Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Τσουνάμι (7)

Nα τους φροντίσουμε τους μετανάστες και να ζήσουμε αρμονικά με όσους έχουν ήδη μαζευτεί εντός των συνόρων (αν το θέλουν βέβαια και αυτοί νόμιμοι και παράνομοι θα λάβουν μαθήματα ελληνικών, ελληνικής ιστορίας, στην συνέχεια υποτυπώδεις εξετάσεις και στα δυο δίνοντας τους μάλιστα παραπάνω από μία ευκαιρία για να τις περάσουν και μετά όρκος πίστης στην Ελλάδα, ούτε στον Αλλάχ, ούτε στο Βούδα, εάν το θέλουν αλλιώς στο καλό και να μας γράφουν, σταδιακά με πτήσεις charter πίσω στις χώρες τους) και από εκεί και πέρα να τελειώσει το παραμύθι των ανοιχτών συνόρων. 

Και οι μόνοι που θα εξαιρούνται της προηγούμενης διαδικασίας θα είναι οι οικογενειάρχες που είτε τα παιδιά τους γεννήθηκαν στην Ελλάδα και θα παίρνουν ελληνική ιθαγένεια αμέσως είτε απλά φοιτούν στα ελληνικά σχολεία και έχουν σχέσεις με τους συμμαθητές τους τα ελληνάκια και τους Έλληνες δασκάλους τους και αγαπάνε για αυτό το λόγο ήδη την Ελλάδα. Οπότε οι οικογενειάρχες δεν θα χρειάζεται να περνούν όλης αυτής της διαδικασίας μόνο και μόνο για να προστατέψουμε τα παιδιά τους, να μην χρειαστεί να γυρίσουν για οποιοδήποτε λόγο πίσω στις χώρες τους αφού τα παιδιά αυτά έχουν ριζώσει στην Ελλάδα και θα είναι ουσιαστικά ξενιτεμός να γυρίσουν πίσω σε μια άγνωστη ουσιαστικά χώρα για αυτά, αλλά θα δίνουν και αυτοί όρκο πίστης στην Ελλάδα.

Και δεν θέλω να βλέπω μητέρες και γυναίκες γενικά με μαντίλες και μπούρκες στα σχολεία, στους δρόμους και στα λεωφορεία της Αθήνας. Πάρτε το χαμπάρι όλες οι μουσουλμάνες. Η θρησκεία σας είναι ένα ψέμα με το οποίο σας έχουν μάθει να σας καταπιέζουν εσάς τις γυναίκες στο μουσουλμανικό κόσμο. Δεν σας θεωρούν καν ανθρώπους τις γυναίκες οι μουσουλμάνοι, υποδεέστερες και από ανθρώπους σας έχουν. Μπορείτε να απελευθερωθείτε και να χειραφετηθείτε αν το θέλετε. Έρχονται ξανά στη γη οι Ολύμπιοι θεοί που τις γυναίκες όχι απλά τις σέβονται αλλά κυκλοφορούν μεταξύ τους σαν θεές και αυτές!!! 

Και τέλος αν πραγματικά χρειαζόμαστε μετανάστες για να ανανεώσουμε τον πληθυσμό ή για να καλύψουμε επαγγελματικές θέσεις, αφού έχουν αποκατασταθεί πρώτα όλοι οι άνεργοι Έλληνες, ειδικά τώρα που θα ανοίξουν αφάνταστα οι θέσεις στον τουρισμό με το μπαμ που θα γίνει παγκοσμίως με την ιστοσελίδα μου, όλα να γίνονται με τις νόμιμες διαδικασίες(έγγραφα και πρεσβεία) και αφού τους έχουμε καλέσει πρώτα και συμφωνήσουν και αυτοί σε όλα τα παραπάνω που έγραψα σχετικά με τα μαθήματα ελληνικών και με τον όρκο πίστης στην Ελλάδα, πριν καν πατήσουν το πόδι τους στη χώρα, θα το έχουν υπογράψει στην αντίστοιχη πρεσβεία ότι συμφωνούν ότι θα περάσουν από αυτήν την διαδικασία μόλις έρθουν στην Ελλάδα. Και σε αυτή την περίπτωση όπου όλα θα γίνονται νόμιμα δεν θα κινδυνεύουν να πνιγούν στο Αιγαίο ξεκωλιάρη Λαζόπουλε. Θα παίρνουν το αεροπλανάκι θα προσγειώνονται στο Ελ.Βενιζέλος και θα τους υποδεχόμαστε όλοι με χαρά. 

Τώρα που λέτε που θα γίνει μπαμ και στον τουρισμό ταυτόχρονα με το μπαμ που θα γίνει παγκοσμίως με την ιστοσελίδα μου, ώρα να δείξουμε και την φιλοξενία μας προς τους ξένους όπως οι αρχαίοι Έλληνες και για να μην καούμε όπως τα Σόδομα και τα Γόμορα που καταστράφηκαν για αυτό το λόγο γιατί ήταν αφιλόξενες πόλεις και όχι γιατί ήταν όλοι ομοφυλόφιλοι όπως λένε το παπαδαριό και οι θεούσες που η αποστασία τους από τον Θεό έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

http://www.pare-dose.net/4857


Ένα από τα συνήθη επιχειρήματα των επαγγελματιών «φιλάνθρωπων», «ανθρωπιστών» και «αντιρατσιστών», όταν θέλουν να καταδείξουν την «ξενοφοβία» και τον «ρατσισμό» των σύγχρονων Ελλήνων, που επιμένουν να αρνούνται την κατάληψη της Ελλάδος από τις ορδές των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών, είναι αυτό που κάνει επίκληση του θεσμού της φιλοξενίας στην αρχαία Ελλάδα.

Υποστηρίζουν λοιπόν, πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν κατ' εξοχήν φιλόξενοι άνθρωποι κι ότι ο θεσμός της φιλοξενίας, πέραν του ότι αποτελούσε ηθικό χρέος, προστατεύονταν κι απ' τον Ξένιο Δία. Αυτό, σε πλήρη αντίθεση με τους «ρατσιστές» Νεοέλληνες, οι οποίοι αρνούνται -τι θράσος!- να «φιλοξενήσουν» μερικά εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Όμως, όπως και στην περίπτωση με την πετσοκομμένη ρήση του Ισοκράτη («Ἕλληνας καλεῖσθαι τοὺς τῆς παιδεύσεως τῆς ἡμετέρας»), έτσι κι εδώ προβάλλεται η μισή αλήθεια -και η μισή αλήθεια είναι χειρότερη απ' το ψεύδος. 

Πράγματι, ο θεσμός της φιλοξενίας στην αρχαία Ελλάδα, ήταν ιερός και προστατεύονταν από τον Ξένιο Δία. Υπήρχε μάλιστα και συγκεκριμένο τυπικό, κατά την υποδοχή, διαμονή και αναχώρηση του φιλοξενούμενου, ενώ υπήρχε και η «δημοσία ξενία», όπου την φιλοξενία αναλάμβανε η πόλη, παρέχοντας στους ξένους διαμονή και τροφή στους «ξενώνες» της. Κάπου εδώ, σταματά η αλήθεια των «αντιρατσιστών» και συνεχίζει το ψεύδος διά της αποσιωπήσεως της υπόλοιπης αλήθειας...

Ως ξένος, στην κλασική αρχαία Ελλάδα, κατά κανόνα εννοούνταν, όχι ο αλλοδαπός κι αλλόφυλος, αλλά ο Έλληνας που κατοικούσε σε άλλη πόλη. Οι αλλόφυλοι, προσδιορίζονταν με τον πασίγνωστο περιφρονητικό όρο «βάρβαροι». Αλλά κι όταν ακόμη προσδιορίζονταν ως ξένοι, ο όρος λάμβανε και πάλι την αρνητική σημασία του βάρβαρου, του εχθρού (π.χ. οι Σπαρτιάτες «ξείνους γὰρ ἐκάλεον τοὺς βαρβάρους» [Ηρόδοτος, «Ιστορίαι - Καλλιόπη», 11]) και είναι επίσης γνωστό τι γνώμη είχαν οι αρχαίοι Έλληνες, για όσους δεν ανήκαν στη φυλή τους: «Πας μη Έλλην, βάρβαρος». Όπως δε αναφέρει κι ο αρχαίος Έλληνας ιστορικός, Πολύβιος («Ιστορίαι», Θ'), οι Έλληνες πολεμούσαν «διαγωνιζόμενοι πρὸς τοὺς βαρβάρους ὑπὲρ τῆς τῶν Ἑλλήνων ἀσφαλείας».

Είναι επίσης χαρακτηριστικό, ότι οι αλλοεθνείς αποκλείονταν κι απ' τους Ολυμπιακούς Αγώνες («οὐ βαρβάρων ἀγωνιστέων εἶναι τὸν ἀγῶνα ἀλλὰ Ἑλλήνων» [Ηρόδοτος, «Ιστορίαι - Τερψιχόρη», 22]), όπου δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνον όσοι αποδείκνυαν ότι ήταν Έλληνες. Η φιλοξενία λοιπόν, αφορούσε κατά βάση Έλληνες, ενώ δεν ήταν χωρίς όρους, περιορισμούς και υποχρεώσεις. Στην Σπάρτη μάλιστα, υπήρχε και νόμος περί «ξενηλασίας» (Ξενοφώντος «Λακεδαιμονίων Πολιτεία»), ενώ ο Ηρόδοτος («Ιστορίαι - Κλειώ», 65), αναφέρει ότι οι Σπαρτιάτες ήταν «ξείνοισι ἀπρόσμικτοι». Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα μέτρα και τα σταθμά των «αντιρατσιστών», οι αρχαίοι Έλληνες, όχι μόνο φιλόξενοι δεν ήταν έναντι των αλλοεθνών, αλλά «ρατσιστές» και «εθνίκια» του κερατά!

Υπάρχει όμως και συνέχεια...Ακόμη κι αν δεχθούμε ότι η φιλοξενία μπορούσε να αφορά και τους αλλοεθνείς, υπήρχε μια πολύ σημαντική παράμετρος, την οποία οι «ανθρωπιστές», παραβλέπουν: Η φιλοξενία δεν διαρκούσε επ' αόριστον και για οποιονδήποτε. Αφορούσε μόνο τους περαστικούς, τους ταξιδιώτες, τους αγγελιαφόρους, τους εμπόρους και γενικότερα τους προσωρινούς επισκέπτες. Όχι τους μετανάστες.

Οι Έλληνες που επιθυμούσαν να μετεγκατασταθούν μόνιμα ή επ' αόριστον σε άλλη ελληνική πόλη-κράτος, δεν θεωρούνταν πλέον φιλοξενούμενοι, αλλά «μέτοικοι» -μέτοικοι θεωρούνταν επίσης και οι απελεύθεροι δούλοι. Στη Σπάρτη, ονομάζονταν «περίοικοι», καθώς δεν κατοικούσαν μέσα στην πόλη, αλλά σε πέριξ οικισμούς. Στην αρχαία Αθήνα, ο κάθε μέτοικος, ήταν υποχρεωμένος να επιλέγει έναν «προστάτη», δηλαδή κάποιον γηγενή εγγυητή, σε αντίθετη δε περίπτωση κινδύνευε να μηνυθεί, αντιμετωπίζοντας την δικαιοσύνη. Ως μέτοικοι, ήταν υποχρεωμένοι να πληρώνουν ειδικό φόρο, το «μετοίκιον». Όσοι δε, δεν πλήρωναν το μετοίκιον, οδηγούνταν προσωρινά στη φυλακή κι αν δεν έβρισκαν χρήματα να πληρώσουν, απελαύνονταν. Οι μέτοικοι, παρ' ότι είχαν αρκετά δικαιώματα, εν τούτοις δεν επιτρέπονταν να κατέχουν θέσεις εξουσίας και να συμμετέχουν στις συνελεύσεις και τις αποφάσεις του δήμου.

Nα γίνουμε τόσο φιλόξενοι ώστε να πείσουμε την Geri Haliwell να ξαναέρθει στην Ελλάδα, που πήγαν 18χρονών κοριτσάκι να την εκπορνεύσουν τα κωλόμπαρα της Πάτρας. 

Geri Haliwell θα έρθεις ξανά στην Ελλάδα να σε φιλοξενήσω και να ζήσεις τώρα το δικό σου Mi Chico Latino πάνω στο κότερο-κρουαζιερόπλοιο που θα αγοράσω στο αλάνι τον γιο μου τον Ιάσονα! Να τις ξεχάσεις όλες τις άσχημες αναμνήσεις που είχες από την Ελλάδα. Και εγώ άσχημες αναμνήσεις έχω. Έλα να τις ξεχάσουμε μαζί!


Και μιας και μιλήσαμε για το mi chico latino για το λατίνο αγόρι μου δηλαδή, Ricky Martin μπορείς σε παρακαλώ να έρθεις και εσύ στην Ελλάδα να σε φιλοξενήσω λίγες μέρες; Εσύ που το έχεις δηλώσει ανοιχτά να τις ξεχάσουμε όλες τις κρυφές της Ελλάδος; Ήσουν η εφηβική μου φαντασίωση Ricky. To 1999 το είχες βγάλει αυτό το τραγούδι. Λάστιχο την είχα κάνει τότε για πάρτη σου όταν ήμουν 14χρονο. Για εσένα και τον Robbie εσάς τους δύο φαντασιωνόμουν. Ο Robbie σταφίδιασε λίγο αλλά εσένα σε θέλω ακόμα. Σε είχα βάλει μέχρι και αφίσα στο δωμάτιο μου πάνω από το κρεβάτι μου. Είχαν δώσει  μια αφίσα σου το περιοδικό Τα Σαΐνια που αγόραζα όταν ήμουν μικρός και σε είχα κολλήσει πάνω από το κρεβάτι μου και την έκανα λάστιχο για πάρτη σου! Πάρε το αεροπλανάκι προσγειώσου στην Αθήνα και έλα να κάνουμε πράξη τις εφηβικές μου φαντασιώσεις. 


Οικογενειάρχης άνθρωπος παρεπιμπτόντως και ο Ricky. Δεν θα σου την διαλύσω την οικογένεια Ricky. Εξάλλου σε λίγο καιρό θα έχω και εγώ τη δική μου. Λίγες μέρες διακοπές στην Ελλάδα θα κάνεις!

Πλάκα κάνω φυσικά για τον Robbie εξακολουθεί να είναι τόσο σεξουαλικός όσο ήταν και στο millenium και τον θέλω και αυτόν στην Ελλάδα να κάνω πράξη τις φαντασιώσεις μου...

Που λέτε εκτός από τον Ricky Martin και τον Robbie ακόμα και οι πρόσφυγες μπορούν να έρθουν μέσα από αυτό τον καθόλα νόμιμο τρόπο αεροπορικώς δηλαδή και να μην κινδυνεύουν να πνιγούν στο Αιγαίο αν το θελήσει η Ευρωπαϊκή ένωση και συνεργαστούν και οι τουρκικές αρχές. Προφανώς και μπορούν να λειτουργήσουν πολλά γραφεία διασύνδεσης, είτε ευρωπαϊκά είτε ελληνικά μέσα στην Τουρκία(αλλά και στον Λίβανο και την Ιορδανία χώρες οι οποίες έχουν και αυτές τεράστιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή) αποκλειστικά για τους Σύριους πρόσφυγες όπου μετά την απαραίτητη αίτηση και την ταυτοτητούλα που θα επιδεικνύουν θα τους δίνεται η δυνατότητα να ταξιδέψουν με αεροπλάνο στην Ευρώπη χωρίς την χρονοβόρα και τελικά ανέφικτη διαδικασία έκδοσης visa. Στα παρακάτω δύο άρθρα θα διαβάσετε γιατί αυτή την στιγμή είναι ανέφικτο να ταξιδέψουν οι πρόσφυγες προς την Ευρώπη με το αεροπλάνο:

http://www.elogiki.gr/giati-den-pernoun-ena-aeroplano/

Γιατί οι σύριοι πρόσφυγες δεν πάνε στην Ευρώπη με αεροπλάνο;

Να υπάρξει συμφωνία από όλους με μια διεθνή σύμβαση αποκλειστικά για αυτό το ζήτημα, τους πρόσφυγες από την Συρία. Μια διεθνή σύμβαση που θα την υπογράψουν όλες οι πλευρές, οι ευρωπαϊκές χώρες, η Τουρκία, ο Λίβανος και η Ιορδανία αλλά και οποιαδήποτε άλλη χώρα θα θέλει να βοηθήσει στο ζήτημα που έχει ανακύψει όπως οι αραβικές χώρες που δεν έχουν δεχθεί μέχρι τώρα, ούτε έναν πρόσφυγα. 



Είναι πολύ απλά τα πράγματα για να βρεθούν λύσεις για όλα αλλά η παρανομία βλέπετε μας συμφέρει όλους, τους Τούρκους δουλεμπόρους που θα βγάλουνε χρυσάφι, τον Ερντογάν που θα στείλει στην Ευρώπη μέσω τους προσφυγικού τα τζιχάντια του για να βάλουν μπόμπες σε συναυλιακούς χώρους, τους αριστεριστές της Ελλάδος που θα κλαίνε πάνω από τα πτώματα που θα ξεβράσει η θάλασσα του Αιγαίου και θα κατηγορήσουν όλους τους Έλληνες για φασισμό όταν θα τους επισημάνουν ότι με τα δουλεμπορικά δεν έρχονται μόνο σύριοι πρόσφυγες και ότι μάλιστα είναι η μειοψηφία οι πρόσφυγες σε αυτά και ότι έρχονται οι 500 φυλές του Ισραήλ, της Ασίας και της Αφρικής μαζί και τέλος όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, τους λεγόμενους εταίρους μας που έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού μια μικρή και ταλαιπωρημένη οικονομικά χώρα όπως την Ελλάδα να διαχειριστεί μόνη της αυτό το εκρηκτικό ζήτημα. Πολλά περισσότερα για το ζήτημα θα βρείτε και στο παρακάτω άρθρο:

Δεν είναι πρόσφυγες είναι εισβολείς...

Θα τα βάλω όλα σε μία τάξη στην χώρα εγώ! Γιατί δεν είμαι ούτε αριστερός. ούτε δεξιός, ούτε σοσιαλιστής, ούτε πολιτικά φιλελεύθερος όπως έχει αυτό διαμορφωθεί στην Ελλάδα, γιατί φίλος της ελευθερίας είμαι ακόμα και της οικονομικής. Αλλά στην Ελλάδα όλα έχουν διαστρεβλωθεί οπότε θα έλεγα ότι είμαι απλά λογικός μέσα σε όλη τη παράνοια που επικρατεί σε αυτή τη χώρα. Και έχω σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου με υψηλό δείκτη νοημοσύνης όπως λέει το παρακάτω άρθρο εκτός από δύο, ότι δεν εμπιστεύομαι εύκολα τους ανθρώπους και ότι δεν είμαι τεμπέλης, αν και όπως θα διαπιστώσετε μέσα από την ιστοσελίδα μου πάντα έβρισκα τον τρόπο όπως είπε και ο Bill Gates να κάνω την πιο δύσκολη δουλεία, όπως το να αλλάξω το κόσμο και το σύμπαν ολόκληρο με το πιο εύκολο τρόπο, γράφοντας δηλαδή και πολεμώντας πνευματικά και όχι σκοτώνοντας ανθρώπους και πολεμώντας κυριολεκτικά.

http://www.topontiki.gr/article/223416/ta-9-apla-simadia-oti-ehete-ypsilo-deikti-noimosynis

Οπότε αφού είμαι απλά λογικός θα τα βάλω όλα σε μία τάξη σε αυτή την χώρα. Κατάργηση μαθητικών παρελάσεων(σε μερικά χρόνια, ας το χαρούν για λίγο ακόμα οι μαθητές πιο ελεύθερα από πριν πια), ελεύθερες συγκοινωνίες(άμεσα), νομιμοποιήση του γάμου των ομοφύλων(άμεσα), τέλος στη λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα(όταν δημοσιοποιήσω τις απαιτήσεις μου για την θρησκεία), διαφύλαξη των συνόρων(στο μέλλον μόλις βάλω δικούς μου ανθρώπους στις κυβερνήσεις), διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας(στο σύντομο μέλλον αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να βάλω δικούς μου ανθρώπους στις κυβερνήσεις) και έπεται και συνέχεια...