Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Μην τους αφήσετε να μας νικήσουν και πάλι.

Είμαστε όλοι και πάλι εδώ! Όσοι σε προηγούμενες ζωές υπεστήκαμε μαρτύρια για την πίστη μας στον Χριστό και όσοι από την άλλη μεριά κυνηγηθήκαμε για τις φιλελεύθερες ιδέες μας από τον χριστιανικό όχλο. Όσους μας κυνηγούσαν και μας εκτελούσαν στον μεσαίωνα σαν μάγους και μάγισσες μόνο και μόνο επειδή υπερασπιζόμασταν την αλήθεια. Όσοι είχαμε υποστεί φριχτά βασανιστήρια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τον ‘Β παγκόσμιο πόλεμο. Και όσοι εκδιωχθήκαμε από κάθε είδους αυταρχικό καθεστώς.

Μόνο οι ρόλοι έχουν αλλάξει, είμαστε πια οι ανάπηροι, οι ομοφυλόφιλοι, οι έντιμοι αστυνομικοί, οι οικογενειάρχες μετανάστες, οι ευσυνείδητοι δημόσιοι υπάλληλοι, που τους χαλάμε την πιάτσα επειδή κάνουμε καλά την δουλειά μας, οι γιατροί που νοιαζόμαστε ουσιαστικά για τον ασθενή μας και οι δάσκαλοι που πάμε στο σχολείο όχι για να πέφτει το μηνιάτικό αλλά για να μαθαίνουμε τα παιδιά αξίες που η κοινωνία μας έχει χάσει.

Είμαστε οι λιγοστοί έμποροι που ανταμείβουμε τον κόπο των υπαλλήλων μας επειδή γνωρίζουμε ότι χωρίς αυτούς δεν θα γίνονταν τίποτα από ότι είχαμε σχεδιάσει, οι λίγοι δημοσιογράφοι που δεν υποκύψαμε στα κελεύσματα της εξουσίας, οι σωστοί επιστήμονες που δεν στεκόμαστε στο δόγμα της επιστήμης, αλλά μας συναρπάζει να εξερευνούμε το καινούριο και το πρωτόγνωρο, και οι ευσυνήδητοι ιερείς όσοι δηλαδή βάζουν την αγάπη πάνω από τις προκαταλήψεις όπως έκανε και ο Χριστός μας και οι λιγοστοί ειλικρινείς πολιτικοί…

Είμαστε όλοι όσοι σιχαινόμαστε την βία και όλοι όσοι βάζουμε τον άνθρωπο πάνω από τα χρήματα, τις ιδεοληψίες, και τα συστήματα…

Είμαστε όλοι όσοι πιστεύουμε στον άνθρωπο.

Είναι οι θρησκόληπτοι, οι φανατισμένοι, οι δογματιστές της επιστήμης, της θρησκείας, της βίας, τα λαμόγια, οι φαρισαίοι, οι υποκριτές, όσοι ξεζουμίζουν τους συνανθρώπους τους, οι εγκληματίες, οι εξουσιαστές μας και οι δήμιοι μας.

Μας θεωρούσαν αφελείς μόνο και μόνο για τις ιδέες μας και για τον τρόπο που ζούσαμε αλλά είμαστε back in town στην γη που τόσο αγαπάμε.

Επιλέξαμε να γεννηθούμε εδώ τώρα για να συμμετέχουμε στο πανηγύρι των αλλαγών. Για να δημιουργήσουμε ένα κόσμο, που δεν θα χωράει πια ο φόβος και ο εγωισμός παρά μόνο η αγάπη.

Έχουμε ξαναζήσει και πάλι σε χρυσές εποχές, στην αρχαία Ελλάδα, στην αρχαία Ατλαντίδα και φυσικά σε άλλους πλανήτες όπως για παράδειγμα στις Πλειάδες που ήταν η πρώτη μας γη και καταστράφηκε.

Μην τους αφήσετε να νικήσουν και πάλι! Είναι η δικιά μας σειρά… Αυτή θα είναι η πιο γλυκιά εκδίκηση… Αλλάξτε τους τα μυαλά ειρηνικά! Χωρίς βία.


Μπορούμε να ξαναβάψουμε γαλάζια την θάλασσα παιδιά…



μπορούμε αν το πιστέψουμε

μπορούμε να κάνουμε τα χαμένα όνειρα μας πραγματικότητα…