Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Τσουνάμι (5)

Τέλος με τα No Border Λαθροκαμίνη που πήγες και εσύ στη δίκη της Χρυσής Αυγής να κλαφτείς... Πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο να δείτε που πήγε να κλαφτεί ο Καμίνης.

Και καλά σου κάνανε και σε αποκαλούσαν έτσι. Στην δίκη της Χρυσής Αυγής πήγες που το ξαναλέω με τη λογική της συλλογικής ευθύνης τους δικάζουν όλους όπως κάποτε με τη λογική της συλλογικής ευθύνης κυνήγησε ο Χίτλερ τους εβραίους στην Γερμανία και στην Αυστρία από την Νύχτα των Κρυστάλλων και μετά. 

Ποιος σου επιτέθηκε εσένα Καμίνη; Ο Γερμενής. Να ζητήσεις να παραπεμφεί σε δίκη ο Γερμενής και όχι 500 χρυσαυγίτες. Ότι έκανε ο Χίτλερ στους εβραίους το κάνετε εσείς στους χρυσαυγίτες κάτω από το μανδύα βέβαια της νομικής οδού. Η συλλογιστική και η λογική είναι η ίδια όμως. Στην δημοκρατία υπάρχει ατομική ευθύνη και όχι συλλογική το κατάλαβες Λαθροκαμίνη που ήσουν και καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική σχολή και επικεφαλής του Συνήγορου του Κοπρίτη και θα έπρεπε να τα γνωρίζεις από πρώτο χέρι αυτά; Και φυσικά ακούγεται ότι τον παίρνεις και γέρνεις και εσύ και κυριολεκτικά σαν τον Λαζόπουλο και μεταφορικά σαν τον Συνήγορο του Κοπρίτη. Πούστης και εσύ αλλά με την κακή έννοια του όρου.

Γελάνε και οι πέτρες με τα περί εγκληματικής οργάνωσης. Εγκληματική οργάνωση ήταν η 17Νοέμβρη, εγκληματική οργάνωση είχε ο Αλ Καπόνε.  Αυτοί είναι απλά ιδεολογικοί σας αντίπαλοι και θέλετε να τους εξοντώσετε συλλογικά όπως ο Χίτλερ είτε σκοτώνοντας τους κυριολεκτικά είτε εξουδετερωνοντάς τους συλλογικά μέσω της νομικής οδού.

Και μην ξεχνάμε, μιας και είπα ότι θέλετε να τους σκοτώσετε και κυριολεκτικά ότι δολοφονήθηκαν και δύο παλικαράκια ο Φουντούλης και ο Καπελώνης και για αυτούς δεν έγινε καμία δίκη συλλογικής ευθύνης γιατί είχατε ξεσαλώσει μετά την δολοφονία του Φύσσα όλα του κουμμούνια. Ζητούσατε αίμα χρυσαυγίτη όλα τα κουμμούνια. Ούτε καμία δίκη συλλογικής ευθύνης έγινε για αυτά τα δύο τα παλικάρια που απλά στέκονταν ειρηνικά μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και δεν ενεπλάκησαν σε καμιά συμπλοκή του δρόμου όπως ο Φύσσας αλλά ούτε και καμία κανονική δίκη γιατί δεν πιάστηκε ποτέ ο δολοφόνος.

Και από τότε δεν έχετε σταματήσει οι εμετικοί οι αριστεροί τις δολοφονικές σας επιθέσεις λες και έχουμε κανέναν εμφύλιο σε αυτή τη χώρα.

Οι δράστες προσέγγισαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Ασπροπύργου, στο 17ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, λίγο πριν ανοίξουν για το κοινό (14/06-18.00). Με τρια επιβατικά αυτοκίνητα περίπου 15άτομα, αποβιβάστηκαν και κινήθηκαν προς τα γραφεία, όπου βρίσκονται τεσσάρα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Οι δράστες με αλεξίσφαιρα και αντιανεμικά που έφεραν διακριτικά της ΕΛΑΣ και την προσταγή «πέστε κάτω Αστυνομία», αιφνιδίασαν τους νεαρούς οι οποίοι δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με σφυριά.
Αμέσως μετά την καταδρομική επιδρομή οι δράστες επιβιβάστηκαν και πάλι στα οχήματά τους και διέφυγαν προς την Αττική Οδο. Με ασθενοφόρο οι τραυματίες (δυο ανδρες και δυο γυναίκες) μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο και τον Ευαγγελισμό, με δύο να φέρουν πιο σοβαρά τραύματα, ο άνδρας τραύμα στο κεφαλι ενω πιο σοβαρά- βαρύ συντριπτικό κάταγμα -στο χέρι φέρει η νεαρή γυναίκα η οποια νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.
Η επίθεση, εξετάζεται με σχολαστικότητα, ως προς τον προσδιορισμό και ταυτοποίηση των δραστών. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν Αστυνομικές πηγές στο nantiaReport, η επίθεση σε βάρος των γραφείων της Χρυσής Αυγής έρχεται τρεις μόλις ημέρες πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση (17/06-18.00) του ΚΕΡΦΑΑ και της Πακιστανικής Κοινότητας με αίτημα να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Κρατικη Ασφάλεια.
Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο (04/12 2012, 04.00) είχε σημειωθεί ισχυρή έκρηξη ύστερα απο πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, στην είσοδο του διώροφου κτηρίου.
«Επιλέξαμε να χτυπήσουμε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής γιατί πιστεύουμε πως τους φασίστες πρέπει να τους χτυπάς πρώτος πριν σε χτυπήσουν αυτοί. Δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε την εκκόλαψη του φιδιού. Αρνούμαστε την παθητικότητα των δημόσιων καταγγελιών και τον ρόλο του αιώνιου θύματος που δειλιάζει να συγκρουστεί ανοιχτά με τους φασίστες», ανέφερε μεταξύ άλλων το κείμενο ανάληψης ευθύνης.
Η οργάνωση «Αντιφασιστικό Μέτωπο – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία / Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI – IRF)», με ανάρτηση της προκήρυξης σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου (08/12 2012), ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο.

«Η χωροταξία του μέρους (πρόκειται για περιοχή με ελάχιστη κίνηση ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες) μας προσέφερε το πλεονέκτημα να τοποθετήσουμε εκρηκτικό μηχανισμό χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε προειδοποιητικό τηλεφώνημα (που ίσως παρακινούσε τους μπάτσους να απενεργοποιήσουν τον ωρολογιακό μηχανισμό που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε, για να προφυλάξουν τα γραφεία των χρυσαυγιτών συνεργατών και φίλων τους)».
«Άλλωστε οι σύντροφοι που πυροδότησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό είχαν ελέγξει περιμετρικά την περιοχή εκείνη την ώρα, ώστε να μην τραυματιστεί κάποιος τυχαίος περαστικός. Όσον αφορά τις ζημιές που προκλήθηκαν στο κατάστημα επιγραφών που βρίσκεται στο ισόγειο, δεν ήταν στις προθέσεις μας καθώς στόχος μας ήταν αποκλειστικά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Όμως πρέπει να κάνουμε γνωστό πως όσοι ανέχονται να συστεγάζονται με τους φασίστες μεταφέρουν προβλήματα στην πόρτα τους. Ας ζητήσουν λοιπόν αποζημίωση απ’ τους θρασύδειλους νεοναζί γείτονές τους», ανέφεραν σε άλλα σημεία της προκήρυξης τους τα μέλη της οργάνωση «Αντιφασιστικό Μέτωπο – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία / Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI – IRF)».

Και φυσικά και θα πνίγονται στα νερά του Αιγαίου όσοι θέλουν να μπουν με το έτσι θέλω στην Ελλάδα από εδώ και μπρος και εγώ δεν είμαι χρυσαυγίτης Λαθροκαμίνη. Δεν είναι μετανάστες εφόσον δεν τηρούν την νομιμότητα, κανένας δεν τους κάλεσε στην Έλλαδα, ούτε ήρθαν μέσω της νομιμής διαδικασίας με επίσημα έγγραφα και μέσω των απανταχού πρεσβειών της Ελλάδας ανά τον κόσμο. Εφόσον έρχονται με το έτσι θέλω είναι λαθρομετανάστες, λαθροέποικοι, λαθροπίθηκοι και από εδώ και μπρος θα πνίγονται στα νερά του Αιγαίου γιατί δεν χωράμε άλλους, εκτός όπως είπαμε εάν επιθυμούν να τους περισσυλέξουν το NATO και η Frontex και να τους στείλουν πίσω στα τουρκικά παράλια. Kαι στον Έβρο θα βάλουμε ηλεκτροφόρο φράχτη. Το κατάλαβες Λαθροκαμίνη, Λαθροκαμίνη; Έχετε κάνει την χώρα μπάτε σκύλοι αλέστε. Ή τα έχουμε τα σύνορα και τους νόμους ή δεν τα έχουμε. Εγώ δεν βλέπω καμία άλλη χώρα απανταχού στον κόσμο και ειδικά οι μουσουλμανικές από τις οποίες μας έρχονται όλοι λαθροπίθηκοι να έχει ανοιχτά σύνορα. 

Bάλτο καλά και εσύ στο μυαλό σου ξεκωλιάρη Λαζόπουλε θα πνίγονται από εδώ και μπρος τα παιδιά των εισβολέων λαθροπιθήκων στο Αιγαίο. Οι μανάδες τους και οι πατεράδες τους έχουν ευθύνες που πληρώνουν χρυσάφι τους Τούρκους διακινητές για να τα φέρουν μέχρι εδώ αντί να τα κάτσουν να τα μεγαλώσουν στην πατρίδα τους με αυτό το χρυσάφι με το οποίο πληρώνουν τους διακινητές. Εκτός και αν αυτό το χρυσάφι το οποίο διαθέτουν για να ταξιδέψουν παράνομα μέχρι τα νησιά του Αιγαίου είναι επιδοτούμενο από άνομες πηγές. Δεν είναι μετανάστες, ούτε πρόσφυγες ξεκωλιάρη Λαζόπουλε. Αυτή την στιγμή γίνεται οργανωμένη εισβολή στη χώρα, ενορχηστρωμένη από ιδρύματα του Soros και άλλων ηγετών της ελίτ, το ISIS, τη Σαουδική Αραβία και τις άλλες ισλαμικές χώρες του αραβικού κόλπου.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί όλες αυτές οι πλούσιες μουσουλμανικές χώρες του αραβικού κόλπου που είναι και πιο κοντά και στη Συρία και το Ιρακ και επιπλέον το μόνο που τους διαχωρίζει από τις εμπόλεμες περιοχές είναι χερσαία σύνορα και όχι θαλάσσια δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα πρόσφυγα και μετανάστη; Πλην του Λιβάνου και της Ιορδανίας δεν υπάρχει ούτε ένας πρόσφυγας και μετανάστης στις άλλες μουσουλμανικές χώρες της περιοχής που είναι εξίσου πλούσιες αν όχι περισσότερο από τις ευρωπαϊκές. Ίσως θα μου πει κάποιος δεν επιλέγουν αυτές τις χώρες, θέλουν να πάνε στην Ευρώπη για να νιώσουν ελευθερία. Γιατί τότε όταν έρχονται στην Ευρώπη ζητάνε τεμένη, προβαίνουν σε συνεχόμενες και διαρκώς αυξανόμενες πράξεις βίας και θέλουν να επιβάλουν την Σαρία; Ας μην εθελοτυφλούμε πρόκειται για οργανωμένη εισβολή!


Και όπως αναφέρει ένα άρθρο που βρήκα πρόσφατα στο διαδίκτυο ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι μετακινήσεις εθνών και λαών έγιναν για κάποιον λόγο και οι ορδές των Μογγόλων που εσφάζαν και σκοτώναν, επειδή μπορούσαν, συνοδεύονταν από γυναικόπαιδα και σαφώς δεν πηγαίναν στις ξένες χώρες επειδή αγαπούσαν τους λαούς τους, αλλά για το δικό τους συμφέρον. Μετακινούμενες πληθυσμιακές ομάδες εκατοντάδων χιλιάδων ασιατών και αφρικανών εκινούντο στην Ευρώπη με οπλισμό καταστρέφοντας και σκοτώνοντας, διότι προφανώς και γνωρίζαν ότι οι Ευρωπαίοι θα τους εκδιώκαν και δεν θα παραδίδοντο ειρηνικά και ανθρωπιστικά. Σήμερα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο… Ορδές κινούνται προς την Ευρώπη ως πρόσφυγες ή μετανάστες αλλά η πέμπτη φάλαγγα εντός της Ευρώπης που αποτελείται απο διάφορους που έχουν μεταμφιεστεί σε ανθρωπιστές, πολιτικούς ευρωπαιστές, ουσιαστικά απαγορεύει στους ευρωπαίους να κάνουν χρήση του δικαιώματος υπεράσπισης των χωρών τους και την ίδια στιγμή στέλνουν και το μήνυμα στις ορδές να περάσουν ως καλοδεχούμενες.


Πολιτισμός λες Λαζόπουλε δεν είναι να σηκώνεις το χαρτάκι από το δρόμο και να αφήνεις να πνίγονται τα παιδιά στο Αιγαίο. Ούτε να τους κλείνεις την πόρτα όταν σωθούν. Η σκληρότητα κάποιων Ευρωπαίων ηγετών είναι πολύ λίγα μέτρα δρόμο μακριά από την σκληρότητα των Τζιχαντιστών. Πολιτισμός είναι αυτό που δίνεις στον άλλον, όχι η εξασφάλιση της «πάρτης» σου.

Θα τα εμβολίζει τα σκάφη των Τούρκων διακινητών που βγάζουν χρυσάφι το πολεμικό ναυτικό και το λιμενικό. Το κατάλαβες Λαζόπουλε δεν θα τους αφήσουμε να μας χέσουνε στο στόμα επειδή εσείς οι πλούσιοι πρεζάκηδες αριστεροί θέλετε να παραδώσετε την χώρα στο Ισλάμ. Το θυμάσαι το κότερο κοκάκια Λαζόπουλε; 
Για όσους θυμούνται ήταν ένα κότερο που ένα καλοκαιράκι βρέθηκε έξω από τη Μύκονο βουτηγμένο στην κόκα στο οποίο επέβαινε τότε όλη η καλή παλιοπαρέα Ψινάκης-Λαζόπουλος και κάτι πολίστες.Ο μόνος που είχε κριθεί ένοχος ήταν ο ιδιοκτήτης του πλοίου.

Για πες μας Λαζόπουλε εσύ που λες ότι πολιτισμός είναι αυτό που δίνεις στον άλλο και όχι η εξασφάλιση της πάρτης σου πόσους φιλοξένησες εσύ στο σπίτι σου; Έδωσες όλη την περιουσία σου εσύ για τους μετανάστες όπως εγώ πριν λίγα χρόνια ή μόνο σε κόκες και κότερα ξέρεις να τα ξοδεύεις; Εδώσες και την ψυχή σου εσύ Λαζόπουλε για τους μετανάστες; Γιατί εγώ έδωσα και την ψυχή μου Λαζόπουλε. Κοιμήθηκα πρώτη φορά αγκαλιά με κάποιον στη ζωή μου μετά από 27 χρόνια στη μοναξιά με έναν ρομά μετανάστη που με κορόιδευε. Και από δίπλα στο ίδιο κρεβάτι κοιμόταν και ο ξαδελφός του. Φιλοξενούσα και τον ξαδελφό του. Και ούτε κόκες τους μοίρασα ούτε τους εκμεταλεύθηκα σεξουαλικώς. Το ακριβώς αντίθετο έγινε. Ανακάλυψα μετά από τις συνομιλίες τους στο διαδίκτυο ότι έκαναν αυτοί εμπόριο ναρκωτικών και έκαναν και το σπίτι που τους φιλοξενούσα μπουρδέλο όποτε έλειπα. Το κατάλαβες Λαζόπουλε; Τσακώθηκα με την οικόγενειά μου και έφυγα κρυφά από το σπίτι μου και τους γονείς μου για να μπορέσω να τον φροντίσω και να τον φιλοξενήσω. Τι από όλα αυτά έχεις κάνει εσύ για τους μετανάστες;

Είναι ωραία να παριστάνεις τον τηλε-ευαγγελιστή εκ του ασφαλούς, είναι ωραία τα θεωρητικά τα λόγια εσάς των αριστερών που κατηγορείτε για φασισμό όλους τους Έλληνες όταν σας λένε ότι δεν χωράμε άλλους αλλά στην πράξη; Εσείς δεν ζείτε ούτε στη Μυτιλήνη, ούτε στην Ειδομένη, ούτε στον Άγιο Παντελεήμονα και την πλατεία Βάθης, ζείτε στις  επαύλεις και στις μονοκατοικίες σας στην Εκάλη και στη Βουλιαγμένη και εκεί δεν αφήνετε να σας πλησιάσουν ούτε ρομά, ούτε ισλαμοπίθηκοι, ούτε μετανάστες από τα Βαλκάνια, ούτε ρομά μετανάστες από τα Βαλκάνια πλην της εξαιρέσεως όπου θα τους νοικιάσετε για λίγες ώρες, για να τους εκμεταλευτείτε, να ικανοποιήσετε τα βίτσια σας, να τους ποτίσετε και κόκες και μετά να τους πετάξετε και πάλι στον δρόμο σαν στυμμένες λεμονόκουπες. Δεν μας ρήμαξαν οι καιροί Λαζόπουλε όπως λες παρακάτω στο κείμενο σου. Μας ρήμαξες εσύ και τα συντρόφια σου της αριστεράς. Όλοι πρεζάκηδες!