Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ελληνική τηλεόραση(1)

Όσο εγώ είχα αυτή την λεπτή φωνή στην ελληνική τηλεόραση υπήρχε η Αννίτα Πάνια. Ξέρετε για ποια μιλάω… για αυτήν την σιχαμερή πουτανίτσα :-) που είχε αναγάγει την εκμετάλλευση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε επιστήμη. Αυτή η σκροφίτσα ήταν και είναι πανέξυπνη αλλά χρησιμοποίησε την ευφυΐα της για να εκμεταλλεύεται ανθρώπους με νοητικά και άλλα προβλήματα.

Εντάξει φαντάζομαι καταλάβατε τι με ενοχλούσε… Εκείνη την περίοδο έβγαζε στην τηλεόραση τον Ταμπάκη και όλοι τον κορόιδευαν και τον γελοιοποιούσαν.



Μου τι έδινε τόσο πολύ. Μου την έδινε και στενοχωριόμουν γιατί ένιωθα μεγάλη ενσυναίσθηση για όλο αυτό που γίνονταν. Θέλω να πω δηλαδή ότι όποτε άνοιγα την τηλεόραση και τύχαινε να δω αποσπάσματα από τις αηδιαστικές εκπομπές της τα έπαιρνα στο κρανίο.





Δεν ήταν μόνο η Πάνια που προωθούσε όλο αυτό το σκουπιδαριό στις μούρες μας. Ήταν κ ο Θεμος ήταν και όλα τα αλλά τα κανάλια που χρησιμοποιούσαν αποσπάσματα και τα έβαζαν ξανά και ξανά. Με τρέλαινε όλο αυτό γιατί ήταν σαν γελοιοποιούσαν εμένα τον ίδιο. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για την σκροφίτσα παρά μόνο ότι εντάξει, δεν λέω, μερικά από όσα έκανε είχαν και πλάκα, κυρίως όταν φαίνεται να το διασκεδάζαν και οι συμμετέχοντες εν γνώση τους(ελάχιστες φορές δηλαδή... Αααχ Κούλα...) και να της αφιερώσω το παρακάτω απόσπασμα από την ίδια την εκπομπή της:




Η Πάνια βέβαια δεν ήταν το μόνο αίσχος της ελληνικής τηλεοράσεως . Ακόμα και σοβαροφανή προγράμματα όπως τα δελτία ειδήσεων εκμεταλλεύονταν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δυστυχία. Σκεφτείτε πόσες φορές έχουμε δει σε δελτία να κάνουν ζουμ πάνω σε πρόσωπα συγγενών από διάφορες κηδείες μη σεβόμενοι τον πόνο τους.

Σκεφτείτε σκεφτείτε σκεφτείτε και εκφραστείτε και εσείς ελεύθερα για την ελληνική τηλεόραση και για όλα όσα σας ενοχλούσαν και σας ενοχλούν σε αυτή, για την πλύση εγκεφάλου που μας επέβαλαν τόσα χρόνια, για τα εμετικά δελτία που κατεύθυναν την κοινή γνώμη, για τις ρούλες, τους μικρούτσικους και τους μεγαλούτσικους, τους κακαουνάκηδες, τις στάηδες, τα big brother, για για για… δεν μπορώ άλλο πάω να ξεράσω και θα σας αφήσω να συνεχίσετε μόνοι σας…

Ένα πράγμα όμως μην σχολιάστε σας παρακαλώ… τον Λαζόπουλο… για αυτό το σαυροειδές σίχαμα… για αυτόν τον παρανοϊκό γκεμπελίσκο και για το πως κάποιοι κατεύθυναν τον κόσμο σε συγκεκριμένες πολιτικές συμπεριφορές θα έχω ξεχωριστό άρθρο στο μέλλον, το ελληνική τηλεόραση 2. Just λίγη fucking υπομονή.