Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ουγκ!

Έρχεται που λέτε, εκείνη η ημέρα που πήγαν τα τομάρια οι δύο Αφγανοι και σκότωσαν οικογενειάρχη άνθρωπο για μία κάμερα και ήταν σαν να βλέπω τον Δεκέμβρη του ’08 ανάποδα.

Eντάξει επειδή θέλω να είμαι και ακριβοδίκαιος, όχι με την ίδια ακριβώς ένταση και το έγκλημα ίσως να ήταν και πιο φριχτό, γιατί είπαμε το αναρχάκι ο Αλεξάκης πήγε και τον προκάλεσε τον μπάτσο, ενώ ο κ. Μανώλης πήγαινε απλώς την γυναίκα του στο μαιευτήριο. Επίσης η οικογένεια του Μανώλη είχε το κουράγιο να πει να σταματήσουν τα επεισόδα εις βάρος των μεταναστών ενω η μανούλα του Αλέξη, η πλούσια κοσμηματοπώλης η κ. Τσαλικιάν καθόταν και τα απολάμβανε αυτά που γίνονταν στην μνήμη του Αλεξάκη... Κουβέντα δεν είπε για την σκύλευση της μνήμης του παιδιού της. Τέλοσπάντων άρχισαν πάντως τότε και με τον Μανώλη τα γιούρια σε όλους τους μετανάστες σωρηδόν…



Αυτό σημαίνει βρε μιάσματα να αγαπάς την πατρίδα σου; Να κυνηγάς ανθρώπους που ήρθαν εδώ για ένα κομμάτι ψωμί; Ακόμα όμως και αν δεν ήρθαν για ένα κομμάτι ψωμί όλοι οι μετανάστες. Σίγουρα θα υπάρχουν και λαμόγια ανάμεσά τους. Όπως υπάρχουν και τόσα λαμόγια Έλληνες. Και σίγουρα δεν μπορεί μια τόσο μικρή χώρα να αντέξει τόσους πολλούς μετανάστες. Συμφωνω και σε αυτό.

Είναι όμως τα μαχαιρώματα η λύση; Πως θα λυθεί το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης με την βία και τα μαχαιρώματα βρε μιάσματα; Κοιτάξτε ρε έναν ποντικομούρη…




Μιλάει για τον Μ. Αλέξανδρο το τρολ με το πουκάμισο, ο τάπας! Ποιον θα τσακίσεις βρε κοντοστούπη; Εσύ ζήτημα αν μπορείς να τσακίσεις τα pumbers που φοράς συνέχεια πάνω σου, επειδή σου πάει να, χέζεσαι πάνω σου όταν τα βάζεις με άντρες(ακόμα και αδελφές) τρολ!

Είχαμε και κάτι τραγουδιστές…Ο Νότης ο Σφακιανάκης 
ο κλασσικός ο καραγκιόζης ο καραμπαμπάς…



Έλεγε και κάτι τραγούδια ο Νότης.Ο επαναστάτης της συμφοράς... 
εκτός συστήματος το μπουζουκοειδές αποβρασμα! Άκου εκεί.

Γεια σου Σφακιανάκη μίασμα
Δεν πάει πιο κάτω πιάσαμε πάτω
Βλέπουμε μόνο και συνέχεια ακούμε
Μιάσματα σαν και του λόγου σου
Μέσα στο σύστημα, ψεύτες, κηφήνες
Που βγάζουν σουξέ για λίγους μήνες
Οι μόνες που τα ακούνε είναι κατίνες
Το σύστημα σου φταίει αλήτη, ρουφιάνε που κάνει πρώτους
Μαλάκες, φασίστες, κοθόρνους.
(Σαν και εσένα βλάκα!)



Για να τα ακούσουν λίγο και οι Χούλιγκανς μιας και έχουν ίδιο δράμι μυαλό με τους ακροδεξιούς...Λιγουλάκι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και με τους χούλιγκαν εκτενώς...Για να πω την αλήθεια πολύ σας γράφω εκεί που ξέρετε εσάς, να πάτε να σκοτωθείτε μεταξύ σας για τις ΠΑΕ, για επιχειρήσεις μαφιόζων δηλαδή καραγκιόζηδες. Παλεύει λέει για την Ελλάδα και την Μακεδονία ο χούλιγκαν.



Αδυνατώ να πω κάτι άλλο για τους σπηλαιανθρώπους.





Θα σας μιλήσει περαιτέρω για την ακροδεξιά σήψη 
ο Γ. Κουβαράς με το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του.



Λοιπόν και για να τελειώνουμε, σας λέω ότι εσείς χρυσαυγιτάκια δεν θα χορεύετε με τον διάολο όπως ο Χουντόδουλος, ο Σάββας Αχιλλέως και όλο το παπαδαριό, θα χορεύετε με τις ροζ ακρίδες!




Οπότε αφερωμένο χρυσαυγιτάκια χορέψτε μέχρι τέλους του κόσμου!