και τον πατέρα μου που δεν σε πήραν στην βάφτιση απευθυνωσουν μόνο σε εμένα; Και με έστελνες να σου πάρω σουβλάκια κοτόπουλο και μετα δεν τα ετρωγες γιατι νόμιζες ότι ηταν χθεσινά. 

Γιατί αναγνωστες μου την προηγούμενη μέρα της είχα πάρει 4 για να χει να περάσει δύο μέρες αλλά έφαγα εγώ το ένα και την επόμενη έτρεξα  να πάρω αλλά δύο από τύψεις που της είχα φάει το σουβλάκι αλλά που να ξερα ότι η κωλογρια τα ήθελε φρέσκα και όταν της τα πήγα δεν τα έφαγε η κωλογρια γιατί νόμιζε ότι ήταν τα χθεσινά. Και με ρώτησε πόσο έκαναν και της είπα τίποτα γιαγιά είναι από τα χθεσινά(τα χρηματα εννοούσα που μου είχε δώσει) από φιλότιμο της το είπα για να μην μου δώσει αλλά χρήματα για τα σουβλάκια και τα πλήρωσα εγώ. Τα φάγαμε τα χθεσινά και πήρα καινούρια της είπα. Και μετά κωλογρια κωλογρια δεν τα έφαγες. Τα βρήκαμε εδώ και τα πετάξαμε κωλογρια, την τελευταία μέρα που έφυγες από το σπίτι ετυχε και έγινε αυτό. Το θυμάσαι κωλογρια; Μου 'θελες και εμφιαλωμένο νερό κωλόγρια και έτρεχε ο βλαμμένος ο πατέρας μου να σου πάρει.

Αναγνώστες ενδεικτικά θα είναι αυτά που θα βγάλω στη φόρα όταν ασχοληθώ με τους γονείς μου ξανά για να το λύσω μια και καλή το ζήτημα. Θα μπορούσα να γράψω την Πάπυρους Λαρούς άμα ήθελα. Μες στο σπίτι δεν μου αρέσει να τσακώνομαι, δεν φωνάζω όπως και σε όλη μου την ζωή ως συνήθως. Αλλά δεν άντεξα κάποια στιγμή και έκατσα και κατέγραψα ενδεικτικά κάποια από όσα συμβαίνουν για να καταλάβετε τι τραβάω.

Γονείς να σου πετύχουν! Γονείς μαλάματα! Ο ένας ενώ πηδιόταν με άντρες στα καράβια όταν ήτανε μικρός έστω και σαν ενεργητικός, σημασία έχει ότι πηδιότανε με άντρες και ξέρει ότι έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά 5χρονών και στην εφηβεία σταμάτησε η ανάπτυξη μου πρόωρα και δεν έκανε και τίποτα για αυτό θέλει να με δει σφαγμένο στα πάρκα της Ελλάδας και κατακρεουργημένο στα bar της Αμερικής και μου λέει και να ψοφήσω και από καρκίνο επειδή δανείστηκα κάποια χρήματα τον Σεπτέμβρη πάνω στο αποκορύφωμα της μικτής φάσης που εμένα το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει και που έτρεχα και σε ένα σωρό γιατρούς ενδοκρινολόγους και ψυχιάτρους γιατί πήγα σε τρεις ψυχιάτρους εκείνη την περίοδο να ξέρετε.  Κατ' τα άλλα κάθε Τέταρτη και Παρασκεύη αυστήρη νηστεία έκτρωμα πατερούλη. Αυτό σε μάρανε έκτρωμα η νηστεία!

Και αν αναρωτιέστε από που το ξέρω ότι πηδιότανε με άντρες στα καράβια, η ίδια η μάνα μου το έχει πει όταν ήμουν 16 χρονών και είχε βρει κάτι σημειώσεις μου που έγραφα επειδή είχα ερωτευτεί τον κ.Κυριάκο στο κατηχητικό και κατάλαβε ότι είμαι gay. Και μου είπε και ο πατέρας σου πήδαγε άντρες όταν ήταν στα καράβια. Οπότε αν σκεφτείτε ότι μάλλον της το είπε για να την εντυπωσιάσει δεν είμαστε και τόσο σίγουροι αν λειτουργούσε μόνο σαν ενεργητικός τελικά ή αν τον έπαιρνε και από τον κώλο όταν ήταν στα καράβια και το απέκρυψε αυτό από την μάνα μου...

Και η άλλη πήρα την απόφαση να μας αυτοκτονήσω επειδή βρήκε στο τέλος της σχολικής χρονιάς πέρυσι ένα κουτάκι από τοματοχυμό στο δωματιό μου την ώρα που εγώ είχα να αντιμετωπίσω στο σχολείο τον παιδόφιλο, την Περαχώριτη που κάλυπτε τον παιδόφιλο, την Αλέκα την μουσικό και την δασκάλα των εικαστικών που τους ενοχλούσε το γέλιο και η επικοινωνία των παιδιών στη μουσική και στη ζωγραφική. Γιατί αυτές τις μαλακίες έχουν γράψει στα πρακτικά του συλλόγου διδασκόντων ότι τους ενοχλεί το γέλιο και η επικοινωνία των παιδιών στη μουσική και στη ζωγραφική καθώς και στα θρησκευτικά που τους τα έκανε η ίδια η Μάνια η Περαχωρίτη που κάλυπτε τον παιδόφιλο. Και είχα να αντιμετωπίσω και την δασκάλα των Αγγλικών την Φωτεινή-Σκοτεινή που μαζί με την Περαχωρίτη έγραψαν μέσα στο πρακτικό για τον Κωσταντίνο τον Λεονάρδο τερατώδη ψέματα όπως ότι εκσφενδόνιζε καρέκλες με δύναμη στην πόρτα της σχολικής αίθουσας. Ο Κωνσταντίνος ο Λεονάρδος που έβαζε τα κλάματα επειδή δεν τον αγαπούσαν οι φίλοι του. Δεν λέω ότι ο Κωνσταντίνος ο Λεονάρδος κάθονταν πάντα στα αυγά του και αυτός. Ήταν ένα κλασσικό ζωηρό παιδάκι που θα βρεθεί να υπάρχει σε κάθε τάξη. Δεν ήταν όμως και ο χούλιγκαν που πήγαν να τον βγάλουν εκεί μέσα τα σκυλιά. Και τώρα που λέτε με κλείνουν οι γονείς μου στα ψυχιατρεία με εισαγγελικές και οι δύο σε συνεργασία με τον διευθυντή εκπαίδευσης τον Παπαγεωργίου. Γονείς μαλάματα!

Να το ξέρετε θα γράψω και αρκετά θετικά πράγματα για τους γονείς μου στο μέλλον στην ιστοσελίδα μου ειδικά από τα πιο παλιά χρόνια έχω να γράψω καλά πράγματα αλλά και από τα μελλόντικά που ηρέμησε η σχέση μεταξύ μας. Εξάλλου ήδη το έχω κάνει αυτό σε άρθρο του παρελθόντος. Μπορείτε  να το δείτε αν θέλετε. Ισορροπούν μεταξύ φωτός και σκότους οι γονείς μου. Αλλά ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια δεν ξέρω πως το πέτυχαν αυτό το πράγμα πάνω που εγώ είχα τόσες ψυχοπιεστικές καταστάσεις στη δουλειά μου και με τα θέματα της υγείας μου να με πρήζουν και αυτοί μέσα στο σπίτι. Ίσως είναι από την παρατεταμένη αγαμία τελικά και για τους δύο, τα είπαμε και με την Λυμπεροπούλου σε προηγούμενο άρθρο, μέχρι μια ηλικία να θυσιαστεί και η μάνα αλλά και ο πατέρας να ζήσουν μαζί συμβατικά για τα παιδιά τους, μετά δεν έχει νόημα! Και από τον πατέρα μου άντε να το καταλάβω αλλά ειδικά η μάνα μου που πιστεύει τους ψυχιάτρους και όχι εμένα με έχει σταυρώσει σε αυτή τη ζωή και ίσως και σε προηγούμενες δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το πράγμα.

Kατα τ' άλλα μανουλίτσα ανησυχείς γιατί έχω βαριά αναπνοή και πρέπει να πάω και σε εργαστήριο ύπνου, αναπνέω λες και είμαι 80 χρονών λες. Ακούγεται η αναπνοή σου και παίρνεις πάρα πολλές μέσα στο λεπτό. Δεν φτάνει η αναπνοή σου στα πνευμόνια σου μου λες και να πάω σε πνευμονολόγο και έχεις υπνική άπνοια και ροχαλητό και ακατάστατο ύπνο, πρέπει να πας σε εργαστήριο ύπνου μου λες. Αυτό σε ένοιαξε καημένη. Πως θες να αναπνέω με όλα αυτά που με έχουν επιβαρρύνει. Όσα έχω ζήσει μαζεμένα δεν τα έχει ζήσει ούτε 80χρονος. Πως θες να αναπνέω. Έχω επιβαρρυνθεί πάρα πολύ. Έχω φάει όλη αυτή την φρίκη και δεν έχω βρει αγάπη από κανένα. Φυσιολογικό είναι να αναπνέω πολύ βαριά. Έχω εξαντληθεί από όλα αυτά. Σήκωσα το βάρος όλου του κόσμου. Σχεδόν όλες σας τις αμαρτίες. Το 70 με 80% των προβλημάτων σας μπορώ να σας το λύσω. Και για το υπόλοιπο 20 με 30% έχω ήδη συνεργάτες ή θα βρω πολύ σύντομα.

Μου λες και ωραίες βουκολικές ιστορίες εσύ μανουλίτσα από τότε που ήσασταν παιδιά του δημοτικού και περνούσατε ωραία με τα ζα που σας έβαζαν να φροντίζετε. Την θυμάσαι την αγελάδα την Άστερω που πήγες να την ποτίσεις και σε πήρε στο κυνήγι και έβαλες τα πόδια απαν κατ απαν που θα λέγαν και στο χωριό και έτρεξες να κρυφτείς στην κουζίνα του σπιτιού, την γουρουνίτσα που τρέχατε μαζί μέχρι την μουριά για να φάει μούρα και σε περίμενε άμα καθυστερούσες, ήθελε την παρέα σου η γουρουνίτσα δεν ήθελε τα μούρα. Την φοράδα που δάγκωσε την θεία την Γιώτα και μετά πήγε η Γιώτα στην γιαγιά και την ρώτησε μαμά η φοράδα δαγκώνει; Την προβατίνα που μόλις είχε γεννήσει και ήταν επιθετική και έβαλε κάτω τον θείο Μήτσο που πλησίασε τα αρνάκια και δεν τον άφηνε να βγει από το αυλάκι. Και την Μπουμπού την αγέρωχη σκυλίτσα που μόλις έπιασε μπόρα εκεί που μαζεύατε το μπαμπάκι και τα σκεπάσατε όλα και τα φαγητά που είχατε μαζί σας και αυτή έμεινε εκεί στο χωράφι και την βρήκατε την επόμενη και δεν είχε αγγίξει κανένα φαγητό, αφού δεν της το είχατε δώσει εσείς να το φάει. Τόση αξιοπρέπεια ένα σκυλί η Μπουμπού, περισσότερη από πολλά γλοιώδη υποκείμενα που μας το παίζουν άνθρωποι σε αυτό τον πλανήτη.


Πηγαίνεις και γιόγκα μανουλίτσα και μου λες και τις εμπειρίες σου από τα μαθήματα. Για το πως νιώθεις στα μαθήματα και που απαντάς πρώτη εύστοχα στις ερωτήσεις της δασκάλας σου. Για τα τσάκρας μου λες, το ηλιακό πλέγμα και για τα μπάντας. Και σου λέω ότι όλα αυτά έχουν σημασία επί του πρακτέου. Τι να τους κάνω τους διαλογισμούς και τις γιόγκες όταν στην καθημερινότητα σου, όλες τις υπόλοιπες στιγμές ακολουθείς τα ακριβώς αντίθετα. Για ρώτα την δασκάλα σου τι γνώμη έχει για τα ψυχοφάρμακα και την συμβατική ιατρική στην οποία εσύ πιστεύεις αναφανδόν και άκριτα. Όλα αυτό μου θυμίζουν τον κλασσικό Δυτικό κάτοικο που ασχολείται με τις Ανατολικές φιλοσοφίες και τις Ανατολικούς τελετουργίες επιφανειακά, ψάχνοντας καταφύγιο σε αυτές για να νιώσει και καλά ότι κάτι κάνει. Ότι και καλά κάνει κάτι διαφορετικό για να αποδράσει από την καθημερινότητα του και το στρες, χωρίς να εμβαθύνει καθόλου στην πραγματικότητα στην ουσία αυτών των φιλοσοφιών.

Το κάρμα των Δυτικών, τα λέει ο Francesco Gabbani. Διανοούμενοι στις καφετέριες και ειδικοί του διαδικτύου. Επίτιμα μέλη των ανώνυμων εθισμένων στις selfies. Η εξυπνάδα είναι εκτός μόδας. Εύκολες απαντήσεις και άσκοπα διλήμματα μαζί με μαθήματα Νιρβάνα. Ο Βούδας σε κάθε ξεχωριστή γραμμή, ψυχαγωγία για όλους. Μια στιγμή δόξας, το πλήθος φωνάζει μια μάντρα αλλά η εξέλιξη σκοντάφτει. Κατά βάθος έχετε μείνει γυμνά γοριλάκια όλοι οι Δυτικοί!


Ελπίζω να καταλαβαίνετε ποια τραγουδάκια θα ήθελα να στηρίζει από φέτος η Ελλάδα με υψηλή βαθμολογία στην Eurovision. Σας τα πέταξα τα αγαπημένα μου πριν παίξουν στον διαγωνισμό. Εκτός από την Κύπρο και τον Hovig που και αντικειμενικά έχει ένα ωραίο τραγούδι γεμάτο νόημα. Γιατί ναι αναγνώστες μικροί και μεγάλοι...

Αφήστε με να γίνω η βαρύτητα σας!
Μπορώ να γίνω ο ήρωας σας,
Μπορώ να γίνω η φαντασιώση σας,
Μπορώ να γίνω η θεραπεία σας!
Θα σας υψώσω ψηλά μέχρι να αγγίξετε τον ουρανο!


...όλα τα υπόλοιπα λεφτά και οι ψήφοι θα ήθελα να πάνε στην φέτος το 2017 Ιταλία που έχει και αυτή τραγούδι με νόημα χωρίς να πολυβαραίνει όμως έχει και στοιχεία χιούμορ δηλαδή μέσα και την Σουηδία.

Έλα παιδιά έχει γεμίσει η Eurovision ξενέρωτες μπαλάντες και hipster τραγουδάκια... Για αυτό την θέλουμε την Eurovision; Την Εurovision την θέλουμε για να βλέπουμε βύζιον και θεότεκνα. Βύζιον όπως με το τραγούδι της Πολωνίας το 2014 και θεότεκνα όπως με το φετινό της Σουηδίας... 

Καλά ειδικά το φετινό τραγούδι της Σουηδίας με τον θεότεκνο τον Robin Bengtsson και τα τέσσερα τεκνά που τον συνοδεύουν σπάει κάθε gay-όμετρο. Και πεθαίνω και με την χαριτωμενιά που κάνει στο 2.22. Robin Bengtsson νομίζω ότι έχεις σχέση με μια ξενέρωτη Σουηδέζα άλλα θα την αφήσεις ένα σαββατοκύριακο στα κρύα του λουτρού και της Σουηδίας την γκομενά σου, θα πάρεις το αεροπλάνο και θα έρθεις στο σπίτι μου στην Ελλάδα στην Καλλιθέα να σε βάλω κάτω και να πεις τον Δεσπότη Παναγιώτη!!!


Και για να μην λέτε ότι το κάνω πολύ σεξουαλικό το θέμα της Eurovision και μιας και θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι το 2026 για να πάρει δημοσιότητα το blog μου, να πιο ήταν το αγαπημένο μου τραγουδάκι το 2022! Subwoolfers you are so silly! Ότι πιο έξυπνο έχω δει σαν consept σε αυτόν τον θεσμό τόσα χρόνια... Για αυτό και δεν συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία. Το ψήφισαν μόνο οι έξυπνοι της Ευρώπης καταλάβατε;
Θα το ξαναβάλω τώρα το τραγούδι της Τσανακλίδου που μιλάει για το άγριο τέρας την μοναξιά, τον λύκο, για να καταλάβετε ότι δεν είχα κανέναν δίπλα μου να με καταλαβαίνει ούτε καν την ίδια μου την μάνα. Έπρεπε να παλεύω για όλα μόνος μου για να τα καταφέρω. Οι γονείς μου ήταν σε όλα εναντίον μου και ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια που προετοίμαζα πιο εντατικά το show μου για να αλλάξω τον κόσμο. Καμία κατανόηση από τους γονείς μου. Το μόνο που ήθελαν είναι να μείνω δάσκαλος, να πάρω συνταξούλα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο είχαν στο μυαλό τους, με 800 προβλήματα υγείας, με  κατάθλιψη από όλα όσα έχω περάσει, να έχω εξαντληθεί από όλη μου τη ζωή, ζάλισμένος σχεδόν είμαι τώρα που τα πληκτρολογώ. Πως θα τα έλυνα όλα αυτά χωρίς μια δημοσιοποίηση. Και ποιο θα ήταν και το μέλλον μου στην προσωπική μου ζωή; Μια ζωή χοντρός βρίσκοντας αραιά και που πρόσκαιρη ικανοποίηση με τα τσολιά της Ομονοίας; Και μάλιστα όχι την ικανοποίηση που θα ήθελα να πάρω, που θα με ευχαριστούσε... Γιατί τα τσολιά της Ομονοίας δεν λειτουργούν σαν παθητικοί. Μια ζωή δυστυχισμένος δηλαδή και να ξεφτιλίζομαι; Και μετά στο τάφο; Δεν με κατάλαβαν ποτέ οι γονείς μου.

Πάρτε τώρα ξανά το τραγούδι της Τσανακλίδου ειδικά αφιερωμένο για τους γονείς μου.

Ο λύκος με έσυρε έξω από το σπίτι στα 4 μου χρόνια, με έβρισκε τότε πολύ μικρό, η νίκη του πάνω μου δεν θα είχε αξία και ύπουλα περίμενε την εφηβεία, η ψυχή μου αγρίεψε και άρχισα να παλεύω μαζί του για να τον νικήσω και για να γλυτώσει από εμένα τρύπωνε όλο και πιο πολύ στο πιο βαθύ σκοτάδι.

Και το πιο βαθύ σκοτάδι ήταν που οι γονείς μου συνεργάστηκαν με τον διευθυντή εκπαίδευσης για να με χώσουν μέσα ενώ γνωρίζουν ότι δεν είμαι εγώ ο άρρωστος. Είναι οι ίδιοι άρρωστοι εδώ και χρόνια. Άλλα τώρα θα πάρω το παραμύθι από την αρχή και για αυτούς. Και ο καθένας θα πάρει επιτέλους την θέση που του αξίζει σε αυτή την ζωή για να μπορέσουμε να ζήσουμε χαρούμενοι επιτέλους...



Γονείς στο 7ο Δάφνης εσάς δεν σας είπα τίποτα ακόμα, ούτε ότι είμαι ο Άγγελος της Αποκάλυψης, ούτε ότι είμαι ο Άγγελος του Τσάρλι αλλά θα αρχίσω να σας τα ψέλνω τώρα από εδώ. Πρέπει να είστε πολύ μεγάλα βόδια αν εμπιστεύεστε ακόμα αυτούς τους ανθρώπους και όχι εμένα. Που έπρεπε να τους έχετε πάρει στο κυνηγητό εδώ και χρόνια. Πρέπει να κάνω εγώ όλη την δουλειά για εσάς. Mόνο οι γονείς από τις δύο έκτες φαντάζομαι με έχουν καταλάβει απόλυτα που συναναστρέφονται χρόνια μαζί τους και ξέρουν ότι αυτά που λέω είναι αλήθεια. Δεν σας έλεγε κ.Σταθοπούλου πέρυσι η πάπια ότι είναι απαράδεκτο που γελάνε τα παιδιά σας και εσείς δεν το θεωρούσατε λογικό;  Όσο για τους γονείς της δικής μου τάξης ξέρουν ότι ακριβολογώ σε όλα. Την βλέπετε την πάπια; Τα βλέπετε τα παπιοειδή της χείλη και την παπιοφατσά της;




Για να θυμηθούμε τι άλλο σας έλεγε η πάπια κ. Σταθοπούλου πέρυσι στο τέλος της σχολικής χρονιάς... Θυμάστε που είχατε την κορούλα σας που πήγαινε πρώτη δημοτικού πέρυσι μαζί σας όταν πήγατε να ενημερωθείτε για τους βαθμούς του Στέλιου; Και της κάνατε παράπονα της πάπιας που ο Πούλλακκος πήγε στην παλιοβρωμιάρα την φράουλα την κορούλα σας μόνο και μονό επείδη έκλεισε με τα χεράκια της τα αυτάκια της από τις φωνές που τους έβαλε το απόβλητο της εντερικής εκκενώσεως. Και σας είπε ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε που κακοχαρακτηρίζετε το απόβλητο της εντερικής εκκενώσεως που σαπίζει στο ξύλο παιδιά και ποιος ξέρει και τι άλλο τους κάνει μπροστά στην κορούλας σας. Το θεώρησε αντισυναδελφικό και μη σωστή συμπεριφορά από γονέα να κακοχαρακτηρίζουν μπροστά στους μαθητές το απόβλητο της εντερικής εκκενώσεως η πάπια. 



Σου εύχομαι τώρα πάπια που έλεγες όλες αυτές τις μαλακίες στους γονείς όπως ο Donald Duck να μην μπορείς να κοιμηθείς από τις τύψεις που θα έχεις... Να σε βασανίζουν όλα τα έπιπλα του δωματίου όλη την νύχτα και μετά όταν νομίζεις ότι τα κατάφερες να κοιμηθείς να χτυπάει το ξυπνητήρι για να πας σχολείο.


Πρόκειται περί εγκληματιών. Θα τους χώσω όλους μέσα. Πρέπει να είστε πολύ μεγάλα βόδια αν δεν έχετε ήδη κάνει αιτήσεις να μετεγγράψετε τα παιδιά σας σε διπλανά σχολεία... Τι να πω; Εσείς φταίτε που δεν τους κάνετε καταγγελίες να τους ξαποστείλουν. Θα βρείτε τα ίδια σας τα παιδιά απέναντί σας για αυτό που κάνετε ή για αυτό που δεν κάνετε εν προκειμένω, Ας περάσουν λοιπόν μερικές χρονιές τα παιδιά σας με τα σκυλιά. Θα συμμορφωθούν και θα στρώσουν τα κωλαράκια τους ειδικά τώρα που θα ξέρουν ότι θα τους χώσω όλους μέσα μέχρι το τέλος του κόσμου και δεν θα μπορούν και να αποδράσουν όπως η Alexandra Stan. 


Η μόνη που άξιζε εκεί μέσα ήταν η κυρία Ζαχαρούλα η καθαρίστρια που έκανε τόσο ευσυνείδητα την δουλειά της και μάλιστα χωρίς να την πληρώνει ο δήμος στην αρχή της χρονιάς. Εγώ αν είχα παιδιά θα τα εμπιστευόμουν τα παιδιά μου στην κ.Ζαχαρούλα παρά στα σκυλιά. Είστε πολύ τυχεροί σκυλιά. Στην Καλλιθέα την χρονιά που ήμουν εγώ υπήρχαν δύο καθαρίστριες αλλά δεν πατούσαν ποτέ το πόδι τους. Έλεγαν ότι έρχονταν το απόγευμα αλλά δεν πατούσαν ούτε το απόγευμα. Βρώμικο μας το άφηναν το σχολείο και έκαναν όλοι παράπονα οι συνάδελφοι. Να το επιβεβαιώσετε αυτό οι συνάδελφοι της Καλλιθέας στα μέσα ενημέρωσης. Να μαθαίνουν τα κανάλια τι γίνεται και όσον αφορά το θέμα της καθαριότητας και να καταλάβουν ότι μόνο και μόνο επειδή είναι του δημοσίου και αυτές οι καθαρίστριες, έχουν κλείσει σύμβαση με το δημόσιο και το δήμο πατάνε όποτε θέλουν και δεν μπορεί να τις αγγίξει και κανείς. Όλα είναι θέμα ευσυνειδησίας στο δημόσιο.

Θα πάρω τους συναδέλφους της Καλλιθέας θα τους βάλω εκεί, θα αφήσω και την κ.Ζαχαρούλα και θα φτιάξω το ιδανικό σχολείο. Γιατί έχετε και ωραίο κτήριο με πολύ μεγάλη αυλή εκεί σκυλιά και ούτε αυτό το εκτιμάτε. Στην Καλλιθέα είναι παμπάλαιο το κτήριο και με πιο μικρή αυλή και έχει και να εξυπηρετήσει και περισσότερους μαθητές γιατί προέκυψε μετά από συνένωση δύο σχολείων το 3ο Δημοτικό στην Καλλιθέα. Και στην Παιανία έχουν προκάτ κατασκευές. Δεν τα εκτιμάτε σκυλιά τα καλά του σχολείου σας. Κάθεστε και φαγώνεστε μεταξύ σας και μάλιστα για όχι ουσιαστικά ζητήματα!

Πάντως ξέρω ότι προσωπικά στην Καλλιθέα σας έλειψα και εγώ γιατί η επόμενη δασκάλα που ήρθε την επόμενη χρονιά για την συμπλήρωση ωραρίου πατούσε αραιά και που το πόδι της στο σχολείο και σας ταλαιπώρησε πολύ αφού έπρεπε οι άλλοι δάσκαλοι να καλύπτετε τα κενά της και χάνατε και τα δικά σας τα κενά που είναι πολύτιμα για να ξεκουραστεί ένας δάσκαλος μέσα στην ημέρα και τινάζονταν και στον αέρα το πρόγραμμα όσον αφορά το σχόλασμα. Μια δυο μέρες που θα μπορούσατε να σχολάσετε πιο νωρίς τις χάνατε και αυτές. Tώρα όμως θα έχουμε όμως τόση ενέργεια όλοι οι δάσκαλοι που δεν θα μας νοιάζει πότε θα σχολάμε. Θα θέλουμε να μείνουμε κι άλλο στο σχολείο! Tώρα όλοι Rise up!


I feel like rising up to the sky like I'm a dove
I'm in love with this feeling..
Am I down or am I up?
I can't frown cause I'm in luck
I've got the crowd and that's enough, I'm in love
Come on and rise up, rise up to the sky
Come on and rise up, get up and lose your mind!