Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

To τάγμα των σταυροφόρων της καρδιάς.

Αν δεν είσαι κρυστάλλινος με τους άλλους πως θα μπορέσεις να μοιρασείς το φως; Πως θα σας μοίραζα το φως αν δεν είχα κατέβει στα τάρταρα, στα πιο βαθιά σκοτάδια με όσα έζησα και δεν είχα ξαναγυρίσει από εκεί; Πως θα καταλάβαινα ότι το μόνο που έχει αξία σε αυτή την ζωή είναι η αγάπη, η συγχώρεση και το φως; Ήθελα να δώσω μια μάχη με τα πιο σκοτεινά ένστικτα του άνθρωπου και να τα νικήσω για να καταλάβω γιατί έπρεπε να το κάνω…

Πριν πάρω την απόφαση να ανοίξω αυτό το blog ο φόβος που είχα για την έκθεση, που θα υποστώ ήταν η τελευταία μάχη που έπρεπε να δώσω. Αυτή είναι η έννοια της jihad η πάλη μέσα σου. Ένας πόλεμος που πρέπει να δώσεις και να τον κερδίσεις.

Τόσα χρόνια σε αυτή την γη γενοκτονίες και ανθρωποσφαγές δίχως έλεος με αθώα θύματα. Για να μην ξαναγίνουν ποτέ ξανά τέτοια εγκλήματα. Για να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες σαν αυτές που σας έδειξα στα τελευταία άρθρα μου και να μην ξαναγίνουν ποτέ ξανά τέτοια εγκλήματα.

Να ανατρέψουμε τις υπάρχουσες θρησκείες. Δεν χρειάζονται ναοί και ιερείς γιατί μπορούμε όλοι να έχουμε τον Θεό και την αγάπη μέσα μας, στο νου και την καρδιά μας.

Να ανατρέψουμε τους σημερινούς εξουσιαστές που δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο παρά μόνο για την τσέπη τους και το προσωπικό τους συμφέρον.

Για τα παιδιά, να αγωνιστούμε όλοι για τα παιδιά από εδώ και μπρος. Να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο μόνο για αυτά, δημιουργώντας το τελευταίο τάγμα πριν το τέλος αυτού του σκοτεινού κόσμου.

Το τάγμα των σταυροφόρων της καρδιάς.