Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Σε ενα καραβι μουτσο...

Ανωμαλιάρα λεσβομούνα Queerdome με θυμάσαι; Εγώ είμαι βρε το ντροπαλό στρουμφάκι που είχαμε γνωριστεί στην παρακάτω ανώμαλη και ξερασματική συζήτηση στο ακτιβίστικο blog σου…


και μετά μπήκες και στο παλιό μου blog μου, εσύ με τους φίλους σου να με πρήξεις τότε που ήμουν ακόμα ένα ντροπαλό στρουμφάκι...


Άκου να δεις τι γίνεται ανωμαλιάρα μου! Είμαι o Kριτής της Αποκαλύψεως και έχω στα πάντα δίκιο!

Ανωμαλιάρα μου, βάλτο καλά μέσα στο μυαλουδάκι σου, ο Θεός και ο Χριστός, επιτρέπει μόνο αγγαλίτσες, φιλάκια, και συναινετικό τρυφερό γλυκό σεξάκι από την στιγμή που μπαίνεις στην εφηβεία και μετά. 

Τα σαδομαζοχιστικά, τα βίαια και τις άλλες αηδίες και ξεράσματα που μου τσαμπούναγες στην παραπάνω άκρως αηδιαστική και ξερασματική συζήτηση να τα ξεχάσεις ανωμαλιάρα μου! Κατάλαβες λεσβομούνα Κατερίνα- Queerdome σαδομαζόχα μου;


Όποιος παραβιάζει τον κανόνα της συναινετικής και τρυφερής, με αγάπη και προδέρμ επαφής από την εφηβεία και μετά θα πηγαίνει στα τάρταρα της κολάσεως! Πιο κάτω και από τον Λαζόπουλο, το σίχαμα τον Αλαβάνο, πιο κάτω και από την άρρωστη την Τζανή… Συνεννοηθήκαμε ανωμαλιάρα μου; Συνεννοηθήκαμε;Από την μία είχαμε όλους αυτούς τους gay ακτιβιστές να κάνουν ακτιβισμό για το σαδομαζοχισμο και από την άλλη είχαμε όλη την ελίτ που είχε δαιμονοποιήσει την σεξουαλικότητα των εφήβων και την έκανε να φαίνεται taboo στα μάτια της μάζας, όταν η ίδια η ελίτ εδώ και αιώνες διοργάνωνε  σαδομαζοχιστικά όργια με μικρά παιδιά, τα οποία τα σκότωνε κιόλας.


Kαι τα παρακάτω δύο video ξεσκεπάζουν πολλά από όσα κρύβονται κάτω από το χαλάκι για το παγκόσμιο κύκλωμα παιδοφιλίας της ελίτ και όχι μόνο. Ενδεικτικά είναι τα video που βάζω για να σας ανοίξω τα μάτια. Μπορείτε να ψάξετε παραπάνω και εσείς οι ίδιοι για το ζήτημα στο διαδίκτυο στο οποίο ευτυχώς τώρα τελευταία ανοίγουν τα στόματα και αποκαλύπτονται όλα.

Το δεύτερο video που σας βάζω μου αρέσει γιατί εξηγεί και πως οι πρωτογενείς ψυχοπαθείς της ελίτ δημιουργούν και δευτερογενείς ψυχοπαθείς μέσα στην κοινωνία μέσω των δομών και της κουλτούρας που προωθούν, όλους αυτούς που μπορεί να μην βρίσκονται στην κορυφή του συστήματος αλλά τους συναντούσα συνέχεια στη ζωή μου και ο μόνος λόγος για τον οποίο όλοι αυτοί συνεχίζουν να επιβιώνουν και να κατέχουν σημαντικές θέσεις μέσα σε αυτές τις δομές  είναι λόγω της δειλίας όλων εμάς των υπολοίπων όπως λέει και ο κύριος στην συνέντευξη. Αν όλοι εμείς οι υπόλοιποι λέγαμε όχι σε όλα αυτά τα ναρκισσιστικά καθάρματα δεν θα συνέχιζαν το ίδιο βιολάκι εδώ και δεκάδες μην πω και εκατοντάδες χρόνια.


Δείτε και το παρακάτω video που βάζω ενδεικτικά και μιλάει για τα αιμοδιψή τελετουργικά της ελίτ που συνέβαιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στο πρώτο gay pride υπήρχε πανο: «Ο Michael Jackson είναι αθώος.». Καλά δεν το είχα πει τότε στην σύζητηση της Queerdom σαν ανώνυμος: Τα εγκ-έι-ληματικά pride της ντροπής;


Ποιος ο Michael Jackson αθώος... Ο Michael Jackson που είχε φτιάξει ολόκληρο πάρκο την Neverland για να προσεγγίζει 8χρονα και να τα ντύνει νυφούλες...

Και τον Jackson η ελίτ τον αθώωσε. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις όπου υπάρχει σεξ ακόμα και συναινετικό μεταξύ εφήβου και ενήλικου οι δικαστές είναι πολύ σκληροί.

Ακούστε να δείτε τι γίνεται αν δεν ήθελε ο Θεός οι έφηβοι να έχουν σεξουαλικές σχέσεις δεν θα τους έδινε ορμές. Εφόσον οι έφηβοι έχουν ορμές αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν σχέσεις και μεταξύ τους και με ενήλικες. Το θέμα με τους εφήβους, αγόρια και κορίτσια ειδικά αν είσαι ενήλικας είναι να τους προσέξεις πάρα πολύ και να μην τους πληγώσεις είτε σωματικώς είτε συναισθηματικά. Για δείτε τις παρακάτω σκηνές από την γαλλική ταινία Eleve Libre:

Noμίζω φαίνεται ξεκάθαρα πότε ο έφηβος το απολαμβάνει και πότε όχι όπως στις σκηνές του βιασμού από την ταινία Song for a raggy boy στο άρθρο του Απριλίου. Και βέβαια τα κορίτσια στην εφηβεία τα προσέχουμε διπλά πρώτον για να μην τα πονέσουμε και πληγώσουμε σωματικώς ή ψυχικώς και γιατί δεν θέλουμε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες ιδίως σε αυτήν ευαίσθητη ηλικία αλλά και γενικώς σε όποια ηλικία. Σε προηγούμενο μου άρθρο έδωσα οδηγίες προς ναυτηλομένους για το σεξ μεταξύ αγοριών. Στο μέλλον θα γράψω και για το σεξ μεταξύ αγοριών και κοριτσιών και για τις μεθόδους αντισύλληψης όταν τα ξεκαθαρίσω και εγώ όλα γιατί μέχρι τώρα είχα ασχοληθεί στη ζωή μου μόνο με τα gay αγοράκια. Όσο για τα gay κοριτσάκια, τις λεσβιούλες μπορούν άνετα να κάνουν παιχνιδάκια μεταξύ τους αρκεί να μην καταντήσουν για να βρουν ικανοποίηση μία μαζόχα όπως η Κατερίνα Queerdome που μέσα από το blog της έκανε ακτιβισμό υπέρ του σαδομαζοχισμού... Άσε σου λέω κορίτσι το κάγκουρα γαμιά που ντρέπεται να σου αγοράσει σερβιέτες, ταμπόν και γίνε λεσβία!!!


Και μην νομίζετε τέλος ότι είμαι looser επειδή δείχνω γυμνές φώτο μέσα από αυτή την ιστοσελίδα σε 11χρονους εφήβους και τους καλώ να κάνουμε φιλάκια, σεξ και αγγαλίτσες. Τα 11χρονα και τα 12χρονα το απολαμβάνουν και δεν τους νοιάζει, μόνο μερικές μαμάδες ίσως ανησυχήσουν όπως η μαμά του Εξηντάρη που δεν πρόλαβε να πάρει μια μικρή δημοσιότητα το blog μου τον Δεκέμβρη άρχισε να μου στέλνει μηνύματα στο facebook και χωρίς να με έχει κάνει φίλο παρόλο που της το ζήτησα που ανέβασα και τι είναι αυτό που αναφέρω το όνομα του παιδιού της. Εξηντάρη άμα σε πρήζει η μαμά σου και δεν θέλει να σε βλέπω ούτε τα καλοκαίρια και τα σαββατοκύριακα έλα να μείνεις μαζί με εμένα τον Ιάσονα και τον Κουλιούμπα να του ασπρίζετε και την μούρη ομαδικώς του αλήτη που με παράτησε τόσο καιρό.


Και μιας και αναφέρθηκα στον συμφοιτητή μου που τόσο τον αγαπάω και ας με παράτησε. Bασίλη 15Αύγουστος και πάλι μόνος, το τελευταίο καλοκαίρι πριν γίνω διάσημος. Όλοι με παρατούσαν στη ζωή μου. Ακόμα και το τσολί από τη Ρουμανία που με κορόιδευε και με παράτησε και αυτό το αγαπώ. Ας ήταν έστω και το τσολί εδώ να μην είμαι μόνος μου και αυτό το καλοκαίρι. Όταν το φρόντιζα το τσολί και έτυχε να πάρω ένα λεωφορείο στην παραλιακή εκείνη την χρονιά το 2012 και καθώς έκλεισα τα μάτια να αποκοιμηθώ αισθάνθηκα ότι ήταν δίπλα μου και σκέφθηκα ότι πηγαίναμε για μπάνιο μαζί σε πλαζ της Αττικής. Aυτά παθαίνει μάτια μου όποιος πολύ αγαπάει ακόμα και τα τσολιά και δεν είναι πως δεν έκανα, ούτε πως δεν αξίζω ούτε και πως τα λάθη μου δεν τα αναγνωρίζω... είναι πως ότι μου κλέψες Αντώνη μου τσολί πίσω δεν στο ζητάω...

Αλλά τώρα θα το εκδικήθω το παλιοτσολί, το παλιοτσολί. Θα του τις βγάλω όλες τις πομπές του στην φόρα σε λίγο καιρό να δούμε τι έχει να μας πει. Είμαι σίγουρος ότι μόλις φθάσουν οι ειδήσεις πάνω στη Ρουμανία και μάθει ότι έχω γίνει πλούσιος θα αρχίσει πάλι να με παρακαλάει να του δώσω λεφτά. Αλλά δεν σφάξανε, αυτή την φορά θα το γαμήσω εγώ ψυχικώς το τσολί. Θα φροντίσω τώρα το αγόρι μου από την Ελλάδα που το αξίζει τον Βασίλη και το τσολί θα ζηλεύει. Το επόμενα καλοκαίρια θα είμαι μαζί με το Βασίλη και θα πηγαίνουμε μαζί για μπάνιο σε πλαζ της Αττικής και όχι μέσα σε λεωφορείο αλλά στην ολοδικιά του P1 που θα του χαρίσω του αγοριού μου. Nα το μάθει το τσολί να σκάσει από το κακό του και από τη ζήλια του.


Είμαι σίγουρος ότι είχε πολλά μπλεξίματα με τον νόμο το τσολί πριν το παίξει και καλά τα τελευταία χρόνια οικογενειάρχης στην Ρουμανία, κλέφτες και αστυνόμοι και πάνω στην Ρουμανία αλλά και στην Ισπανία που μου έλεγε ότι πηγαίνει για κάτι δουλειές με τον θείο του. Κλέφτες και αστυνόμοι και ήσουν πάντα ο κλέφτης μάτια μου Αντώνη μου τσολί. Χρόνια χελιδόνια που πετάξατε που είναι η ευτυχία που μου τάξατε... Oι χωματένιοι δρόμοι, η παιδική αθωότητα καθώς και το δεύτερο μισό του τραγουδιού πάνε όλα στον αλήτη που με παράτησε που ήταν και δημοφιλής στο παιδαγωγικό... Χρόνια από μετάξι σου κόλλαγε όλη η σχολή και με καρτερούσες μάτια μου μετά από 11 χρόνια γεμάτα με ζουζούνια στο τέλος του ταξιδιού. Χρόνια χελιδόνια που πετάξατε που είναι η ευτυχία που μου τάξατε... 

Εγώ σας θυμήθηκα και σας θυμάμαι όλους, όσους με εσάς συμφώνησα πριν γεννηθώ να σας βοηθήσω και εμένα δεν με θυμήθηκε κανένας στα χρόνια της υπομονής. Αν είναι κόσμος όμορφος είναι και κόσμος ψεύτης που μοιάζει σκοτεινό γυαλί... Ακόμα και εσύ Βασίλη τα γράμματά μου γύρισες χωρίς να τα διαβάσεις και βιάστηκες να με καταδικάσεις...


Bασίλη Δεκαπενταύγουστος και πάλι μόνος...

Ταξιδεύω μαζί σου κι ειν’ οι σκέψεις μου κρυφές,
μα ταξίδι δεν κάναμε ποτές.
Να σε κάνω δικό μου σε φωνάζω τις βραδιές,
μα δεν ήρθες και σήμερα και χθες.
Είμαι μόνος κι απόψε μέσα σε όνειρα φωτιά,
η αγκαλιά σου για μενα ξενητιά.
Το φεγγάρι αλήτης σού χαϊδεύει το κορμί
κι η νύχτα μυρίζει γιασεμί...

Τώρα τι να σου πω;
Φταίω, που σ’ αγαπώ!
Τ’ άστρα χίλιοι καημοί
κι η νύχτα μυρίζει γιασεμί.

Ξαφνικά σε είδα Κουλιούμπα μια μέρα από την απέναντι πλευρά του σταθμού του Αγίου Δημητρίου από εκεί που θα κρεμάσω το πανό, με την ξανθιά την κοπελίτσα που τα έφτιαξες μαζί της από τότε που σου αμφισβήτησα τον ανδρισμό. Ξαφνικά σε βλέπω μπροστά μου Κουλιούμπα! Ξαφνικά σε είδα και έπεσα κάτω. Ξαφνικά! Μπάμ!

Φαντάζομαι θα είναι και η πρώτη φορά που τα φτιάχνεις με γυναίκα και αυτό το έκανες με το ζόρι επειδή μαθεύτηκε στα πέριξ ότι είσαι μια κρυφή. Την πήγες και στο σχολείο. Ποιος κάθεται να φέρει την γκόμενά του στο σχολείο στα καλά καθούμενα. Από παντού καρφώνεσαι Κουλιούμπα, από τις φωτογραφίες στο facebook που τις έσβησες λίγο αφού πρόλαβα να τις αποθηκεύσω στον υπολογιστή μου, από την ξανθιά την κοπελίτσα που την φέρνεις στο σχολείο για να δείξεις και καλά ότι δεν είσαι μια κρυφή. Μου είπε που λες η αγαπημένη σου η διευθύντρια η Κλεοπάτρα η Λυμπεροπούλου εκτός του ότι έφερες την ξανθιά την κοπελίτσα στο σχολείο και ότι κάτι κυράτσες της γειτονιάς του 10ου άρχισαν να λένε ότι υπάρχει πρόβλημα με έναν δάσκαλο που έχει οργανική στο σχολείο μας(εννοώντας εμένα). Άρα Κουλιούμπα διάβασαν και τις δικές σου τις πομπές. Θα σας διαπομπεύσω όλους όλους, τις κρυφές, τα αλλοδαπά τσολιά και τις θεούσες διευθύντριες! Νόμος 4000 για όλη την μούργα και την αλητεία θεούσες, τσολιά και κρυφές. Κούρεμα με την ψιλή και διαπόμπευση στους δρόμους της Αθήνας.

Σε είδα ξανά Βασίλη ήσουν στα μαύρα ντυμένος, στον Άγιο Δημήτριο 4 παρά το μεσημέρι, μαζί με ένα ψώνιο και οι δύο χαμένοι, τρώγατε σάντουιτς, θολή ματιά. Περίμενα λίγο κρυμμένος πίσω από τη σαλάτα που είχα παραγγείλει, φοβόμουνα βλέπεις μη με αντιληφθείς. Αν και ήσουν χλωμός, ταλαιπωρημένος Θεέ μου είχες μια λάμψη μαγική. Σ' ένοιωσα μέσα μου παντου, σαν να μη πέρασε μια μέρα, από το ναι του χωρισμού. Σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε είδα ξανά της κρατούσες το χέρι σφιχτά κι όμως έμοιαζες να ψάχνεις κάτι για να πιαστείς. Θυμήθηκά τότε που μου έδειχνες ένα αστέρι και μου 'λεγες φέρ' το εδώ κάτω αν μπορείς. Και ξέρεις εγώ προσπάθησα, ξέρεις να το φέρω κοντά να τ' αγγίξεις κι εσύ. Μα τρόμαξες τόσο απ' το φως και τη σκόνη κι έτρεξες γρήγορα κάπου να κρυφτείς. Περίμενα ακόμα πίσω απο τη σαλάτα, μου φάνηκαν χρόνια μα ήταν μια στιγμή, πετώ το πιρούνι, τελευταίο πλάνο, Θεε μου είχες μια λάμψη μαγική…Θυμάσαι Βασίλη την πρώτη μέρα στην οργανική που μιλούσαμε για αυτό που ετοιμάζω στο διαδίκτυο, θυμάσαι όταν με ρώτησες για τις αναμνήσεις μου και σου είπα ότι τα θυμάμαι όλα και πήγα να συνεχίσω και μου είπες μη μου πεις. Άσε με να τα διαβάσω μόνος μου. Λαχταρούσες όπως λέει και το τραγούδι να ρίξω τ'άστρα στη γη αλλά εσύ τρόμαξες από το φως τους. Θυμάσαι που ρωτούσες και ποιος  θα σου πάρει tamblet; Εγώ θα στο πάρω. Και όχι μόνο tablet, όλα θα στα δώσω. Θα σε φροντίζω και εσένα σαν να σε έχω γιο μου όπως τον Ιάσονα. Δεν μπορείς να τα ελέγχεις όλα στη ζωή σου είπα όταν σε αποχαιρετούσα στις 5 του Σεπτέμβρη επειδή είχα εκνευριστεί που μιλούσαν για την κάθε ανθυπολεπτομέρεια τα χαϊβάνια στο σύλλογο. Είδες πόσα άρθρα συμπλήρωσα με αυτά που μου είπες και σου είπα τις τρεις μέρες που σε είδα στην οργανική; Και εσύ μου έλεγες ότι μια φορά σε είδα. Πάλι σε εμένα το χρεώνω που δεν κατάλαβες πως ήσουν όλη μου η ζωή. Κάνε με χώμα, γιατί κομμάτια είμαι και μη διστάζεις ο θάνατός μου γίνε...


Ο Νίνο και ο Nick Jonas που τους συμπαθώ πολύ και τους δύο πάσχουν και οι δύο από σοβαρές ασθένειες. Ο Nick Jonas έχει διαβήτη τύπου 1 και ο Νίνο αθροιστική κεφαλαλγία που θεωρείται μία ασθένεια που μπορεί να σου προκαλέσει από τους πιο ισχυρούς πόνους που μπορείς να νιώσεις. Για να δείτε ότι ούτε οι δημοφιλείς τραγουδιστές ξεφεύγουν και αυτούς τους συμπαθώ γιατί φαίνεται να έχουν γίνει καλύτεροι άνθρωποι και όχι μισάνθρωποι όπως η Τζάνη και ο τραγόπαπας της κακιάς ώρας ο Χριστόδουλας. Νίνο και αν έρχεται το τέλος και η καταστροφή, και αν μείνουμε στον κόσμο εμείς τελευταίοι, εφόσον έχω εσένα να μου τραγουδάς εγώ θα είμαι οk!Bασίλη δεν είμαι φτιαγμένος από πέτρα και πονάει να σε αγαπάω με τον τρόπο που το κάνω. Γνωρίζω ότι με θυμάσαι από προηγούμενες ζωές που ήμασταν ξανά φίλοι. Ήμασταν φίλοι και αγαπούσαμε πάρα πολύ ο ένας τον άλλον. Τουλάχιστον θα μπορούσες να προσπαθήσεις να με κοιτάξεις. Τα δάκρυά μου δεν πέφτουν πολύ συχνά αλλά το μαχαίρι σου με κόβει βαθιά, βαθιά, πολύ βαθιά. Kαι αν δεν με θυμάσαι είναι επειδή ήπιες της Άρνης το νερό, το νερό που όποιος το έπινε αυτομάτως ξεχνούσε τους ανθρώπους που αγαπούσε. Στα χείλη στάξε τώρα να το πιω και εγώ της Άρνης το πικρό νερό, να σε ξεχάσω και να σ' αρνηθώ και στείλε με στης Λήθης, της θυγατέρα της θεάς Έριδας, το στενό από όπου αναβλύζει το νερό που πίνουν και οι νεκροί που λησμονάνε την πικρία της ζωής για να σε σβήσω από την μνήμη μου και να μην ξαναπονέσω για εσένα.


Να το ξέρεις αν δεν θες να είσαι μαζί μου από τη στιγμή που θα πάρει δημοσιότητα, ίσως στην επόμενη ζωή να είμαστε μαζί, θα βρω άλλη γκόμενα που να ταιριάζει στα προβλεπόμενα! 


Ή για να το πω στην gay version του θα βρω άλλο γκόμενο που να ταιριάζει στο αναμενόμενο... Ιs there a man out there? Someone to hear my prayers... Won't somebody help me chase the shadows away. Take me through the darkness to the break of the day.


Nαι υπάρχει και είναι ο άλλος ο συμφοιτητής μου ο Κώστας ο Κουμανζέλης που είναι και πιο ψηλός και πολύ πιο όμορφος από εσένα Κουλιούμπα και καβάλαγε και μηχανή και τον ήθελαν και όλα τα γκομενάκια του παιδαγωγικού. Θα πάρω σε αυτόν την P1 να σκάσεις από τη ζήλια σου και εσύ Κουλιούμπα η κρυφή και το τσολι! Tonigh we are victorious! Θα σταματήσω να κλαίω για εσένα Κουλιούμπα όπως σταμάτησε να κλαίει στην αρχή του videoclip ο Brendon Urie από τους Panic! At The Disco, θα βοηθήσω και την γιαγιά να περάσει τον δρόμο και μετά θα πιω σαμπάνιες με τον Κουμανζέλη και ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένω θα μου πετάξει και το μαύρο το μπλουζάκι του στο πρόσωπό μου χαμογελώντας. Και εσύ θα είσαι μόνος και έρημος κλαίγοντας την μοίρα σου Κουλιούμπα...


Kαλά βρε αναίσθητε με παράτησες και είχες και την όρεξη να παίζεις σε παραστάσεις στην Άνω Γλυφάδα;

Ξενοδοχείον Παράδεισος

Όχι στο Ξενοδοχείο Παράδεισος σε ένα καράβι μούτσο θα σε στείλω που λέει και ο Αργύρης, τώρα που δεν θα μπορείς να ξαναπατήσεις το πόδι σου στο 10ο Ηλιούπολης από το κράξιμο που θα τρως από τα ίδια τα παιδιά του σχολείου.


Ξέρεις πόση παγωνιά ένιωσα τον Σεπτέμβρη που με παράτησες; Kανονικά θα έπρεπε να σου ρίξω άκυρο όπως λέει και η Στέλλα η Καλλή. Αν κάπνιζα η κάπνα απ'το τσιγάρο θα ήταν ως το ταβάνι. Παραλίγο να το αρχίσω για εσένα Κουλιούμπα.


Θα μείνεις στην ιστορία με την στάμπα της κρυφής που ντρέπονταν και φοβόταν για τον εαυτό του. Ένα ακόμα αρχετυπικό σχήμα που έπρεπε να πέσω πάνω και σε αυτό. Αλλά τώρα θα είσαι δικός μου. 

We could count the teardrops in our eyes
One two three yeah one two three
One two three yeah one two three
Now you know now you know
How I feel and I won't back down

Prick your finger on a spinning wheel
But dont make a sound
Drop of blood and now you're taken
For all time
With a kiss you will awaken
And you'll be mine you'll be mine you'll be mine


Αλλά να σου πω κάτι θα βρω τόσους φίλους τώρα οπότε όπως λέει πάλι η Στέλλα η Καλλή, αν δες θες να είσαι μαζί μου, είτε με εσένα, είτε χωρίς αρνούμαι...


Eλληνικά μιλάω Βασίλη μου, σου λέω σ' αγαπάω, τι δεν καταλαβαίνεις; Πρέπει να σου μάθω την αλφαβήτα απ' την αρχή. όπως με τα πρωτάκια που είχα στο Μοσχάτο, αλλά με την βοήθεια του Φοίβου αυτή την φορά, του στιχουργού των απόλυτων επιτυχιών και του μέγα του λαϊκού τραγουδιστή του Αντύπα.


Πρόσεξε πολύ Βασίλη γιατί με την φόρα που χω πάρει δεν το 'χω σε τίποτα σε λίγο να σου βάλω και Καρρά για να σε ρίξω και να μας πουν όλοι μαζόχες από την καψούρα. Έτσι φώναζε αναγνώστες μου ο Καρράς στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε στον κόσμο "είστε μαζόχες". Εμ βέβαια για να πάνε να ακούσουν και να ξοδέψουν το μισό μηνιάτικο στα λουλούδια και στις φιάλες, που παρεμπιπτόντως εγώ την είσοδο την κέρδισα με πρόκληση στο bar, για να ακούσουν την "βελούδινη" φωνή του Καρρά μαζόχες πρέπει να είναι! Tι χαμός γίνεται στα νυχτερινά κέντρα με τον Καρρά, πανικός μόλις βγαίνει ο Καρράς! Πρόσεξε πολύ λοιπόν Βασίλη, μια από τις τελευταίες ευκαιρίες σου δίνω με την  Άλκηστις κυκλοφορώ και οπλοφορώ γιατί ποτέ να σ' αποκτήσω δεν μπορώ, αλλά δεν είμαι και Θεός να σε παιδεύω. 
 


Nα έρχεσαι στον ύπνο μου ακόμα και αν δεν θες να είσαι μαζί μου. Τώρα που μας χωρίζουν βουνά από λόγια αλόγιστα και θάλασσες να έρχεσαι στον ύπνο μου. Μπορεί να μην σε είδα Βασίλη εσένα όπως τον Ιάσονα αλλά αφού σου άφησα την επιστολή μέσα στο κλειστό φάκελο μέσω της Νατάσσας, ξυπνώντας μία μέρα όταν με φιλοξενούσε τότε για λίγες μέρες η ξαδελφούλα μου η Βιβή άκουσα κάτι να μου λες με την βελούδινη και εύθραυστη σχεδόν προεφηβική φωνή σου. Να το ξέρεις σε ερωτεύθηκα για την φωνή σου Βασίλη. Θυμάσαι όταν με πήρες τηλέφωνο για να με αποπάρεις, να μου πεις ότι δεν κοιμάμαι με άντρες, που σε ρώτησα θα το κλείσεις τώρα. Δεν ήθελα να το κλείσεις ήθελα να ακούω την φωνή σου. Ακόμα και αυτό να μου μιλάς μόνο από το τηλέφωνο θα μου έφτανε για να αντιμετωπίσω πιο ανώδυνα όλα όσα περνούσα. Δεν θα σε εξέθετα στη δουλειά σου, όπως φοβήθηκες. Oύτε θα τα έβγαζα στη φόρα όλα για εσένα. Και άλλοι μου έχουν πει πράγματα για τον εαυτό τους όπως η Αθηνά η όμορφη υπάλληλος από το ένα ευχαριστώ ή η θεία μου η Δέσποινα που την έχω στο κάτω μέρος του blog. Δεν τα έχω γράψει. μόνο αν θέλουν και είναι έτοιμες οι ίδιες θα τα πούνε είτε προφορικά, είτε γραπτά. Tα μόνα που θα δημοσίευα για εσένα θα ήταν αυτά που έγραψα κλαίγοντας την πρώτη μέρα που σε είδα στο ένα ευχαριστώ. Τα υπόλοιπα μόνο όταν θα ήσουν έτοιμος εσύ. Αλλά τώρα θα το βάλω και το παρακάτω βίντεο που βρήκα στο διαδίκτυο από μια παρουσίαση που έκανες σε ένα συνέδριο για να σε ερωτευθεί όλος ο κόσμος τώρα. Να ακούσουν όλοι την εύθραστη φωνούλα σου να μιλάει για τους θεούς του Ολύμπου. Να ακούσει και να δει και ο Ιάσονας γιατί σε ερωτεύθηκα και πόσο ευαίσθητος είναι κατά βάθος και 2ος μπαμπάς που του ετοιμάζω, παρόλο που κατά πλάτος μας το παίζει αναίσθητος. Bασίλη ο ορισμός του απόλυτου αρσενικού δεν είσαι αλλά εκτός από την φωνούλα σου έχεις και πολύ γλυκιά φυσιογνωμία για αυτό σε ερωτεύθηκα αλήτη. Πολύ τυχεροί όσοι μαθητές σε είχαν δάσκαλο και έβλεπαν την γλυκιά φατσούλα σου μια ολόκληρη σχολική χρονιά τα προηγούμενα 11 χρόνια.


Ξέρεις γιατί παρέλυσα εγώ ο ίδιος στην Τρίπολη τον Νοέμβρη του 2012; Για τον ίδιο λόγο που φοβήθηκες και εσύ. Επειδή έδειξα το blog σε μια συνάδελφο που στην συνέχεια αποδείχθηκε και γαϊδούρα όπως λέω σε προηγούμενο άρθρο μου, παρόλο που γνώριζε τι γίνεται στη γη από κάποια πνευματιστικά σεμινάρια που συμμετείχε και με ρωτούσε εγώ πως και το γνωρίζω χωρίς να έχω πάει σε καμία τέτοια ομαδούλα και μετά το μετάνιωσα που το έδειξα και φοβήθηκα τόσο πολύ ότι θα εκτεθώ γιατί απoκαλύπτω ότι είμαι ομοφυλόφιλος που με έλουσε πάλι κρύος ιδρώτας όπως όταν βρήκε το όνομα μου ο stalker και δεν κοιμήθηκα ένα ολόκληρο βράδυ και την επόμενη 16 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή ήταν που γινόταν η γιορτή της 17 Νοέμβρη, αφού δεν είχα κοιμηθεί ένα ολόκληρο βράδυ και αφού και στο σχολείο κόντεψα να λιποθυμήσω, τα γράφω και κλαίω τώρα που τα θυμάμαι, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου και μου φέρνανε νερό, θα τα θυμούνται οι συνάδελφοι εκεί, καθώς πήγαινα αφού σχόλασα προς τα ΚΤΕΛ για να γυρίσω στην Αθήνα για το σαββατοκύριακο παρέλυσα στο δρόμο τελείως και βρέθηκαν μερικοί περαστικοί να με βοηθήσουν και κάλεσαν και το ασθενοφόρο και με μετέφεραν στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Για το ίδιο λόγο που φοβήθηκες και εσύ τα πέρασα όλα αυτά τότε. Φοβήθηκα μην εκτεθώ. Για αυτό τώρα να έρχεσαι στον ύπνο μου και αν θες τελικά να είσαι μαζί μου θα στο πω εγώ στ'αυτί αυτό που άκουσα να μου λες όταν με φιλοξενούσε εκείνες τις ημέρες η ξαδελφούλα μου. Γιατί τα όνειρα σαν τα θαύματα είναι, βγαίνουν αληθινά μόνο αν τα πιστεύεις...


Δεν έχω κοιμηθεί αγκαλιά με έναν άνθρωπο που να με αγαπάει σε όλη μου τη ζωή σου έστειλα στο μήνυμά μου. Δεν μου είπες τότε στο τηλέφωνο ούτε ότι είμαι αδελφή αλλά εσύ είσαι χάλια όπως σου είπα στο προηγούμενο άρθρο μου αλλά ούτε και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι εγώ σε αγαπώ και μου το στέλνεις αυτό το μήνυμα που αυτό θα το συμπεριελάμβανε όλα και της περίπτωσης του να είσαι straight και του να μην είσαι. Αλλά ούτε και στην συνέχεια μου το είπες αυτό γραπτώς στα μηνύματα που ανταλλάξαμε ότι μια φορά σε είδα από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι σε αγαπώ. Μου έλεγες μια φορά σε είδα αυτά που μου λες είναι προσωπικά σου. Το καταλαβαίνω ότι ήμουν απότομος και σου έπεσαν βαριά όλα αυτά μαζί σε λίγες μέρες. Εσύ προφανώς ήθελες μια ανάλαφρη σχέση για να ξεχνάς τα δικά σου. Έχω και εγώ τα δικά μου μου έλεγες. Τις είχες δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στο facebook αλλά με ψευδώνυμο οπότε θα τις έβλεπαν μόνο όσοι εσύ εμπιστευόσουν. Και προφανώς εγώ σου γυάλισα για να το πω λαϊκά και κατά το κοινώς λεγόμενο και με έκανες add στην αρχή αλλά μετά το μετάνιωσες γιατί σου πέσανε βαριά όσα σου αποκάλυψα για εμένα συν του ότι φοβήθηκες μην εκτεθείς επειδή το διαισθάνθηκες ότι θα γίνω διάσημος. Αλλά ποτέ δεν μου είπες ότι δεν σε αγαπώ. Και μάδαγα τις μαργαρίτες όλο αυτό το διάστημα. Για να δούμε μου την είπαν την αλήθεια οι μαργαρίτες; It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is! 


To κατάλαβες τώρα και εσύ Κλεοπάτρα μου ότι ακόμα και ο Βασίλης που μαρτύρησε και αυτός στα εφηβικά του χρόνια, ακόμα και αυτός ήθελε απλά μια ανάλαφρη σχέση για να το γλεντάει στα κρυφά όπως κάνουν σχεδόν όλες οι κρυφές αδελφές της Ελλάδος, οι οποίες δεν έχουν μαρτυρήσει κιόλας εξάλλου όπως εγώ και ο Βασίλης. Μου ράγισες την καρδιά Βασίλη! Και ας ήμουν και εγώ κάπως αδέξιος...


Αλλά επειδή εγώ είμαι Golden Boy Βασίλη τι κι αν μου ράγισες την καρδιά στα αρχίδια μου τώρα, τώρα i m gonna ease my pain, dancing on the floor... Ι 'm not in the mood for a broken heart και θα πάω να βρω τον Φώτη τον Σεργουλόπουλο να με κάνει διάσημο και θα γίνω ο βασιλιάς της διασκέδασης. Let me show how we do it εγώ με τους φίλους μου και στο Τελ Αβ Ιβ και στην Αθήνα και σε όλο τον πλανήτη...


Xάρη σου κάνω πλέον που σε περιμένω όπως η Πηνελόπη τον Οδυσσέα να κάνεις τον κύκλο σου μέχρι να πάρει δημοσιότητα το blog μου. Tα θες όλα έτοιμα στα πιάτο Βασίλη. Έπρεπε να σε ξεφτιλίσω απόλυτα όπως το έκανα ήδη και μετά να σου δώσω μια σουτιά όπως μου έδωσες και εσύ τον προηγούμενο Σεπτέμβρη. Να δεις τι ωραία που θα ήταν και πως θα αισθανόσουν. Έτσι κι αλλιώς αν δεν υπήρχε το blog δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναβρεθούμε.


Ελπίζω απλά ο Βασίλης αν θέλει να είναι μαζί μου τώρα και μείνουμε μαζί με τον Ιάσονα να μην καταλήξει όπως ο Πάτρικ Αστερίας στο παρακάτω επεισόδιο του Μπομπ Σφουγγαράκη, το οποίο το μεταφόρτωσα στο blogger σε δύο συνέχειες γιατί στα άλλα site μου το ρίχνουν.Και όταν ο Ιάσονας μεγαλώσει και ανοίξει τα φτερά του και δεν θα μας χρειάζεται πια θα κάνουμε άλλο ένα. Θα υιοθετήσουμε και τον Εξηντάρη!Eίχα 15 χρόνια να ερωτευτώ Βασίλη και θέλω να σε κάνω ευτυχισμένο. Από 18 χρονών από τότε με τον Κωνσταντίνο στο παιδαγωγικό. Όλους τους υπόλοιπους τον Ιάσονα, την Τίνα από την Τρίπολη, τον Εξηντάρη, τον Λεονάρδο, τον Ρολίντο απλά τους συμπάθησα πολύ. Εσένα θέλω να σε κάνω ευτυχισμένο που σε ερωτεύτηκα και για τον Ιάσονα όμως που απλά τον είχα συμπαθήσει τότε θα θυσίαζα τα πάντα τώρα για να τον κάνω να είναι χαρούμενος και να γελάει. Το ίδιο θα έκανα και για την Τίνα, τον Εξηντάρη, τον Λεονάρδο και τον Ρολίντο.


Ρολίντο μπορείς να έρχεσαι και εσύ να του πιτσιλάς την μούρη του αλήτη να τον ξεφτιλίσεις που με παράτησε και δεν κατάλαβε πόσο τον αγάπησα. Τι κρίμα που δεν σε είχα μαθητή Ρολίντο θα περνούσαμε τέλεια. Θυμάμαι ακόμα την εκδρομή που κυνηγούσες πεταλούδες με τον Λεονάρδο όση ώρα περιμέναμε την παλιοβρωμιάρα να μας βάλει στο Βυζαντινό μουσείο να μας ξεναγήσει και θα πέσει πολύ γέλιο όταν θυμήσω σε όλους μας τι μας έλεγε η παλιοβρωμιάρα η φράουλα μπροστά από την εικόνα της αποκαλύψεως αλλά και μπροστά από την εικόνα της εξομολογήσεως. Είσαι πολύ cool αγόρι Ρoλίντο και μάγκας(για αυτό μπορείς και εσύ να του πιτσιλάς του μούρη του αλήτη) και έχεις και πολύ χιούμορ. Θυμάσαι που υπήρχαν και κάτι σκυλάκια boxer που τα είχαν βγάλει για εκπαίδευση εκεί στο πάρκο Ριζάρη όση ώρα περιμέναμε και κυνηγούσαν το ένα το άλλο και κάποια στιγμή είπες για το ένα του δάγκωσε τον κώλο και μετά του έκανε SmackDown. Α χαχαχα το ένα σκύλι δάγκωσε το κώλο του άλλου και μετά του έκανε SmackDown. Πάντα ήθελα να γελάσω με τις ατάκες που πετούσατε οι μαθητές στο 7ο Δάφνης αλλά δεν μπορούσα να το κάνω εκ της θέσεώς μου. Έπρεπε να είμαι σοβαρός. Mπορείς και εσύ που λες Ρολίντο να έρχεσαι να τον ξεφτιλίζεις τον αλήτη... Και μου τα έλεγε η μάνα μου.... Για τον Κουλιούμπα μωρέ τα έκανες όλα αυτά; Πάρτα να μην στα χρωστάω... Τώρα και καμπόσο ο Κουλιούμπας. Ο Κουλιούμπας παντρολογιέται με την κόρη της Τζέλλας Δελαφράγκας την Τζένη. Τόσο καιρό δε στο 'λέγα για να μην σου ανέβει ο πυρετός 50. Κάθε βράδυ γλεντικοπάνε με την μικρή την Δελαφράγκα στο night club Tropicana. Στο night club Tropicana! Και εμένα τώρα όλη η ζωή μου στη φωτιά!


Ο Ρολίντο ο όμορφος, αλβανικής καταγωγής, μου θύμιζε λίγο φυσιογνωμικά το τσολί από τη Ρουμανία που μου έφαγε όλα τα λεφτά και με σκυλοέβρισε και από πάνω το 2012. Λοιπόν θα το εκδικηθώ τώρα το παλιοτσολί τιμώντας τον Ρολίντο με πολλά πλούτη και αγαθά. Το παλιοτσολί θα σκάσει από την ζήλια του όταν δει πόσο ευτυχισμένους σας έχω κάνει όλους. Με κοίταζες βαθιά με αυτά τα καταγάλανα μάτια σου Ρολίντο και όταν βγήκαμε από την παράσταση της Καλογεροπούλου αλλά και λίγο πριν φύγουμε για την τελευταία εκδρομή στο αθλητικό πάρκο. Θυμάσαι που κάτι είχες ξεχάσει από το σπίτι σου και ρωτούσες εμένα αν γίνεται να πας να το πάρεις.Με κοίταζες με αυτά τα υπέροχα καταγάλανα μάτια, τόσο βαθιά και περίμενες λες και ήξερες ότι εγώ είμαι ο πραγματικός σου δάσκαλος... Και εγώ σου είπα τότε ρώτα την δασκάλα σου, μια πάπια με παπιά. Να σε κοιτώ Ρολίντο έμοιαζε πάντα δρόμος, ήσουν ταξίδι και όμως δεν είσαι εδώ... Φεύγουν τα τρένα δεν είμαι σε κανένα δεν βρήκα θέση πουθενά σε αυτή τη ζωή Ρολίντο... Μόνο μέσα στα δικά σου μάτια, μόνο εκεί βρήκα θέση...

Σαν τον Τιτανικό βουλιάζει αυτή η χώρα και όλος ο πλανήτης Ρολίντο και από κάπου στο βάθος ακούγεται η μπάντα... Βρισκόμαστε λίγο πριν την καταστροφή. Αλλά να δεις που θα τους σταματήσουμε μαζί τους κομήτες που πάνε να καταστρέψουν την γη όπως στο videoclip από τις Μέλισσες. Και η μόνη βαθιά σύγκρουση που θα γίνει τελικά θα είναι η δική μας με αυτή των σκοτεινών. Θα τους σαρώσουμε όλους τους σκοτεινούς...


Ένα από τα καλύτερα και από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια σου αφιερώνω Ρολίντο το Σαν Σκιά από τις Μέλισσες... Ήθελα να το βάλω και αυτό για τον Ιάσονα αλλά όταν έγραφα το κειμενάκι παραπάνω μου έρχονταν στον νου τα δικά σου μάτια και έτσι το κράτησα για εσένα... Και από τις Μέλισσες έτσι; Που είναι και αυτοί ζουζούνια... Αν θες μπορώ να στους γνωρίσω Ρολίντο... Eλπίζω να μην ζηλέψεις Ιάσονα που το αφιέρωσα αυτό στον Ρολίντο. Θα στον γνωρίσω και θα δεις πόσο όμορφος είναι. Θα κάνετε παρέα μαζί. Eίστε και τα δύο ξανθά όμορφα αγόρια με ανοιχτόχρωμο δέρμα σαν τον μικρό πρίγκιπα...Είδατε άλλα αγόρια που αγάπησα ήταν καστανά όπως ο Εξηντάρης, ο Κουλιούμπας και ο Κουμανζέλης άλλα καστανόξανθα όπως ο Λεονάρδος και άλλα ξανθά όπως ο Ιάσονας και ο Ρολίντο. Δεν κάνω διακρίσεις όλους τους ερωτεύομαι και όλους θα τους εξημερώσω σαν την αλεπού στο παραμύθι του μικρού πρίγκιπα.

It is only with the heart that one can see rightly, what is essential is invisible to the eye...

Eπειδή όμως πρέπει να είμαστε πάντα προσγειωμένοι και να κοιτάμε τι γίνεται και με τις πραγματικές μας αισθήσεις για δείτε τι συμβαίνει και με την μυωπία μου κατ' αντιστοιχία με το ύψος μου.

                                         Το 2013 είχα μυωπία 6,75 και 6,00.Το Φεβρουάριο του 2017 η μυωπία μου κατέβηκε στο 6,25 και 5,75 αντίστοιχα για κάθε μάτι.


Και τον Ιούλιο του 2017 η μυωπία μου κατέβηκε στο 6,00 και 5, 25 αντίστοιχα.Αν και μπορεί να επηρεάζει και ο διαβήτης όλες αυτές τις αλλαγές στην μυωπία όπως μου είπε η οφθαλμίατρος μου αλλά μια γενική τάση προς μείωση υπάρχει. Και από το μεθεπόμενο χειμώνα που θα έχω δίπλα μου και τον Ιάσονα θα διορθώσω και τον διαβήτη είμαι σίγουρος που τώρα πέφτει πολύ δύσκολα παρόλο που από τις 12 μονάδες ινσουλίνης που μου πρότεινε ο κ. Ιωαννίδης στον Ευαγγελισμό έχω φτάσει να παίρνω 50 μονάδες ενέσιμης ινσουλίνης. Δεν μπορώ να τον διορθώσω τον διαβήτη αν δεν έχω κάποιον να στέκεται δίπλα μου.


Εντωμεταξύ η μάνα μου να μου θυμίζει τον Αύγουστο ότι πάντα για άλλους συγκινούνταν και έκλαιγε. Πέθανε ο άντρας μιας συναδέλφου της που ήταν φυτό εδώ και κάτι χρόνια λόγω μιας νευροεκφυλιστικής πάθησης έκλαιγε. Άκουγε μια δακρύβρεχτη είδηση στη τηλεόραση έκλαιγε. Πήγαμε στο μουσείο του Κεραμεικού στην πανσέληνο του Αυγούστου, την ημέρα ανοιχτών μουσείων, είδε μια ενεπίγραφη βάση ενός ιππέα που σκοτώθηκε αφιερωμένη από τον πατέρα του για να ξορκίσει τον πόνο που ένιωσε, συγκινήθηκε για την ενεπίγραφη βάση. Ποτέ δεν έκλαψε για εμένα η μάνα μου. Εκτός από όταν ξόδεψα τα λεφτά μου για το τσολί και όταν συγκινήθηκε, της το αναγνωρίζω, που μου έκαναν πάρτι έκπληξη τα ζουζούνια που δεν είχα ξαναζήσει γενέθλια. Θα ήθελε να ήταν και αυτή εκεί να το ζήσει γιατί μέσα στο σπίτι όχι γενέθλια αλλά δεν έχω προσκαλέσει ποτέ ούτε ένα φίλο. Μοναξιά μου όλα μοναξιά μου τίποτα όπως λέει και ένα γνωστό τραγούδι. Αλλά τώρα κάποιος άλλος έγινα, γιος μεγάλος, άλλος έγινα, μες στην ίδια ζωή που λέει ένα άλλο τραγούδι.

Βάλε τα πιο καλά σου ρούχα,
κι έλα να πάμε σαν θεοί
στον κόσμο μια φορά, μανουλίτσα.

Πες μου, πού 'ναι οι φόβοι που 'χα,
πού 'ναι του κόσμου η ταραχή,
που πια δε μ' αφορά.Εσύ Κλεοπάτρα μου κάτσε να δεις τι θα λένε οι κυράτσες από την επόμενη σχολική χρονιά... Να δούμε με ποιον θα υπάρχει πρόβλημα και με ποιον όχι... Που με ρώτησες με αγωνία τι θα κάνω τώρα και που θα είμαι από Σεπτέμβρη. Δεν ήθελες να ξαναπατήσω το πόδι μου στο σχολείο. Το θυμάσαι Κλεοπάτρα που σου είπα τον προηγούμενο Σεπτέμβρη ότι γράφω μυθιστόρημα; Το τρίτομο που σου έλεγα; Τα τρία Κλεοπάτρα δύο χρόνια μετά, από το μεθεπόμενο φθινόπωρο δηλαδή!

Θα σου δώσω promotion Κλεοπάτρα
Θα σε κάνω να νιώσεις λες και βρίσκεσαι σε διακοπές...

Imma give you a promotion
I'll make it feel like a vacay
Turn the bed into an ocean
We don't need nobody
I just need your body
Nothin but sheets in between us
Ain't no gettin off early

You don't gotta go to work
But you gotta put in work
You don't gotta go to work
Let my body do the work
We can work from home από εδώ και μπρος Κλεοπάτρα!!!

Ωραίο χαμόγελο και ωραία μάτια έχει ο Ty Dolla Sign. Μου θυμίζουν το χαμόγελο και τα μάτια ενός μαθητή μου από την τάξη της ναζιστοφάγας, συμμαθητή του Χρήστου δηλαδή που παίζει στην εφηβική ποδοσφαιρική ομάδα που πίκι πίκι jumb around μαζί μου στην Καλλιθέα σε λίγο καιρό τα σαββατοκύριακα. Του Δημήτρη του Σιμιτζή. Δημήτρη Σιμιτζή είσαι σαν τον Ty Dolla Sign κ@λα τελεία και παύλα. Aν θες σας γνωρίζω και μεταξύ σας στο μέλλον Δημήτρη... 😉


Λοιπόν όπως βλέπετε δεν κάνω διακοπές ούτε τον Αύγουστο...Σου δίνω αυτό που θες!Θα ζω από εδώ και μπρος τα καλοκαίρια με όλους τους εφήβους μέρες του Αυγούστου!!! Eίτε 11 είναι και πάνε Έκτη δημοτικού, είτε 18 και πάνε ΄Γ Λυκείου τους αγαπάω όλους!!!


Και σήμερα στις 18 Ιουλίου που συμπληρώνω το "Σε ένα καράβι μούτσο" συνάντησα ένα πανέμορφο ξανθό αγόρι(και όχι και πολύ ψηλό, να το ξέρετε μου αρέσουν πολύ και τα μετρίου αναστήματος αγόρια αλλά και τα ψηλά, είπαμε δεν κάνω διακρίσεις) μέσα στο λεωφορείο το 205 καθώς ανέβαινα από Γλυφάδα που μου θύμισε λίγο τον Ιάσονα. Ήσουν με την κοπέλα σου και σας ρώτησα τι τάξη πάτε από περιέργεια και μου είπες ΄Β Λυκείου και ότι του χρόνου θα δώσετε πανελλήνιες. Σας είπα καθώς κατέβαινα ότι ετοιμάζω κάτι στο διαδίκτυο να με βοηθήσετε να αδυνατίσω. Δεν μου έδωσες και πολύ σημασία πανέμορφο αγόρι εγώ όμως σε πρόσεξα και πρόσεξα ότι είχες μια μεγάλη ουλή στο εσωτερικό του χεριού σου και άλλη μία στο γόνατο. Θέλω να σε ξανασυναντήσω να μου πεις πως το έπαθες. Είδατε συναντώ αγόρια με ουλές στα μέσα μεταφοράς γιατί ίσως έχουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πουν. Αργότερα που θα γράψετε και εσείς για τις ζωές σας και θα τα δημοσιεύσω εδώ θα μάθουν όλοι τις ιστορίες σας. Άσε την κάπως αντιπαθητικιά μελαχρινή κοπέλα σου που έχει βάλει χαλκά στην μύτη και που αυτή και αν δεν μου έδωσε καμία σημασία και έλα να σε αγκαλιάζω και να σε φιλάω εγώ! Φαινόσουν αγόρι για πολλές αγκαλιές! Το ξέρω ότι σου είμαι stranger αλλά μπορώ να σε πιάσω και να σε γυρίσω γύρω γύρω από την αγκαλιά μου.

Taken by a stranger
Stranger things are starting to begin
Turn into the danger
Trip me up and spin me round again
  

Έσενα ξανθέ όμορφε σε είδα και στο μέλλον το φθινόπωρο στις 2/11 μέσα στο μετρό. Ήταν γύρω στις 2 και γυρνούσες μάλλον από το σχολείο αυτή την φορά με ένα πολύ ψηλότερο συμμαθητή σου. Πάλι σε κοιτούσα και δεν μου έδινες καμία σημασία. Είπα να σου μιλήσω πάλι αλλά δεν το έκανα μήπως το πάρεις στραβά. Καυλώνω και ρουχλώνω σου λέω μόλις σε συναντώ και σε βλέπω. Καυλώνω και ρουχλώνω -φράση δικής μου εμπνευσέως- να μην βγάλω και εγώ μια δική μου καινούρια ατάκα που να την χρησιμοποιεί η νεολαία; Μια έκπληξη για εσένανε κρατώ, πως μπαίνεις σύντομα στα 18 δεν ξεχνώ, μια νύχτα θα μας μείνει στην καρδιά και θα φύγουνε τα ανέμελα τα χρόνια όταν σβήσεις και τα 20 κεριά... Μια νύχτα θα σε πάρω αγκαλιά να ανάψουμε στα αστέρια πυρκαγιά, μα το δώρο της αγάπης μου για εσένα πριν καεί πως ίσως σβήσεις τα κεριά. Ταιριάζουμε σαν γάντι στο υπογράφω γκαραντί... έλα να αγαπηθούμε ως το πρωί!
Το καταλάβατε; Eίμαι ελεύθερος τώρα, δεν μπορεί να με κρίνει κανένας!!! 

Get up and dance
I'm in the mood for love
I wanna see you rise and shine
On revelation's day
We're about to explore
About to ignore
In such an easy way
It's the perfect cure in a perfect world
On revelation's day

I'm free
At last I'm free
I'm free
At last I'm free
You can't judge me
Cause you don't know me

Τόσο ελεύθερος που νιώθω σαν να ζω στην αρχαία Ελλάδα... Τα έχει μπερδέψει ο παρακάτω κυριούλης που γράφει τα κείμενα, δεν υπήρχε παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα, με τους εφήβους είχαν σεξουαλικές σχέσεις οι αρχαίοι Έλληνες που καυλώνουνε το καταλάβατε;

Όλη η αλήθεια για την αρχαία Ελλάδα-1

Όλη η αλήθεια για την αρχαία Ελλάδα-2

Όλη η αλήθεια για την αρχαία Ελλάδα-3

Τα έχει μπερδέψει και ο κυριούλης που έφτιαξε το videaki αλλά το βάζω και αυτό για να δείτε όλες τις εικόνες από τα αγγεία που δείχνουνε εφήβους!!!


Πάρτε και άλλο video που τα λέει σωστά αυτό να ξεστραβωθείτε να μάθετε τι γίνονταν στην αρχαία Ελλάδα, ότι θα συμβαίνει από εδώ και μπρος δηλαδή και στη σύγχρονη Ελλάδα.


Kαι φυσικά πάλι η Κανέλλη η κρυφή μας η λεσβιάρα να ξεπετάγεται μπροστά μας και να ασχολείται με αυτά τα θέματα θυμωμένη και οργισμένη όπως λέει. Μωρέ καλά τα λες για την παραγωγή παιδικών πορνογραφικών ταινιών προς προσπορισμό οφέλους αν και το ολλανδικό κόμμα Κανέλλη γιατί φαίνεται ότι δεν στροφάρεις και πολύ Κανέλλη εσύ η ίδια το είπες πρότεινε να νομιμοποιηθεί η παιδική πορνογραφία για ατομική ή ακόμα καλύτερα όπως το λέει και η wikipedia για ιδιωτική χρήση και όχι για παραγωγή ταινιών από studio προς προσπορισμό οφέλους. Κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό σου Κανέλλη, δεν στροφάρεις και πολύ καλά.

Παρόλα αυτά εννοείται ότι και εγώ είμαι αντίθετος στην χρήση παιδικού προρνογραφικού υλικού ακόμα και για ιδιωτική χρήση όταν δεν μιλάμε για εφήβους γιατί με αυτό τον τρόπο παρακινούμε αυτούς που κακοποιούν παιδιά να το κάνουν ακόμα πιο συχνά υπερηφανευόμενοι για αυτό διαμοιράζοντας το οπτικό υλικό τους είτε μέσω των δικτύων διαμοιρασμού P2P είτε στα σκοτεινά μονοπάτια του Dark Web. Επίσης Κανέλλη μου το ολλανδικό κόμμα το οποίο σχολιάζεις πρότεινε να νομιμοποιηθούν και άλλα εκτρωματικά φαινόμενα τα οποία όπως φαίνεται εσένα δεν σε ενοχλούν και για αυτό δεν τα σχολιάζεις και αυτά όπως η χρήση ναρκωτικών από ανηλίκους, ο ελεύθερος γυμνισμός σε δημόσιους χώρους και η κτηνοβασία. Φαίνεται Κανέλλη πως όταν πήγαινες σχολείο είχες και εσύ ζωγραφιές με καλαμάρια που γαμούσες.


Κατά τ'άλλα Κανέλλη εσύ που απυηδίζεις με όλα αυτά και κάθεσαι και ασχολείσαι με τα Ολλανδικά κόμματα και δεν κοιτάς τα δικά σου τα χάλια και τα χάλια όλης της Αριστεράς, του ιδεολογικού σου χώρου δηλαδή που έχετε κάνει ένα μπάχαλο όλη την Ελλάδα, φυσικά και μπορούν να έχουν σχέσεις οι έφηβοι ακόμα και των 12 ετών και μεταξύ τους και με ενήλικες. Τα είπαμε Κανέλλη πιο πάνω εφόσον ο Θεός τους δίνει ορμές αυτό σημαίνει ότι μπορούν να έχουν και σεξουαλικές σχέσεις αρκεί να τους προσέξεις πολύ και να μην τους πληγώσεις είτε σωματικώς είτε και συναισθηματικώς. Αυτά Κανέλλη προς το παρόν και θα τα πούμε πολύ σύντομα και πάλι. I 'll be back Κανέλλη!!!


Θα κλείσω αυτό το άρθρο με μια σκηνή από μία από τις πιο αγαπημένες μου σειρές το Είσαι το ταίρι μου. Για το αγόρι που αγαπάω θα μπορούσα να κάνω τα πάντα. Ακόμα και να περάσω τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής μου σαν κοινός θνητός έγκλειστος στο ψυχιάτρειο, γιατί για εσένα το άνοιξα εκείνες τις ημέρες για να βρω την αγκαλιά σου. Αν εγώ έχω εσένα, δεν θέλω κανένα Βασίλη, τ' χέρια τα απεγνωσμένα σου τα 'χω απλωμένα, φανείς, δε φανείς όπως τα τελευταία αυτά Χριστούγεννα σαν κοινός θνητός. Μην ανησυχείς όμως ήρθε η ώρα τώρα να μ' εμπιστευτείς, από το ποτέ στο για πάντα εμείς...Για αυτό δείξτε κατανόηση ερωτευμένος άνθρωπος είμαι. Θα μπορούσα να φτάσω όπως ο Γρηγόρης στην σειρά ακόμα και στην Αυστραλία για να σε βρω Βασίλη αλλά τώρα ελπίζω να ταξιδέψουμε ως εκεί μια μέρα μαζί να μας γνωρίσει και όλη η ομογένεια.