Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Θα τους φάμε τώρα εμείς!

Τόσα χρόνια η ελίτ διοργάνωνε τα σκοτεινά τελετουργικά της που περιελάμβαναν ακόμα και κανιβαλιστικές τελετές και θυσίες παιδιών... Και τα προμοτάρουν πλέον ανοιχτά όλα αυτά και μέσα από την τέχνη και τις τηλεοπτικές σειρές και τις ταινίες.





Είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά η ελίτ μας είχε στα τραπέζια της. Μας ξεζούμιζε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ε τώρα θα τους φάμε εμείς όπως και η Katy στο παρακάτω videoclip που πήρε την εκδίκησή της και τους έκανε μηλοπιτούλα! Θα γίνει όλη η ελίτ του πλανήτη μηλοπιτούλα στα τραπέζια τα δικά μας των κοινών θνητών. Bon Appetit Baby!!!



Και δεν ξέρω αν όλους αυτούς τους Αμερικάνους καλλιτέχνες όπως την Katy Perry και την Lady Gaga τους ελέγχουν οι Illuminati για να περάσουν τα μηνύματά τους αλλά εγώ τα πήρα και τα δικά τους τα videoclips και τα τραγούδια τους και τα χρησιμοποίησα για καλό. Αντέστρεψα το παιχνίδι τους!!! Έφερα τα πάνω κάτω. Για να πάρετε μια γεύση για το πως τους χρησιμοποιούν οι Illuminati όλους αυτούς τους τραγουδιστές θα σας βάλω το τραγούδι S&M της Rihanna που εκτός των άλλων μας περνάει και για καλό το σαδομαζοχισμό που λέγαμε στο προηγούμενο άρθρο...


Πίσω από τα γραμματάκια από τις εφημερίδες λοιπόν μας περνάει το μηνυματάκι  του ο σκηνοθέτης του videoclip. Rihanna Princess of the Illuminati... Tο βλέπετε;


Μελέτησα λοιπόν πολύ προσεκτικά τα videoclips και ξέρω ότι πάνε να περάσουν αποκρυφιστικά μηνύματα αλλά τα πήρα όλα αυτά που πάνε να περάσουν και τα χρησιμοποίησα για καλό. Εξάλλου γιατί να έχουν μόνο οι Ιlluminati, το ιερατείο, οι μυστικές κοινότητες και αδελφότητες την εσωτερική γνώση περί του Θεού και να την χρησιμοποιούν κατά το δοκούν για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς;

Τώρα την προσφέρω σε όλους σας την εσωτερική γνώση περί του Θεού για να τα αντιστρέψουμε όλα όσα κάνουν αυτές οι μυστικές αδελφότητες στα κρυφά και στο σκοτάδι. Σας μυώ όλους χωρίς εξαιρέσεις στο φως όπως μυούν και αυτοί οι μυστικές αδελφότητες τα επιλεγμένα μέλη τους στο σκοτάδι. Για να τα μετατρέψουμε όλα όλοι μαζί σε φως και να σταματήσουμε το παιχνίδι τους εναντίον της ανθρωπότητας.

Θα μπορούσα να επιλέξω να γεννηθώ και να είμαι ένας από αυτούς. Ένας Αμερικανός πρόεδρος για παράδειγμα και να προσπαθήσω να το σταματήσω από μια τέτοια θέση. Αλλά βλέπετε τον Kennedy που πήγε να μιλήσει για όλα αυτά τον δολοφόνησαν.


Έτσι έπρεπε να το σχεδιάσω κάπως αλλιώς. Γεννήθηκα σαν ένας απλός πολίτης σε μια μικρή και κατατρεγμένη χώρα που βρίσκεται στα όρια μεταξύ Δύσης και Ανατολής, με πλούσια όμως ιστορία και που την κατοικούν γενναίες ψυχές και είπα να πολεμήσω το σύστημά τους εκ των έσω, χωρίς να με αντιλαμβάνεται κανένας μέχρι την στιγμή που θα γίνονταν το μπαμ και θα έβρισκα τόση αγάπη από τόσο πολύ κόσμο που δεν θα τολμούσε κανένας να με δολοφονήσει. Θέλω να είστε όλοι οι Έλληνες περήφανοι για εμένα τώρα που θα γίνω παγκοσμίως γνωστός και θα το καταστρέψω όλο το σύστημα τους και το μόνο που θα μείνει στον πλανήτη θα είναι αγάπη και φως.

Είμαι ο ήλιος που θα ανατείλει στον πλανήτη και θα λάμψω στο σκοτάδι και την νύχτα. Θα διώξω την τρέλα και θα γίνω το αριστούργημα της αγάπης. Kανένας δεν θα μπορεί να σας στενοχωρήσει τώρα. Θα στείλω το επουράνιο μήνυμα, θα πω σε όλο τον κόσμο να δείξει λίγη αγάπη. Κανένας δεν θα μπορεί να σας στενοχωρήσει, είμαι ο ανατέλλων ήλιος σας.


Τα τελευταία 13.500 είχε υπογραφεί μία συνθήκη μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών δυνάμεων του σύμπαντος που λήγει φέτος το 2017. Σύμφωνα με αυτήν θα έπρεπε να τηρηθεί ο κανόνας της "μη επεμβάσεως" και από τις δύο πλευρές και να αφεθεί η ανθρωπότητα να εξελιχθεί μόνη της. Όμως οι σκοτεινοί αποστάτες τον παραβίασαν πολλές φορές. Ο πλαγκτόν έκλεψε!!! Δεν πειράζει όμως γιατί ακόμα και έτσι ζήσαμε πολλές περιπέτειες, πήγαμε στην κοχυλούπολη, νικήσαμε τους κύκλωπες, γυρίσαμε από εκεί παρέα με αγαπημένες διασημότητες και φέραμε και το στέμμα πίσω, μέσα στον καθένα μας υπάρχει ένα παιδί. α μα λε μπε μπα λα σι μπα λα μπου μπα λα α μα λα μπε μπα λα σι μπα λα μπα!