Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Τσουνάμι (16)

Τα βλαστάρια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπετε τι βλαστάρια βγάζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

Γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάληψη της «Βίλας Αμαλία» | iefimerida.gr 

Ανάμεσα στους καταληψίες που εισέβαλαν σήμερα το πρωί στη «Βίλα Αμαλία», σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ήταν και ο γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση.

Μόλις έγινε γνωστό πως αντιεξουσιαστές κατέλαβαν και πάλι το κτίριο στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Χέυδεν, ο κ. Βούτσης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έμαθε πως ο γιος του Γιώργος ήταν ανάμεσα στους καταληψίες και αποχώρησε εσπευσμένα από το κανάλι.

Ο γιος του Βούτση.

http://politikosafari.blogspot.gr/2012/05/blog-post_14.html

Το άκρον άωτον του παραλογισμού και προσβολής της κοινής λογικής!!!

Η γελοιότητα στην πολιτική σκηνή είναι καθημερινό φαινόμενο με ευθύνη ασφαλώς των ΜΜΕ.

Καί ύστερα μιλάνε γιά απαξίωση τού.. πολιτικού συστήματος...!!! «Τρώμε στη μάπα» καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ την φάτσα της νέας πολιτικής φίρμας τον Ν.Βούτση, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τού οποίου ο γιός στις 3 Οκτωβρίου του 2007 διέπραξε ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Γκύζη με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας (κακουργήματα) και παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.

Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη «ακαταμάχητη φάτσα» της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο: «Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιος μου θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά. Τα κίνητρα τού γιού μου δεν ήταν.. ιδιοτελή»...!!! Η δε μαμά του είπε στο Δικαστήριο: «Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του γιου της δεν είναι ληστεία, αλλά... απαλλοτρίωση»....!!!

Ε, αυτός ο Εθνοπατέρας και Βουλευτής του Τσίπρα όπως και των 10 συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα ΜΜΕ, μας υποδεικνύει και μας διαπαιδαγωγεί πως θα Κυβερνηθούμε και μάλιστα με...χρηστό τρόπο...!!! Αν αυτός ο τύπος ή Εθνοπατέρας, ήταν Βουλευτής άλλου κόμματος θα είχε αντιμετωπίσει τη κατακραυγή των ΜΜΕ ή όχι;;;

Ο γιος του Σκουρλέτη.

Συνελήφθη ο γιος του Σκουρλέτη στα επεισόδια έξω από τα γραφεία της ΧΑ

Ο 21χρονος γιος του υπουργού Περιβάλλοντος μεταξύ των συλληφθέντων από την αντιφασιστικής συγκέντρωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι. Ο 21χρονος γιος του υπουργού Περιβάλλοντος βρισκόταν μαζί με ακόμη 50 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στις 18 Ιουνίου, στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι, αντιδρώντας σε διανομή φυλλαδίων που πραγματοποιούσαν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια, έγραψαν συνθήματα σε τοίχους και πέταξαν φέιγ βολάν. Εκείνη τη στιγμή μία μικρή ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο, πηγαίνοντας προς τα γραφεία, με αποτέλεσμα, μόλις τους είδαν οι αντιεξουσιαστές να ορμήσουν κατά πάνω τους. Διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε και τοποθετήθηκε ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με τους αστυνομικούς.

Οι άντρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και οι αντιεξουσιαστές διέφυγαν στα γύρω στενά. Από τα επεισόδια προκλήθηκε ένας τραυματισμός διαδηλωτή και η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή και στη συνέχεια σύλληψη τεσσάρων νεαρών.

H κόρη του Δραγασάκη

https://xeirobombidida.blogspot.gr/2017/03/blog-post_83.html

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», σε δημοσίευμα της είχε αναφέρθει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η κόρη του κ. Δραγασάκη σχετικά με κατοχή ναρκωτικών και εμπορίας όπλων. Της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για «αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση». 

Στην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει: «Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».... Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.

Καλά αυτοί οι άνθρωποι που δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε την οικόγενειά τους, που τα βλαστάρια τους βγαίνουν ληστές, πρεζέμποροι, καταληψίες και μπαχαλάκηδες πιστεύουν ότι μπορούν να διαχειριστούν τις τύχες μιας ολόκληρης χώρας; Μου φαίνεται ότι δουλευόμαστε σε αυτόν τον τόπο...

Έτσι είναι γιατί έτσι πάει Συριζοπουλά μου. Αν το νιώθεις μείνε, φύγε αν σε χαλάει. Εμείς αγαπάμε την πατρίδα μας και πιστεύουμε στα σύμβολά της και την κοινωνική ειρήνη. Κοιτώ το δέντρο κέδρος, μου λες να δω το κέρδος, λέω δώσε στον πνευματικό ορίζοντά σου εύρος. Σκύλοι λαλούν το ψεύδος, λαλούν το δόλο μου λες να παίξω σ’ αυτό το έργο μα δε θέλω αυτό το ρόλο. Μου λες τρεις φορές το έξι, ανταπαντώ κράτα αν θες το σκότος, κρατώ τον ήλιο το νοητό και...
Τα δικά μας παιδιά δεν βρίσκονται κάτω από καμιά ιδεολογία και κανένα κομματίδιο και ιδιαίτερα από αυτά που βγάζουν ληστές και πρεζέμπορους. 

Νέο Ηράκλειο μεριά και Αλσούπολη μεριά Πεύκη, Μαρούσι, Κηφισιά έχει δικά μας παιδιά. Από Ερυθραία μεριά και Πολιτεία μεριά Πεντέλη, Εκάλη, Φιλοθέη έχει δικά μας παιδιά. Νέα Ιωνία μεριά και Πατήσια μεριά Κυψέλη, Γκύζη, Αμπελόκηποι δικά μας παιδιά. Από Γαλάτσι μεριά κι από Χαλάνδρι μεριά Ψυχικό και Χολαργό έχει δικά μας παιδιά. Περιστέρι μεριά και Αιγάλεω μεριά Φάληρο και Πειραιά έχει δικά μας παιδιά. Από Μενίδι μεριά και από Ταύρο μεριά Πέραμα, Κορυδαλλό έχει δικά μας παιδιά. Από Καλλιθέα μεριά και Νέα Σμύρνη μεριά Παγκράτι και Βύρωνα έχει δικά μας παιδιά. Από Ηλιούπολη μεριά και Μπραχάμι μεριά Ελληνικό και Γλυφάδα έχει δικά μας παιδιά. 

Θεσσαλονίκη μεριά, κέντρο, Τούμπα μεριά Καλαμαριά, Πλατεία Σκρα έχει δικά μας παιδιά. Κι από Κοζάνη μεριά, Πτολεμαϊδα μεριά Έδεσσα, Βέροια, Νάουσσα, Νάουσσα Αλεξανδρούπολη μεριά Ορεστιάδα μεριά Κομοτηνή και Καβάλα έχει δικά μας παιδιά. Λάρισσα, Βόλο μεριά και Λαμία μεριά Πρέβεζα, Τρίκαλα μεριά έχει δικά μας παιδιά. Από Γιάννενα μεριά κι από Πάτρα μεριά Κόρινθο Κεφαλονιά έχει δικά μας παιδιά. Από Ελευσίνα μεριά και Χαλκίδα μεριά στον Παρνασσό, στην Λιβαδειά έχει δικά μας παιδιά. Και από Σάμο μεριά και Μυτιλήνη μεριά και από Λύμνο μεριά έχει δικά μας παιδιά. Και από Κύπρο μεριά κι από Ρόδο μεριά Κω, Ηράκλειο, Χανιά έχει δικά μας παιδιά.

Μέγας κύων, Δίδυμοι και Μικρός κύων μεριά Νεφέλωμα Καρκίνος έχει δικά μας παιδιά. Ύδρα μεριά Λέων και Παρθένος μεριά Βοώτης, βόρειος Στέφανος έχει δικά μας παιδιά. Ζυγός και Οφιούχος και Σκορπιός μεριά Ηρακλής, Κύκνος, Τίριδα έχει δικά μας παιδιά. Αετός μεριά και Αιγόκερος μεριά Νότιος Ιχθύς μεριά έχει δικά μας παιδιά. Πήγασος Ανδρομέδα και Κασσιόπη μεριά Περσεύς, Ταύρος, Ορίων έχει δικά μας παιδιά. Ηνίοχος μεριά Μικρά άρκτος μεριά Πολικός αστήρ μεριά έχει δικά μας παιδιά. 

Θα πάω σε όλα τα παραπάνω μέρη όπως πήγαν και ο Αρτέμης και ο Ευθύμης για να με αγκαλιάσουν όλα τα αγόρια που εσάς θα σας φτύνουν και θα σας γυρίζουν την πλάτη είτε δεξιοί είστε είτε αριστεροί το καταλάβατε; Σε όλο το σύμπαν όσοι νιώθουν Έλληνες θα με αγκαλιάζουν όλοι.