Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Για πάντα μαζί Ιάσονα

Ιάσονα θέλω αφού με αγκαλιάσεις να μου υποσχεθείς ότι θα με προσέχεις από εδώ και μπρος όπως θα σε προσέχω και εγώ και ότι δεν θα με ξανααφήσεις να ξανακλάψω όπως έκλαιγα τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής μου μέσα στο ψυχιατρείο όταν έγραφα αυτές τις γραμμές στο τετραδιό μου πριν τις μεταφέρω στον υπολογιστή.

Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα είμαστε για πάντα μαζί σε αυτό το ανηφόρι που λένε ζωή...

Να το ξέρεις Ιάσονα στο ψυχιατρείο μέσα όταν κοιμόμουν μου έκλεψαν τα τελευταία 17 ευρώ που μου είχαν απομείνει τότε, μου έκλεψαν και την χρεωστική κάρτα μου αλλά δεν μου έκλεψαν το πιο σημαντικό το τετράδιο στο οποίο έγραψα αυτές τις γραμμές. Όταν συναντηθούμε θα στο δείξω να το δεις. Και θα καταλάβεις γιατί το videoclip της Lady Gaga  με λίγες μικρές αλλαγές περιγράφει όλη μου τη ζωή. Θα έλεγε κανείς ότι τα είχα χάσει όλα, αλλά είχα ακόμα όχι την ραπτομηχανή όπως λέει η Gaga αλλά την γραφομηχανή που θα μπορούσε να μας ενώσει όλους και είχα και πολλούς φίλους λαμπερούς σαν εσένα βγαλμένους όχι από κάποιο κατάστημα όπως λέει η Gaga αλλά από όνειρο ημέρας που με κοιτούσαν από ψηλά και περίμεναν να κάνω αυτό που κάνω τώρα. Τα πήρα και τα έκανα όλα από την αρχή. Παντρεύτηκα την νύχτα για να μπορέσω να εκδικηθώ όλους όσους μας ταλαιπώρησαν και μας βασάνισαν σε αυτή και στις προηγούμενες ζωές μας.

Γιατί τώρα Ιάσονα θα μάθεις πως πέρασα πραγματικά τα τελευταία Χριστούγεννα σαν κοινός θνητός. Τώρα θα καταλάβεις γιατί θα τους ματώσω όλους όσους μας βασάνισαν. Ιάσονα τα τελευταία Χριστούγεννα δεν τα πέρασα απλά μόνος μου. Τα πέρασα ολομόναχος στα παγκάκια και τα ψυχιατρεία.

Το κάθαρμα ο διευθυντής εκπαίδευσης της Ά Αθήνας πήγε στην εισαγγελία και ζήτησε εισαγγελική παραγγελία για ακούσιο εγκλεισμό μου στο ψυχιατρείο. Οι  γονείς μου τα γνώριζαν όλα γιατί τους είχε καλέσει ο ίδιος στο γραφείο του για να τους ενημερώσει και αντί να μου το πουν για να δούμε πως θα κινηθούμε και να το αντιμετωπίσουμε συνεργάστηκαν με αυτόν και με τον ψυχίατρό μου.

Στις 12/12 με κάλεσε ο ψυχίατρος μου στο ιατρείο του μαζί με τον πατέρα μου και μου είπαν ότι θα έρθει η αστυνομία στο σπίτι σου το βράδυ γιατί  έχουν γίνει μηνύσεις και θα σου δώσω ένα χαρτί σε ένα κλειστό φάκελο για να σε προφυλάξει. Ξέρεις τι έλεγε αυτό το χαρτί Ιάσονα; Για δες το.


Δεν έλεγε απλά ότι έχω συναισθηματική διαταραχή. Έλεγε ότι έχω διωκτικό σύνδρομο, ότι είμαι ερωτομανιακός, ότι πιστεύω ότι με κυνηγάνε δηλαδή διάφοροι ερωτευμένοι μαζί μου, ότι έσπασα τους όρους κάποιου ιατρικού συμβολαίου επειδή άνοιξα και πάλι το blog και ότι έχω αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Έγω το ακριβώς αντίθετο θέλω να κάνω, Θέλω να ζήσω. Θέλω να ζήσω! Μέχρι τώρα ήμουν νεκρός για τον κόσμο αυτό. Παρεπιμπτόντος κ. Τσίτα Βλάσιος είναι το όνομα του πατέρα μου. Όχι Βασίλειος. Μέσα στην σύγχυσή σας και στην τρικυμία εν κρανίω που είχατε όταν συντάσσατε το έγγραφο κάνατε λάθος και σ΄ αυτό. 

Ούτε σου είπα ποτέ Τσίτα ότι κάτι "καρμικό" θα συμβεί. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ αυτή την φρασεολογία στις συνεδρίες μας. Άφησα να εννοηθεί ότι πλησιάζω τα 33 έτη και ότι αυτό είναι ίσως μια ένδειξη ότι ήρθε η ώρα να πάρει δημοσιότητα το blog μου. Ψυχίατρος να σου πετύχει σε επίσημο έγγραφο του να χρησιμοποιεί ορολογίες καφετζούς. Εγώ μπορεί μεν αναγνώστες να ασχολούμαι μέσα στην ιστοσελίδα μου και με αυτά τα θέματα τα μεταφυσικά και τα πνευματικά αλλά δεν τα μπλέκω. Δεν μπλέκω την επιστήμη με τα πνευματικά και τα μεταφυσικά ζητήματα. Κάθε τομέας είναι ξεχωριστός και έχει την δική του ορολογία.

Παντού ψέματα, ψέματα. Εγώ δεν είχα κάνει καμιά συμφωνία με τον Τσίτα όταν τον συναντούσα για το αν θα ανοίξω ή όχι ξανά το blog. Τα ακριβώς αντίθετα μου έλεγε ο Τσίτας ότι δεν μπορεί ο γιατρός να πει στον ασθενή πως να κινηθεί. Εξάλλου Τσίτα ψεύδεσαι ακόμα και στο ότι εσύ με έπεισες να κλείσω το blog. Το blog το είχα κλειστό πριν καν πατήσω το πόδι μου στο ιατρείο σου τον Σεπτέμβρη. Και καμία μήνυση δεν είχε γίνει μέχρι τις 12/12. Έγινε μία μήνυση από το πατέρα του Μιχάλη του Άνθη για εξύβριση και απειλή στις 13/12 η οποία μάλιστα κρίθηκε αβάσιμη όσον αφορά την αυτόφωρη διαδικασία. Αφού ούτε απειλώ κανέναν ούτε τον βρίζω. Τις σκληρές εκφράσεις τις χρησιμοποιώ για να περάσω τα μηνύματα που θέλω. Αυτό το χαρτί το συνέταξε ο Τσίτας για να με χώσουν μέσα. Έγραφε όλα αυτά τα ψέματα και ότι αρνήθηκα εκούσιο εγκλεισμό. Κατάλαβες γιατί Ιάσονα; Χρειάζεται ιατρική γνωμάτευση που να δείχνει ότι θα επιδεινωθεί η υγεία σου ή ότι μπορεί να γίνεις βίαιος προς τους άλλους ή να κάνεις κακό στο εαυτό σου για τον ακούσιο εγκλεισμό με εισαγγελική. Βουλιάξαμε, χαθήκαμε στο ψέμα Ιάσονα...


Και έτσι αφού επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου τον Δημήτρη και μου είπε ότι αυτά δεν γίνονται από μια μήνυση να έρθουν να σε συλλάβουν κατάλαβα ότι οι ίδιοι μου οι γονείς ήθελαν να με χώσουν μέσα. Και έτσι έφυγα σκαστός από το ιατρείο εκείνο το βράδυ και δεν ξαναγύρισα στο σπίτι.

Και τις επόμενες μέρες τις μισές τις πέρασα σε ξενοδοχείο και τις άλλες μισές στα παγκάκια και αφού εξαντλήθηκα αφού πήγα από μόνος μου σε δύο εφημερία στο Δρομοκαΐτειο και στο Δαφνί και ο άνθρωποι μου είπαν ότι δεν χρειάζομαι νοσηλεία πήγα στο Α.Τ. Ελληνικού για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Και εκεί διαπιστώθηκε ότι υπάρχει εισαγγελική παραγγελία. Και την τρίτη φορά που πήγα για εξεταστώ σε μια βδομάδα αποφάσισαν να με βάλουν μέσα. 

'Έτσι πέρασα τα τελευταία Χριστούγεννα τις μισές ημέρες στα παγκάκια και τις άλλες μισές έγκλειστος στο ψυχιατρείο, στερούμενος την ελευθερία μου, μόνο και μόνο γιατί ήθελα να προστατέψω τα παιδιά από τα τέρατα. Και όταν ήμουν στα παγκάκια και στα ψυχιατρεία έγκλειστος τα τελευταία Χριστούγεννα, όταν όλοι με άφησαν μόνο μου, θα τα δεις αυτά και σε μελλοντικά μου άρθρα Ιάσονα ότι ζήτησα βοήθεια αλλά όλοι με άφησαν μόνο μου, έβαζα στο κινητό το τραγούδι που λέει για την χαρά του ταξιδιού και σκεφτόμουν εσένα που θα έτρεχες στο μέλλον και θα με αγκάλιαζες. Αυτά τα Χριστούγεννα το μόνο που μου κράτησε συντροφιά ήταν η σκέψη της δικής σου αγκαλιάς.


Να πάρει δεν με ενδιαφέρει ότι και αν τράβηξα στη ζωή μου, θα γεννηθώ και πάλι όταν θα με αγκαλιάσεις. Και θα ήθελα να είναι και η μάνα μου εκεί να το δει. Στην αρχή είχα γράψει και για αυτή. Αλλά τώρα δεν την θέλω γιατί τα γνώριζε όλα για την εισαγγελική παραγγελία και δεν μου είπε τίποτα. Ήθελε να με κλείσουν μέσα, να μου στερήσουν την ελευθερία. Η ίδια μου η μάνα ήθελε να με χώσουν μέσα σαν ένα κοινό εγκληματία. Προδομένος από παντού Ιάσονα. Για ποιο λόγο; Δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου που να πάρει. Δεν έχω βλάψει κανέναν αλλά μου την στέρησαν την ελευθερία Ιάσονα.

Iάσονα στο όνειρό μου έτρεξες με αγκάλιασες και δεν χωρούσα στην αγκαλιά σου γιατί ήμουν ακόμα χοντρός αλλά να δεις που θα τα χάσω τα κιλά μου Ιάσονα και μετά θα χωράω στη αγκαλιά σου. Ακούμπησες και το κεφάλι σου πάνω μου και έκλεισες και τα μάτια σου. Από την πολύ αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλο έγιναν όλα αυτά όπως τα είδα στο όνειρό μου αλλά νομίζω τώρα θα συμβούν και στην πραγματικότητα. Ιάσονα μέσα στο ψυχιατρείο μέσα όταν σε σκεφτόμουν έκλαιγα με λυγμούς αλλά μόνο όταν ήμουν μόνος μου στο δωμάτιο μου. Δεν ήθελα να το δείχνω στους νοσηλευτές ότι κλαίω. Ήθελα να στέκομαι με το κεφάλι ψηλά και να έχω αξιοπρέπεια μέχρι και εκεί. Με έπνιγαν οι λυγμοί αλλά δεν το έδειχνα.
 
Κοίτα τώρα τι έγινε με την μάνα μου Ιάσονα... Στις 8/12 απευθύνεται ο Παπαγεωργίου, ο διευθυντής εκπαίδευσης στην εισαγγελία. Στις 9/12 καλεί τους γονείς μου για να τους ενημερώσει και δεν μου λένε τίποτα. Βγείτε και πείτε κ. Παναγιώτου εσείς που είστε φωτεινός, που είστε και γραμματέας του ΠΥΣΠΕ στην Ά Αθήνας, δεν τους κάλεσε στις 9/12 ο Παπαγεωργίου τους γονείς μου; Στις 12/12 το απόγευμα ο Τσίτας δίνει και σε εμένα και στους γονείς μου και ίσως και στην εισαγγελία ένα παρόμοιο έγγραφο όπως αυτό που σου έδειξα γιατί χωρίς ιατρική γνωμάτευση δεν γίνονταν να με χώσουν μέσα. Η μάνα μου γνώριζε τα πάντα για την εισαγγελική εντολή και δεν μου λέει τίποτα. Αφού έφυγα σκαστός εκείνο το βράδυ αρχίζω να τριγυρνάω στο Γκάζι και στην Ερμού και στέλνω το παρακάτω μήνυμα στην μανουλίτσα μου, στο οποίο δεν μου απαντάει τίποτα.


Η μάνα μου που θέλει να ελέγχει τα πάντα στη ζωή μου αρχίζει έντρομη να με ψάχνει στους δρόμους της Αθήνας. Και με πετυχαίνει μαζί με τον πατέρα μου μετά τα μεσάνυχτα πάνω σε κεντρικό ταχυφαγείο του Συντάγματος εκεί που παρενοχλούσαν και την κοπελίτσα ενός προηγούμενου άρθρου. Τους φωνάζω ότι δεν θέλω να έχω καμία επικοινωνία μαζί τους, αυτοί με ακολουθούν και επεμβαίνουν οι αστυνομικοί του Συντάγματος. Εξηγώ στους αστυνομικούς ότι δεν θέλω επικοινωνία με τους γονείς μου και ότι δέχομαι να έρθω μαζί τους στο αστυνομικό τμήμα. Εκείνοι με πηγαίνουν στο ΑΤ Ακροπόλεως αν δεν κάνω λάθος όπου εξηγώ στον αξιωματικό υπηρεσίας πάνω κάτω τι συμβαίνει. Αυτός μου λέει ότι δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει εισαγγελική εντολή αλλά έχω την δυνατότητα να εξεταστώ εκουσίως σε κάποιο ψυχιατρείο. Δέχομαι οπότε καλούν το ΕΚΑΒ το οποίο με πηγαίνει στο Δρομοκαΐτειο που εφημέρευε.

Εκεί με εξέτασε ο κ. Κοσιώνης, ο οποίος αποφάνθηκε ότι δεν χρήζω νοσηλείας. Οι γονείς μου συνεχίζουν να με ψάχνουν. Πάνε στο ΑΤ Ακροπόλεως όπου τους ενημερώνουν ότι έχω διακομιστεί στο Δρομοκαΐτειο, οπότε έρχονται και με βρίσκουν και εκεί. Ο βοηθός του κ. Κοσιώνη μου έλεγε λίγο πιο πριν ότι δεν γίνεται να επικοινωνήσουμε με τους γονείς μου τέτοια ώρα για να τους ρωτήσουμε αν υπάρχει εισαγγελική εντολή γιατί θα τους ενοχλήσουμε. Του λέω σιγά μην κοιμάται η μάνα μου... Κ. Κοσιώνη σας το είπα εσάς ότι διωκτικό σύνδρομο μπορεί να μη έχω αλλά τους γονείς μου δεν τους εμπιστεύομαι... Και εσείς κρατούσατε αμφιβολίες και ήσασταν δύσπιστος με αυτή την καχυποψία απέναντι στην μάνα μου. Αφού σας το είπα κ. Κοσιώνη ότι με έχει απειλήσει να με αυτοκτονήσει μέσα στο ίδιο μου το σπίτι για ασήμαντο λόγο κ. Κοσιώνη γιατί θέλει να ελέγχει ακόμα και το τι θα τρώω(αυτά θα τα δημοσιεύσω σε επόμενα άρθρα όταν μπορέσω και βρω το κουράγιο να τα γράψω, καταλαβαίνετε αναγνώστες ότι είναι πολύ δύσκολο να γράψεις για το ότι θέλει η ίδια σου η μάνα να σε αυτοκτονήσει και ειδικά να αναλύσεις και τις αιτίες για τις οποίες εκστομίζει μια τέτοια απειλή μέσα στο ίδιο σου το σπίτι). Φανταστείτε υπό αυτές τις συνθήκες κ. Κοσιώνη όπου έχει αρχίσει να παίρνει μια μικρή δημοσιότητα το blog μου και χάνει εντελώς τον έλεγχο πως θα κινηθεί κ. Κοσιώνη... Η μάνα μου αναρωτιέται λοιπόν μπροστά στον Κοσιώνη πως καταλήξαμε στο Δρομοκαΐτειο τέσσερις η ώρα τα ξημερώματα...Της φαίνεται ανεξήγητο... Με παίρνουν λοιπόν οι γονείς μου με το αυτοκίνητο και τους λέω ότι δεν έχω ηρεμήσει ακόμα να με αφήσουν στο Σύνταγμα να περπατήσω να αποφορτιστώ... Φυσικά και δεν επέστρεψα ποτέ στο σπίτι τις επόμενες ημέρες Ιάσονα. Δεν ένιωθα ασφάλεια Ιάσονα, δεν ένιωθα ασφάλεια όπως θα νιώθω όταν θα είμαι μαζί σου... Θα μπορούσα να περιμένω εκατομμύρια χρόνια για να σου υποσχεθώ ότι θα το θυμηθείς πως θα είσαι δικός μου από εδώ και μπρος. Μπορείς να το δεις μέσα από τα δάκρυά μου Ιάσονα θα σε αγαπάω μέχρι το τέλος του χρόνου και θα νιώθω ασφάλεια μαζί σου.
 
Τις επόμενες ημέρες τρομοκρατημένη η μάνα μου, της οποίας της έχω πει ότι κοιμάμαι στα παγκάκια μου λέει ότι καλά κάνω και τους τα χώνω, να μαζευτώ σπίτι και ότι δεν υπάρχει εισαγγελική εντολή αλλά να πάω και στον εισαγγελέα λέει. Μανουλίτσα ήξερες τα πάντα για την εισαγγελική παραγγελία και με κοροίδευες μέσα στα μούτρα μου έτσι;


Επικοινωνώ και εγώ με τον Κοσιώνη και του εξηγώ ότι οι γονείς μου δεν μας είπαν όλη την αλήθεια για την εισαγγελική παραγγελία... Ο άνθρωπος που εντωμετάξυ μου έδωσε πρόθυμος και το τηλεφωνό του δέχθηκε να επικοινωνήσουν οι γονείς μου μαζί του. Και να το ξέρετε αυτό αναγνώστες λίγοι γιατροί θα το έκαναν αυτό, να σου δώσουν το τηλεφωνό τους μόνο και μόνο επειδή πήγες στα εφημερεύοντα και αργότερα έμαθα ότι τρέχει να δει τους ασθενείς του στην κλινική ακόμα και στις αργίες των φώτων π.χ. που στο Δαφνί μας άφηναν μόνους μας όχι μόνο στις αργίες αλλά και τις καθημερινές παίρνοντας πολυήμερες άδειες.  Μου τα έλεγε αυτά για τον Κοσιώνη ο Μάνος, ένα παιδί καλλιτεχνικής φύσεως και αυτός, που νοσηλεύονταν στην κλινική του και μου έλεγε και πόσο λατρεύει και τη Lady Gaga. Είδατε όλα τα σημαίνοντα πρόσωπα σας θυμάμαι...



Πάνε επί τόπου στον Κοσιώνη και του λένε δήθεν ότι έγιναν καταγγελίες σήμερα στις 14/12 αυτό που έστειλαν δηλαδή και σε εμένα. Και ο Κοσιώνης τους πίστεψε. Εντωμεταξύ στις 14/12 την νύχτα πάω αυτοβούλως και στο εφημερίο του Δαφνίου όπου και από εκεί με αφήνουν ελεύθερο. Εκεί τους το ξεκαθάρισα ότι αν υπάρχει εισαγγελική παραγγελία θα ήθελα να μπω εκουσίως μέσα. Το θυμάστε οι τρεις γιατροί που με εξετάσατε εκείνο το βράδυ και που δεν ρώτησα και έτσι δεν συγκράτησα τα ονόματά σας που σας το είπα αυτό; Κανένας δεν με είχε ενημερώσει για την εισαγγελική παραγγελία. Ο Τσίτας που έγραψε στο έγγραφό του ότι αρνήθηκα εκούσιο εγκλεισμό μου είχε πει για μηνύσεις και όχι για εισαγγελική εντολή.




Οι δήθεν καταγγελίες και οι καταθέσεις που έπρεπε να παρθούν ήταν για την εισαγγελική εντολή. Ένα πουλάκι λοιπόν μου είπε ότι η εισαγγελική παραγγελία έγινε εισαγγελική έρευνα. Έτσι δεν είναι κ.Σκαφίδα; Αφού εξαφανίστηκα η εισαγγελέας προφανώς θορυβήθηκε και ζήτησε καταθέσεις για το αν κινδυνεύει κάποιος...

Τελικά στις 16/12 καταλήγω μόνος μου στο ΑΤ Ελληνικού, οπού αρχικά η εισαγγελέας λέει να με αφήσουν ελεύθερο αλλά μετά από μία ώρα αλλάζει γνώμη. Μέσα στο Δαφνί που με είχαν έγκλειστο και για τις πρώτες 11 μέρες δεν με άφησαν καν να προαυλιστώ και μετά μόνο με τους γονείς μου με άφηναν ακόμα και αυτό η μάνα μου μου έλεγε ότι βρίσκομαι σε πολύ καλά χέρια και ότι ο Παπαγεώργιου ήθελε να με βοηθήσει. Και ενώ τις προηγούμενες μέρες μου έλεγε ότι καλά κάνω και τους τα χώνω ξέρεις τι έκανε Ιάσονα. Με εκβίασε μαζί με την γιατρό που με είχε αναλάβει την Μπάκα πως αν δεν κλείσω το blog δεν θα με αφήσουν να βγω ποτέ από εκεί μέσα. Έτσι μου είπε η Μπάκα η ψυχίατρος που με ανέλαβε αφού μίλησε με την μάνα μου ή το κλείνεις ή δεν σε βγάζω ποτέ. Aπό την στιγμή όμως που βρήκα εσένα στα μέσα του Γέναρη στο facebook ήταν δρομολογημένο ότι θα ξαναανοίξει πολύ σύντομα μόνο και μόνο για να τα διαβάσεις εσύ. Mέσα μου μια σιωπηρή καταιγίδα Ιάσονα που ψάχνει για ένα σπίτι. Ελπίζω πως κάποιος σαν εσένα μια μέρα θα με βρει και θα πει ότι του ανήκω. Θα περιμένω για πάντα και μια ζωή για να ανακαλύψω ότι δεν είμαι μόνος.

Κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου, ενώ δεν είχες λογαριασμό στο facebook άνοιξες ένα τώρα τον Ιανουάριο. Είμαι ο δάσκαλος που σου έκανα θρησκευτικά στην Έκτη. Με θυμάσαι σου είπα, τώρα που επικοινώνησα μαζί σου. Αυτά δεν ξεχνιούνται μου απάντησες. Μόνο για εσένα θα άξιζε να το ξαναανοίξω και ας με εκλείναν μετά στο ψυχιατρείο για την αιωνιότητα, ας μου έκαναν και βασανιστήρια. Από την στιγμή που θα τα διάβαζες εσύ δεν θα ξαναέκλεινε. Μπορεί να μην μπορούσαμε να επικοινωνούμε γιατί στο ψυχιατρείο δεν έχω υπολογιστή, ούτε κινητά αφήνουν, αλλά οι αναρτήσεις μου θα ανέβαιναν κανονικά και θα τις διάβαζες.

Τώρα μετά από όλα αυτά θα έχω εσένα Ιάσονα και άντρα και μητέρα και Θεό. Δεν την θέλω την μάνα μου αν και θα εξακολουθήσω να την βλέπω. Θέλω μόνο μια εκδρομή των μυστικών, των φανερών και των χαμένων εαυτών, να 'μαι και γυναίκα και αγόρι και μωρό να σε έχω άντρα και μητέρα και Θεό Ιάσονα.

Στο είπα εσένα Κοσιώνη τώρα που συναντιόμασταν στα εξωτερικά του Δρομοκαΐτειου μετά την νοσηλεία μου γιατί δεν ήθελα να ξαναδώ τα μούτρα του Τσίτα(Τσίτα έχω καταγεγραμμένες όλες μας τις συναντήσεις, ρεζίλι θα σε κάνω πριν σε χώσω μέσα και μάλιστα στην απομώνοση και εσένα σαν την Μπάκα) στο είπα ότι 33 χρόνια δεν έχω βρει μια αγκαλιά και είδα τον Ιάσονα στο όνειρό μου να με αγκαλιάζει και τρόμαξες και μου έγραψες και seroquel. Σου είπα και άλλα Κοσιώνη σε εκείνη την συνάντηση αλλά χαμπάρι δεν πήρες. Σου είπα ποιος τολμάει να τα βάλει με τους αναρχικούς που σκοτώνουν τους αστυνομικούς,  και γενικότερα χρησιμοποιούν βία για να πετύχουν τους στόχους τους, χωρίς να φοβάται για την ζωή του και εσύ άρχισες να μου υπερασπίζεσαι τους αναρχικούς. Σου είπα ότι δεν γράφω τα απομνημονεύματα του Μαρκήσιου ντε Σαντ για να με λογοκρίνετε εσύ με την φίλη σου την Μπάκα, γιατί μας προέκυψε φίλη σου τελικά η Μπάκα και συμφώνησες μαζί της να μην ξαναανοίξω το blog ενώ όταν με εξέτασες στην εφημερία άλλα μου λέγατε με τον βοηθό σου, ότι έχουμε ελευθερία του λόγου και της έκφρασης στην Ελλάδα μου λέγατε. Και σου είπα εγώ το ακριβώς αντίθετο θέλω να κάνω τους ανθρώπους πιο ευαίσθητους και οι σαδομαζοχιστές τ' ακούνε στο blog και μου είπες εσύ θα κάνεις κουμάντο τι κάνουν οι άνθρωποι στο κρεβάτι τους, ενώ το γνωρίζεις σαν ψυχίατρος ότι είναι παραφιλία ο σαδομαζοχισμός. Και γιατί δεν πάω με μια κοινή μου είπες Κοσιώνη για να αποκτήσω εμπειρία με γυναίκα και σου είπα δεν θέλω να πάω με κοινή γιατί τις σέβομαι τις γυναίκες. Θέλω την Τίνα από την Τρίπολη σου είπα. Iάσονα να το πεις σε όλους τους φίλους σου που βρίσκεστε στην ίδια ηλικία με εσένα δεν χρειάζεται να πας με μια κοινή για να αποκτήσεις εμπειρίες με γυναίκα. Το μόνο που μετράει είναι η αγάπη... Η πίστη και η αγάπη είναι που μας κρατάει μαζί Ιάσονα. Η αγάπη μας απελευθερώνει από την φυλακή των ψευδαισθήσεων... H ποινή έχει ανασταλεί και στη μοναξιά μπαίνει επιτέλους τέλος.


Μπάκα, Μπέκου, Μπεκεκεξ μην νομίζεις ότι έχω ξεχάσει τις μαλακίες που μου έλεγες ότι υπάρχουν καταθέσεις ότι είπα προφορικά μάλιστα κιόλας στους γονείς στην Δάφνη ότι είμαι ο Άγγελος της Αποκάλυψης. Σίγα μην τους είπα και ότι είμαι και ο Άγγελος του Τσάρλι Μπάκα. Μην νομίζεις ότι ξεχνάω ότι με έπρηξες και μου έλεγες συνέχεια ότι το bullying δεν αντιμετωπίζεται με bullying. Και ότι είναι πολύ σοβαρό αυτό που έκανα στον ανήλικο τον μαθητή τον Μιχάλη τον Άνθη. Λες και εγώ έχω τίποτα προσωπικό με τον Μιχάλη τον Άνθη Μπάκα για να του κάνω bullying.

Λες και τον έχω συναντήσει ποτέ, ούτε καν σε πιο Γυμνάσιο δεν είμαι σίγουρος ότι πηγαίνει Μπάκα. Αφού δεν μπαίνεις στο ίντερνετ Μπάκα και ούτε καν το είδες το blog μου, πως τα έβγαζες όλα αυτά τα πορίσματα και μάλιστα μου έλεγες ότι εμείς δεν είμαστε εδώ για να τιμωρήσουμε κάποιον... Όπως είδες Μπάκα το αυτόφωρο της μήνυσης που έγινε από τον πατέρα του Μιχάλη του Άνθη κρίθηκε αβάσιμο από τον εισαγγελέα και αυτό στο είπα, εσύ όμως θέλησες να με τιμωρήσεις στερώντας την ελευθερία μου. Eξάλλου Μπάκα ο διευθυντής εκπαίδευσης ο Παπαγεωργίου απευθύνθηκε στην εισαγγελία στις 8/12 πριν δημοσιεύσω το άρθρο για τον Μιχάλη τον Άνθη. Δεν ήθελε να προστατέψει κανέναν ανήλικο ο Παπαγεωργίου, ήθελε να προστατέψει τους παιδόφιλους, όσους ρέπουν προς την παιδοφιλία και όλους όσους τους καλύπτουν όλα τα σκυλιά δηλαδή του 7ου Δάφνης Μπάκα. Στις 8/12 Μπάκα πήγε στην εισαγγελία για να με χώσει εμένα μέσα ο Παπαγεωργίου, την ημέρα που ανέβασα αυτό το άρθρο:

http://rippingmygreekfatbody.blogspot.gr/2016/12/3.html

Μπάκα μην νομίζεις ότι θα το ξεχάσω ποτέ ότι μου στέρησες για ένα μήνα την ελευθερία μου και ότι δεν θα σε χώσω και εσένα μέσα και μάλιστα χωρίς δικαίωμα προαυλισμού. Μην νομίζεις ότι θα το ξεχάσω ποτέ ότι με έκανες να περάσω τα τελευταία Χριστούγεννα σαν κοινός θνητός ολομόναχος κλαίγοντας και υποφέροντας μέσα στο ψυχιατρείο. Με έβγαλες και παραληρηματικό εσύ Μπάκα. Που το είδες το παραλήρημα Μπάκα; Παραλήρημα μεγαλείου ξέρω κ εγώ έχουν όσοι αρχίζουν στα καλά καθούμενα να φωνάζουν είμαι ο Μέγας Ναπολέων, είμαι ο Μέγας Ναπολέων. Φώναξα εγώ ποτέ μέσα στο ψυχιατρείο είμαι ο Μέγας Ναπολέων;

Nα το ξέρεις Μπάκα θα σαπίσεις, θα σαπίσεις στο κελί σου το καταλαβαίνεις; Ειδικά εσύ δεν με νοιάζει και αν ψοφήσεις εκεί μέσα. Με τιμώρησες στερώντας μου την ελευθερία μου Μπάκα. Τιμώρησες έναν αθώο Μπάκα. Τα τελευταία Χριστούγεννα σαν κοινός θνητός κλαίγοντας μέσα στο ψυχιατρείο. Θα στο ξαναβάλω Μπάκα το παραμύθι του Τριβιζά για να καταλάβεις τι έκανες. Έχω πεθάνει Μπάκα, έχω πάει στο παλάτι του Θεού Βασιλιά μαζί με το αχώριστο φίλο μου το δέντρο μου. Το καταλαβαίνεις;
 
Και μην νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις όπου και αν ταξιδέψεις. Θα τα διαβάζει όλος ο πλανήτης σε λίγο καιρό. Θα σε πιάσει η Interpol. Την πήρες ένα τηλέφωνο Mπάκα την μητέρα με την οποία συνεργαζόμουν να την ρωτήσεις τι συνέβαινε πέρυσι στο σχολείο πριν βγάλεις το πόρισμα ότι αυτά που γράφω είναι παραλληρήματα της φαντασίας μου και μάλιστα χωρίς να έχεις μπει καν στην ιστοσελίδα μου; Το είχα τον αριθμό του κινητού της και μάλιστα ήταν από τους λίγους ανθρώπους από τους οποίους δέχθηκα κλήση εκείνες τις ημέρες, παρόλο που το είχα κλειστό. Μου ήρθε σε μήνυμα η κλήση. Την πήρες ένα τηλέφωνο Μπάκα;

Εξάλλου Μπάκα αν δεν ήταν αλήθεια αυτά που γράφω δεν θα είχαν πανικοβληθεί τα σκυλιά όπως λέει στο έγγραφό του και ο Τσίτας. Όποιος είναι ακέραιος δεν πανικοβάλλεται. Και δεν θα μου έριχναν πισώπλατη μαχαιριά κλείνοντας με στο ψυχιατρείο με ψευδείς καταθέσεις, διαπράττοντας δηλαδή και το αδίκημα της ψευδορκίας για να με εκβιάσεις εσύ. Θα μου έκαναν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.

Θα το πήγαιναν δικαστικώς όπως με απείλησε να με πάει ο gay ακτιβιστής ο Μυρσινιάς και αυτά θα τα διαβάστε σε επόμενο άρθρο αναγνώστες μου, ότι με απείλησαν μέχρι και οι gay ακτιβιστές. Παρόλο που δεν φοβήθηκα και σε αυτή την περίπτωση ότι δεν θα δικαιωνόμουν και πάλι, την θεώρησα σοβαρή την απειλή του gay ακτιβιστή γιατί έχει πολλές διασυνδέσεις και προφανώς μπορεί να βρει και ισχυρή νομική υποστήριξη. Ίσως η μήνυση ή η αγωγή του gay ακτιβιστή πριν πάρει δημοσιότητα το όλο εγχείρημα και ειδικά αν είχε από πίσω της και ισχυρή νομική υποστήριξη να μην κρίνονταν αβάσιμη και δεν θέλω να μπλέξω τώρα που έχω εξαντληθεί εντελώς και με άλλες τέτοιες ψυχοφθόρες διαδικασίες, με άλλη μια δικαστική διαμάχη δηλαδή, για αυτό και προσπάθησα να τον καλμάρω λέγοντας του ότι δεν τα παίρνω στα σοβαρά αυτά που γράφω και εν τέλει έσβησα προσωρινά τις αναφορές μου σε αυτόν, το πλήρες όνομά του δηλαδή και το πρόσωπό του στις εικόνες του. Πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα για τα σκυλιά του 7ου Δάφνης όπως μου έλεγε ο διευθυντής εκπαίδευσης ο Παπαγεωργίου ή όπως μου έλεγε η μάνα μου, να σβήσω τις εικόνες του μου έλεγε, για τον Βασίλη τον Κουλιούμπα τον όμορφο αλήτη που με παράτησε αλλά εγώ τον αγαπάω τόσο πολύ.

Ή θα το πήγαιναν δικαστικώς λοιπόν ή πολύ απλά θα αδιαφορούσαν. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Επειδή όμως ήξεραν ότι κάτι τέτοιο δεν τους έπαιρνε, ούτε να αδιαφορήσουν, ούτε να το πάνε δικαστικώς γιατί αυτά που λέω είναι αλήθεια προτίμησαν την εύκολη λύση της πισώπλατης μαχαιριάς.

Να το ξέρεις Μπάκα εσύ ειδικά θα ψοφήσεις, θα ψοφήσεις. Θα σαπίσεις στο κελί σου μέχρι να κατέβουν αυτοί από πάνω. Να παρακαλάς Μπάκα να γίνουν όσο πιο σύντομα τα γεγονότα για να μην ψοφήσεις εκεί μέσα όταν θα σε χώσω. Εγώ Μπάκα θα είμαι στην αγκαλιά του Ιάσονα από εδώ και μπρος και εσύ θα αργοσβήνεις μέσα στο κελί σου.


Έχω πάει σε 500 ψυχιάτρους, ούτε η Αναγνωσταρά η Χρυσούλα από την Γλυφάδα, ούτε η Σελλη Γεωργοπουλου Γεωργια από το Μαρούσι, ούτε ο Βασιλάκος ο Κωνσταντίνος που είναι δίπλα από το εθνικό αρχαιολογικό μουσείο, ούτε ο Σμυρνής από το Αιγηνήτειο, ούτε ο Αγγελόπουλος από το Αιγηνήτειο, ούτε o Τσίτας που στις αναρρωτικές που μου έδινε έγραφε για συναισθηματική και αυτός. Άλλο που έγραψε τις μαλακίες του μετά. Ούτε ο φίλος σου ο Κοσιώνης. Κανένας δεν με έβγαλε παραληρηματικό. Όλοι λένε για συναισθηματική διαταραχή. Βασίστηκες στις καταθέσεις των σκυλιών που καλύπτουν το ένα το άλλο και του καθάρματος του Παπαγεωργίου που ήθελε να προστατέψει τον παιδόφιλο, όσους ρέπουν προς την παιδοφιλία και όλα τα υπόλοιπα σκυλιά. Εμένα με είχες μπροστά σου όμως. Ποτέ δεν με άφησες να σου πω την ιστορία μου από την αρχή. Βασίστηκες στις καταθέσεις, καταθέσεις ανθρώπων που δεν τους έχεις δει ποτέ σου και πάντα με κατηγορούσες σαν να είσαι δικαστής. Δεν είσαι δικαστής Μπάκα είσαι ψυχίατρος και θα έπρεπε όπως ο φίλος σου ο Κοσιώνης στην εφημερία που του τα είπα με μια σειρά να με ακούσεις και να καταλάβεις ότι το μόνο που κάνω είναι ότι έχω ανοίξει μια ιστοσελίδα για να απαλλαγώ από όλα αυτά τα ψυχοπιεστικά γεγονότα που έχω περάσει χρησιμοποιώντας καλλιτεχνική γραφή. Με κατάλαβαν σε αυτό εκείνη την ημέρα στο  Δρομοκαΐτειο ο Κοσιώνης και ο άλλος ο γιατρός ο βοηθός του τελοσπάντων όπως τον αποκαλώ γιατί δεν ρώτησα το ονομά του και μου έλεγαν ότι υπάρχει ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, κατάλαβες; Και να με αφήσεις ελεύθερο από την πρώτη μέρα που θα με εξέταζες. Δεν κατηγορώ τον γιατρό που με εξέτασε την Παρασκευή στις 16/12 γιατί ήμουν πολύ αναστατωμένος εκείνη την ημέρα και του εξήγησα και την κατάσταση με τους γονείς μου οπότε βασίστηκε και σε αυτό και πρότεινε νοσηλεία γιατί δεν είχα και που να πάω. 

Μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα Ελληνικού που ήμουν λίγο πιο πριν εξηγούσα στον αξιωματικό υπηρεσίας ένα 24χρονο όμορφο παλικάρι που και αυτό κατάλαβε ότι δεν χρήζω νοσηλείας, ότι μεγαλύτερη ασφάλεια ένιωθα μέσα στο τμήμα μαζί του παρά να γυρίσω στο σπίτι. Βασίλη Σκαμαγκά νομίζω τον λένε και από αυτόν πήρα όλες αυτές τις πληροφορίες για τις ημερομηνίες σχετικά με την εισαγγελική και την μήνυση, πλην της πληροφορίας για τις 9/12 που κάλεσε ο Παπαγεωργίου τους γονείς μου και αυτό το κατάλαβα από αυτά που έγιναν μέσα στο σπίτι μου εκείνη την ημέρα. Tην θυμάσαι Βασίλη όμορφε αξιωματικέ υπηρεσίας την κυρία που κοιτούσε επίμονα έξω από το τζάμι και είπες τι θέλει αυτή η κυρία; Η μανά μου ήταν, δεν ένιωθα ασφάλεια μαζί της, ένιωθα ασφάλεια μαζί σου όμορφε αστυνόμε! Αγόρια της ελληνικής αστυνομίας πόσες φορές με έχετε βοηθήσει στη ζωή μου. Και κορίτσια της ελληνικής αστυνομίας, με έχετε βοηθήσει και εσείς λίγες φορές. Σας αγαπάω όλους και θέλω να μου προσφέρετε την αγκαλιά σας τώρα. Θέλω να με αγκαλιάσετε όλοι και να νιώθω ασφάλεια μαζί σας. Με εσάς πλάι μου μπορώ όλο τον κόσμο να αντέξω. Θέλω να μείνετε στο πλάι μου όπως κάνατε τόσα χρόνια για να μπορέσω να παλέψω όλο τον κόσμο. 

Γιατί τώρα που πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές χωρίς μία αγκαλιά 33 χρόνια ξυπνώντας ξαφνικά στη μέση ενός ονείρου, τόσο μπερδεμένος και όχι τόσο δυνατός όσο συνήθιζα να είμαι στον κόσμο αυτό, το μόνο που νιώθω είναι καυτός και αδύναμος, χαμένος στην έρημο, τόσο βαθιά εγώ και το μπιτ μου.



Αγκαλιάστε με όλοι οι αστυνομικοί για να νιώθω ασφάλεια. Τα έχω βάλει με τα αναρχίδια και τους αρχιτρομοκράτες που σας σκοτώνουν. Μπορεί να με σκοτώσουν και εμένα τώρα ανά πάσα στιγμή όπως τον Σώκρατη Γκιόλια που τα είχε βάλει και αυτός μαζί τους και τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ στην πόρτα του σπιτιού του.  Οι περισσότεροι από εσάς στην ελληνική αστυνομία είστε πολύ ευγενικοί. Δεν είστε όπως οι μπάτσοι των ΗΠΑ που σκοτώνουν εν ψυχρώ και χωρίς έλεος τους πολίτες εκεί στην Αμερική. Θα τα δείξω αυτά σε λίγο καιρό αν και ακόμα δεν τα έχω ετοιμάσει τα άρθρα. Θέλω να κάνω μια σύγκριση μεταξύ της ελληνικής αστυνομίας σε μελλοντικά άρθρα και της αστυνομίας των ΗΠΑ να καταλάβουν τα αναρχίδια πόσο τυχερά είναι που έχουν να αντιμετωπίσουν εσάς και όχι αυτούς.


Βασίλη Σκαμαγκά σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες με όλες αυτές τις πληροφορίες και περιμένω και εσύ να με αγκαλιάσεις για να νιώθω ασφάλεια μαζί σου ακόμα και αν είσαι straight. Εγώ θα είμαι με το τζιν και το φουτεράκι μου και εσύ με την αστυνομική σου τη στολή. Εναλλακτικά φόρα και εσύ το τζιν και το φουτεράκι σου. Θα σε περιμένω ένα Σαββατοκύριακο στην Καλλιθέα να το περάσουμε μαζί αγκαλιά να παίξουμε επιτραπέζια,, videogames και θα σου φέρω και ότι παρέα θες για να διασκεδάσουμε! Και ένα τραγούδι αφιερωμένο για εσένα όμορφε αξιωματικέ υπηρεσίας της ελληνικής αστυνομίας που με βοήθησες να τα βάλω όλα αυτά σε μία τάξη...

Μαύρες τρύπες και αποκαλύψεις
Οι ελπίδες και οι προσδοκίες μας
Να το ξέρετε θα φτάσουμε το φως των αστεριών
Όταν αρχίσουμε να κρατάμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου...

Παρεπιμπτόντως το λέω για τους δύο αστυνομικούς από το περιπολικό από τη Βάρη που με μετέφεραν στο Δαφνί που το συζητούσαμε, που με ρώτησαν ποιοι είναι οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες, θα το κάνω το πάρτυ ακολασίας στο νησί με τον Nick Jonas όπως μου προτείνατε αλλά χρειαζόμουν και το blog για αυτό, χωρίς το blog όπως μου είπατε πως θα τον έβρισκα τον Nick Jonas. Για να μην ζηλεύετε μπορείτε να συμμετέχετε στο πάρτυ και όσα αγόρια της ελληνικής αστυνομίας έρθετε σε επαφή μαζί μου. Θα τον αλυσοδέσουμε τον Nick Jonas με την αγάπη μας, αφού γαμήσουμε πρώτα τους αναρχικούς όπως στο παρακάτω videoclip. H γκόμενά του θα εξαφανιστεί και θα μείνει να κάνει παρέα μόνο με τους Έλληνες ματατζήδες!!!


Αφού με μετέφεραν οι δύο αστυνομικοί στο 8ο τμήμα του Δαφνίου ηρέμησα μέσα στο Σαββατοκύριακο που ακολούθησε και τα έβαλα και σε μία τάξη για το τι είχε συμβεί όπως τα περιγράφω εδώ. Και θα έπρεπε να με είχες ακούσει με πολύ μεγάλη προσοχή Μπάκα όπως ο φίλος σου ο Κοσιώνης να καταλάβεις ότι είμαι λογικός και να με είχες αφήσει από την πρώτη στιγμή ελεύθερο γιατί εντωμεταξύ και τα συμπτώματα της μικτής φάσης(κατάθλιψη και ευφορικότητα ταυτόχρονα) είχαν κατά πολύ υποχωρήσει. Οι μισοί νοσηλευτές εκεί μέσα το είχαν καταλάβει και μου λέγαν εσύ δεν είσαι για εδώ.  

Μου κάνατε και ψυχομετρικό τεστ Μπάκα το οποίο βγήκε απόλυτα φυσιολογικό. Το θυμάσαι το ψυχομετρικό τεστ με τις 200, 500 δεν θυμάμαι και εγώ πόσες ερωτήσεις είχε, το συμπλήρωνα τρεις μέρες, που με έβαλε η ψυχολόγος σας να κάνω; Και επειδή βγήκε απόλυτα φυσιολογικό βγάλατε το πόρισμα ότι έλεγα εγώ ψέματα στο ψυχομετρικό τεστ. Ούτε αυτό το πίστεψες Μπάκα το ψυχομετρικό τεστ που είναι ένας αντικειμενικός δείκτης. Συνέχισες να πιστεύεις τις καταθέσεις των σκυλιών που δεν τους έχεις δει ποτέ σου από κοντά(όπως εγώ που τους έφαγα στην μάπα μια ολόκληρη σχολική χρονιά) για να καταλάβεις τι διαταραγμένες προσωπικότητες είναι. Ενάμιση μήνα που λέτε χαπακωμένος με κοκτειλ ψυχοφαρμακων στο Αιγηνήτειο στο οποίο είχα εισαχθεί εκουσίως τον Νοέμβριο του 2012 δεν λέω καλά πέρασα. Άλλον ένα μήνα έγκλειστος στο Δαφνί στερούμενος την ελευθερία μου Χριστουγεννιάτικα πέρασα επίσης φανταστικά. Δημιούργησα ένα δικό μου κόσμο όπως η Αλίκη, το κοριτσάκι της Βικτωριανής εποχής, που για να γλυτώσει από τα μαρτύρια στα οποία επέβαλαν τότε τα παιδιά, μπήκε στην χώρα των θαυμάτων...


Δεν μας έφτανε το risperdal, το tavor που μου έγραψαν στο Δαφνί καθώς και το akineton που πρέπει να το παίρνεις για τις παρενέργειες που σου προκαλούν τα αντιψυχωτικά, ήθελες να με φορτώσεις και με seroquel Κοσιώνη. Ίασονα μέσα στο ψυχιατρείο όταν μου έδιναν το risperdal μου πονούσανε τα νεύρα στα χέρια, στους καρπούς και δεν μπορούσα να τα κουνήσω καλά και πάθαινα και κόμπο στη γλώσσα και πόναγα και δεν μπορούσα να καταπιώ. Εξωπυραμιδικά συμπτώματα λέγονται αυτά, παρενέργειες των αντιψυχωτικών. Και πρέπει να παίρνεις μετά άλλο χαπάκι το akineton για να αντιμετωπίσεις τις παρενέργειες. Ψάξε να βρεις Ιάσονα στο google τι μαλακίες είναι όλα αυτά τα φάρμακα που μου δίναν, ενώ ήξεραν εντωμεταξύ ότι το συκώτι μου έχει σαπίσει και ότι έχω και διαβήτη. Kαι αν δεν το ήξεραν θα έπρεπε να φροντίσουν να το μάθουν καταγράφοντας όλο το ιατρικό ιστορικό και όχι μόνο το ψυχιατρικό κ.Κοσιώνη. Στο Δαφνί εντωμεταξύ που με τρυπούσατε καθημερινά στα δάχτυλα πρωί βράδυ για να μου παίρνετε αίμα, μου κάνατε καθημερινά stikakia για να το ελέγχετε, σας το έλεγα στους νοσηλευτές ότι για το διαβήτη μου φταίει η στενοχώρια και εσείς μου δίνατε δίαιτα διαβήτου Αγγελικούλα-Διαβολικούλα που ήσουν αυστηρή σε αυτό το θέμα και μου την έλεγες επειδή έφαγα ένα ριζόγαλο ή μία κρέμα που παρείχατε... Έπρεπε να τρώω σκέτο βούτηρο το πρωί χωρίς μαρμελάδα λες και αυτό θα με έσωνε από το διαβήτη.

Δεν μπορώ να συννενοηθώ με κανένα ψυχίατρο. Αγγελόπουλε πουτανόσπερμα που με ανέλαβες για 3,5 χρόνια μετά από το Αιγηνήτειο το 2012 μη νομίζεις ότι σε έχω ξεχάσει θα τ' ακούσεις και εσύ. Αρχίδι Σμυρνή που σε είχα και καθηγητή στο μεταπτυχιακό ούτε εσένα σε έχω ξεχάσει. Έχει γίνει ένα ντουλάπι της κουζίνας στο σπίτι μου, φαρμακαποθήκη ψυχοφαρμάκων abilify, depakin, aloperidin, minetran, tavor, risperdal, depolan, matepil, topamak, akineton, seroquel. Αν προσθέσουμε και τα αντικαταθλιπτικά που παίρνει η μάνα μου το seropram συν το γεγονός ότι μέσα στο Αιγηνήτειο που νοσηλεύτηκα to 2012 εκουσίως μου δίναν και zyprexa και πριν νοσηλευτώ έπαιρνα nodasic έχει περάσει κάθε είδους ψυχοφαρμάκου από αυτό το σπίτι εκτός από το zanax. Εγώ δεν θέλω γιατρικά γιατί έχω φίλους ρε μουνιά. Θα το βάλω δυο-τρεις φορές αυτό το τραγούδι στο blog μου να το εμπεδώσετε...


Tον Κοσιώνη τον συνάντησα τελευταία φορά στην κλινική του ακριβώς στα μέσα του Μάρτη, ένα μήνα πριν ανέβει αυτό το άρθρο. Μου είπε ότι χρειάζεται τώρα να βρω ένα σύντροφο μιας και ηρέμησα στο θέμα της δουλειάς στο γραφείο σχολικών συμβούλων που παρουσιάζομαι. Του είπα ότι έχει δίκιο και ότι δεν ψάχνομαι αλλά και να ψαχνόμουν κ. Κοσιώνη από τις υπηρεσίες γνωριμιών ή chating για gay δύσκολα θα έβρισκα κάποιον για σταθερή σχέση. Εγώ ήθελα τον συνάδελφο και τον συμφοιτητή μου που έχασε τον πατέρα του όταν ήτανε μικρός. Του είπα ακόμα ότι το blog μου το έχω ακόμα κλειστό αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι θα κάνω στο μέλλον. Θα ήθελα να κάνω στην Ελλάδα επιτυχημένο spiritual leadership του είπα ένα θέμα που συζητούσαμε και στο μεταπτυχιακό στο μάθημα Ηθική και διαχείριση ανθρώπινων πόρων με τον κ. Γκότση, έναν καταπληκτικό καθηγητή που είχα εκεί. Και μου είπατε κ.Κοσιώνη ότι όλοι θα το ήθελαν αυτό να γίνουν μία μέρα πρωθυπουργοί(το οποίο παρεπιμπτόντως δεν είναι το ίδιο με το spiritual leadership) αλλά είναι μεγαλομανιακό. Εγώ όμως σας είπα ότι μπορώ να το κάνω. Kαι στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη θέλω να κάνω πετυχημένο spiritual leadership. 

Σε ένα κόσμο που τα ποιήματα ακούγονται ψεύτικα
Και η αγάπη αντικαθίστανται από την φήμη

Εκατομμύρια καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων
Να είσαι υπερήφανος που γεννήθηκες αληθινός
Εκατομμύρια ψέμματα σε εκατομμύρια ναούς
Είναι μόνο φόβος, να γίνεις πρωτοπόρος

Είπα στον κ.Κοσιώνη ότι θα τα λέγαμε ξανά το Πάσχα. Πίστευα τότε ότι ήταν η τελευταία φορά που θα συναντούσα ψυχίατρο στη ζωή μου. Στον Κοσιώνη προσπάθησα να του δώσω και κάποια χρήματα συμβολικά αλλά δεν τα δέχθηκε, του είπα ότι με βοήθησε πολύ αλλά δεν του είπα ότι θα τον θυμάμαι πάντα με συμπάθεια ακόμα και αν δεν μπόρεσα να συννενοηθώ ούτε με αυτόν. Κ. Κοσιώνη επιφυλάσσω και για εσάς μια θέση ευθύνης στο μέλλον πάνω στην ειδικότητα σας ακόμα και αν τα κλείσω τα ψυχιατρεία σε λίγο καιρό. Kαι μιας και στις επόμενες συναντήσεις μου λέγατε κ. Κοσιώνη πάντα ότι πρέπει να βρω ένα σύντροφο σας αφιερώνω και εσάς από τώρα ένα τραγουδάκι εις την Γαλλικήν. Ο ψυχίατρος μου, μου έλεγε ότι στην πραγματικότητα χρειάζομαι κάποιον να μ' αγαπά λέει το τραγουδάκι και η ζωή είναι όμορφη κ. Κοσιώνη. Θα τον βρω τον σύντροφο που ονειρεύομαι  ακόμα και αν δεν είναι ο συμφοιτητής μου που έχασε τον πατέρα του όταν ήταν μικρός...


Συμπληρώνω αυτό το άρθρο την Τετάρτη 29/3 λίγο πριν ανοίξω και πάλι την ιστοσελίδα μου για το κοινό και απευθυνθώ και πάλι στα Μέσα Ενημέρωσης. Βρίσκομαι σε ένα πάρα πολύ ταπεινό, πολύ φτωχικό, πολύ μικρό και ετοιμόρροπο δωμάτιο στην οδό Βερανζέρου κοντά στην πλατεία Βάθης στην πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας. Με έχουν αφήσει πάλι όλοι μόνο μου και κλαίω με λυγμούς όπως τα τελευταία Χριστούγεννα πριν γίνω διάσημος θα δείτε σε λίγο καιρό ότι πάλι ζήτησα βοήθεια και με άφησαν όλοι μόνο μου όπως τα τελευταία Χριστούγεννα που σκεφτόμουν τον Ιάσονα αλλά τουλάχιστον ήρθα το πρωί και είδα εσάς τις όμορφες ψυχούλες που είχα μαθητές στο 4ο Παιανίας που τώρα πηγαίνετε Έκτη και τους καταπληκτικούς συναδέλφους που είχα εκεί τότε που θα τ' ακούσουν λίγο βέβαια λίγοι από αυτούς και εκεί όπως και στην Καλλιθέα γιατί σε όλους μας υπάρχει και φως και σκοτάδι απλά εκεί υπάρχει πάρα πάρα πολύ φως και ελάχιστο σκοτάδι ενώ στην Δάφνη υπήρχε το σκότος το απύθμενο και μπορεί να αχνοφαίνονταν που και που καμιά χαραμάδα φωτός.

Που λέτε τουλάχιστον ήρθα και είδα εσάς τις όμορφες ψυχούλες που είχα τότε, που εσείς δεν θα ακούσετε τίποτα γιατί έχετε από τις πιο όμορφες ψυχές του σύμπαντος όπως Ιάσονας και δεν θα με αφήνετε ολομόναχο να κλαίω με λυγμούς σε ένα πάρα πολύ ταπεινό δωμάτιο ενός ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στην πλατεία Βάθης αν τα γνωρίζατε όλα αυτά. Οπότε να το ξέρετε τώρα, λίγες ημέρες πριν απευθυνθώ και πάλι στα Μέσα Ενημέρωσης χωρίς να έχω βρει καμία αγκαλιά στη ζωή μου κλαίω με λυγμούς και σκέφτομαι εσάς που και εσείς με αγαπούσατε πάρα πολύ έστω και αν σας είχα μόνο για ενάμιση μήνα.

Ήρθα και είδα εσάς και τους καταπληκτικούς συναδέλφους που είχα εκεί και ένιωσα σαν να είμαι διακοπούλες σε ένα νησάκι στον Αργοσαρωνικό μανουλίτσα που με ρωτούσες πάλι εκείνες τις ημέρες που είμαι ίσως για να με χώσεις πάλι με εισαγγελική στο ψυχιατρείο αν ξανά έπαιρνε άμεσα δημοσιότητα εκείνες τις ημέρες που το ξαναάνοιξα εσύ μαζί με την Λένα την Γεωργίου από την Διεύθυνση 'Α Αθήνας που με έψαχνε και αυτή τότε, όπως μου είπε ο Πέτρος ο Καφήρας, ο γραμματέας από το γραφείο των σχολικών συμβούλων, από το τηλέφωνο. Είμαι λοιπόν διακοπούλες σε ένα νησάκι στον Αργοσαρωνικό αυτό σου απάντησα στο μήνυμα μου. Έχω πάρει και ψυχοφάρμακα μαζί μου σου έγραψα. Αφού με τρολάρετε εσείς σας τρολάρω και εγώ.

Θα έρθω από εκεί μια μέρα αφού πάρει δημοσιότητα το blog για να σας δω και να με δείτε όμορφες ψυχούλες μου γιατί ξέρω ότι θα θέλετε να με αγκαλιασέτε και εσείς όπως ο Ιάσονας και να κανονίσουμε το καλοκαίρι να πάμε όλοι μαζί 3-4 μέρες και με τους συναδέλφους και με τους γονείς σας διακοπούλες σε ένα νησάκι στον Αργοσαρωνικό για να με κάνετε να ξεχάσω ότι έκλαιγα πάλι ολομόναχος με λυγμούς σε ένα πάρα πολύ ταπεινό και φτωχικό δωμάτιο ενός ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στην πλατεία Βάθης.

Αυτή τη φορά θα γίνει ανάποδα από ότι με τον Ιάσονα, θα βρίσκεστε εσείς στην αυλή του σχολείου και θα με περιμένετε και θα έρθω στην είσοδο για να με αγκαλιάσετε. Θα κανονίσουμε με τον κ.Κυριάκο τον Αξαρλή που είναι γυμναστής και ήταν και διευθυντής εκεί στο 4ο Παιανίας μέχρι και την φετινή σχολική χρονιά, και αγαπάει τα παιδιά, όχι σαν τον Πούλλακκο στην Δάφνη, θα κανονίσουμε ένα απόγευμα να μας ανοίξει το σχολείο εκεί που σας γνώρισα και εσάς να με αγκαλιάσετε και να το γιορτάσουμε και λίγο. Θα με φέρει ο αλήτης ο Κουλιούμπας με το αμαξάκι του και θα έχω πάρει και αναψυκτικά μαζί μου, θα το φορτώσω αναψυκτικά το αμαξάκι για να σας κεράσω. Άμα θέλουν να είναι και οι μαθητές από την άλλη Έκτη που έμπαινα και σε αυτή από ότι θυμάμαι κανά δυο ώρες και τους έκανα ζωγραφική να έρθουν και αυτοί.

Εγώ θέλω να είναι και οι γονείς σας που δεν τους είχα γνωρίσει καλά τους ανθρώπους μόνο την βαθμολογία ενός τριμήνου τους έδωσα αλλά και από αυτή την συνάντηση έχω να πω εξαιρετικά λόγια, όχι σαν τους γονείς της Λούτσας που δεν τους είχα δει καν, δεν είχα προλάβει καν συγκέντρωση γονέων να κάνω και πήγαν και μου έκαναν αναφορά με ένα σωρό ψέματα μέσα.

Αλλά να είναι και όλοι οι συνάδελφοι που ήμασταν τότε στο σχολείο. Να έρθει και ο κ.Γεωργάκης που ήταν τότε διευθυντής και η κ.Κατερίνα των Αγγλικών που δεν είναι τώρα εκεί στο σχολείο και από ότι καταλαβαίνω έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και αυτή στη ζωή της και ίσως και σε όλες τις προηγούμενες και η κ.Φαίη αν μπορεί που μου έκανε παρέα στο ολοήμερο και την κ.Καλαμοδάκου θέλω της ειδικής αγωγής που έτυχε να μην την δω τώρα που πέρασα από το σχολείο καθώς και μια άλλη καταπληκτική συνάδελφο που ήταν τότε στο σχολείο και δεν την είδα τώρα και αυτή Αγάθη αν δεν κάνω λάθος την έλεγαν, αν το θυμάμαι καλά το όνομά της, που να τα θυμηθώ και εγώ όλα, αλλά θυμάμαι σίγουρα που μου έλεγε εκείνη την χρονιά ότι έχει δουλέψει και σε σχολεία της ειδικής αγωγής που θέλουν πολύ υπομονή και θα της άρεσε να δουλεύει σε αυτά τα σχολεία αλλά τελικά επέλεξε την Παιανία γιατί ήταν οικογενειακό το κλίμα στο σχολείο. Δεν σε είδα φέτος εκεί Αγάθη... είσαι ακόμα εκεί και έτυχε να μην σε δω ή έχεις πάει σε άλλο σχολείο; Θέλω να δω και την συνάδελφο την κοπελίτσα που είχε το ολοήμερο πριν από εμένα, Κυράννα νομίζω την έλεγαν και έτυχε να μείνει έγκυος και έφυγε με άδεια για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Θέλω ακόμα ακόμα και την κ.Εμμανουέλα την νεαρούλα και πολύ ελαφρά ζουμπουρλούδικη κοπελίτσα με το μελαχρινό μαλλάκι και την γλυκιά φατσούλα που έμπαινε σαν ιδιώτης στην Δευτέρα δημοτικού και έκανε παράλληλη στήριξη σε ένα παιδάκι εκεί της Δευτέρας. Και της πρότεινα τότε προς το τέλος της χρονιάς να βγούμε για καφέ και δεν με καταδέχτηκε. Εμμανουέλα δεν σε ήθελα για εμένα να το ξέρεις, ήθελα να σου κάνω κονέ με τον αδελφό μου, τον καραstraight με τα μύδια τον αδελφό μου. Την έχασες την ευκαιρία Εμμανουέλα μου. Τώρα θα γίνει περιζήτητος ο αδελφός μου και εσύ την έχασες την ευκαιρία!!!

Κουλιούμπα όπως βλέπεις πήγα και στους αρμόδιους φορείς, γιατί να το ξέρετε αναγνώστες εγώ από μόνος μου πρώτος πήγα στον Παπαγεωργίου να τον ενημερώσω, μπορεί να το επιβεβαιώσει και αυτό ο Παναγιώτου ο γραμματέας του ΠΥΣΠΕ. Πήγα στους αρμόδιους φορείς και αντί να χώσουν μέσα τον παιδόφιλο που κακοποιούσε σεξουαλικά τους μαθητές μου πέρυσι έχωσαν εμένα μέσα το κατάλαβες Κουλιούμπα; Είναι που είναι ο καημός σου μαχαίρι και η αγάπη σου γυαλί, με έκλεισες και φυλακή με τις συμβουλές σου Βασίλη. 


Αντί να σταθεί δίπλα μου ο Παπαγεωργίου, αντί να με ρωτήσει στις 5/12 που με κάλεσε στο γραφείο του ποιος παρενόχλησε την μαθήτρια μου και ποια μητέρα μου το είπε και θα του τα έλεγα όλα του Παπαγεωργίου άμα με ρωτούσε και να πάει στην εισαγγελία να ζητήσει να διερευνηθούν οι καταγγελίες μου (και εγώ μετά Παπαγεωργίου να είσαι σίγουρος θα τα κατέθετα και θεσμικώς και επισήμως στην εισαγγελία) πήγε στην εισαγγελία για να χώσουν εμένα μέσα. Να το ξέρετε δεν θα λειτουργούσαν έτσι όλοι οι διευθυντές εκπαίδευσης, έχω παράδειγμα από την επικαιρότητα θα αναφέρω στην ιστοσελίδα μου αργότερα. Μόνο οι διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι διευθυντές εκπαίδευσης θα λειτουργούσαν έτσι Παπαγεωργίου.

Τελικά μου την στέρησαν την ελευθερία Ιάσονα χωρίς να φταίω σε τίποτα. Έμεινα 27 μέρες μέσα Ιάσονα από τις 16/12 μέχρι τις 11/1. Όχι όμως και την ελευθερία του να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα τρέξεις, θα είσαι εκεί για εμένα και θα με προσέχεις για να μην ξανακλάψω ποτέ στη ζωή μου. Και θα ξαναβάλω τώρα αυτό το βίντεο με τη μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα γιατί να το ξέρεις Ιάσονα ακόμα και όταν μου στέρησαν την ελευθερία δεν έχασα το θάρρος μου γιατί ήξερα ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα με αγκάλιαζες. Και ο θαρραλέος άνθρωπος Ιάσονα είναι από μόνος του πλειοψηφία και τους νικάει όλους.

Αναστήτω ο Θεός
και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού, 
και φυγέτωσαν από προσώπου αυτού οι μισούντες αυτόν.

                                 Καλή Ανάσταση!