Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Κέντρα πιστοποίησης βλακείας (2)

Εντωμεταξύ αφού είδα και αποείδα με την διεφθαρμένη την εγωίστρια έκατσα και έψαξα τους νόμους και τις εγκυκλίους και βρήκα την παρακάτω εγκύκλιο του ΙΚΑ, όπου αναφέρεται πως οι ανασφάλιστοι ανάπηροι άκουσον άκουσον θα πρέπει να καταβάλουν αυτά τα 46,14 ευρώ για να εξεταστούν από το ΚΕΠΑ.






Και σας ρωτάω εγώ τώρα έναν ένα προσωπικά εσένα κύριε Ξένε προιστάμενε της Διεύθυνσης Αναπηρίας του ΙΚΑ και εσάς κυρίες Γιακουμάκη, Νικητοπούλου και Σκούρα από το τμήμα αναπηρίας του ΙΚΑ, που σας έπαιρνα και προσωπικά τηλέφωνο τότε να σας ρωτήσω. Που βασιστήκατε και υποχρεώνετε ανάπηρους και ανασφάλιστους(άνεργους δηλαδή) συμπολίτες μου να πληρώνουν 46,14 ευρώ; Σε ποια νομοθεσία βασιστήκατε για αυτό το πράγμα;

Αφού στον νόμο 3863/2010 με τον οποίο συστάθηκαν τα ΚΕΠΑ αναφέρεται ρητά ότι το ανωτέρω ποσό αποδίδεται στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από τους ΦΚΑ και το Δημόσιο.



Τα ίδια λέει και η υπ. Αριθ. Πρωτ.: Φ.40021/26407/2051/30.11.2006 (ΦΕΚ 1829 Β/14-12-2006) υπουργική απόφαση «για τις παρεχόμενες από τις Υγειονομικές Επιτροπές υπηρεσίες κρίσης αναπηρίας προκειμένου για την υπαγωγή στα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης του Υπουργείου Υγείας και Κοιν. Αλληλεγγύης αποδίδεται το ανωτέρω ποσό προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από το υπουργείο Υγείας και Κοιν. Αλληλεγγύης».

Μωρέ είστε όλοι κουλοί στο μυαλό εκεί στο ΙΚΑ; Πως την έχετε δει επειδή σας καυλώνει να ταλαιπωρείτε αναπήρους; Είστε όλοι για δέσιμο ρε! Για δέσιμο!