Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Τσουνάμι (3)

Τα δικά σας τα ανομήματα οι αριστεροί δεν θα τα κοιτάξετε ποτέ έτσι; Θέλω να σας θυμίσω κ. Δούρου και κ. Κανέλλη πως ο χώρος σας, η αριστερά, τρομοκρατεί και εκβιάζει τον ελληνικό λαό εδώ και κάτι δεκαετίες, με την βία στους δρόμους, με καταλήψεις σε δημόσιους χώρους, με το να μην αφήνει να αναπτυχθεί υγιής επιχειρηματικότητα, με το να χρησιμοποιεί τα πανεπιστήμια σαν προπύργιο ιδεολογικής επιβολής,  με το να μαθαίνει στους νέους τον δρόμο της λαμογιάς, της τεμπελιάς και του ωχαδελφισμού.                                                  

Ακόμα και την άνοδο της ακροδεξιάς εδώ στην Ελλάδα ουσιαστικά εσείς την υποθάλψατε με τα καμώματά σας! Είναι μία δράση-αντίδραση. Τι περιμένατε να καίτε συνέχεια την Αθήνα, το φυλάκιο του άγνωστου στρατιώτη, τις ελληνικές σημαίες, να σκοτώνετε κόσμο και κοσμάκη, να κάνετε πλιάτσικο στα μαγαζιά των μεροκαματιάρηδων και να μην υπάρξει καμία  αντίδραση;

Κοιτάξτε τι έκαναν τα καλόπαιδά σας  τα Συριζόπουλα-Αναρχόπουλα-Κουμμουνοφασιστόπουλα το 2007 κ. Καννέλη και κ. Δούρου...  Πριν καν την οικονομική κρίση. Πριν ακόμα ακόμα ακόμα και το επεισόδιο με το πλουσιοπαιδάκι-αλητοπαιδάκι-αναρχάκι τον Αλεξάκη τον Γρηγορόπουλο...

Το θυμάστε που το 2007 έκαψαν το φυλάκιο του άγνωστου στρατιώτη;



Για να σας τo θυμίσω... Για πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο να το θυμηθείτε... Και για ποιο λόγο το κάνανε ε; Γιατί η Μαριέττα η Γιαννάκου ήθελε με το νομοσχέδιο που έφερνε τότε να βάλει μια τάξη στο μπάχαλο των πανεπιστημίων... Για πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο να τα θυμηθείτε...


Kαι μετά το 2011 πάλι τα ίδια...

Και μετά το 2012, τι έκαναν μετά τα Συριζόπουλα-Αναρχόπουλα-Κουμμουνοφασιστόπουλα;

Και όλα αυτά είναι ενδεικτικά υπ' όψιν που βάζω...

Άγρια επίθεση σε ειδικούς φρούρους στο Σύνταγμα – Σε άσχημη κατάσταση νοσηλεύεται ο ένας στο 401

Άγνωστοι πήγαν μετά στο σημείο που αυτοκτόνησε ο Δ.Χριστούλας. Έσκισαν το πουκάμισο στον έναν ειδικό φρουρό και του πήραν τη θήκη με το όπλο, το αλεξίσφαριο και τον ασύρματο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πήραν και όπλο που όμως η αστυνομία δεν το επιβεβαιώνει. Στο 401 μεταφέρθηκε ο τραυματίας αστυνομικός με τραύμα στο κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 15:50 και αφού είχε ολοκληρωθεί η πολιτική κηδεία του 77χρονου Δημήτρη Χριστούλα που την Τετάρτη είχε βάλει τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος.

Μια μικρή ομάδα αγνωστών που είχαν πάει στη κηδεία μετά το τέλος της αποφάσισαν να κάνουν πορεία στο σημείο όπου αυτοκτόνησε ο 77χρονος φαρμακοποιός.
Στην διάρκεια της πορείας λίγο πριν την πλατεία Συντάγματος βρήκαν μια πεζή περίπολο με δύο ειδικούς φρούρους. Τότε οι άγνωστοι τους επιτέθηκαν, άρπαξαν το γκλοπ από τον έναν και τον χτύπησαν και κατάφεραν επίσης να του βγάλουν το πουκάμισο αλλά και την θήκη με το όπλο και τον ασύρματο. Από την αστυνομία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ότι πήραν όπλο και λένε πως οι άγνωστοι πήραν μόνο το μπουφάν, το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον ασύρματο.

Στη συνέχεια πήγαν στην πλατεία Συντάγματος και κρέμασαν στο δέντρο εκεί όπου είχε βάλει τέρμα στη ζωή του ο 77χρονος Δημήτρης Χριστούλας, μία θήκη που πήραν από τον αστυνομικό και το μπουφάν του. Δίπλα από το συντριβάνι έβαλαν φωτιά στο αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώ πέταξαν και τον ασύρματο.Ο τραυματίας ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε στο 401 Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με κάταγμα στη μύτη, πολλά τραύματα στο κεφάλι και μώλωπες σε όλο το σώμα.

Μπορείτε να μου πείτε τι φταίνε οι αστυνομικοί επειδή ο άλλος του έσκασε και πήγε και αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα;  Έχω και την παρακάτω συγκλονιστική φωτογραφία στο αρχείο μου με την ένδειξη ότι είναι από τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2010 και ότι τον άνθρωπο τα αναρχίδια τον πέρασαν για αστυνομικό με πολιτικά και του άνοιξαν το κεφάλι. Όποιος έχεις περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν γιατί τώρα το 2018 δεν μπορώ να βρω ας μας πει τι συνέβη γιατί με ανατριχιάζει η εικόνα και ήθελα να την βάλω για να δείτε που φτάνει η βία των αναρχιδίων.





Kαι τώρα μας απειλείτε πάλι με εμφύλιο! Δεν σας φτάνουν όσα έχει τραβήξει ο ελληνικός λαός τόσα χρόνια από τις ένοπλες συμμορίες σας; Πόση αναταραχή θέλετε ακόμα να δημιουργήσετε; Μέχρι και 15χρονα αφγανάκια την έχουν πληρώσει την νύφη από τις καφρίλες σας... Κινδυνεύουμε όλοι από τα σκατά που κουβαλάτε στο κεφάλι σας κάφροι.





Μπορείτε να το βουλώσετε κ. Δούρου και κ. Κανέλλη; Μπορείτε να μου κάνετε μια χάρη το ράψετε το στόμα σας; Οι αριστεροί στην Ελλάδα πρέπει να κοιτιέστε στο καθρέφτη...και να φτύνετε τα μούτρα σας από ντροπή και όνειδος για αυτά που έχετε επιτύχει! Εσείς την έχετε πάει την χώρα 500 χρόνια πίσω… Την έχετε φτάσει στον Μεσαίωνα και ακόμη πιο πίσω.