Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Ιάσονα...

που απεχθανόσουν τα θρησκευτικά παρόλο που ήσουν ένα από τα πιο γαμηστερά μυαλά της έκτης στο 3ο Δημοτικό Καλλιθέας και έχεις μια από τις πιο όμορφες ψυχές του σύμπαντος, όμορφε, τώρα να το δεις θα σου αποδείξω ότι υπάρχει Θεός και μετά θα χαθείς στην αγκαλιά μου και εγώ στη δική σου.

Όπως στο όνειρο που είδα όταν σου έκανα μάθημα στο σπίτι που έμενα μόνος μου τότε στην Καλλιθέα και δεν είχα κανέναν δίπλα μου. Έφυγες από τον πατέρα σου και έτρεξες με ασυγκράτητη ορμή επάνω μου και με αγκάλιασες. Δεν μπόρεσε να σε συγκρατήσει κανένας. Με αγκάλιασες τόσο δυνατά που γίναμε ένα.

Τόσους αιώνες ήμουν φύλακας άγγελός σου και σε έβλεπα να υποφέρεις. Υπέφερες πάρα πολύ για να δω τώρα αυτό το όνειρο για εσένα. Τόσους αιώνες σε έβλεπα να υποφερεις και σκουριαζε το κλειδί του παραδείσου. Μια νυχτώδια σου επαιρνε το φως και δεν ηξερα σε ποιο γαλαξια να σε βρω. Σε βρήκα εδώ στην Αττική, φαιό νταμάρι. Εδώ που και εγώ έγινα ένα πεδίο βολής φτηνό. Τα βλέπεις εδώ όλα τα τραυματά μου.


Μπήκες στo ονειρό μου εκείνη την νύχτα και μεγαλώσαν τα φτερά μου, για να μπορέσω τώρα να αλλάξω τον κόσμο.                     
Περιμένω να με αγκαλιάσεις και να πιεις φωτιά από το δάκρυ μου, όπως στο όνειρο που είδα και να δεις τότε που όταν ο χτύπος της καρδιάς γεννηθεί στο φως, όλα τα περασμένα και όλος ο πόνος τόσων αιώνων θα καεί, θα πεταχτεί στην λησμονιά. Θα πάρουμε το παραμύθι από την αρχή. Από εκεί που ο Φέρητας και ο Μέρμερος ζούσαν και χαμογελούσαν ευτυχισμένοι, πριν η Μήδεια μπει στις ζωές μας.


Το ξέρω ότι δεν σου αρέσει να κλαις. Ήθελες να είσαι δυνατός, όπως όλα τα όμορφα αγόρια στην εφηβεία. Δεν έκλαιγες στο τέλος της σχολικής χρονιάς όπως οι υπόλοιποι συμμαθητές σου. Όταν θυμηθούμε όμως τι περάσαμε στις προηγούμενες ζωές μας όλοι εμείς που τόσους αιώνες γίναμε φίλοι με τον Χάρο....



Όταν θυμηθούμε όλο αυτόν τον πόνο δεν θα μπορεί τίποτα να συγκρατήσει τα δάκρυά μας. Μόνο μια λυτρωτική αγκαλιά, μόνο αυτή θα μας δίνει κουράγιο. Συγνώμη αν τώρα ίσως σε κάνω να κλάψεις. Δεν ξέρω αν θα συγκινηθείς και αν θα δακρύσεις όταν θα διαβάζεις το άρθρο και θα ακούς και τα τραγούδια. Όταν έψαχνα ο ίδιος τα τραγούδια και ετοίμαζα το άρθρο έκλαιγα. Συγνώμη αν σε κάνω να κλαις τώρα όσο έκλαιγα και εγώ.

Αγγελική, εσύ που ήσουν η καλύτερη φίλη του Ιάσονα, μέσα στην τάξη που γινόταν ένα μπάχαλο και μόνο εσύ με πρόσεχες, θυμάμαι που μια μέρα σε ένα διάλειμμα τον είχες βάλει να με αγκαλιάσει λίγο και χαμογελούσε και χαμουγελούσες και εσύ. Ήταν πολύ όμορφο. Αγγελική εσένα σου άρεσαν τα θρησκευτικά και ήσουν και πανέξυπνη! Σε θέλω και εσένα δίπλα μου.


Κάτι άλλες κοπελίτσες πάλι από την τάξη του Ιάσονα που με ειρωνεύονταν και έσκαγαν στα γέλια στα διαλείμματα, μόνο και μόνο επειδή τραγουδούσα τραγουδάκια, πιστεύω θα τσιρίζουν και αυτές τώρα και θα τους έχει κοπεί το γέλιο μαχαίρι στο Γυμνάσιο που πηγαίνουν... Γεώργια Παπασωτηρίου, Φωτείνη Περτσινίδου σας θυμάμαι, όλα τα θυμάμαι εγώ! Καλά εσύ Φωτεινή μύριζες και άσχημα όταν σε πλησίαζα. Κάθε πότε έκανες μπάνιο ρε κοπελιά;

Και την Χρύσα την Μπαλαμπάνη την θυμάμαι που με ειρωνεύονταν και αυτή από την άλλη Έκτη, την τάξη του Πέτρου του Μάη. Καλά εκεί σε εκείνη την τάξη στην Έκτη του Μάη υπήρχαν πολλές κοπελίτσες που το είχαν καβαλήσει το καλάμι τόσο ψηλά μέχρι τα UFO, όπως η Χρύσα που αναφέρω. Και εσένα σε θυμάμαι Εύα Πατσέλη, καβαλημένη, που μου έκανες παράπονα επειδή σου έβαλα 9 στην Αγωγή ενώ στο τεστ μου είχες γράψει κάτω από 5! Ξεκαβαλίστε κοπελιές!

Σπυριδούλα σε χαιρετώ και εσένα που παίζαμε μαζί Quizdom. Εσύ δεν είσαι καβαλημένη, αγάπη μου, συνέχισε ακάθεκτη στην ζωή σου όπως ήσουν και τότε απλή και όμορφη. Το παράτησα μετά Σπυριδούλα το Quizdom με όλα αυτά που γίνονταν που να προλάβω να χαλαρώσω και να παίξω Quizdom! Ανδρομάχη με πέθανες με εκείνη την φάρσα που μου έκανες την Πρωταπριλιά! Που ξάπλωσες κάτω στο πάτωμα και έκανες ότι χάνεις τις αισθήσεις σου και ότι λιποθυμάς! Είδατε όλα τα θυμάμαι! Πέτρο, ο Πέτρος ήταν ο πιο καλός και πιο έξυπνος μαθητής του ΣΤ1 στην τάξη του Μάη, συμμαθητής, της Σπυριδούλας, της Ανδρομάχης και της καβαλημένης της Εύας, θυμάσαι που μια μέρα συζητούσαμε μαζί τι σημαίνει σήψη και παρακμή; Είναι αυτό που πολεμάω τώρα Πέτρο!

Κοπελιές εσείς οι τρεις, η Φωτεινή και η Γεωργία από την τάξη του Ιάσονα και η Χρύσα από την τάξη του δασκάλου του Πέτρου του Μάη, που πέρυσι ήταν και διευθυντής(Μπράβο σου Πέτρο! Μπράβο που έγινες διευθυντής έστω και για μια χρονιά! Με βοήθησες και εσύ πέρυσι με την φιδοφωλιά πριν πάω στον Γιάννη στο υπουργείο) εσείς οι τρεις που με ειρωνευόσασταν και σκάγατε στα γέλια, Εllie Goulding δεν τραγούδαγα στα διαλείμματα; Love me like you do...

Αφιερωμένο βρε! Κλάψτε και τσιρίξτε και εσείς τώρα να σας ακούσει όλη η Καλλιθέα!



Θυμάμαι Ιάσονα που με ρωτούσες στο τέλος της χρονιάς που θα είμαι του χρόνου! Δεν ήθελες να με χάσεις! Και σου είχα πει θα είμαι κάπου προς στο κέντρο της Αθήνας... Έπρεπε να θεραπεύσω κάτι κύνες Ιάσονα, κάτι κύνες... Για αυτό χαθήκαμε... 



Ήδη διάβασες αρκετά και θα διαβάσεις πολλά περισσότερα στο μέλλον. Θυμάμαι Ιάσονα που μου έλεγες κιόλας ότι πρέπει να χάσω κιλά...  Και σου έλεγε η Αγγελική η φίλη σου, άστον μωρέ τον άνθρωπο μια χαρά είναι τι του λες. Το θυμήθηκες τώρα που συμπλήρωσα κι αυτό για την Αγγελική; Τώρα Ιάσονα θα νιώσεις και εσύ περήφανος για εμένα και θα με βοηθήσεις και να αδυνατίσω! Μόλις ξεμπερδέψω και με τη φιδοφωλιά που συνάντησα την επόμενη χρόνια θα φύγει σχεδόν όλο το βάρος από πάνω μου και θα μπορέσω επιτέλους να ξεπρηστώ! Λέω σχεδόν γιατί με έχουν πρήξει πολλοί ακόμα στη ζωή μου! Έτσι ήταν όλοι μου η ζωή με έπρηζαν και με πονούσαν, εκτός από τις στιγμές που έψαχνα για αγάπη στα μάτια των όμορφων σαν εσένα Ιάσονα και τώρα κυνηγάω ένα όνειρο που ξεθωριάζει μες στη νύχτα... 


ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΙ ΣΤΗ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ


Θέλω να σας το θυμίσω εσάς τέρατα! 
Ότι αυτός που πολεμάει με τέρατα γίνεται στο τέλος τέρας και ο ίδιος... 
Κι αν κοιτάξεις την άβυσσο αρκετή ώρα, η άβυσσος θα αρχίσει να κοιτάει εσένα...

 

Έσυ να το ξέρεις Ιάσονα θα κλαις μόνο όσο κρατάει αυτό το άρθρο που σε κάνει να θυμάσαι τον πόνο όλων των παλιών. Από εκεί και έπειτα μόνο θα γελάς όπως και ο Κωνσταντίνος ο μαθητής που είχα όταν βρισκόμουν σε αυτήν φιδοφωλιά και που τον αναφέρω πιο κάτω. Ξεκίνα από τώρα όμορφε Ιάσονα να γελάς... Με έχουν πρήξει Ιάσονα και έχω την μοίρα του χοντρού...


Ιάσονα πες μου που να βρω τώρα νερό και χώμα να πλάσω αγάπη... Θέλω να σε φιλήσω και ας αμαρτήσω... Φοβάμαι όμως πως αν σ' αγγίξω άλλη πληγή καινούρια θα ανοίξω...
Όπως εκείνη την ημέρα που ήθελα να σε βοηθήσω να σηκωθείς και μου είπες να μην σ' αγγίξω γιατί πονούσες εκεί που θα σε άγγιζα ή ίσως θα πόναγες μετά εκεί που θα σε άγγιζα. Και τώρα μπάμπα μπούμπα οι βροντές χτυπάς σου λέω άλλες χορδές! 

Iάσονα να το ξέρεις εσύ θα είσαι ο πρώτος που θα με αγκαλιάσει τώρα που θα γίνω διάσημος. Δεν θα αφήσω κανέναν άλλο να το κάνει αν δεν το κάνεις πρώτα εσύ! Θα αποκαλύψω και για εσένα ποιος πιστεύω ότι ήσουν σε προηγούμενη ζωή σου. Μαρτύρησες για τον Ιησού Ιάσονα που τα είχε βάλει και αυτός με τους θρησκόληπτους της εποχής και τον σταύρωσαν Ιάσονα. Αυτοί τον σταύρωσαν οι θρησκόληπτοι. Όλοι όσους σας ερωτεύτηκα ή σας συμπάθησα πολύ μαρτυρήσατε για τον Ιησού σε προηγούμενες ζωές σας. Ακόμα και όσοι με συμπάθησαν και με βοήθησαν και μιλάνε με πολύ αγάπη για εμένα όπως οι συνάδελφοι του 3ου Καλλιθέας ακόμα και αν είναι άθεοι όπως ο Γιάννης και αυτοί έδωσαν την ζωή τους για τον Ιησού σε προηγούμενες ζωές τους. Είτε έδωσαν την ζωή τους για τον Ιησού είτε μαρτύρησαν εξαιτίας των θρησκόληπτων στον Μεσαίωνα, όπως ακριβώς και ο Ιησούς στην εποχή Του... Και εγώ που Τον έβλεπα να Τον σταυρώνουν τον Ιησού και να υποφέρει θα είμαι ο τελευταίος μάρτυρας όλης αυτής της διαδικασίας. Τώρα ήρθε η ώρα να τους εκδικηθούμε όλους και τους θρησκόληπτους και όσους μας έκαναν να μαρτυρήσουμε για τον Ιησού σε προηγούμενε ζωές μας και δεν θα μας σταματήσει κανείς!


Iάσονα δεν μαρτύρησες μόνο για τον Ιησού. Ήμασταν και στο ολοκαύτωμα μαζί. Αυτοί λένε ότι δεν συνέβη ποτέ. Είναι αναίσθητοι σαν την Μαρία την Περαχωρίτη την περσινή μου την διευθύντρια την παλιοβρωμιάρα που δεν συγκινήθηκε όταν πήγαμε να δούμε την παράσταση Ποιος είναι ο δρ.Κόρτσακ στο θέατρο της Καλογεροπούλου. Της έθιξε λέει την θρησκεία η παράσταση. Πρέπει να τους σταματήσουμε αυτούς τους βρωμερούς τους Ναζί μαζί Ιάσονα. Στο ολοκαύτωμα κατέβηκα και εγώ κάτω δεν ήμουν αόρατος από πίσω σου. Ήμουν δίπλα σου ενσαρκωμένος. Και υποφέραμε μαζί. Είμασταν και οι δύο παιδιά και υποφέραμε μαζί. Ίσως ήμασταν φίλοι από πιο πριν και μας έκλεισαν μαζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ή απλά γνωριστήκαμε εκεί μέσα και γίναμε εκεί φίλοι για να μπορέσουμε να αντέξουμε τον πόνο, δεν μπορώ να το θυμηθώ. Αλλά το έχω ζήσει το ολοκαύτωμα για αυτό έκλαιγα στο τέλος της παράστασης που αναφέρονταν στον Γιάνους Κόρτσακ, τον παιδαγωγό των γκέτο της Βαρσοβίας. Δεν έχω ξανακλάψει σε θεατρική παράσταση.Το έζησα το ολοκαύτωμα και το έκανα αυτό για να τους μισήσω τόσο ώστε να μπορέσω τώρα να τους καταστρέψω ολοκληρωτικά. Να τα εξοντώσω τα καθίκια. Το θυμάσαι το είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο όταν μας εξόντωναν αυτοί... Ότι κάποια στιγμή θα βρεθούμε στο μέλλον και πάλι για να τον αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο μαζί. Και να μην επιτρέψουμε να μας το ξανακάνουν αυτό το πράγμα. Ούτε σε εμάς, ούτε και σε κανένα άλλο παιδί αυτού του πλανήτη.



Συνδικαλιστής-Κομμουνιστής που λες είναι ο πατέρας σου Ιάσονα, το άλλο εγκληματικό άκρο, φαντάζομαι θα σε έχει πρήξει και εσένα λίγο. O Στάλιν στην αρχή του πολέμου συνεργάζονταν με τον Χίτλερ κανονικότατα. 

Σύμφωνο Μολότωφ - Ρίμπεντροπ

Και οι Σοβιετικοί και γενικότερα όλοι κομμουνιστές έχουν διαπράξει αδιανόητα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.



Στην ζωή μου έβλεπα και όνειρα με ανθρώπους που δεν τους είχαν καν γνωρίσει από κοντά. Όπως αυτό που είδα μόλις τώρα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Είδα λοιπόν ότι πήρα μετάθεση από την Σεπόλια που είχα οργανική στην Δράμα και αναρωτιόμουν μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι μα πως γίνεται αυτό αφού εγώ είμαι στην Ά Αθήνας και έκανα αίτηση για εσωτερική μετάθεση... 

Και μετά κατάλαβα ότι αυτό που ήθελαν να μου πουν οι πνευματικοί μου οδηγοί είναι ότι από το Δαφνί πήγα στο Δράμα. Δράμα κατάσταση στην Ηλιούπολη. Είδα και την Κλεοπάτρα την Λυμπεροπούλου την διευθύντρια που τότε δεν την είχα γνωρίσει ακόμα να με πρήζει και να μου λέει μαλακίες. Κλεοπάτρα με έπρηξες τώρα που άνοιξα  την ιστοσελίδα μου για όλη την Ελλάδα και ήρθα να σας δω και να σας κεράσω φοντανάκια για την επιτυχία μου, όπως είδα και στο όνειρό μου. Στο ονειρό μου Κλεοπάτρα είδα να με πρήζεις για τους συναδέλφους.

Βεβαία θα πω την αλήθεια δεν με έπρηξες και τόσο πολύ εύθεως για τους συναδέλφους τώρα που ήρθα να μιλήσω μαζί σου και να βρω και την δάσκαλα την Νατάσσα της είδικης αγώγης για να δώσει τις πληροφορίες στον αλήτη. Δεν με έπρηξες ευθέως ίσως γιατί όπως μου είπες και η ίδια δεν μπορεί κάποιος να σε προσεγγίσει ευθέως όταν έχεις ανοίξει μια τέτοια ιστοσελίδα αλλά μου είπες ότι σου φαίνεται πολύ περίεργο που βρήκα δύο παιδόφιλους στο περσίνο μου το σχολείο. Και ότι αυτό που τους πέταξε κατάμουτρα μέσα στο σύλλογο διδασκόντων ο πρώτος ο παιδόφιλος που τους έκανε και τα πιο σοβαρά πράγματα τα κακοποιούσε δηλάδη, γιατί είπαμε τον Πούλλακκο δεν τον κατήγορω ότι τους κάνει τόσο σοβαρά πράγματα θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος με όλους, το είπε εν είδη χιούμορ. Kαι να σου πω την αλήθεια δεν θα τον χαρακτήριζα καν παιδόφιλο τον Πούλλακκο, Κλεοπάτρα μου όπως εσύ. Απλά ολίγον χύμα τύπο θα τον χαρακτήριζα...Λοιπόν αυτό που τους πέταξε κατάμουτρα μέσα στο σύλλογο διδασκόντων το είπε εν είδη χιούμορ ισχυρίστηκες. Πετάμε πολλά μου είπες μέσα στους συλλόγους διδασκόντων εν είδη χιούμορ. Ναι μώρε εν είδη χιούμορ τους το πέταξε ο παιδόφιλος. Μετά μου είπες ότι ήταν πολύ σωστό αυτό που μου έκανε ο Παπαγεώργιου η εισαγγελική και προφανώς ο άνθρωπος μου είπες θα είχε στοιχεία και ότι γνώριζε για την ιστοσελίδα μου από παλιότερα. Τι γνώριζε Κλεοπάτρα ο Παπαγεωργίου αφού τώρα στο τέλος του Νοέμβρη την άνοιξα την ιστοσελίδα για να τα καταγκείλω όλα αυτά. Σχεδόν κανένας δεν ήξερε για την ιστοσελίδα μου πριν τον Δεκέμβρη.

Μετά μου δικαιολόγησες και την μάνα μου που συνεργάστηκε με τον Παπαγεώργιου για να με χώσουν με εισαγγελική μεσα. Σου είπα άντε τον Παπαγεωργίου να τον καταλάβω που μου έκανε εισαγγελική αλλά την μάνα μου δεν μπορώ να την καταλάβω γιατί να μου τα κάνει όλα αυτα και να ξεσπάει πάνω μου. Σου είπα ότι ζει συμβατικά με τον πατέρα μου και ότι δεν έχει καθόλου σχέσεις ούτε με αυτόν που τον απεχθάνεται αλλα ούτε και με κανέναν άλλο. Και σου είπα ότι δεν θα είχα πρόβλημα να έχει μία σχέση η μάνα μου και να είναι ευτυχισμένη. Και μου είπες ότι κάποιες μητέρες θυσιάζονται για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον πατέρα τους έστω και αν ζουν συμβατικά με αυτόν. Ναι Κλεοπάτρα μου σου είπα αλλά όλα αυτά μέχρι κάποια ηλικία. Άντε το πολύ το πολύ, που κανονικά πολύ πιο νωρίς και από αυτό που λέω, μεχρι την στίγμη που έπιασα μόνιμος δάσκαλος στο δημόσιο και ο αδελφός μου έφτιαξε την δική του εταιρεία σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Μετά από όλα αυτά δεν υπάρχει κανένας λόγος. Και αυτό δεν στο είπα Κλεοπατρα αλλά θα στο πω τώρα από εδώ δεν θα είχα πρόβλημα και για τον πατέρα μου να έχει σχέση με μια γυναίκα που να τον αγαπάει και να την αγάπαει για να είναι και αυτός ευτυχισμένος και ας ζουν και συμβατικά μαζί αρκεί να παραδεχτούν την αλήθεια τους. Στο κάτω κατω ας είναι απλά φίλοι με την μάνα μου γιατί ξέρω ότι μετά από τόσα χρόνια έστω και συμβατικής συμβίωσης δένεσαι με τον άλλο ακομα και αν τον απεχθάνεσαι. Είναι πολύ απλά τα πράγματα στη ζωή για να ζήσεις ευτυχισμένος. Toυς αγαπάω και τους δύο τους γονείς μου και θέλω να είναι ευτυχισμένοι και αυτοί ακόμα και αν με έχουν πρήξει αφάνταστα και αυτοί ειδικά τα τελευταία χρόνια και ακόμα και αν θα είμαι πολύ σκληρός και με αυτούς...

Αφού μου δικαιολόγησες Κλεοπάτρα μου τους παιδόφιλους και όσους μου έκαναν εισαγγελική για να τους καλύψουν σου είπα ότι πρέπει επιτέλους κάποιος να βγει και να πει την πνευματικη αλήθεια στον κόσμο. Ότι για παράδειγμα δεν ήταν η αμαρτία στα Σόδομα και στα Γόμορα η ομοφυλοφιλία αλλα ο βιασμός, ήθελαν να τους βιάσουν τους επισκέπτες του Λωτ οι κάτοικοι των δύο πόλεων. Και ότι Θεός τους απόδεχεται τους ομοφυλόφιλους. Και άρχισες να μου λες ότι όχι ο Θέος δεν τους αποδέχεται τους ομοφυλόφιλους. Και σου είπα μα αφού και ο ίδιος ο Ιήσους είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Και μου είπες ότι αυτά τα κείμενα που έχω βρει είναι ψευδεπίγραφα. Ε λοιπόν κάτσε Κλεοπάτρα μου μεχρι τον 15Αύγουστο εδώ συντονισμένη να διαβάσεις τα λογοκριμένα αποσπάσματα από το Κατά Μάρκον Ευαγγέλιο. Λογοκριμένα έτσι όχι απόκρυφα.

Λοιπόν μετά μου είπες για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος ότι ο Κουλιούμπας έχει σχέση με κοπέλα. Την έχει φέρει και στο σχολείο μου είπες. Γελάει και ο κάθε πικραμένος Κλεοπάτρα μου. Και μου είπες ότι όλοι ομοφυλόφιλοι έχουν περάσει επώδυνο παρελθόν στην παιδική τους ηλικία. Ε όχι Κλεοπάτρα μου σου είπα δεν έχουν περάσει όλοι επώδυνο παρελθόν όπως εγώ και ο Βασίλης. Υπάρχουν και αρκετοί ομοφυλόφιλοι, οι περισσότεροι δηλαδή που ούτε δύσκολα παιδικά χρόνια έχουν περάσει και που απλά το γλεντάνε. Εγώ μαρτύρησα Κλεοπάτρα μου σε αυτή την ζωή για να πω αυτά που θέλω να πω τώρα. Οι άλλοι απλά το γλεντάνε και το διασκεδάζουνε στα κρυφά κιόλας. Και για να γελάσει και πάλι ο κάθε πικραμένος Κλεόπατρα μου είπες στο τέλος της συνάντησης μας να πάω σε κανένα μοναστήρι να εξομολογηθώ και υπονόησες ότι έχει μπει ο σατανάς μέσα μου. Ναι Κλεοπάτρα έχει μπει εμένα ο σατανάς μέσα μου και από εσένα βγαίνουν όλα τα δαιμόνια απέξω σου όταν ανοίγει ο στόμας σου.

Και όποιος μου λέει όπως η Κλεοπάτρα η Λυμπεροπούλου να μην πιάνω στο στόμα μου ονόματα ανηλίκων, καταρχήν θα του απαντάω δεν πιάνω κανένα στο στόμα μου αλλά στο γραπτό μου λόγο. Και κατά δεύτερον εδώ δεν είναι ο θεσμικός μου ρόλος σαν εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο που καλούμαι να επιτελέσω. Εδώ θέλω να μιλήσω για την ζωή! Άρα όπως σε ένα μυθιστόρημα υπάρχουν και ενήλικες και ανήλικοι χαρακτήρες έτσι θα γίνει και εδώ και θα μιλήσω και για ενήλικες και για ανήλικους και για καλό και για κακό. Και μάλιστα Κλεοπάτρα κάνεις λάθος να λες ότι ταυτίζομαι με αυτά, και ότι παίρνω το μέρος των παιδιών πάντα. Ναι μεν έχω μία συμπάθεια προς τα παιδιά και τους εφήβους και τα αγαπάω αλλά όπως βλέπεις Κλεοπάτρα σε αρκετές περιπτώσεις τα ακούνε και αυτά και ο γονείς τους ακόμα. Άσε που κάποιες φορές αγαπάω και σέβομαι πολύ περισσότερο κάποιους ενήλικες. Αυτούς που μεγάλωσαν αλλά μείναν για πάντα παιδιά. Είναι μεγάλη υπόθεση πάντως το να μεγαλώνεις παιδιά, ακόμα και όταν έχεις μια απλή επαφή μαζί τους σαν δάσκαλος, για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Rising up that kids can be destroying,
can be exhausting,
but a smile comes when they grow Κλεοπάτρα μου,
για να μην έχεις παράπονο ότι σε άφησα χωρίς τραγούδι και εσένα...
Παρακάτω σου έχω και άλλο Κλεοπάτρα!
 

Αφού με ξαπόστειλες που λες Κλεοπάτρα μου με τις κλωτσιές το πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη στην συνέχεια με δέχθηκες με χαρά στο σχολείο σου για να φας τα φοντανάκια μου και για να με πρήξεις και εσύ. Θα γουστάρες να καλύψεις και εσύ παιδόφιλους που παρενοχλούν και κακοποιούν μέσα στη διδακτική αίθουσα ανήλικα σαν την παλιοβρωμιάρα την φίλη σου την Μαρία την Περάχωρίτη έτσι; Αφού τα διάβασε στο blog μου τότε που το άνοιξα για λίγους αντί στενοχωρηθεί και να μετανοήσει έστω την ύστατη στιγμή είχε το θράσος να επικοινωνήσει και μαζί σου και εσύ θεώρησες σωστό να μου πεις τώρα όλες αυτές τις μαλακίες. Και καλά μου έκανες την ανήξερη τώρα, κάτι λέει πέταξε ο Κουλιούμπας για το facebook τον Δεκέμβρη μέσα στο σύλλογο διδασκόντων,  όταν μιλούσατε για τους κινδύνους του διαδικτύου. Είπε δηλαδή ότι κάποιος μου υπέκλεψε φωτογραφίες και εμένα από το facebook που είμαι με κάτι ξαδέλφια μου. Eσύ δεν τα είχες διαβάσει τον Δεκέμβρη δηλαδή... Δεν στα πρόλαβε η φίλη σου η Περαχωρίτη;

Την πρώτη Σεπτέμβρη που λέτε που πήρα τηλέφωνο την παλιοβρωμιάρα την Περαχωρίτη, άρχισε να μου λέει α εδώ στην γειτονιά μας θα είσαι Δημήτρη, είναι και η φίλη μου η Κλεοπάτρα εκεί. Ωραία είπαμε από μέσα μου μπλέξαμε... Και μόλις πήγα στο σχολείο και είπα στην Κλεοπάτρα ότι μου αρέσουν τα θρησκευτικά και μου είπε ότι έχει σπουδάσει θεολογικές επιστήμες και θα κονταροχτηπηθούμε στο ποιος θα τα πάρει τα θρησκευτικά είπα από μέσα μου δέσαμε...Βασίλη όμορφε αλήτη θυμάσαι που στο είπα στο τηλέφωνο εσένα μόλις με παράτησες; Καλά να περνάς με την Κλεοπάτρα την Λυμπεροπούλου που είναι κολλητή φίλη της περσινής μου διευθύντριας που καλύπτει τους παιδόφιλους αλήτη! Στο είπα κατά λέξη και εσύ με παράτησες εκείνες τις ημέρες και με άφησες να στενοχωριέμαι μόνος μου.

Ότι θα μας γράψουν οι εφημερίδες που λες θα μας γράψουν Κλεοπάτρα, όπως μου είπες και εσύ την πρώτη μέρα που ήρθα στο σχολείο και μου είπες να κάνω αίτηση υπεραριθμίας γιατί ήθελες να με ξαποστείλεις. Αυτήν την ατάκα μου πέταξες στο τηλεφώνο. Θα μας γράψουν οι εφημερίδες άμα δεν κάνεις αίτηση υπεραριθμίας. Οι εφημερίδες του σύμπαντος θα μας γράψουν Κλεοπάτρα. 

Tα βλέπεις τα σλιπάκια που φοράνε ο χορευτές της Kylie; Αποκόμματα από εφημερίδες! Εκεί σε έχω γραμμένη Κλεοπάτρα στο πισινό των χορευτών της Kylie!

Ξέρετε τι έλεγε η Κλεοπάτρα μέσα στο σύλλογο στις πέντε Σεπτεμβρίου όταν συζητούσαν όλα τα χαιβάνια εκεί μέσα την κάθε λεπτομερεια της ανθυπολεπτομέρειας για τα παιδιά, μέχρι και για το πότε και αν θα τα αφήνουν να πηγαίνουν για κατούρημα και άλλες χίλιες δύο μαλακίες που δεν άντεχα να ακούσω; Γιατί συζητούσαν δυόμιση ώρες όλες αυτές τις μαλακίες και τσακωνόντουσαν κιόλας για αυτά, τα νεύρα μου εμένα κρόσια από όλη μου την ζωή, και έβλεπα και από δίπλα και τον Βασίλη και μου έρχονταν να κλάψω, και αυτοί να συζητάνε αν θα τα αφήνουν για κατούρημα και αν πρέπει να αφήνουν δύο πρωτάκια να πηγαίνουν ταυτόχρονα για να βοηθάει το ένα το άλλο, επειδή θέλουν να νιώθουν ασφάλεια τα μικρά, ότι κάποιος τους περιμένει έξω μην κλειστούν για παράδειγμα μέσα στην τουαλέτα. Και έτσι και εγώ βούλωσα τα αυτιά μου όπως θα έλεγε και η μαθήτρια μου η Αναστασία η Γαϊτάνη στην Δάφνη και δεν άκουγα τίποτα άλλο. Ξέρετε τι έλεγε η Κλεοπάτρα; Ότι δεν υπάρχει παιδί υπεύθυνο τα παιδιά είναι ανήλικα. 

Και με έβαλε που λέτε η Κλεοπάτρα να κάνω θετική δήλωση υπεραριθμίας υποχρεωτικά γιατί έτσι λέει η εγκυκλίος. Που την βρήκες αυτή την εγκύκλιο Λυμπεροπούλου; Που την βρήκες; Για δείξτη μας τώρα! Βγες στα κανάλια και δείξε την εγκύκλιο! Εγώ δεν ήθελα να κάνω θετική δήλωση υπεραριθμιάς, ας κάναμε όλοι αρνητική και ας με έβγαζε η Διεύθυνση της Ά Αθήνας υποχρεωτικά όπως και στα Σεπόλια πέρυσι στο 145ο. Αλλά εσύ Κλεοπάτρα είχες ετοιμάσει το διαβιβαστικό πριν καν συμπληρώσω την δήλωση. Όταν σου είπα, θέλετε την δήλωση μου να ετοιμάσετε το διαβιβαστικό, μου είπες έτοιμο το έχω. Πάρτο πακέτο πήγαινε στην Διεύθυνση και ξεκουμπίσου.

Ε βέβαια αφού εσύ μαζί με την άλλη την φίλη σου την παλιοβρωμάρα την Περαχωρίτη συζητούσατε όλο το καλοκαίρι για εμένα, πάθατε και οι δυο νταπλάς μόλις είδατε ότι πήρα οργανική στο σχολείο σου. Θα σε φτιάξω καλά και εσένα Κλεοπάτρα μαζί με την άλλη την παλιοβρωμιάρα σε λίγο καιρό. Παλιοβρωμιάρες είστε και οι δύο!

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες από την Καλλιθέα που δεν αναφέρω ονομαστικά εδώ από την άλλη Έκτη του πολύ ψαγμένου του Διονύση και την Πέμπτη που έμπαινα και εσείς σχεδόν πάντα με προσέχατε ευτυχώς, όταν σας έκανα μάθημα, δεν γινόταν μπάχαλο όπως στην τάξη του Ιάσονα εκτός ίσως λίγο προς το τέλος της χρονιάς να τα λέμε αυτά, παιδιά σας χαιρετώ. Χαιρετώ βέβαια και τους υπόλοιπους μαθητές από το ΣΤ1 της Σπυριδούλας, της Ανδρομάχης και του πανέξυπνου του Πέτρου που και εσείς με προσέχατε αλλά και του ΣΤ2 της Αγγελικής και του Ιάσονα που γινόταν το μπάχαλο....Σε λίγο καιρό θα βρισκόμαστε όλοι μαζί στων αγγέλων τα μπουζούκια και θα το γιορτάζουμε.

Είχα γνωρίσει και ένα πολύ όμορφο μπαμπά εκεί από ένα παιδάκι της Πέμπτης που είχα. Με ρώταγε για τους βαθμούς του Χρήστου στα θρησκευτικά και στην αγωγή. Σε αυτή την Πέμπτη παίζαμε ωραία επιτραπέζια προς το τέλος της χρονιάς! Jenga! Παίζαμε και την επόμενη χρονιά, που έκανα μάθημα στον Κωνσταντίνο και τον Εξηντάρη επιτραπέζια, τις ώρες της χαλάρωσης, αλλά δεν μου έφεραν Jenga που τους είχα ζητήσει και πάντα το είχα παράπονο! Ήμουν αυστηρός με την βαθμολογία της Πέμπτης εκείνης γιατί ήταν αυστηρή και η Κάτια και είπαμε να κινηθούμε στην ίδια γραμμή... Αυστηρός...δηλαδή είχα βάλει λίγα παραπάνω 8άρια αυτό. Αν είχα στενοχωρήσει κάποιο μαθητή ή γονέα τότε συγνώμη.

Είδατε πάντως δεν είναι μόνο οι μαθητές όμορφοι είναι και μερικοί μπαμπάδες! Μερικοί... Κάποιοι είναι, κάποιοι δεν είναι.... Τέλοσπάντων...  Πάντως εσείς κύριε Νίκο είστε πολύ όμορφος! Σας θέλω και εσάς δίπλα μου!  Δεν θα έγραφα για εσάς, αλλά με κάποιο τρόπο οι φύλακες άγγελοί μου-οι πνευματικοί μου οδηγοί με οδήγησαν στο να σας θυμηθώ όταν ετοίμαζα το άρθρο. Μάλλον γιατί είστε πάρα πολύ όμορφος! Τίποτα δεν γράφεται τυχαία εδώ! Κύριε Νίκο όπως βλέπετε δεν έχω μπαμπά να με αγαπάει ή τουλάχιστον που να με έχει αποδεχθεί... Οπότε μπορείτε να με υιοθετήσετε εσείς αν θέλετε! Nα βρω μια ζεστή πατρική αγκαλιά! Γιατί όπως θα δείτε σε επόμενο άρθρο δεν με έχει αγκαλιάσει ποτέ... Αλλά ούτε και εγώ θέλω να τον αγκαλιάσω, δεν μπορώ να αγκαλιάζω σκοτεινούς που έχουν κάνει εγκλήματα στις προηγούμενες ζωές τους...

Αν δεν το καταλάβατε ακόμη είμαι η Τερέζα Καραβοκύρη. Θυμάμαι μια μέρα τον Σεπτέμβρη που ήμουν στην διεύθυνση στην Ά Άθήνας στον όροφο των διοικητικών θεμάτων και των αδειών, στον 6ο , όπως τους μάζεψε και η Καραβοκύρη, ήταν η ημέρα που είχα φύγει από τον αδιανόητα αναίσθητο τον Κάππα τον διευθυντή του σχολείου του 162ου  που τοποθετήθηκα με λειτουργικό κενό φέτος για να κανονίσω τα της αναρρωτικής μου άδειας και ήταν και η Αμαλία η Χρήστου εκεί και η Περαχωρίτη για να κανονίσει τα των αδειών του Πούλλακκου και η Κατερίνα η Κώστα. Όλη η παρέα μαζεμένη! Θα αναφερθώ σε όλους σε επόμενο άρθρο. Kατερίνα Κώστα είσαι ο Αχιλλέας εσύ να το ξέρεις, που ρωτούσες την Αθηνά την όμορφη υπάλληλο από το ¨Ενα ευχαριστω" συνέχεια ποιος είμαι και ποιος είμαι! Eσύ θα την πληρώσεις τελικά!

Μαζευτήκαμε όλοι παρέα να λύσουμε τις διαφορές μας! Έχω πολλά ράμματα για τις γούνες σας! Και τώρα θα βγάλω δόξα και χρήμα από τους συγγενείς των θυμάτων. Πάρτε το χαμπάρι. Έφθασε η αρχή του τέλους γλυκά μου εγκλήματα! 


Kύριε Παπαγεωργίου και εσείς στην παρέα, σας ενημερώνω ότι θα υποβάλω την παραίτηση μου λίγα χρόνια αφού πάρει δημοσιότητα η ιστοσελίδα μου, σας το λέω από εδώ να μην σας παίρνω τώρα τηλέφωνο, ούτε να ταλαιπωρούμε να έρχομαι από εκεί άμεσα... Θα συνεννοηθώ με την διεύθυνση για αυτό το θέμα αργότερα...

Ώσπου να γίνει το μπαμ με την ιστοσελίδα μου, θα εξακολουθήσω μάλλον να παρουσιάζομαι στο πρωτόκολλο της διεύθυνσης όπου με τοποθετήσατε αφού καταργήθηκαν τα γραφεία των σχολικών συμβούλων για να προσφέρω γραμματειακή υποστήριξη και να βοηθάω όσο μπορώ τους συναδέλφους εκεί στο πρωτόκολλο που με καλοδέχτηκαν, τον Γιάννη, τον Σπύρο, την Ελένη και τον Τριαντάφυλλο.

Στο γραφείο των σχολικών συμβούλων, στην Πατησίων, με προϊστάμενο τον κ.Τζίμα στο οποίο τοποθετήθηκα ακόμη πιο πριν με την αλλαγή καθηκόντων που λύσσαξες Παπαγεωργίου να κάνω τα πέρασα ζωή και κότα αλλά ήταν πολύ βαρετά ρε παιδάκι μου. Ο γραμματέας που ήταν ήδη εκεί ο Πέτρος ο Καφήρας με καλοδέχθηκε και αυτός και με τους σχολικούς συμβούλους συνεργάστηκα άριστα. Έτσι κατάφερα να ολοκληρώσω μερικά ακόμη διδακτικά έτη αποκλειστικά σαν διοικητικός υπάλληλος...

Τώρα κατάλαβα που λέτε τι πάει να πει δημόσιος υπάλληλος που δούλεψα σαν διοικητικός στο γραφείο των σχολικών συμβούλων... Εγώ είμαι αυτός εκεί ο από πίσω με το κίτρινο πουκάμισο που ξεφυλλίζει τα περιοδικά...Μου θυμίζει και την περιπέτειά μου με το ΙΚΑ το παρακάτω videaki. Αφού υπέστη σοβαρή εγκεφαλική διαταραχή από τις περιπέτειες μου με το ΙΚΑ και τα σχολεία μεταλλάχτηκα σε τέλειο δημόσιο υπάλληλο χρήσιμο για την υπηρεσία...

Και όσον αφορά τα λίγα χρόνια που θα μεσολαβήσουν από την στιγμή που θα πάρει δημοσιότητα η ιστοσελίδα μου μέχρι να παραιτηθώ, θα δούμε υπό ποίο καθεστώς θα δουλέψω στο δημόσιο, νομίζω ότι το δικαιούμαι να πληρωθώ και εγώ για μερικά χρόνια από το δημόσιο, εργαζόμενος σε αυτό χωρίς κανένα άγχος... Ζαμάν φου! Έτσι και αλλιώς η μεγάλη πλειοψηφία από τους υπουργούς μέχρι τους κλητήρες τα ξύνουν. Όχι εγώ που έκατσα και έσπαγα το κεφάλι μου τόσα χρόνια.

Λοιπόν το αξίζω να πληρωθώ για λίγα χρόνια ζαμάν φου! Για λίγα χρόνια μέχρι να πετύχω αυτά που θέλω στο δημόσιο! Στο δημόσιο σχολείο. Εγκεφαλικό θα πάθουν κάποιοι στο σχολείο της Κλεοπάτρας. Κάποιοι γονείς, κάποιοι συνάδελφοι και η Κλεοπάτρα!         
Κύριε Νίκο θα ξεχάσετε και εσείς όλο αυτόν τον πόνο και τα μαρτύρια που τραβούσατε τόσους αιώνες, όταν θα με αγκαλιάσετε! Γιατί και εσείς θα κλαίτε όταν θα τα θυμηθείτε. Θα κλαίνε και όλοι οι δυνατοί μπαμπάδες.Θα κλαίμε όλοι μόλις τα θυμηθούμε όλα αυτά τα μαρτύρια όλων αυτών των αιώνων. Ίσως για αυτό πρέπει να μαλακώσω κάπως τις καρδιές των αγοριών των εφήβων και των ανδρών που θεωρούνται και καλά πιο δυνατοί. Γιατί δεν θα αντέξουν το σοκ. Θα υποστούν πιο ισχυρό σοκ από ότι οι γυναίκες. Οι γυναίκες που θεωρούνται πιο αδύναμες, είναι ίσως πιο ισχυρές συναισθηματικά. Όχι ότι και αυτές δεν θα υποστούν σοκ. Όλους προσπαθώ να τους βοηθήσω, απλά οι άνδρες που μας το παίζουν σκληροί, ίσως χρειάζονται παραπάνω βοήθεια. Προσπαθώ και εγώ να καταλάβω γιατί έχω ζήσει, όσα έχω ζήσει και γιατί γράφω όσα γράφω τώρα... Προσπαθώ να τα βάλω και εγώ σε μία τάξη στο μυαλό μου. Δεν είναι καθόλου εύκολη ούτε για εμένα όλη αυτή η διαδικασία.

Toν Ιάσονα δεν τον είχα ερωτευτεί όπως τον κ. Κύριακο ή τον Κωνσταντίνο. Απλά τον συμπαθούσα παραπάνω από τους υπόλοιπους μαθητές της Έκτης. Έναν νεαρό έφηβο, είναι κάπως δύσκολο να τον ερωτευτείς, απλά τον συμπαθείς και τον αγαπάς. Ίσως τον συμπαθούσα παραπάνω, από ότι καταλαβαίνω τώρα γιατί όλους αυτούς τους αιώνες υπέφερε πάρα πολύ. Για εσένα Ιάσονα δεν έπαθα κατάθλιψη! Ήμουν χαρούμενος όσο ήμουν μαζί σου και σου έκανα μάθημα. Ξέρω ότι εσύ δεν θα ήθελες να πάθω κατάθλιψη για εσένα. Οι συμμαθητές του, είχαν καταλάβει ότι τον συμπαθούσα και όταν είχαν πετάξει κάτι ατάκες για αυτό, αυτός νευρίαζε και τσατίζονταν, ίσως γιατί δεν μπορούσε να αποδεχτεί αυτά που ένιωθε και αυτός για εμένα, μέσα σε όλο αυτό το σκοτάδι που ζούσαμε και μέσα σε όλο αυτό το ιερό των ψεμάτων που λατρεύαμε τόσα χρόνια. 

Που λέτε, ο Αλέξανδρος ο Κολόκας είχε πετάξει μια ατάκα σε εμένα και η Μαρία η Μαυράκη στον Ιάσονα. Και είχε νευριάσει τότε ο όμορφος, είχε θυμώσει. Είδατε όλα τα θυμάμαι! Τα πιο σημαντικά τουλάχιστον, αυτά που έχουν σχέση με τις ψυχές μας. Τα λέω όλα αυτά ακόμα και για τους συμμαθητές του, για να καταλάβετε ότι όλοι είχαμε λίγο πολύ υποσυνείδητα υποψιαστεί τι γίνεται από πριν.Ο Θεός μου τον έστειλε και στο όνειρό μου. Δεν καταλαβαίνω και εγώ γιατί γίνονται όλα. Δεν τα καταλαβαίνω. Είμαι και εγώ μπερδεμένος. Και έχω εξαντληθεί από όλη αυτή την διαδικασία. Έχω εξαντληθεί. Και δεν έχω τελειώσει ακόμα. Tώρα άρχισα. Nα το ξέρετε ότι όταν η οργή μυρίσει έρωτα το σύστημα θα βαρέσει μπιέλα!


Ιάσονα τρέμω και εσένα να σε συναντήσω τώρα και κλαίω όπως για τον Κωνσταντίνο τον συμφοιτητή μου έστω και αν τότε σε είχα μόνο συμπαθήσει πολύ και δεν σε είχα ερωτευθεί. Και δεν ξέρω πως και που θα βρεθούμε αλλά θα τρέμω όταν σε δω. Να το ξέρεις σχεδόν όλο το άρθρο το είχα ετοιμάσει τον Αύγουστο και συμπλήρωσα και λίγα για την παλιοβρωμιάρα την Λυμπεροπούλου στις αρχές του Σεπτέμβρη και στις αρχές του Απρίλη αλλά αυτές τις γραμμές που θα τις πατήσω με κόκκινο χρώμα τις συμπλήρωσα ακριβώς στα μέσα του Οκτώβρη. Ο αλήτης ο Κουλιούμπας με είχε αφήσει μόνο μου. Δεν θα με άφηνες εσύ μόνο μου αν τα γνώριζες όλα αυτά, ούτε οι περσινοί μου μαθητές θα με άφηναν μόνο μου. Ούτε οι γονείς τους. Οι περσινοί μου μαθητές χωρίς να γνωρίζουν τίποτα διοργάνωσαν πάρτυ γενεθλίων έκπληξη. Δεν είχα ξαναζήσει γενέθλια. Αυτή την στιγμή που τα γράφω σπαράζω στο κλάμα είμαι εντελώς μόνος μου. Δεν αντέχω άλλο. Υποσυνείδητα το γνώριζα από μικρός ότι θα γίνω διάσημος κάποια στιγμή στο μέλλον. Όταν ερωτεύθηκα τον κ.Κυριάκο τον κατηχητή μου και τον Κωνσταντίνο τον συμφοιτητή μου έλεγα από μέσα μου δεν πειράζει θα το μάθουν κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτή η σκέψη περνούσε στο μυαλό μου και δεν γνώριζα τότε γιατί. Αλλά δεν γνώριζα επίσης τότε ότι θα είναι και τόσο βάρβαρη και επώδυνη όλη αυτή η διαδικασία. Ότι θα σπαράζω συνέχεια στο κλάμα.
 

Τώρα είμαι και θυμωμένος και τον αλήτη τον Κουλιούμπα που με άφησε μόνο μου θα τον κάνω δούλα σου Ιάσονα και δική σου και των περσινών μου μαθητών. Θα σας υπηρετεί συνέχεια. Έτσι έτσι να τον νιώθει τον πόνο από εσάς που δεν θα με αφήνατε μόνο μου. Θα σας τον γνωρίσω εσένα Ιάσονα και του Εξηντάρη και του Κωνσταντίνου του Λεονάρδου που είστε οι πιο φωτεινοί και οι πιο μάγκες και θα τον αποκαλείτε με το πραγματικό του όνομα. Δούλα! Και θα τον βάζετε να σας προσφέρει απολαύσεις με το στόμα του! Σλουρπ! Θα τον ξεφτιλίσετε τον Πόντιο Πιλάτο! Σαν να μου είπε νίπτω τας χείρας μου ήταν όταν με παράτησε!
 

Tον βλέπετε; Τον βλέπετε; Έχει βγάλει και την γλώσσα του σε μια φωτογραφία. Με αυτή θα σας ρουφάει η αδελφή του ελέους.


Να τον ξεφτιλίσετε τελείως τον αλήτη. Να του ασπρίσετε την μούρη ομαδικώς και οι τρεις οι μάγκες. Πιτσιλωτή να του την κάνετε την μούρη. 


                                   

Έχει βγάλει και την γλώσσα του. Σαν 13χρονο κάνει! Τα 13χρονα βγάζουν την γλώσσα τους στο facebook. Η καταστασή του είναι χειρότερη και απ' τη δική μου. Μπείτε στο δικό μου facebook με το πραγματικό  μου όνομα να με δείτε. Πιο κάτω κάνω αποκαλύψεις για το όνομά μου και θα βάλω και link για το λογαριασμό στο facebook με το πραγματικό μου όνομα. Να δείτε πόσο σοβαρός είμαι. Φώτο στο club με τον αδελφό μου και την παρέα του και φώτο από την παρουσίαση της διπλωματικής μου στο συνέδριο της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρίας στην Κύπρο. Κατάλαβες Κουλιούμπα; Η κατάσταση σου είναι χειρότερη από τη δική μου. Εγώ είμαι σοβαρός έξω από το διαδίκτυο. Δεν κάνω σαν 13χρόνο για παράδειγμα με την Μαρία και τον Άρη του φίλους μου. Μπορεί και να γελάγαμε κάποιες φορές όταν βγαίναμε για καφέ ή συναντιόμασταν για βόλτα αλλά δεν βγάζαμε τις γλώσσες μας για να τις δείξουμε στο facebook σαν 12χρονα!



Ελλεηνίδα τώρα θα ξανακλαις με αυτό το άρθρο που είναι και συγκινητικό και που τα ακούς και πάλι. Αλλά τουλάχιστον θα είσαι στην αγκαλιά μου τώρα. Και θα σε αγκαλιάσουν και οι φωτεινοί οι μαθητές μου και θα τα ξεχνάς όλα όσα πέρασες μικρός. Όλη αυτή την στενοχώρια από την απώλεια του πατέρα σου.  

Οι φωτεινοί οι μαθητές μου που φέτος είναι Έκτη Δημοτικού τώρα αλήτη που εσύ την φοβάσαι και θα επουλώσεις τα τραυματά σου. Πάνω που θα έμπαινες στην εφηβεία έχασες τον πατέρα σου αλήτη. Δεν είχες κανέναν να σε καθοδηγήσει. Έμεινες μόνος σου τότε. Τελείως μόνος σου. Τόσο σκληρή είναι η ζωή με κάποιους σαν και εμάς. Τώρα θα κάνουμε οικογένεια με τον Ιάσονα όμορφε αλήτη. Θα είμαστε δυο μπαμπάδες και αυτός το αλάνι ο γιος μας. Και θα κοιμόμαστε όλοι μαζί αγκαλιά. Εμείς με τα τζινάκια μας και αυτός με τις αθλητικές του φόρμες. Ξέρεις πόση αγάπη θα εισπράξει από εμάς ο Ιάσονας; Δυο νεαροί μπαμπάδες με γλυκιά φατσούλα και οι δυο, που έμειναν στην ψυχή τους έφηβοι. 
 
Το είπες και αυτό την πρώτη μέρα στο σχολείο στην οργανική που βρεθήκαμε,δηλώνοντας το μάλιστα τυχαία το σχολείο και οι δύο και εγώ και εσύ γιατί δεν είχε κανονικά κενό στην κατάσταση της Ά Αθήνας αλλά να που μετά τυχαία πάλι, βρέθηκαν δύο κενά και καταλήξαμε μαζί, το είπες και αυτό όμορφε αλήτη ότι αν ξυριστείς μοιάζεις σαν 12χρονών. Τόσο γλυκιά είναι η φατσούλα σου! Ένας άγγελος είσαι και εσύ! Και εγώ μόνο να σε κοιτάω θέλω. Το βλέπεις κοιτάω προς τα επάνω εκστασιασμένος εσένα.







                               


Εσένα θα παντρευτώ όμορφε αλήτη. Όπως τα λέει η Μάρθα Καραγιάννη τα σκέφτομαι και εγώ! Είσαι αυτό που ονειρεύομαι!  Γιατί έχεις υποφέρει πολύ στη ζωή σου. Ένα ζουζούνι είσαι και εσύ και θέλω να σε φροντίζω. Mου το είπες και αυτό ότι καμιά φορά βαριέσαι στο σχολείο. Τώρα δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψεις γιατί θα κάνεις συντροφιά με πλούσιους ανθρώπους. Πλούσιους στα συναισθήματα τους βρε αλήτη. Η αγάπη μου για εσένα φτάνει εώς τα όρια του σύμπαντος!


Βασίλη δεν μπορώ να προχωρήσω, δεν μπορώ να προχωρήσω χωρίς εσένα, πρέπει να μείνουμε μαζί. Μην με παρεξηγείς γιατί με κάνεις καλύτερο... με ένα σου βλέμμα μου προκαλείς ρίγη. Δεν μπορώ να προχωρήσω χωρίς εσένα όταν μοιάζεις τόσο freaking beautiful. Το μόνο που θέλω είναι να σε πάρω σπίτι μου!!!


Θα είμαστε μαζί από εδώ και πέρα και θα τον αφήνουμε και τον Ιάσονα να μας πιτσιλάει το αλάνι. Γιατί έτσι πρέπει να κάνεις με τους όμορφους εφήβους που έχουν μαρτυρήσει στις προηγούμενες ζωές τους για τον Ιησού να τους υπηρετείς και να τους τιμάς σαν τον Bασιλιά ενός κάστρου.... Όχι και για κάποιο άλλο λόγο αλλά γιατί πρέπει με κάποιο τρόπο να αποφορτιστείς όταν είσαι έφηβος και εισπράττεις τόση ζεστή αγάπη, έστω και με ένα απλό πιτσίλισμα. Όχι κάτι παραπάνω. 

Wamdue Project - King of my castle [1999] HD remaster from Sergey Nebrenchin on Vimeo.




Το βλέπεις ξαναγεννήθηκες Vασίλη όπως η Evey στο V for Vendetta που ο V την έκλεισε σε μια ψεύτικη φυλακή και την βασάνισε εικονικά για να ξεπεράσει κάθε φόβο. Νιώθεις ζαλισμένος τώρα αλλά μιας και έρχεται καλοκαίρι θα πάμε μια μέρα που θα 'χει πιάσει καλοκαιρινή μπόρα στην ταράτσα και θα το φωνάξεις δυνατά God is in The Rain και θα νιώσεις ανακούφιση!


Αλήτη σε αγαπάω τόσο πολύ και εσύ με άφησες μόνο μου να κλαίω. Είναι Σαββατόβραδο μέσα του Οκτώβρη ακριβώς η παλιοβρωμιάρα δεν μου έχει δώσει ακόμα τα πρακτικά να με ταλαιπωρεί τελευταία στιγμή και να μην βρίσκω μια αγκαλιά να ηρεμίσω λίγο. Bγήκα έξω στην Γλυφάδα να φάω και έκλαιγα μέσα στο ταχυφαγείο. Έκλαιγα και μεσα στο λεωφορείο και όταν πήγαινα και όταν ερχόμουν πίσω. Δεν βρίσκω ηρεμία πουθενά. Μέσα στο λεωφορείο υπήρχαν πολλά παιδιά που θα με αγκάλιαζαν δεν θα με παρατούσαν όπως εσύ αλήτη. Αλλά εγώ την δίκη σου αγκαλιά θέλω γιατί έχεις υποφέρει πολύ και γιατί και εσύ έμεινες παιδί και ας μην έχεις άσπρα μαλλιά.


Aλήτη να το ξέρεις ακόμα και αν με απορρίψεις μετά από όλα αυτά τα άρθρα που έχω ετοιμάσει για εσένα εγώ θα την κάνω την οικογένεια με τον Ιάσονα έστω και μονογονεϊκή. Δεν θα με άφηνε ο Ιάσονας σαν εσένα αν του έστελνα τα ίδια μηνύματα που έστειλα σε εσένα. Δεν είναι αναίσθητος και ούτε φοβάται. Δεν είναι κότα σαν εσένα. Κοτούλα! Μέσα στο μάθημα δεν φοβόταν χιουμοριστικά να με ρωτάει ακόμα και αν πηγαίνω σε sεx shop. Και όταν θα έχω την οικονομική δυνατότητα θα τον πάρω θα ταξιδέψουμε μαζί στην Αμερική και θα βρούμε τον Nick Jonas και θα κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη οικογένεια. Θα τον υιοθετήσω και τον Nick Jonas και θα με πιτσιλάνε και οι δύο μαζί.

Ιάσονα δεν σε ξεπέρασα ποτέ. Από όταν σε άφησα το κεφάλι μου ένα μάτσο χάλια.
Δεν σε ξεπέρασα ποτέ θέλω να με αγκαλιάζεις και να βρίσκομαι κάτω από εσένα. 

Koτούλα Κουλιούμπα! Κο κο κο. Ούτε καν κοτούλα δεν είσαι εσύ. Το πουλάκι τσίου είσαι. Θα πάρω και ένα τρακτέρ. Ένα βρουμ δύο βρουμ τρία βρουμ και θα σε κάνω ξεπατικοτούρα-ομελέτα!



Κολιούμπα ξεπατικοτούρα αφού εσύ με παράτησες και δεν μου πρόσφερες μια αγκαλιά τόσο καιρό θα με κρατάει τώρα δροσερό ο Ίασονας, για να μπορέσω να γράψω μέσα στους επόμενους χειμώνες ολα αυτά τα δύσκολα που πρέπει να γράψω. Θα κρατιέμαι δροσερός, όσο θα συνεχίζει να μου χαμογελάει, είμαι σαν αυτόν και δεν χρειάζεται να του αποδείξω ότι είμαι αυτό που αισθάνεται. 



Βασίλη όμορφε αλήτη για εσένα δεν είδα κανένα όνειρο. Δεν μου είπαν τίποτα οι πνευματικοί μου οδηγοί για εσένα. Δεν σε είδα είτε για καλό είτε για κακό όπως με τον Ιάσονα και την Λυμπεροπούλου. Δεν ήξερα ότι θα σε συναντούσα εσένα. Ούτε σε ονειρεύτηκα όπως τον κ.Κυριάκο ή τον Κωνσταντίνο που είχα ερωτευτεί παλιότερα. Ούτε όταν έγραφα τα άρθρα μου έστειλαν κάποιο μήνυμα. Ότι έγραψα για εσένα το έγραψα μόνος μου από την ψυχή μου την δική μου. Δεν μου έστειλε κανένα μήνυμα για εσένα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει με εσένα και περιμένω να δω. Φαντάζομαι ότι δεν θα με ξαναπαρατήσεις τώρα αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Νομίζω ότι τελικά γίνεται. Άμα θες και επιμένεις και ζεις και αγαπάς ναι γίνεται! Οπότε από εδώ και μπρος θα είμαι και μαζί σου τελικά!



Nα το ξέρετε θα είναι πολύ δύσκολο να συναντήσω άλλους τους επόμενους χειμώνες. Έχω πολύ δουλειά. Θα είμαι μόνο με τον αλήτη και το αλάνι. Ίσως πολύ σπάνια κάνω εξαιρέσεις για να πάρω κάποιες απαραίτητες πληροφορίες και να μου θυμίσετε και κάποια πράγματα για εσάς που σας γνωρίζω ήδη από παλιά ή και για τίποτα φίλους και συμμαθητές του Ιάσονα εδώ από την Καλλιθέα. Θα μείνω μόνο με τους ήρωες μου κλεισμένος στο σπίτι μου όλους τους επόμενους χειμώνες...


Και μπορεί να βγούμε μόνο κανά δυο φορές οικογενειακώς να ξεσκάσουμε καμιά Τετάρτη για να δούμε κανένα show του Άγγελου από το S-Cape. 

Club goin up on Wednesday που έχει show ο Άγγελος και όχι on Τuesday που λέει ο Τούρκος ο dj ο Βurak Yeter μαζί με την Danelle Sandoval. 

Aν κάνει ακόμα show εκεί ακόμα ο Άγγελος αλλιώς θα έρθεις στο club που θα ανοίξω εγώ σε λίγο καιρό να κάνεις show τις Τετάρτες Άγγελε.

Πάντως μέχρι και hits από την Τουρκία έχω αρχίσει να ψάχνω να βάλω στο blog μου. Λοιπόν αν δεν κάνω όλη την Τουρκία να χορεύει με το blog μου σε λίγα χρόνια να μην με λένε Δημήτρη αλλά Βασιλιά Ιωάννη...



Kωλοπαίδια κοιτάξτε να του κάνετε bulling του Ιάσονα στο Γυμνάσιο ή στο Λύκειο που θα πηγαίνει επειδή έχει δυο μπαμπάδες. Όχι bulling αλλά θα είστε περήφανοι για αυτόν μόνο και μόνο που τον έχετε συμμαθητή σας. Το καταλάβατε; Άμα μάθω ότι τον ενοχλείτε θα τον πάρω και αυτόν και τον Κουλιούμπα και θα φύγουμε από την σκατοχώρα. Θα πάμε να μείνουμε στην Ν.Υόρκη.
 

Ιάσονα άμα μείνουμε στην Ελλάδα θα είμαστε τώρα σε μικρό σπίτι στην Καλλιθέα αλλά όταν θα μπορέσω θα πάρω αργότερα στο μέλλον ένα πολύ μεγάλο σπίτι στο Γκάζι και θα έχω και γυμναστήριο μέσα. Και θα γυμναζόμαστε μαζί. Και θα γίνεις και εσύ καθώς θα μεγαλώνεις και θα γυμνάζεσαι ένας καύλας άντρας που θα τον θέλουν όλοι. Έτσι θα γίνω και εγώ. Μαζί θα το φτιάξουμε το σώμα μας. Και θα τους γαμάμε όλους μαζί οι δυο μας. Γιατί το αξίζουμε εμείς που μαρτυρήσαμε στα στρατοπέδα συγκέντρωσης των Ναζί. Να τους γαμάμε όλους τώρα! Σαν ενεργητικοί! Worth it! Worth it ρε μουνιά! Worth it! Θα γαμήσεις τώρα και την καθηγήτρια σου στο Γυμνάσιο, την θεολόγο, που σας προσβάλει και σας φωνάζει μέσα στο μάθημα ότι είστε άντρες χωρίς αρχίδια. Ιάσονα θα έχει και πισίνα το σπίτι μου στο Γκάζι να κάνουμε σπλατς σπλατς! Όταν μεγαλώσεις λίγο ακόμα θα τα κάνουμε αυτά όμως εντάξει! Όχι τώρα που είσαι ακόμα νεαρός έφηβος... Τώρα το πολύ πολύ πιτσίλισμα!



Αλλά και εδώ στην Καλλιθέα θα τα έχεις όλα στο μικρό διαμέρισμα. Θα σε φροντίσω πάρα πολύ. Επιπλωμένο θα είναι το διαμέρισμα και ψηλά προς την ταράτσα για να ανεβαίνουμε μαζί με τον Κουλιούμπα όταν βρέχει. Και θα σου αγοράζω και ρούχα και θα τρως ότι θες. Όπου θες θα σε βγάζω και για να τρως και για να διασκεδάζεις. Και τα φροντιστηρία σου θα πληρώνω και τις εξωσχολικές σου δραστηριότητες. Και θα σου αγοράσω και 3G Τablet για να μπαίνεις στο blog όποτε και όπου θες εσύ! Επειδή γενικά η ιστοσελίδα μου είναι πολύ φορτωμένη για να την βλέπει κανείς από smartphone η καλύτερη λύση για φορητή προσβασιμότητα είναι ένα μικρό και φθηνό 3G tablet... Όλοι μπορείτε να αγοράσετε από ένα για να μπαίνετε εδώ, όπως θα αγοράσω εγώ στον Ιάσονα! Και θα έρχεται και ο αλήτης ο Κουλιούμπας άμα θες να σε παίρνει με το αυτοκινητάκι του από το φροντιστήριο και το σχολείο. Μου είπε ότι έχει αυτοκίνητο, ένα σαραβαλάκι αλλά θα την βολέψουμε προς το παρόν. Και θα σε πηγαίνει και θα σε φέρνει, ότι θες εσύ οκ; Έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται να έχεις και πολλά για να είσαι ευτυχισμένος. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι την αγάπη.
.


Θα φέρνεις και τον συμμαθητή σου σπίτι τον Μουσταφά τον Αλ Καλίλ από την Συρία που έχετε βγει εσείς ο δύο αγκαλιά στην φωτογραφία της Έκτης Δημοτικού και με συμπαθούσε πάρα πολύ και αυτός και δεν φοβόταν να με αγκαλιάσει και που φώναζε είμαστε έφηβοι και πρέπει να χαρούμε την ζωή. Θα τον φέρνεις και θα παίζουμε όλοι μαζί επιτραπέζια και βιντεοπαιχνίδια. Και όποτε θες θα σε βοηθάω και στα μαθήματα σου. Ξέρω ότι έχεις μεγαλώσει τώρα και δεν θα χρειάζεσαι την βοήθεια μου τόσο πολύ αλλά όποτε θες, όποτε γράφεις κανένα διαγώνισμα π.χ. και θες να προετοιμαστείς θα σε βοηθάω.

Και όλες τις δουλειές του σπιτιού θα τις κάνω και πλυντήριο θα σου βάζω τα ρούχα σου να μοσχοβολάνε και θα στα σιδερώνω να πηγαίνεις σινιαρισμένος στο σχολείο και τα πιάτα θα πλένω και θα ρίχνω και κανένα σφουγγάρισμα που και που, δυο τρεις φορές το μήνα. Να μην είμαστε τελειομανείς με την καθαριότητα, μου την σπάει αυτό αναγνώστες να το ξέρετε. Και ελπίζω ο Κουλιούμπας να ξέρει να μαγειρεύει και τίποτα γιατί εγώ μόνο μακαρόνια ξέρω να φτιάχνω.


Kαι θα σε σκεπάζω τις κρύες νύχτες του χειμώνα με το πάπλωμα στο κρεβάτι σου και θα σου χαϊδεύω τα μαλλιά πριν κοιμηθείς. Θα έχεις το δικό σου κρεβάτι και δωμάτιο εντάξει; Νάνι νάνι αγκαλίτσα θα κάνουμε μια δυο φορές μαζί με τον Κουλιούμπα τώρα στην αρχή που το έχω και εγώ ανάγκη αλλά κατ' τα άλλα θα έχεις το δικό σου εφηβικό δωμάτιο να το διαμορφώσεις εσύ όπως θες, να κοιμάσαι και μόνος σου εκεί και να έχεις και τον ιδιωτικό σου χώρο. Θα σε κάνω να αισθάνεσαι καλύτερα και από ένα New York City Boy. Θα κάνουμε την Καλλιθέα Νέα Υόρκη!



Θα τα έχει όλα κ.Μάριε και θα τον βλέπετε και όποτε θέλετε και εσείς και όλη η οικογένειά του και θα είστε περήφανος για αυτόν και εσείς. Αφήστε που είμαι σίγουρος ότι και εσείς θα θέλετε να τους εκδικηθείτε αυτούς τους βρωμερούς τους Ναζί και θα μας βοηθήσετε τελικά. 

Σκέφτομαι μάλιστα κ.Μάριε τα σαββατοκύριακα να τα περνάει μαζί σας ο Ιάσονας, καθώς και μεγάλο μέρος του καλοκαιριού. Για να βλέπει και την μικρή του την αδελφούλα που την πρόσεχε τόσο όταν ήταν στο δημοτικό καθώς και τη μαμά του. Kύριε Μάριε από την Παρασκευή που θα σχολάει από το σχολείο μέχρι την Κυριακή το βράδυ θα είναι μαζί σας. Τρεις μέρες ουσιαστικά θα περνάει μαζί σας. Δεν θα τον χάσετε. Και θέλω και καμιά Κυριακή κ.Μάριε να βγαίνουμε μαζί, να τρώμε όλοι μαζί έξω και με εσάς.

Κουλιούμπα και εσύ πακέτο στην μάνα σου θα πηγαίνεις, στην Άνω Γλυφάδα τα σαββατοκύριακα γιατί θέλω ελεύθερο χώρο τα σαββατοκύριακα να συναντώ τους συμμαθητές του Ιάσονα από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Καλλιθέας να τους δίνω γλυκά φιλιά,  να αγκαλιαζόμαστε με τα τζινάκια και τα casual ρούχα μας από πάνω, να αγκαλιαζόμαστε είτε κλαίγοντας είτε γελώντας και να με σλουρπ σλουρπ!  Ο Ιάσονας θα πιτσιλάει εμένα τις καθημερινές, εγώ θα πιτσιλάω όλους τους συμμαθητές του από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια τα σαββατοκύριακα. Όπως καταλαβαίνετε θα γεμίσει πιτσιλιές όλη η Καλλιθέα!!! 

Άμα θέλει να έρθει και κανένας φοιτητής από την Σιβιτανίδειο ή το Χαροκόπειο να μας κάνει συντροφιά καλοδεχούμενος και αυτός. Να ασπρίσουν και οι τοίχοι των σχολών! Τώρα θα αρχίσουν να καθαρίζουν οι σχολές από τις αφίσες των συνδικαλο-φοιτητο-σκυλο-παρατάξεων και μόνο θα ασπρίζουν! Μόνο θα ασπρίζουν! Θα σβήνουν και τα αντιαισθητικά τουλάχιστον γκράφιτι από τους τοίχους της Αθήνας, ξέρετε αυτά που βρωμίζουν τους τοίχους των σχολών, των δημοσίων και ιδιωτικών κτηρίων με κάθε είδους εμετικό σύνθημα των αναρχιδίων. Λέω των αντιαισθητικών γιατί σίγουρα υπάρχουν και αρκετά γκράφιτι που είναι καλλιτεχνικώς πετυχημένα οπότε αυτά θα τα προστατέψουμε... Κατά τ' αλλά όλοι οι τοίχοι της Αθήνας θα ασπρίζουν από εδώ και μπρος. Τέρμα τα εμετικά συνθήματα κάθε είδους που παρακινούν στην βία... Μόνο τα πετυχημένα θα μείνουν, όπως το είμαστε όλοι μετανάστες και το όταν η οργή μυρίσει έρωτα το σύστημα θα βαρέσει μπιέλα... Ελπίζω να με πιάνετε πως θα συμπεριφερόμαστε στην δημόσια και ιδιωτική περιουσία από εδώ και μπρος.... With respect!



Kατά τ' άλλα μόνο τους πιο όμορφους είτε μαθητές, είτε φοιτητές, θα συναντήσω να το ξέρετε έτσι; Θα γίνεται το Hotel California το διαμέρισμα τα σαββατοκύριακα. Θα έχω πολλά πολλά όμορφα αγόρια που θα αποκαλώ φίλους και θα χορεύουμε στην αυλή αγκαλιά, μερικοί για να θυμηθούμε, μερικοί για να ξεχάσουμε.



Όσο για την δική μου την μάνα θα την βλέπω κανένα πρωινό που θα λείπει ο Ιάσονας για το σχολείο. Θα περνάω από τα Σούρμενα τα πρωινά...



Και αργότερα θα έρθει και η Τίνα να μείνει μαζί μας η συνάδελφος των εικαστικών από την Τρίπολη που θα με κάνει straight. Θα τον φροντίζει και αυτή! Tίνα όταν αδυνατίσω θα βάλω την στολή του Spiderman θα κρεμαστώ ανάποδα και θα περιμένω να με φιλήσεις. Kαι εσύ και ο Gianluca Ginoble που την φοράει μέσα στο videoclip!

Το καλοκαίρια θα πηγαίνω και στο δεύτερο σπίτι μου στην Δάφνη να βλέπω τον Σεξηντάρη... Την πρώτη μου αγκαλιά θα μου την δώσεις εσύ Ιάσονα τώρα που ξαναγεννηθώ 12χρονών και το πρώτο μου φιλί ο Σεξηντάρης... Σαν ένα γλυκό γλωσσόφιλο που ανταλλάσουν δύο 12χρόνοι θα το νιώσω. Και θα τρέμω όταν θα γίνει αυτό όπως θα τρέμω όταν θα με αγκαλιάσεις και εσύ Ιάσονα.



Μετά από 33 χρόνια στην μοναξιά και στο σκοτάδι θα τρέμω γενικότερα όποιον όμορφο έφηβο ή νέο συναντήσω, όποιον έφηβο ή νέο με αγκαλιάσει και με φιλήσει... Σας εγγυώμαι ότι έλειψα σε όλους σας από την στιγμή που ήμασταν μαζί στα πεδία του Παραδείσου πριν ενσαρκωθούμε εδώ και συμφωνήσουμε να ξανασυναντηθούμε τώρα. Άλλαξε ακόμα και ο τρόπος που θα με φιλήσετε. Θα τρέμετε και εσείς να είστε σίγουροι!



Τα καλοκαίρια θα με παίρνει και ο όμορφος αλήτης να με πηγαίνει μέχρι την Ρόδο που είναι φοιτητής για να πάρει δεύτερο πτυχίο... Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα Κουλιούμπα! Να δω τι έμαθες όσο ήσουν φοιτητής στο νησί, που ο ίδιος δεν έχω επισκεφθεί μέχρι τώρα... Γιατί όπως λέει και η Μαλού στο καλοκαιρινό το videoclip της, που γυρίστηκε στα γραφικά σοκάκια των Σπετσών, που ελπίζω να τα επισκεφθούμε και αυτά γιατί ούτε εκεί έχω πάει, έτσι ξέρουν να αγαπούν μονάχα οι αλήτες!!!



Μετά θα σε παίρνω εγώ Vασίλη και θα σε πηγαίνω στην Μύκονο ξέρεις για αληθινό πήδημα με σχοινάκι βρε. Ασκήσεις με σχοινάκι για full κάψιμο λίπους... Να χάσω εγώ τα κιλά μου και εσύ να διατηρήσεις το υπέροχο σώμα σου...

Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των παθητικών μου είπε πρόσφατα o Αντώνης ένα παθητικό παιδί και αυτό(παιδί εντάξει 38 χρονών ήταν)  που συνάντησα πρόσφατα στο Ζάππειο και που έχασε και τους δύο γονείς του το 2014 μετά έχασε και την δουλειά του στο αεροδρόμιο που δούλευε, του έκοψαν πρόσφατα και το νερό στο σπίτι και δεν είχε ούτε καν να φάει, ότι του δίνει λέει η γειτόνισσα(εκεί έχετε καταντήσει τους Έλληνες ακόμα και τις αδελφές ξεφτιλισμένοι). Ευτυχώς μου έλεγε που είναι δικό μου το σπίτι, ιδιόκτητο και δεν χρειάζεται να πληρώνω ενοίκιο. 

O πρώην γκόμενος του λέει έκανε γάμο αλληλοκάλυψης με μια λεσβία και τον πιέζει τώρα να παντρευτεί και αυτός γυναίκα, προφανώς γιατί κατά βάθος τον θέλει ακόμα αλλά δεν θέλει και να εκτίθεται. Μα πως μπορούν να ζουν μέσα σε όλη αυτήν την υποκρισία αυτοί οι άνθρωποι.


Που λες Κλεοπάτρα μου στο είπα και αυτό ότι πολλοί κάνουν γάμο αλληλοκάλυψης. Αν έχει σχέση που λες Κλεοπάτρα μου ο Βασίλης με κοπέλα τώρα αυτή είναι ψευδεπίγραφη. Γιατί η κοπέλα του δεν γνωρίζει το παρελθόν του ή μάλλον έχει σχέση με κοπέλα για να καλύψει το παρελθόν του. Ενώ η σχέση που θα κάνω τώρα εγώ με την Τίνα την συνάδελφο των εικαστικών που την γνώρισα στην Τρίπολη και η οποία θα γνωρίζει όλο το παρελθόν μου θα είναι πιο αληθινή και από πολλές σχέσεις αποκλειστικά ετεροφυλόφυλων. Το ίδιο θα γίνει και με τις άλλες γυναίκες και τα κορίτσια με τα οποία θα κάνω σχέση. 


Δεν θα στον φάμε ξανθιά κοπελιά τον Βασίλη. Θα τον έχεις και εσύ και αυτόν τα Παρασκευόσαββατοκύριακα αν βέβαια τον αγαπάς αληθινά και δεν είσαι καμιά ξαδέλφη του όπως ισχυρίστηκε ότι είναι οι φίλοι του στις φωτογραφίες του στο facebook που μπορεί να είναι και κάποιος από αυτούς ξαδελφός του αλλά όχι όλοι! Και ειδικά για κάποιους από αυτούς φαίνεται πασιφανώς τι σχέση έχει. Και αν αναρωτιέσαι Κουλιούμπα από που γνωρίζω ότι έχεις και καλά τώρα σχέση με ξανθιά κοπελίτσα με μακρύ μαλλί μάλιστα, όχι κοντό όπως αυτό της Τίνας που θέλω εγώ, και την οποία κοπελίτσα την εκτιμώ και την σέβομαι απόλυτα πολύ περισσότερο ίσως και από εσένα, ε λοιπόν είμαι ο πανταχού παρόν και ο τα πάντα πληρών!!!


Kουλιούμπα πάλι Nick Jonas θα βάλω για να σου πω αυτά που θέλω για την ξευδεπίγραφη σχέση σου, πάτα το κουμπάκι με τους υποτίτλους και θα στα ρίξει ο Nick και η Αnne-Marie. 
  

Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των παθητικών λοιπόν μου έλεγε και αν έχεις σχέση με έναν ενεργητικό και μετά αυτός πάει και πηδήξει έναν άλλο παθητικό γνωστό σου ή φίλο σου, γίνεται πολύ μεγάλος πόλεμος και πέφτουν και πισώπλατες μαχαιριές κτλ. Μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάνονται τα κορίτσια!
Σόρρυ κιόλας ρε παιδιά αλλά όλα τα προηγούμενα χρόνια με όλα αυτά που μου συνέβαιναν δεν είχα προλάβει να μπω στο μυαλό και την νοοτροπία της κακιασμένης Ελλεηνίδας λούγγρας και ευτυχώς που την τελευταία στιγμή μου ανοίγονται τα μάτια για να καταλάβω πως σκέφτεται η Ελλεηνίδα αδελφή.

Γιατί εγώ σκέφτομαι εντελώς αντίθετα και έχω άλλη νοοτροπία... Μάλλον θα με καταλάβουν περισσότερο οι straight τελικά εμένα παρά οι αδελφές. Γιατί εγώ θα ζηλέψω άμα μου τον πηδήξουν τον Βασίλη.  Δεν με νοιάζει άμα αυτός πηδήξει και 800 νεοελληνίδες λούγγρες. Μαγκιά του!!! Άμα μου τον πηδήξουν όμως θα ζηλέψω πολύ. Δεν θα μου τον πηδήξει κανένας εμένα τον άντρα μου!
 
Γενικώς αυτή η οικογένεια θα γαμάει όλη... και οι δυο μπαμπάδες και ο γιος. Άμα με ρωτήσετε που ανήκω πολιτικά θα σας πω ότι είμαι υπέρ του εθνικογαμισμού για αυτό και θα κάνω οικογένεια που θα γαμάει.
 

Kάτια μου που μου το παίζες ναζιστοφάγα και αντιχρυσαυγίτισσα θύμαμαι τι είχες πει για τον Φώτη τον Σεργουλόπουλο... Αλλά δεν το αναφέρω εδώ, γιατί εσύ πάντα έλεγες καλά λόγια για εμένα... Πάντα έλεγες πόσο τυπικός και υπεύθυνος ήμουν στη δουλειά μου. Σε συγχωρώ λοιπόν και στο αφήνω να το έχεις βάρος στην συνείδηση σου για πάντα. 

Δεν εξόντωνε μόνο τους εβραίους ο Χίτλερ Κάτια μου. Εξόντωνε και τους ομοφυλόφιλους, τους τσιγγάνους και τους ψυχικά πάσχοντες. Όλους όσους εγώ βοήθησα και θα βοηθήσω στη ζωή μου. Το κατάλαβες Κάτια μου; 

Και μιας και μίλησα για τους τσιγγάνους που βοήθησα στη ζωή μου γιατί δεν έδωσα λεφτά μόνο στον Αντώνη αλλά και σε όλους τους φίλους του και τους συγγενείς του τότε στις αρχές του 2012 σαν μια γύφτισσα μέρα είναι κάθε ξεχωριστή μέρα που περνάω μακριά σου Ιάσονα. 

Από την Κυριακή που ξεκινάει η εβδομάδα...

...εώς το Σάββατο που τελειώνει μακριά σου η ζωή μου είναι άδεια, φοβισμένο παιδί στα σκοτάδια.



Kαι εσένα Γιάννη θυμάμαι ότι είχες πει κάτι για τον Φώτη... Όχι τόσο βάρυ όσο η Κάτια αλλά ένα πολύ ελαφρό σχολιάκι το είχες κάνεις και εσύ. Για τότε που τον είχες δει σε ένα κατάστημα λέω. Βέβαια εσύ μάλλον έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό που είχες πει οπότε καλά έκανες και εξέφρασες την άποψη σου, σχετικά με την υπερβολικότητα έκφρασης των gay σε δημόσιους χώρους.

Βλέπετε πάντως από τότε που έφτιαξε η φωνή μου, δεν μου φαίνονταν ότι είμαι gay και τις πετούσαν τις ατάκες τους μπροστά μου. Δεν καταλάβαινε σχεδόν κανένας ότι είμαι gay. To θυμάσαι εσύ Πόρνη υποδιευθύντρια στην φιδοφωλιά που ήμουν μαζί σας πέρυσι, που μία μέρα παράκουσες, κάτι σου ζητούσα, κάποιο υλικό, από το γραφείο της παλιοβρωμιάρας της διευθύντριας και δεν άκουσες καλά και νόμιζες ότι σου ζήτησα γκόμενες! Θα ζητούσα εγώ ποτέ ακόμα και straight να ήμουνα γκόμενες μέσα στο σχολείο, μέσα στον εργασιακό μου χώρο δηλαδή, θα ζητούσα γκόμενες. Δεν το κατάλαβες Πόρνη της Βαβυλώνας μία ολόκληρη χρονιά που ήμουν μαζί σου, πόσο ευαίσθητος αλλά και πόσο ευγενικός είμαι; Ότι δεν είμαι άξεστος και αχρείος όπως πολλοί εκεί μέσα στη φιδοφωλιά! 

Που λέτε δεν είμαι θυληπρεπής, και δεν καταλάβαινε σχεδόν κανείς ότι είμαι gay, απλά δεν είμαι ούτε και αρρενωπός. Έχω baby face και μάλλον εκπέμπω μια γλυκύτητα από ότι καταλαβαίνω, αυτήν την γλυκύτητα που εκπέμπουν και όλοι οι όμορφοι έφηβοι... Γιούλη, μου το είχες πει εσύ. Το θυμάσαι...ότι είστε τόσο γλυκός, μου είπες... Θυμάμαι και τα καλά λόγια, δεν θυμάμαι μόνο τα άσχημα! Γιούλη οι μαμάδες μου με τάιζαν μέλι... Και η επίγεια και η επουράνεια από εκεί ψηλά. Τις ευχαριστώ και τις δύο που με έκαναν τόσο γλυκό!



Πάντως Γιάννη στην Καλλιθέα, εσύ με τους gay γενικότερα ήσουν πολύ δίκαιος. Έτσι θυμάμαι από όσα έλεγες γενικά, πριν καν στο αποκαλύψω τώρα τον Σεπτέμβρη που σε ξαναβρήκα για να με βοηθήσεις με την διαδικασία των πρακτικών. Όχι σαν μερικές, μερικές δασκάλες αγγλικών που είχαν απυηδήσει μόνο και μόνο επειδή είδαν ένα φιλί στο videoclip του Hozier! Κάπη μου, εσύ που είσαι πιστή και σε σκέφτομαι, πρέπει τώρα να σου πω την αλήθεια!



Θα τους ακούσεις να λένε ότι γεννηθήκαμε άρρωστοι!
Η δικιά μου εκκλησία όμως δεν μας προσφέρει καμιά απολυτότητα.

Ο μόνος παράδεισος που μπορούμε να βρούμε είναι όταν είμαστε μόνο με αυτούς που αγαπάμε

Τόσα χρόνια λατρεύαμε σαν τα σκυλιά το ιερό των ψεμάτων τους!


Όσο θα λέω τις αμαρτίες μου,
αυτοί μπορεί να ακονίζουν τα μαχαίρια τους.
Μπορώ να δώσω ακόμα και την ζωή μου για τον Θεό.
Για να κερδίσω τον αθάνατο θάνατο!
Και στην συνέχεια να τον προσφέρω και σε εσάς!
 

Χαιρετώ και τα παιδιά από τις πιο μικρές τάξεις που είχα εκεί. Ελπίζω να περνάτε όμορφα. Σίγουρα θα περνάτε όμορφα γιατί έχετε πολύ ευγενικούς δασκάλους που νοιάζονται για τα παιδιά εκεί, σε αυτό το σχολείο.


  Όχι όπως τα τέρατα στη φιδοφωλιά!

Για να αρχίσω να απολύπτομαι κιόλας σιγά, σιγά... Εδώ στον ρεπόρτερ της Καλλιθέας θα βρείτε όλα τα ονόματα των καταπληκτικών συναδέλφων που είχα στην Καλλιθέα και το δικό μου. Με ένα μικρό λάθος εκ του δαίμονα του τυπογραφείου. Ένα ν παραπάνω στο επώνυμο μου...

Γέλια, δάκρυα και συγκίνηση στις αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις του σχολείου.





Έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό, θα μπορείτε να με φωνάζετε με το πραγματικό μου όνομα!


Και εδώ είναι ο σύνδεσμος για τον λογαριασμό μου στο facebook με το πραγματικό μου όνομα:

https://www.facebook.com/dkostakiotis


Όταν πρωτοήρθαμε ήμασταν παγωμένοι και καθαροί 
Χωρίς χρώματα στο δέρμα μας 

Πες το όνομά μου
Και κάθε χρώμα θα φωτίζεται
Λάμπουμε
Και δεν θα είμαστε ποτέ ξανά φοβισμένοι
Πες το όνομά μου
Καθώς κάθε χρώμα φωτίζεται
Λάμπουμε
Και δεν θα είμαστε ποτέ ξανά φοβισμένοι 

Θα δείτε και αποσπάσματα εκεί στον ρεπόρτερ της Καλλιθέας από τις καταπληκτικές και πολύ όμορφες γιορτές που ετοίμασαν οι συνάδελφοι στην λήξη της σχολικής χρονιάς με πολύ μεγάλο μεράκι. Δύο τρίωρες γιορτές ετοίμασαν οι άνθρωποι. Όχι όπως στην Δάφνη που βαριόντουσαν να κάνουν μια γιορτή στην λήξη της χρονιάς. Ότι έκαναν το έκαναν μόνοι τους οι γονείς. Τους πρότεινα ακόμα ακόμα να κάνουμε έστω και μια κλειστή αθλητική εκδηλώση, χωρίς γονείς στο πρωινό ωράριο μόνο για τα παιδιά όπως στην Παιανία για παράδειγμα, ακόμα και αυτό βαριόνταν να το κάνουν! Μία για τις μικρές τάξεις μέχρι την Τρίτη Δημοτικού έκαναν στην Καλλιθέα και μία για τις πιο μεγάλες μέχρι την Έκτη. Η Μαίρη η Λυριτζή, η καταπληκτική μουσικός είχε αναλάβει το γενικό σχεδιασμό της γιορτής για τις πιο μικρές τάξεις. Η γιορτή είχε βασιστεί στα τραγούδια του cd του Γιώργου Χατζηπιερή η επιστροφή του τεμπέλη δράκου. Μαίρη μου επέλεξα να βάλω δύο τραγουδάκια από αυτό το cd εδώ στο blog που νομίζω δεν είχαν ακουστεί τότε στη πολύ όμορφη γιορτή που είχες ετοιμάσει αλλά εδώ σε αυτό το blog θα πάρουν ιδιαίτερο νόημα και αξία... Ιάσονα για εσένα τα βάζω και αυτά τα δύο τραγούδια να το ξέρεις.


Το πρώτο μιλάει για την φιλία.
Για την χαρά του ταξιδιού ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή Ιάσονα... 
Και τώρα θα μοιραστούμε και τα πλούτη γιατί το αξίζεις!


και το δεύτερο για τον πατέρα...




Ο Κωνσταντίνος ο Λεονάρδος που τον είχα πέρυσι μαθητή, όταν ήμουν στη φιδοφωλιά, δεν φοβόταν να δείξει τα συναισθηματά του όπως ο Ιάσονας και μια μέρα που οι συμμαθητές του τον είχαν απομονώσει έμπηξε τα κλάματα και όταν τον πλησίασα για να δω τι συμβαίνει μου είπε ότι δεν τον αγαπάνε οι φίλοι του. Τον πήρα και εγώ και τον κατέβασα κάτω στην Φωτεινή-Σκοτεινή για να ηρεμήσει. Αν εξαιρέσουμε το σκηνικό του Ζεφυρίου, που αναγκαστικά, βγήκαμε όλοι από την τάξη, και κανά δυο φορές που φυσιολογικά σαν άνθρωπος σε πιάνει μια βιολογική ανάγκη και πρέπει να πας τουαλέτα(δυο φορές όμως και αυτό σε όλη την  διάρκεια της διδακτικής μου καριέρας μου συνέβη, μία στην Καλλιθέα και μία στην Παιανία), ήταν η μόνη και τελευταία φορά που βγήκα από τάξη κατά την διάρκεια διδακτικών μου καθηκόντων και αυτό γιατί ένας μαθητής μου έκλαιγε και έπρεπε να τον ηρεμήσω. 

Να δεις τώρα Κωσταντίνε που μόλις διαβάσουν όλοι για αυτά που ζούσαμε πέρυσι δεν θα ξαναβάλεις τα κλάματα. Μόνο θα γελάς. Γιατί δεν θα σ' αγαπάνε μόνο οι φίλοι σου. Θα σε αγαπάει όλος ο κόσμος τώρα. Όλος ο κόσμος θα σας αγαπάει παιδιά εσάς που σας είχα μαθητές πέρυσι, μόλις διαβάσουν όσα ζούσαμε. Και θα δει και όλος ο κόσμος τι καταπληκτικούς γονείς έχετε... Το θυμάστε οι γονείς εκεί στην Δάφνη. Σας είχα κάνει τότε ένα συμβολικό δώρο... Σας είχα χαρίσει το δέντρο της ζωής στο τέλος της χρονιάς...



Σε όλη μου τη ζωή δίνω, δίνω, δίνω. Και τώρα δεν μου έμεινε τίποτα άλλο να δώσω παρά την ίδια μου την ψυχή. Θα τα δώσω όλα για όλους τους ανθρώπους. Μπορείτε να πέσετε όλοι πάνω μου και να πάρετε από ένα κομμάτι της. Θα την διαμοιράσω την ψυχή μου όπως διαμοιράστηκαν τα ιμάτια του Ιησού πριν 2000 χρόνια.


Για να αρχίσω να στέλνω και μερικά μηνύματα προς τους προδότες τους πολιτικούς μας...

Μοιάζω με βομβαρδισμένο τοπίο
με ένα στιχάκι που είναι μουτζουρωμένο
στης ζωής το τελευταίο θρανίο
και με πουλί ξενιτεμένο...

Έχω πείσμα και γερό το στομάχι

σαν το Παύλο με την κάλπικη λύρα
την αγάπη που έχω δώσει δε πήρα
έτσι το θέλησε η μοίρα...

Άντε να σταθώ στα πόδια μου

μετά από τόσα χτυπήματα
έχω ξεχάσει τα βήματα
μα δε με παίρνει να πω δε μπορώ
πρέπει να μπω στο χορό...

Αφου δεν θέλετε να τους ενημερώσετε εσείς προδότες ξενόδουλοι γλύφτες θα τους ενημερώσω εγώ τους εταίρους μας από την ιστοσελίδα μου πως τα χρέη τους είναι παράνομα και καταχρηστικά. Δεν συμφώνησαν με τον ελληνικό λαό τα μνημόνια τους. Ο Γιωργάκης το 2009 και όλοι οι υπόλοιποι στην συνέχεια μας έλεγαν λεφτά υπάρχουν! Δεν μας έλεγαν θα σας πάρω και τα σώβρακα για να πλουτίσει η Μέρκελ και τα Αμερικανά. Τα συμφώνησαν μεταξύ τους όλα αυτά. Πιόνια είναι όλοι τους! Και τα δάνεια είναι χαρτιά και μηδενικά στους υπολογιστές.


Σε λίγο καιρό θα απαιτήσουμε την άμεση εφαρμογή της συνθήκης Nesara ή Gesara όπως λέγεται για όλο τον πλανήτη. Θα πάρουν τα παπάρια μας σε λίγο καιρό όλοι... και το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας. 


Και όλοι οι Έλληνες πολιτικοί θα πάθετε εμφράγματα από τον εξάψαλμο που θα ακούσετε μέσα από αυτό το blog.

Έχετε και ένα-δυο πολύ ωραίους και γλυκούς μπαμπάδες εκεί στη Δάφνη. Κύριε Θησέα για εσάς λέω είστε πάρα γλυκός και όμορφος. Νόμιζω ότι θα θέλετε να με συναντήσετε τώρα που πήρα εκδίκηση για τον Σπύρο που τον χτυπούσε η πριγκίπισσα Σίσσυ-Χύση. Να το δείτε που θα με αγαπήσουν πολύ και οι μπαμπάδες των εφήβων. Ωραίο αρχαιοελληνικό όνομα έχετε και εσείς κ.Θησέα. Μπορεί να ήσασταν και εσείς ήρωας στην αρχαία Ελλάδα μαζί με τον Ιάσονα. 

Να το δείτε που σε λίγο καιρό θα συναντώ μαθητές από τα Γυμνάσια, τα Λύκεια και την Έκτη Δημοτικού και θα συναντώ και μπαμπάδες γιατί μερικοί μπαμπάδες είναι πιο όμορφοι και από τους εφήβους γιους τους... 

Kαι να το δείτε που γενικώς δεν θα με αγαπήσουν μόνο οι μπαμπάδες των εφήβων αλλά και αυτοί που κρατάνε μωράκια στην αγκαλιά τους. Εγώ πάντως από την μεριά μου ήδη τους αγαπάω όλους, είναι πολύ όμορφοι όλοι τους και θέλω να τους αγκαλιάσω όλους!

Sábado na balada 

A galera começou a dançar 
E passou a menina mais linda 
Tomei coragem e comecei a falar 

Delícia, delícia 
Assim você me mata 
Ai se eu te pego 
Ai ai se eu te pego  

Το Σάββατο στο πάρτι 
Όλοι άρχισαν να χορεύουν 
Και πέρασε από μπροστά μου όχι το πιο όμορφο κορίτσι αλλά ο πιο όμορφος μπαμπάς!
Πήρα το θάρρος και άρχισα να λέω 

Είστε τόσο όμορφοι και υπέροχοι, 
τόσο όμορφοι και υπέροχοι όλοι οι μπαμπάδες 
Θα με σκοτώσετε έτσι 
μόνο και να σας έπιανα στα χέρια μου όλους σας...


Φοίβο χάιδευες και εσύ το κεφάλι του Κωνσταντίνου όταν η παλιοβρωμιάρα μας είχε πέντε ώρες στην αίθουσα εκδηλώσεων στην γιορτή των τριών Ιεραρχών διαβάζοντας κατεβατά και είχαμε σκυλοβαρεθεί όλοι μαθητές και δάσκαλοι. Άλλαξαν δέρμα τα φίδια από τη βαρεμάρα τους... Πέντε ώρες κατεβατά. Έτσι διδάσκονται τα θρησκευτικά κ. Μαρία μου; Με κατεβατά; Τότε στην είχε πει ο Εξηντάρης Φοίβο! Τι κάνεις σου είχε πει... Το θεώρησε περίεργο...

Εγώ δεν το χάιδευα το κεφάλι του Κωνσταντίνου όπως ο Φοίβος και η Καϊσερλη που τον είχε πρόπερσι στην Τετάρτη και τον χάιδευε συνέχεια για να τον πάρει με τα νερά της. Δεν το θεωρούσα πρέπον σαν άρρεν δάσκαλος να χαιδεύω συνέχεια ένα αγόρι μαθητή έστω και στο κεφάλι. Ούτε βέβαια και για κορίτσι μαθήτρια το θεωρώ πρέπον. Μόνο μια φορά το έκανα για λίγο προς το τέλος της χρονιάς που είχε αλλάξει κούρεμα...

Αλλά γενικότερα έτσι όπως έχει κατασκευαστεί το κοινωνικό μας μοντέλο θεωρεί την στοργή μεταξύ ανδρών αποδεκτή μόνο σε συγκεκριμένα πλαίσια όπως π.χ. όταν πρόκειται για αντιδράσεις σε αθλητικές εκδηλώσεις... αλλιώς χαρακτηρίζεσαι gay!


Θα σας αφήσω με το άρθρο που θα ανέβασω την Δευτέρα που ανοίγουν τα σχολεία και θα τα πούμε πάλι σύντομα μέσα στο καλοκαίρι... Εντωμεταξύ μπορείτε να διαμοιράζετε τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας μου μεταξύ σας ώστε να το μάθουν ακόμα περισσότεροι αυτό που συμβαίνει! 

Διαδώστε παντού το φως! Είναι σαν να σας έχω δώσει μία δάδα όπως στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πρέπει τώρα να μοιράσουμε το φως σε όλους. Και να ξεκουραστώ λίγο και εγώ. Έχω κουραστεί πάρα πολύ στη ζωή μου. Δεν αντέχω άλλο. Έχω εξαντληθεί. Ιάσονα να διαβάσεις και το αυριανό άρθρο μου. Όλο για εσένα το έγραψα και αυτό παρόλο που έχω εξαντληθεί για να δεις πως πέρασα τα τελευταία Χριστούγεννα.


Θέλω να δω τώρα Βλαχοέλληνες μετά από αυτό το άρθρο πως θα διατηρήσετε τα τριτοκοσμικά σας έθιμα... Πως θα πιάνετε την σούβλα με το αρνί παρέα με τα βλαχομπαρόκ άσματα που βάζετε αυτή την ημέρα και θα ανάβετε την φωτιά στα κάρβουνα...

Η μόνη σπίθα που θα ανάβει κάθε Κυριακή της Αναστάσεως από εδώ και μπρος είναι αυτή που θα βγαίνει μέσα από το κτύπημα των καρδιών και θα φωτίζει όλο τον κόσμο!



Να φτιάχνετε κοτόπουλο στο φούρνο, όπως φτιάχναμε με την οικογένειά μου τα τελευταία χρόνια το Πάσχα. Λιτά και απέρριτα. Αφήστε τις σούβλες και αρχίστε να λιτανεύετε στους δρόμους των πόλεων την εικόνα της Ανάστασης όπως είπε ο π.Παΐσιος. Για να ξαναβάλω το βίντεο με τον π.Παΐσιο να το ξαναδείτε...



Δημοσιοκάφροι όταν θα τα διαβάζετε αυτά στο ραδιόφωνο θα βάζετε για μουσική υπόκρουση το πρώτο τραγούδι της Χαρούλας γιατί σκούριασε για όλους μας το κλειδί του παραδείσου, το τραγούδι του Roger Taylor για τους Ναζί, του Μπιθικώτση για την απώλεια και του Hozier που λέει για το ιερό των ψεματών τους και έχει και το gay φιλι με το οποίο απηυδίζετε όλοι να πάρει το μήνυμα και η παλιοβρωμιάρα η Περαχώριτη που μου έλεγε την ίδια μέρα που βγήκαμε από την θεατρική παράσταση της Καλογεροπούλου για τον Κόρτσακ ότι δεν υπάρχει ομοφοβία στην Ελλάδα και ότι ζουν όπως θέλουν οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ομοφοβία, υπάρχει σταυροφοβία μου είπε στην Ελλάδα η θεούσα. Ναι Μάνια μου υπάρχει σταυροφοβία στην Ελλάδα δεν υπάρχει ομοφοβία. Για αυτό εξάλλου φοβήθηκα να μιλήσω και να τους το πω τότε που ερωτεύθηκα πριν 15 χρόνια όταν ήμουν μαθητής και φοιτητής και μου έμεινε βαθύ τραύμα όλο αυτό, για αυτό και ο Βασίλης ο Κουλιούμπας στο σήμερα, στο παρόν, φοβόταν να με αγκαλιάσει και έκανε και σχέσεις κάλυψης με ξανθιές κοπελίτσες τώρα που το διαισθάνθηκε και αυτός ότι θα γίνω διάσημος. Γιατί δεν υπάρχει ομοφοβία στην Ελλάδα Μάνια μου.



Για να ξαναβάλω εδώ ξανά και το ξέσπασμα μίσους από το συγκρότημα Αρχή του Τέλους για να το βάζετε και αυτό για να δείτε και τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στη ζωή μου. Γιατί λέει μέσα και για το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος...
       

Πριν ολοκληρώσω το άρθρο για τον Κουλιούμπα την πλήρη αναισθησία καθώς και αυτό εδώ ότι υπογράμμισα εδώ με κόκκινο χρώμα δηλαδή, είχα βγάλει κάτι φωτογραφίες σε ένα αυτόματο μηχάνημα σε ένα mall της Αττικής το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου... Ήμουνα πρησμένος από την στενοχώρια μου για δείτε...





Για δείτε πως έγινα αφού ολοκλήρωσα τα άρθρα κατά τέλη του Οκτώβρη 15 μέρες μετά... Προσπαθούσα να πάρω μέσα στο μηχάνημα διάφορες πόζες για να κοιτάω προς τα πάνω τον Κουλιούμπα...








Και είμαι και 118 κιλά στην συγκεκριμένη φωτογραφία...  Γιατί να το ξέρετε πήρα και άλλα κιλά από την στενοχώρια μου αφού βγήκα από το ψυχιατρείο. Είμαι 121 τώρα. Φανταστείτε να τα χάσω κιόλας πως θα γίνω... Καλά εγώ πιστεύω θα διατηρήσω το baby face αλλά ότι θα γίνω πιο όμορφος ακόμα θα γίνω όταν χάσω τα κιλά μου. Ακόμα και αν συγκρίνετε τις φωτογραφίες που έχω στο λογαριασμό μου στο facebook με το πραγματικό μου όνομα τις οποίες κάποιες μάλιστα τις είχα βγάλει πριν πολλά χρόνια θα δείτε πόσο έχω ομορφύνει στο πρόσωπο. Μέχρι και οι περσινοί μου μαθητές και οι γονείς τους θα έχουν εκπλαγεί φαντάζομαι... Δεν ήμουν έτσι πέρυσι. 

Εδώ φαίνομαι περίπου σαν είμαι  23 χρονών. Αλλά και τις φωτογραφίες της ορκωμοσίας από το παιδαγωγικό να πάρετε που τις έχω σπίτι μου και ίσως τις δημοσιεύσω και εδώ που ήμουν πραγματικά 23 χρονών, θα δείτε ότι ήμουν σαν μια χλαπάτσα, ενώ τώρα έχω αρχίσει να γίνομαι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό!

Σαν τον Αιμίλιο τον Μήλο είναι η φατσούλα μου... Τον αρχηγό και αυριανό πρωθυπουργό της Φρουτοπίας. Και δεν θέλω ου θεούσες! Σε λίγο θα στείλουμε και σέληνο στην πανσέληνο. Φρούτα στο διάστημα! Τ' ακούς φράουλα; Με την νίκη! Η νίκη είναι δική μας! Δημοσιοκάφροι εσείς να αρχίσετε να φοβάστε σαν τον Πίκο Απίκο γιατί τα φρούτα έχουν αγριέψει! Άμα με ρωτήσει κανείς τι φρούτο είσαι εσύ; Μήλο θα του πω και αντιπαθώ τις φράουλες!



Γιούλη που με πέτυχες τον Δεκέμβρη στο μετρό τότε που επικρατούσε ο πανικούλης στο σχολείο και νόμιζες ότι είχα αδυνατίσει. Δεν αδυνάτισα Γιούλη μου. Περισσότερα κιλά από πέρυσι είμαι. Στα 110 σας είχα αφήσει εκεί. Απλά ξεπρήστικα Γιούλη και πήρα και λίγα εκατοστά ύψος.  Που λες Γιούλη μου να τις τρως τις φράουλες για εκδίκηση όπως κάνει και η Μαρία η μαμά του Κωνσταντίνου και με λίγη σαντιγί μαζί υγειονότατο επιδόρπιο...

Και όσον αφορά το σώμα μου είπαμε θα το φτιάξω με την δική σας συμπαράσταση. Για αυτό ζητάω την στήριξή σας και τα θετικά σας vibes! Κουλιούμπα εσύ από τότε που με παράτησες ασχήμυνες. Καλά να πάθεις! Έτσι είναι αυτά όσοι ζούνε μέσα στο ψέμα και βλάπτουν τους συνανθρώπους τους από εδώ και μπρος θα ασχημαίνουν όπως ακριβώς και ο χαρακτήρας-τέρας, ο βιαστής και παιδοκτόνος στην ταινία Sin City. Θα ασχημαίνουν, θα γερνούν και στο τέλος θα κοιτάνε και τα ραδίκια ανάποδα όσο εμείς οι υπόλοιποι θα ομορφαίνουμε και θα λάμπουμε σαν το στερέωμα του παραδείσου, σαν τα αστέρια του ουρανού! 

Παρόλα αυτά σε αγαπάω ακόμα Κουλιούμπα και δεν θα σε απορρίψω όπως με απέρριπταν εμένα οι λυσσασμένες οι λούγγρες τόσα χρόνια. Θα ομορφύνεις και πάλι τώρα που θα είσαι μαζί μου. Θα σου φτιάχνω κάθε μέρα τα πρωινά, πριν φύγω για την μάνα μου στα Σούρμενα, λεμονάδα με πολλές βιταμίνες για να ομορφύνεις και πάλι... Όπως θα ομορφύνω και εγώ γιατί πρέπει να το ομολογήσω ότι μετά την ακούσια νοσηλεία μου στο Δαφνί και το χειρουργείο που έκανα όπως θα διαβάσετε στα επόμενα άρθρα και πάλι εντελώς μόνος μου όλα αυτά ξαναπρήστηκα εντόνως.


Για δείτε και τι έδειξε ο μετρητής ύψους και βάρους εδώ σε ένα φαρμακείου του Ελληνικού που μετρήθηκα τέλος Οκτώβρη... Θυμάστε τι είχε δείξει το 2012 ο υψομετρητής τότε που βρισκόμουν με την Ανθή και την Μπέτυ; 1,65... Για δείτε τώρα... Χωρίς παπούτσια μετρήθηκα έτσι... 


Understand; Ήδη έχω αρχίσει να ψηλώνω... Δείτε και τι έδειξε μετά από τρεις μέρες... Χωρίς παπούτσια έτσι... Γιατί με τα παπούτσια βγαίνω 1.70.



Καταλάβατε γιατί θα αναπληρώσω τώρα την εφηβεία που έχασα; Τα επόμενα 33 χρόνια που ίσως διαρκέσει η όλη διαδικασία θα ζήσω μια παρατεταμένη εφηβεία... Και να δείτε που θα αρχίσω να χάνω από τώρα κιλά, που θα έχω μαζί μου τον Ιάσονα και καθώς θα ξεφορτώνομαι και άλλα βάρη γράφοντας, για να αρχίσω σιγά σιγά να προετοιμάζομαι και για τη γιορτή του γάμου μου την οποία αναφέρω σε επόμενο άρθρο. Να είμαι λίγο σινιαρισμένος μέχρι τότε. Τις εικόνες του σώματός μου όμως θα τις ανεβάζω δυο-τρεις μήνες πιο μετά, για να βλέπετε την πρόοδό μου. Οκ; 

Kαι να σας πω και κάτι δεν θέλω να ψηλώσω και άλλο τώρα άμεσα ή τουλάχιστον δεν θέλω να ψηλώσω πάρα πολύ και τόσο απότομα τώρα άμεσα. Το έκανα όμως και αυτό σε συνεργασία με τον αρχάγγελο Μιχαήλ για να δείτε ότι άμα θέλω μπορώ να το κάνω και αυτό, τώρα που συμβαίνει αυτή η αλλαγή στη γη. Άμα θέλω επίσης μπορώ να ξανακοντύνω για να μην τρομάζω τους όμορφους εφήβους που θα με συναντούν, θέλω να είμαι σαν αυτούς για λίγα χρόνια στο ίδιο ύψος πάνω κάτω και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του σώματός μου. Νομίζω θα το πετύχω αυτό σε λίγο καιρό... Εν πάση περιπτώση θα σας ενημερώνω κατά διαστήματα και για το ύψος μου μαζί με τις εικόνες του σώματός μου. Σαν σούπερ ήρωας θα μεταμορφωθώ και θα διαλύσω όλους τους σκοτεινούς και την φυλακή μέσα στην οποία σας είχαν κλείσει!



Παντώς στα γεννητικά μου όργανα δεν βλέπω καμία βελτίωση. Ίσως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ έχει κανονίσει να θυσιαστώ για λίγα χρόνια ακόμη σε αυτόν τον τομέα. Ίσως πρέπει να βγάλω πρώτα από μέσα μου όλο τον θυμό για όσα έζησα και μετά να υπάρξει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί εξάλλου ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να θέλει να είμαι σαν τους όμορφους νεαρούς εφήβους που θα με συναντούν τα επόμενα χρόνια. Οπότε δεν πειράζει θα το παλέψω και θα επιβιώσω με το τρόπο που τα έχει σχεδιάσει για εμένα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.  I 'm just a man and his will to survive. I 'm gonna trade my passion for glory!


Για να ξαναβάλω το ξέσπασμα μίσους και τρίτη φορά να το ακούσουν και πάλι ο Ιάσονας και ο Βασίλης γιατί μας αναφέρει και τους τρεις μέσα. Αλλά να το ακούσετε και πάλι όλοι εσείς γιατί θα βάλω και τους στίχους τώρα...

Χάνω τα πάντα απόψε το βράδυ...
Και οι σκιές κινούνται στο σκοτάδι...
Αυτό που φοβάμαι από μικρός
Είναι ένας σκύλος και ο ίδιος ο Θεός

Κανένας δεν νοιάστηκε ποτέ για εμένα Ιάσονα μέχρι τότε
Μόνο εσύ που με ρωτούσες που θα είμαι του χρόνου
γιατί ήξερες μέσα σου ότι θα περάσω δύσκολα πολύ δύσκολα

Μόνος μου σύμμαχος δάκρυα και ψέμα
Ανοίγουν οι ουρανοί αρχίζει να βρέχει Βασίλη
Στα δάκρυά μου βρίσκεται ο Θεός Bασίλη.

Οι ώρες παιρνούν αργά μες στο βράδυ
Και οι σκιές κινούνται καταχθόνια στο σκοτάδι
Αυτό που φοβάμαι από μικρός είναι η μοναξιά
και ένας πατέρας νεκρός αλήτη αλήτη Βασίλη

Αρχή και τέλος είναι ένας κύκλος και 
Ένα ασχημόπαπο που έγινε κύκνος σαν εμένα

Τρέχω σε διαδρόμους να ζήσω τα όνειρά μου 
Παράξενα η ζωή μου έστησε παγίδα...

Ο νόμος τους λένε 
μας βλέπει ο Ιησούς
μα όλους μας τιμωρεί σε ένα ξέσπασμα μίσους!



Κυρία Μαρία θυμάστε που μου είπατε και κάτι άλλο τότε που γυρίζαμε με το μετρό οι δυο μας από την παράσταση γιατί τα λεωφορεία που είχαμε βάλει ήταν πλήρη και αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε με το μετρό μαζί; Μου είχατε πει ή ίσως να σας το είχα πει και εγώ δεν θυμάμαι, πάντως συμφωνήσαμε σε αυτό και οι δύο, ότι οι εβραίοι δεν έμαθαν από αυτά που πέρασαν στο ΄Β Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα κάνουν τα ίδια αυτοί και στους Παλαιστίνιους... Θυμάστε που είχαμε συμφωνήσει σε αυτό; Δεν διαφωνούσαμε σε όλα! Όπου συμφωνούσα μαζί σας κ.Μαρία σας το έλεγα. Όπου διαφωνούσα απλά δεν σας έλεγα τίποτα. Τι να κάνω; Δεν θα μπορούσα να σας αλλάξω τα μυαλά εάν δεν σας έλεγα όλη την ιστορία μου και ακόμα να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω αν το έχω πετύχει. Είναι πολύ δύσκολο να τις αλλάξεις τις θεούσες.






Δημοσιοκάφροι θα αρχίσετε να τα διαβάζετε από την στιγμή που θα πάρει δημοσιότητα τα άρθρα του blog και θα σας έρχεται μάλλον να γελάσετε με τα περισσότερα. Με άλλα θα σας πιάνει συγκίνηση... Αλλά πάλι άρθρα θα τα διαβάζετε με σοβαρό ύφος όπως τους αρμόζει. Θα διαβάζετε όμως και αυτό το άρθρο για να νιώσουν όλοι τον πόνο. Δεν με ενδιαφέρει αν θα κλαίτε και εσείς και όλοι όσοι σας ακούνε. Να τα διαβάζετε εν μέσω σπαραγμών.... Δεν με ενδιαφέρει. Το ξέρω ότι θα κλαίτε όσοι βέβαια δεν είστε αναίσθητοι, γιατί είπαμε κάποιοι δεν θα πάρουν χαμπάρι τίποτα από όσα θα γίνονται εδώ... Το ξέρω ότι θα κλαίτε αλλά θέλω να συμμορφωθούν όλοι τους! Δίνω πόνο σε όλους σας και το ίδιο θα γίνει και με το αυριανό άρθρο!



Nα συμμορφωθούν όλοι και να μας ερωτευθούν όλοι όλους εμάς όπως εμένα και τον Βασίλη που μείναμε έφηβοι μαρτυρήσαμε και σε αυτήν την ζωή και σε προηγούμενες και θα κάνουμε τώρα οικογένεια με το αλάνι που μαρτύρησε και αυτό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί. Να μας ερωτευθούν όλους να μας σκέφτονται συνέχεια και να μην μπορούν να ζήσουν χωρίς εμάς. 


Ήσουν και εσύ αλήτη εκεί σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης μαζί με εμένα και τον Ιάσονα και βρεθήκαμε τώρα ξανά όλοι μαζί εδώ σε αυτή την υπέροχη σκατοχώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι της σκέφτονται με ελευθερία και τους απεχθάνονται τους Ναζί για να δείξουμε τον δρόμο σε όλο τον πλανήτη. Ήμασταν όλοι μικρά παιδιά τότε φίλοι και μας βασάνιζαν. Ίσως εσύ Βασίλη ήσουν στην άλλη πλευρά. Είχαμε ζήσει περίπου την ίδια ιστορική περίοδο αλλά σε εκτέλεσαν οι κομμουνιστές εσένα. Αυτή η νοητική εικόνα μου έρχεται σε κοιτάζω. Ότι εσένα σε εκτέλεσαν οι κομμουνιστές. Καθώς ανέβαιναν οι ψυχές μας στο παράδεισο δώσαμε μια υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούμε στο μέλλον και ότι θα τον αλλάξουμε αυτό τον κόσμο. 

Βρεθήκαμε τώρα σε αυτήν την υπέροχη σκατοχώρα που και σε αυτήν έχουμε ζήσει προηγούμενες ζωές και μάλιστα όχι ζωές πόνου αλλά ευτυχίας. Γιατί μόνο ευτυχισμένες και ηρωικές ζωές μπορείς να ζήσεις σε αυτήν την υπέροχη σκατοχώρα. Για αυτό και την αγαπάμε και οι τρεις. Ήμασταν ήρωες της αρχαίας Ελλάδας Ιάσονα το θυμάσαι; Ο Φέρητας και ο Μέρμερος... Μπορεί να τους βρούμε και αυτούς σε λίγο εδώ και να κάνουμε όλοι μαζί παρέα. Μπορεί να ήταν μαθητές μου από το περσινό σχολείο, μπορεί και συμμαθητές σου από τα Γυμνάσια της Καλλιθέας. Ποιος ξέρει θα τα θυμηθούμε σε λίγο καιρό όλα... Πάρτε το χαμπάρι από εδώ ξεκίνησαν όλα σε αυτόν τον κόσμο, από την Ελλάδα, και εδώ και θα τελειώσουν!



Και τώρα θα γίνουμε το πρότυπο οικογένειας για όλους σας! Μια οικογένεια που θα έχει θεμέλια την αγάπη και όχι τους κοινωνικούς κομφορμισμούς και δεν θα θέλετε να μας χάσετε. Δεν θα μας αφήσετε να φύγουμε για την Ν. Υόρκη. Θα θέλετε να μας έχετε δίπλα σας όλη σας την ζωή εδώ στην Ελλάδα! Όλα μοιάζουν ίδια επιφανειακά αλλά μέσα στο σκοτάδι θα παρατηρήσετε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Το παιχνίδι της αγάπης. Αν πάρετε αυτήν την ζωή από πάνω μας σήμερα και την θάψετε εν μέσω δακρύων θα βρείτε μόνο δυο τρία τραγούδια, εκατό ανησυχίες αλλά και όλη την αγάπη σας, την αγάπη σας που θα γυρίσει πίσω τον χρόνο και θα μας μεταφέρει ξανά στο φως.

Όμορφε αλήτη θα σου αποκαλύψω και κάτι άλλο τώρα. Όταν είχα ερωτευθεί τον συμφοιτητή μας τον Κωνσταντίνο είχα την εντύπωση ότι έμενε μόνος του με την μητέρα του αλλά αργότερα συνειδητοποίησα ότι ο πατέρας του ζει και μάλλον είναι και συνδικαλιστής. Αλήτη υποσυνείδητα μάλλον εσένα είχα στο μυαλό μου ακόμα και τότε. Υπήρχε ένα σχέδιο στη ζωές μας που ξετυλίγεται τώρα μπροστά μας και θα μας κάνει όλους να βρούμε τον παράδεισο πάνω στη γη.

 
Έσενα είχα ερωτευθεί και τότε Βασίλη. Είχα στο μυαλό μου έναν συμφοιτητή που δεν έχει πατέρα. Που έχει χάσει τον πατέρα του. Για να του προσφέρω την αγάπη μου αλήτη. Για να τα ξεχνάς όλα. Θα στα δώσω όλα αλήτη. Όλη μου η ζωή για εσένα. Θυσία για εσένα. Πάρε και το αίμα μου αν θες Βασίλη. Πάρε και το αίμα μου αν θες! 



Να το ξέρετε όταν αυτοί κατέβουν από ψηλά θέλω να είμαι με εσάς τους δύο. Με εσένα αλήτη και με το αλάνι. Εσείς είστε οι δύο άλλοι μάρτυρες που έψαχνα τόσο καιρό. Με την οικογένεια μου θέλω να είμαι όταν κατέβουν αυτοί από ψηλά.  Να μην τρέξω μόνος μου να τους υποδεχθώ όπως το είδα στο όνειρό μου και το αναφέρω στην εισαγωγή της ιστοσελίδας. Να είστε μαζί μου δίπλα μου. Να τρέξουμε μαζί. Δεν θα μπω εκεί μέσα μόνος μου. Όχι πάλι μόνος μου. Ποτέ ξανά μόνος μου όλα τα επόμενα χρόνια της ζωής μου! Θα έρχεται και ο Κωνσταντίνος ο άλλος ο συμφοιτητής μου να κάνουμε όλοι μαζί βόλτες με το Cabrio σε όλη την Ελλάδα σε λίγο καιρό! Θα έχω εξωσυζυγική σχέση με αυτόν! Θα παίρνουμε και κορίτσια που θα μας κάνουν autostop!


Λοιπόν και για να γράψω κάτι τελευταίο και αυτές τις παραγράφους που τις πατάω με μωβ τις συμπληρώνω αφού το ανέβασα το άρθρο μετά το Πάσχα. Ασχολήθηκα πάρα πολύ μαζί σου Βασίλη. Δεν με ενδιαφέρει τώρα πια μετά από όλα αυτά αν θα θες να είσαι μαζί μου ή όχι. Ζήσε μες στην υποκρισία, ζήσε όπως γουστάρεις. Εγώ θα έχω τον Ιάσονα και θα είμαι ευτυχισμένος είτε θα είσαι εσύ μαζί μου είτε όχι. Θα δώσω σε αυτόν το αίμα μου που το αξίζει. Στον Ιάσονα θα δώσω το αίμα μου το κατάλαβες; Αίντε να πούμε με έχετε πρήξει σχεδόν όλοι οι μεγάλοι. Μόνο με τους μαθητές μου μπορώ να συννενοηθώ. Και δεν με ενδιαφέρει και αν θα το γιορτάσουμε ή όχι στο μέλλον όπως λέω σε επόμενο άρθρο μου, αν δεν θες να είσαι μαζί μου. Θα με αγαπήσουν όλοι οι φίλοι και οι συμμαθητές του Ιάσονα και θα το γιορτάζω κάθε Σαβατοκύριακο μαζί τους. Και όπως έγραψα και παραπάνω θα τον προσέχω και θα τον φροντίζω πάρα πολύ τον Ιάσονα έστω και μονογονεϊκή οικογένεια να κάνω μαζί του, σαν μια single mom θα είμαι για αυτόν...


Call it love and devotion
Call it a mom's adoration
Foundation
A special bond of creation,

For all the single moms out there
Going through frustration
Clean Bandit, Sean-da-Paul, Anne-Marie
Sing, make them hear

Daily struggle

She tells him, "Ooh, love, no one's ever gonna hurt you, love.
I'm gonna give you all of my love.
Nobody matters like you."

Stay out there, stay out there

She tells him, "Your life ain't gon' be nothing like my life.
You're gonna grow and have a good life.
I'm gonna do what I've got to do."

Stay out there, stay out there

So, rockabye baby, rockabye Ιάσονα

I'm gonna rock you Iάσονα!
  

Και θα έρθει και ο άλλος ο συμφοιτητής μου σε λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος ο Κουμανζέλης για να τα αποκαλύπτω όλα σιγά σιγά, θα έρθει αυτός σε λίγο καιρό και θα κάνω με αυτόν την οικογένεια που ονειρεύομαι με τον Iάσονα. Είμαι σίγουρος ότι ήμασταν μαζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί για να τον θυμηθώ και να τον ερωτευθώ τώρα, μαζί με τον Ιάσονα ήμασταν και οι τρεις μαζί. Θα παντρευτώ αυτόν και ας μην γνωρίζω τίποτα προς το παρόν για αυτόν. Ας είναι και straight το παιδί, τον είχα ερωτευθεί περισσότερο από όλους ακόμα και από εσένα Κουλιούμπα. Και στο όνειρό μου όταν τον είχα ερωτευθεί όταν ήμουν 18χρονών φοιτητής τον είδα να με αγκαλιάζει με τα τζιν και με τα φούτερ από πάνω, τον είδα να με αγκαλιάζει και να με προσέχει πάρα πολύ και όλοι όσοι ήταν μέσα στο σπίτι μου, μας ζήλευαν. Ενώ για εσένα δεν είδα κανένα όνειρο Κουλιούμπα. Και αν θες να μάθεις αυτός είναι πολύ πιο όμορφος από εσένα. Και πιο ψηλός και πιο όμορφος. Και πολύ κακώς που δεν κάνω κατ'ευθείαν πρόταση γάμου σε αυτόν. Οπότε αν εσύ δεν την δεχθείς την πρότασή μου, καταλαβαίνεις ότι θα παντρευτώ τον Κωνσταντίνο που πολύ πιθανόν και αυτός να μην με είχε παρατήσει όπως και ο Ιάσονας δεν θα με παρατούσε αν το διάβαζε όλο αυτό το άρθρο την πλήρη αναισθησία τον Δεκέμβρη. Αυτόν ονειρευόμουν από τότε να παντρευτώ αλλά μας προέκυψες εσύ αλήτη στο τέλος της διαδρομής. Του αγοριού απέναντι είναι ο Κωνσταντίνος ο Κουμανζέλης.



Tι σου ζήτησα αλήτη  μια αγκαλιά πριν γίνω διάσημος. Τα διάβασες όλα ούτε σεξ σου ζητούσα, ούτε να φέρεις τον κόσμο ανάποδα. Μια αγκαλιά και να μην νιώθω ότι είμαι άλλο μόνος μου. Έπρεπε να είμαι μόνος μου, τελείως μόνος μου μέχρι το τέλος της διαδρομής; Δεν είμαι τώρα τόσο σίγουρος ότι θέλω να σε παντρευτώ ακόμα και αν σε αγαπάω πάρα πολύ και σε θεωρώ και οικογένειά μου. Τα άρθρα όμως θα τα αφήσω να ανέβουν όπως ακριβώς τα είχα γράψει πριν τα Χριστούγεννα που έκλαιγα συνέχεια για εσένα.

Διάβασες όλο αυτό αυτό το άρθρο τον Δεκέμβρη την πλήρη αναισθησία και δεν συγκινήθηκες και εσύ όπως και η μάνα μου. Είδες τα δύο βίντεο για το Τσέρνομπιλ και για το παιδάκι από την Αφρική που αργοσβήνει και δεν συγκινήθηκες. Είδες μετά ότι με είχαν έγκλειστο στο Δαφνί και πάλι δεν συγκινήθηκες. Γιατί το είχα ανεβάσει και αυτό τότε τον Δεκέμβρη στην στήλη του blog.





Να το δεις τώρα που θα θέλουν να με αγκαλιάσουν πάρα πολλοί straight αλήτη αλήτη και όχι κρυφές αδελφές σαν εσένα μόλις τα δουν αυτά τα δύο βίντεο όσο διάστημα θα τα έχω ακόμα επάνω στο άρθρο, γιατί μετά θα τα ξαναβάλω προς το τέλος της διαδικασίας. Θα θέλουν να με αγκαλιάσουν και ας είναι straight και όχι κρυφές αδελφές σαν εσένα να το δεις. Θα θέλουν να με αγκαλιάσουν γιατί εγώ είμαι όλου του κόσμου η ελπίδα. 



Ειδικά αν είναι αλήθεια κιόλας αυτό που μου μετέφερε η μάνα μου πριν λίγες μέρες. Ότι την πήρες τελικά την επιστολή από την Νατάσσα και πήρες τηλέφωνο την οικογένειά μου να τους κάνεις παράπονα. Είχες και αυτό το θράσος. Να ενοχλήσεις την οικογένειά μου. Και κλασσικά η μάνα μου στενοχωρήθηκε και πάλι. Δεν νοιάστηκε πως αισθάνομαι εγώ αλλά πως αισθάνεσαι εσύ η κρυφή αδελφή. Είπες στον αδελφό μου ότι με συμπαθείς πολύ και ότι δεν θες να μου κάνεις κάτι. Τι να μου κάνεις Κουλιούμπα; Εδώ πέφτουν μηνύσεις από γονείς με κανένα αποτέλεσμα. Εσύ θα μου κάνεις; Κουράστηκα πάρα πολύ μαζί σου. Σήκωσα και τις δικές σου αμαρτίες στον ώμο μου τους τελευταίους μήνες και κουράστηκα πάρα πολύ.



Είπες και στον αδελφό μου, είπαμε αν είναι αλήθεια αυτά που μου μετέφερε η μάνα μου, γιατί και την μάνα μου δεν την πολυεμπιστεύομαι, και τον αδελφό μου δεν τον ρώτησα δεν ήθελα να τον ενοχλήσω για αυτό το θέμα(do not trust, do not fear, do not ask)είπες στον αδελφό μου ότι η κλαίει πάρα πολύ η κοπέλα σου την οποία την αρραβωνιάστηκες κιόλας. 


Πότε πρόλαβες Κουλιούμπα; Είμαι σίγουρος ότι η κοπέλα σου δεν κλαίει καθόλου. Σιγά μην της τα έχεις πει. Βιτρίνα κάλυψης την έχεις την ξανθιά την κοπελίτσα. Την κοροϊδεύεις και αυτή αλήτη. Εσύ έχεις πλαντάξει στο κλάμα από το ξεφτίλισμα που έχεις φάει μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα. Τελικά μου έστειλε κάτι στο μυαλό μου για εσένα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μια σκέψη που την άκουσα λίγο πιο δυνατά μόλις τώρα πριν λίγες μέρες, λίγο πριν το Πάσχα. Μου είπε "ξεφτίλισε τον, τον αλήτη¨. Σε ξεφτίλισα περισσότερο και από ότι ο Μαρκοράς την Μαρίνα στους Δυο Ξένους. Ο εξευτελισμός του Βασίλη του Κουλιούμπα ήταν όλα αυτά τα άρθρα που ετοίμασα για εσένα! Σε σιχάθηκα Κουλιούμπα να το ξέρεις. Να το δεις που μέχρι και οι μαθητές σου θα θέλουν να με γνωρίσουν και να με αγκαλιάσουν και θα σε ρωτάνε γιατί τον αφήσατε μόνο του κύριε; A! Και όπως λέει εκεί προς το τέλος ο Μαρκοράς στην Κουντουράτου περιμένω μπουμπουνιέρες Κουλιούμπα!



To μόνο που σου απομένει Κουλιούμπα τώρα είναι να την πας την κοπέλα σου και στο λούνα παρκ Oblivia που πήγε και η Κaty, μιας και έτσι και αλλιώς μέσα στην άγνοια την έχεις την κοπέλα σου, αφού την κοροϊδεύεις, για να ζήσεις μαζί της μέσα στο ρυθμό των κοινωνικών στερεοτύπων, παγιδευμένος στη φούσκα μιας ψεύτικης ουτοπίας. Νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος αλλά στην πραγματικότητα παραπατάτε και οι δύο μαζί σαν χαμένα ζόμπι δεμένοι όπως λέει και ο Skip Marley στον ρυθμό της ψεύτικης αλήθειας που σε ταΐζει η παγκόσμια αυτοκρατορία των σκοτεινών. Η ψεύτικη αλήθεια που μας ταΐζουν όλους όμως είναι αδύναμη. Όπως τόσες φορές στο παρελθόν βάζουν την απληστία τους πάνω από τους ανθρώπους αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι για την επανάσταση των συνειδήσεων και η αυτοκρατορία τους θα καταρρεύσει όπως καταρρέει ένας πύργος από τραπουλόχαρτα. Το ίδιο θα γίνει και με την σχέση σου με την κοπελίτσα που βασίζεται στα ψέματα. Όπως βλέπεις η Katy ξύπνησε στο τέλος του videoclip και κοιτάει τρομαγμένη την κάμερα. Έτσι θα ξυπνήσει και θα αφυπνιστεί και η κοπέλα σου.



Και να το ξέρεις Κουλιούμπα τώρα στις αρχές Μαιου λίγο βρέθηκε ένας άνθρωπος να μη με απορρίψει στο Ζάπειο, ένας φοιτητής των εμποροπλοιάρχων. Βαρέθηκα να σε περιμένω Κουλιούμπα και τον άφησα να με αγκαλιάσει. Όποτε καταλαβαίνεις αφού με αγκαλιάζουν ήδη πριν γίνει γνωστή η ιστοσελίδα μου στο άσχετο πόσα μιλιούνια θα βρεθούν να μ' αγκαλιάσουν τώρα για να μου κλείσουν τις πληγές. Θα σε εκδικηθώ Κουλιούμπα! 

Φυσικά αγκαλιά δεν κοιμήθηκα ούτε και με αυτό το παιδί, όπως και με κανέναν που να με αγαπάει ή να με συμπαθεί σε όλη μου τη ζωή και φυσικά αυτή δεν ήταν μια ουσιαστική αγκαλιά, ήταν μια κάπως τυπική και ψυχρή αγκαλιά αποχαιρετισμού μέσα στο πάρκο, αλλά να το δεις τώρα που θα βρεθούνε πάρα πολλοί που θα το θέλουν και αυτό και να κοιμηθούν αγκαλιά μαζί μου και να μ'αγκαλιάσουν στον δρόμο πολύ ζεστά και θα είναι ολωνών αληθινές οι αγκαλιές τους γιατί θα με αγαπάνε όλοι και εσύ θα κάθεσαι να κλαις μόνος σου, ολομόναχος, Κουλιούμπα μέσα στην απόλυτη ξεφτίλα μετανιωμένος. 

Δεν θα θέλει να είναι δίπλα σου κανένας τώρα ούτε η ξανθιά η κοπελίτσα, ούτε γκόμενο θα ξαναβρείς, ούτε ο πρώην σου θα σε λυπηθεί να ξαναέρθει ξέρεις αυτός με τον οποίο είχες σχέση στο Κορωπί, ούτε οι φίλοι σου, ούτε τα ξαδέλφια σου τα δήθεν και τα αληθινά, ούτε καν ο ίδιος σου ο αδελφός μόλις καταλάβει τι παίχτηκε και δει ότι προστατεύω όλη την αστυνομία Κουλιούμπα. Θα βγει η αληθινή η ευχή που σου έδωσα στην πλήρη αναισθησία δεν θα βρίσκεις εσύ ησυχία πουθενά τώρα. 

Θα σε εκδικηθώ, δεν θα μιλάω για σένα πια δεν θα σε ξέρω 
και θα ξοδεύω το κορμί μου όπως θέλω 
θα τα μαθαίνεις απ' τους φίλους τους καλούς 
(αλλά μόνο αυτό θα σου λένε Κουλιούμπα, 
δεν θα θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σου) 
Θα με αναζητάς μα δεν θα βρίσκεις επαφή ποτέ μαζί μου 
γιατί ποτέ δεν θα 'χω χρόνο στην ζωή μου
κι εσύ θα μένεις πάντα σε έρωτες φτηνούς 
(μονό με τσολιά Κουλιούμπα θα συναναστρέφεσαι) 

Θα σε εκδικηθώ γιατί κοστίζει πιο πολύ η προδοσία 
όταν μαζί της κουβαλάει αχαριστία 
και εγώ δεν έμαθα ποτέ να συγχωρώ, 
να το θυμηθείς θα μετανιώνεις 
μα δεν θα 'ρθω να σε σώσω 
θα 'ρθω βολή χαριστική για να σου δώσω 
έτσι έχω μάθει να αγαπώ και να μισώ

Θα σε εκδικηθώ Κουλιούμπα. Θα σε εκδικηθώ. Kαι ας φτάνει η αγάπη μου για εσένα πιο βαθιά και από τα κόκκαλα. Η αγάπη μου για εσένα θα φθάσει βαθιά μέσα στην ψυχή σου και θα τα χάσεις. 



Ιάσονα μάλλον στο σχολείο θα με συναντήσεις εντάξει; Δεν βρίσκω άλλη λύση. Δεν θα ήθελα να γίνει στην πόρτα ενός σπιτιού αλλά ούτε σε κάποιο εντελώς δημόσιο χώρο. Στο σχολείο εκεί που σε γνώρισα σε αυτή τη ζωή. Θα μας το ανοίξει κάποιο απόγευμα ο Γιάννης να το ξέρουν πολύ λίγοι και να υπάρχει ησυχία. Θα βρίσκομαι στην αυλή και θα τρέξεις να με αγκαλιάσεις. Ιάσονα έχω ξεπεράσει πολλούς φόβους αλλά κάποια πράγματα τα φοβάμαι ακόμα. Φοβάμαι που θα γίνω διάσημος. Φοβάμαι που θα μου την λένε οι θεούσες. Φοβάμαι μην μου επιτεθεί και κανένας ισλαμιστής ή κανένα αναρχίδι ξαφνικά. Αλλά με εσένα μαζί μου δεν θα φοβάμαι τίποτα. Μόνο με εσένα δεν θα φοβάμαι τίποτα.
     

Η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει που μπρος μου θα σε ξαναδώ Ιάσονα....

Ίσως έρθει και ο αλήτης ο Βασίλης ο Κουλιούμπας μετά να αγκαλιαστούμε όλοι μαζί. O άλλος σου ο μπαμπάς που μοιάζει κάπως με τον Timati είπαμε αν το έχει ξεκαβαλικέψει το καλάμι του φόβου.
 
To ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη η διαδικασία στην οποία μας βάζω με αυτό το άρθρο και θα κλαίμε όλοι στην αρχή Ιάσονα και εσύ και εγώ και ο κ.Μάριος ο μπαμπάς σου και η μαμά σου και η μικρή σου η αδελφούλα που πηγαίνει ακόμα στο δημοτικό που γνωριστήκαμε εσύ και εγώ και ο κ.Γιάννης ο διευθυντής μας. Μπορείτε να είστε όλοι εκεί όταν θα με αγκαλιάσει ο Ιάσονας όσοι από εσάς το θέλετε βέβαια. Και άμα θες να είναι και κάποιος άλλος εκεί Ιάσονα όπως η Αγγελική ή ο Μουσταφά οι δύο φίλοι σου να τους φέρεις εντάξει; Aν θες να είναι και η δασκάλα που είχες εκείνη την χρονιά η κ.Κατερίνα θα την φωνάξουμε και αυτή. 

Εγώ θέλω να είναι και η κ.Μάχη η Ταρλάμη εκεί που είχε καταλάβει ότι είμαι Avatar και ήταν η πρώτη από όλους που μου το είπε και μου το αναγνώρισε και η κ. Ρίτα Παπαδάκη αν έχει γίνει καλά, γιατί είχε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια υγείας. Την είχες και αυτή δασκάλα. Και εκείνη την χρονιά που δούλευα στο σχολείο μου έλεγε συνέχεια πόσο το συμπαθώ αυτό το παιδί. Και την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκα στο σχολείο μου είπε ότι νιώθει σαν με ξέρει από παλιά. Ρίτα και εγώ το ίδιο ένιωσα για εσένα μόλις σε είδα. Ρίτα σίγουρα γνωριζόμαστε πιο παλιά από αυτή την ζωή, νομίζω στο είχα πει αυτό. Γνωρίζω από τις αναρτήσεις σου στο facebook ότι έχεις και εσύ αφυπνιστεί πριν αφυπνιστεί η πλειοψηφία. Δεν χρειαζόσουν την δική μου βοήθεια εσύ για να αφυπνιστείς. 

Είμαστε όλοι παιδιά του σύμπαντος Ρίτα, λάμπουμε σαν τα διαμάντια με την φωτιά μέσα μας. Στεκάμενος δίπλα σου έχω μία αίσθηση ότι ποτέ δεν θα περπατήσω ξανά μόνος μου. Είμαστε όλοι παιδιά του σύμπαντος χορεύοντας στην άκρη του χρόνου και είναι δικός μας για να τον αποκτήσουμε. Απλά παιδιά του σύμπαντος και ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε δύναμη οι απλοί άνθρωποι όπως εσύ και εγώ. Λάμπουμε σαν τα διαμάντια με την αγάπη στις καρδιές μας. Λένε ότι είναι το τέλος αλλά έχω μια αίσθηση ότι μπορεί να είναι απλά η αρχή. Power to the people!



Ρίτα μου εύχομαι να μπορέσεις να είσαι εκεί έστω και αν δεν έχεις γίνει εντελώς καλά. Προσπάθησε να είσαι και εσύ εκεί όταν θα με αγκαλιάσει ο Ιάσονας. To αξίζεις Ρίτα να είσαι και εσύ εκεί, μόνο και μόνο γιατί θέλω να σε κάνω να ξεχάσεις λίγο την μεγάλη περιπέτεια υγείας που είχες, γιατί ξέρω ότι θα χαρείς και θα συγκινηθείς πολύ ταυτόχρονα τώρα που θα με αγκαλιάσει ο Ιάσονας. 

Είμαι σίγουρος ότι θα συγκινηθούν και θα χαρούν πάρα πολύ και η Μάχη και ο Γιάννης ο Κουφόπουλος που τους θέλω εκεί όταν θα γίνει αυτό ακόμα και αν δεν γίνει τελικά μέσα στο σχολείο που γνωριστήκαμε και γίνει σε κάποιο πιο συμβολικό μέρος που να θυμίζει λίγο αρχαία Αθήνα γιατί τώρα το καλοκαίρι του 2019 που συμπληρώνω αυτή την τελευταία παραγραφούλα στο άρθρο αυτό κάτι μου λέει ότι εγώ και ο Ιάσονας, ο Ιάσονας και εγώ, έχουμε γεννηθεί εδώ για να ξανασυναντήσουμε ο ένας τον άλλον στην Αθήνα τώρα, γιατί έχουμε ξαναγεννηθεί εδώ και βασικά μας γνωρίζετε όλοι είτε μας συναντήσατε τότε στην αρχαία Αθήνα, είτε δεν μας συναντήσατε εκείνη την εποχή, γιατί επιλέξατε να μην γεννηθείτε τότε, μας γνωρίζετε μέσα από κάποια καταπληκτικά φιλοσοφικά συγγράμματα

Η ουσία είναι όμως ότι θα συγκινηθούμε όλοι είτε ήμασταν στην αρχαία Αθήνα μαζί, είτε σε κάποιο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο πριν 80 χρόνια. Είναι λίγο ανακατεμένα όλα αυτά αυτή την στιγμή στο κεφάλι μου. Τι έχω ζήσει και με ποιον στο παρελθόν στις προηγούμενές μου ζωές και πρέπει να με βοηθήσετε και εσείς, αλλά να βοηθήσουμε και ο ένας τον άλλον να τα ξεδιαλύνουμε και να τα θυμηθούμε με όσο πιο ανώδυνο τρόπο γίνεται.

Θα κλαίμε όλοι στην αρχή άλλα να το δείτε που στο τέλος μόνο θα γελάμε, μόνο θα γελάμε! Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και μιλώντας για το αύριο με αυτά τα γραπτά πάνω στο τοίχο του διαδικτύου όλα θα καταλήξουν σε δάκρυα...