Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Τσουνάμι (21)

Και για να τελειώνω σιγά σιγά με το τσουνάμι που σας πήρε και σας σήκωσε όλους θα γράψω και δυο λόγια για τους Έλληνες ερευνητές που ασχολούνται και με τους εξωγήινους θα αναφερθώ σε δύο πρόσωπα, δύο στρατηγούς όπως λένε ότι είναι που έχουν γίνει viral τα τελευταία χρόνια στα social media. Πρόκειται για τους Γεώργιο Καρδαμίτση και Γεράσιμο Καλογεράκη οι οποίοι αναμασούν τις θεωρίες περί εξωγήινων που ταυτίζονται αποκλειστικά με τους Έλληνες κτλ

Ας ξεκινήσω με τον Γεώργιο Καρδαμίτση συνέντευξη του οποίου μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:


Ενώ ένα απόσπασμα για να δείτε πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο κυριούλης σας το παραθέτω και εγώ:


Περνάμε τώρα στον Γεράσιμο Καλογεράκη, συνοπτικά ασχολούμαι και με τους δύο υπ' όψιν να ξέρετε, όπου ρίχνοντας μια ματιά στο βιβλίο του  "Η Διαθήκη του Προμηθέα" που έχει ανέβει σε pdf στο διαδίκτυο αντιλαμβάνεται κανείς περί τι είδους απάτης έχουμε να κάνουμε...



Υπάρχουν πολλές ανακρίβειες εκεί μέσα όπως ότι οι Ολύμπιοι δεν αποδέχονται την Βίβλο και την Παλαία διαθήκη κ.α. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι έχει προφητευθεί στην Παλαιά διαθήκη στο βιβλίο του Δανιήλ τι ακριβώς θα γίνει στην Ελλάδα. Αυτό δεν το γνωρίζει ο κ.Καλογεράκης; Δεν λέω γενικώς η Παλαιά Διαθήκη είναι μια μαλακία γεμάτη αιματηρά γεγονότα, γενοκτονίες κτλ αλλά υπάρχουν και κομμάτια της που αξίζει τον κόπο να τα γνωρίζουμε.



Άλλη ανακρίβεια π.χ. είναι ότι η ομοφυλοφιλία είναι πρόβλημα που προέκυψε από γεννητικά πειράματα. 


Στην πραγματικότητα έχει αυξηθεί πάρα πολύ το ποσοστό της ομοφυλοφιλίας στις μέρες μας λόγω της αλλαγής που συμβαίνει στη γη. Τα παλιά σχήματα που στηρίζονταν στα δίπολα θα καταπέσουν π.χ. θετικό-αρνητικό, θηλυκό-αρσενικό κτλ Αυτή  τη στιγμή κάθε άνθρωπος είτε άνδρας είτε γυναίκα πρέπει να εξισσοροπίσει μέσα του τις δύο ενέργειες θυληκό-αρσενικό για να προχωρήσει πνευματικώς. Αυτά είναι συμπαντικοί νόμοι τους οποίους πρέπει να αποδεχθούμε. Αυτά δεν τα γνωρίζετε κ.Καλογεράκη; 

Δεν του τα λένε οι Ολύμπιοι του κ.Καλογεράκη με τους οποίους επικοινωνεί; Ή μήπως τελικά είναι σκοτεινές οι οντότητες με τις οποίες επικοινωνεί ο κ.Καλογεράκης;

Επίσης οι Έλληνες κ.Καλογεράκη έχουν φθάσει στο πληρες των ανομιών τους και για αυτό δεν μας φταίει κανένας εβραίος ή Γιαχβέ ή Αμερικανός ή Γερμανός ή Βούδας ή οτιδήποτε άλλο αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη σε όλους τους τομείς, και όσον αφορά την πολιτική π.χ. τους αριστερούς αλλά και τους ακροδεξιούς που έφεραν την Ελλάδα σε αυτά τα χάλια και όσον αφορά την θρησκεία όπου έχουν επικρατήσει τα φαινόμενα της θρησκοληψίας και της αποχαύνωσης. Τον εαυτό μας στον καθρέφτη κ.Καλογεράκη! Και φυσικά όχι τον καθρέφτη του Φοίβου Δεληβοριά με τον ψεύτικο αντικατοπτρισμό. 

O άλλος ο Νίκος Καστανιάς βγαίνει και λέει ότι σύμφωνα με τον Corey Goode, οι Nordics στηρίζουν τον Πούτιν.


Ανάθεμα και αν στηρίζει κανένας εξωγήινος τον Πούτιν... Να σας θυμίσω τι κάνει ο Πούτιν στην Ρωσία διά στόματος newsbomb του βλαμμένου του Χαρδαβέλλα που τον επικροτεί και τον χειροκροτά; Μιλάμε για μια χώρα που τα τελευταία χρόνια πλήττεται από τις ενέργειες των Ρώσων νεοναζί οι οποίοι απροκάλυπτα πιάνουν και βασανίζουν ομοφυλόφιλους.

Kαι αντί ο Πούτιν να πάει να κυνηγήσει αυτούς κυνηγάει και αυτός τους ομοφυλόφιλους. Από παλιό άρθρο του newsbomb το οποίο τώρα έχει αποσυρθεί από την ιστοσελίδα:

Προστατέψτε τώρα τους νέους από την ομοφυλοφιλία όπως ο Πούτιν!

Ο Ηγέτης που λύτρωσε την Ρωσία, δείχνει τον δρόμο για την Ελλάδα. Οι νόμοι κατά της προπαγάνδας του φονταμενταλισμού και της προώθησης προτύπων ενάντια στην οικογένεια, δείχνουν ότι μετά την κοινωνία, θωρακίζoυν και το βασικό κύτταρο της: Την οικογένεια.

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν έχει ήδη κερδίσει μία θέση στην ιστορία, ως ο ηγέτης που έσωσε την χώρα του από το πλιάτσικο των τοκογλύφων, τη σφαγή των φονταμενταλιστών και τη διαφθορά.

Ο πρόσφατος νόμος που ψήφισε, μπορεί να ξεσήκωσε αντιδράσεις από διεθνείς οργανισμούς «προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων», έδειξε, όμως, την αποφασιστικότητά του να υπερασπίσει το γενικό συμφέρον από τη δράση συντεχνιών που πολλές φορές κρύβονται πίσω από αθώα προσωπεία, όπως αυτό της «ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας».

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος πρόεδρος, μετά από μεγάλη έρευνα στην οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, ποινικολόγοι και άνθρωποι του πνεύματος, αποφάσισε να αποδεχθεί την εισήγησή τους υπογράφοντας τον νόμο «ενάντια στην προπαγάνδα, την προσβολή των θρησκευτικών συμβόλων και την προβολή προτύπων που θίγουν τον θεσμό της οικογένειας».

Η ομοφυλοφιλία αποποινικοποιήθηκε στη Ρωσία μόλις το 1993, όταν καταργήθηκαν σταλινικοί νόμοι. Ωστόσο τα ομοφοβικά αισθήματα είναι εξαιρετικά διαδεδομένα, με πολλούς πολίτες –σύμφωνα τουλάχιστον με έρευνες– να θεωρούν ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα.

Ο νόμος αυτός ήταν αφορμή να ξεσηκωθούν διάφορες ΜΚΟ, όπως αυτές της «προάσπισης των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων», χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη αυτή ως προάγγελο διωγμού των Gay της Ρωσίας.

Αυτό βεβαίως είναι μία συνωμοσιολογική προσέγγιση, που μέσω φημολογίας προσπαθεί να δαιμονοποιήσει την πολιτική του Ρώσου προέδρου, παρότι η προστασία της σεξουαλικής ιδιαιτερότητας προστατεύεται σαφέστατα από την κείμενη νομοθεσία.

Τι προβλέπει ο νόμος στη Ρωσία.

Τα μέλη της ρωσικής Δούμας ενέκριναν την Τρίτη δύο αμφιλεγόμενους νόμους, έναν ο οποίος ποινικοποιεί την «προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας» σε ανήλικους και έναν ο οποίος ποινικοποιεί τα «εγκλήματα που προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των πιστών», παρότι οι διατάξεις που θεσπίζονται είχαν επικριθεί έντονα από μέρους οργανώσεων προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το πρώτο νομοθέτημα, σχετικά με την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας εγκρίθηκε από 436 βουλευτές, καμία κατά και μία μόνο αποχή, ενός βουλευτή που στήριξε το κίνημα διαμαρτυρίας κατά του νόμου.

Οι διατάξεις του καθιστούν κακούργημα που επισύρει ποινές έως και τριών ετών φυλάκισης κάθε πράξη «προπαγάνδας υπέρ μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων».

Προβλέπονται ακόμη πρόστιμα 5.000 ρουβλίων για όσα φυσικά πρόσωπα προπαγανδίζουν την ομοφυλοφιλία και σημαντικά μεγαλύτερα για επιχειρήσεις και μέσα ενημέρωσης.

Ο άλλος νόμος εγκρίθηκε στην τρίτη και τελευταία ανάγνωση από 308 βουλευτές της Δούμας και μόλις δύο ψήφους κατά.

Ποινικοποιεί την προσβολή θρησκευτικών συναισθημάτων και προβλέπει ποινές φυλάκισης ως και τριών ετών και επιβολή προστίμων έως και 300.000 ρουβλιών ή την υποχρέωση συνεισφοράς 240 ωρών κοινωνικής εργασίας.

Η προπαγάνδα κατά του Πούτιν

Υπάρχει, όμως, και το «σκοτεινό» σημείο: Οι ίδιες οργανώσεις κλείνουν επιδεικτικά τα μάτια απέναντι στη συνεχιζόμενη σφαγή ομοφυλοφίλων στις Ισλαμικές χώρες, αφού η Σαρία επισύρει ακόμα και την θανατική ποινή με συνοπτικές διαδικασίες για τους ομοφυλόφιλους.

Αντίθετα, αυτοί που σήμερα κατηγορούν τον Πούτιν για «αντιομοφυλοφιλική στάση» ήταν οι ίδιοι που εμμέσως υποστήριζαν τους Τσετσένους ισλαμιστές, όταν έκαναν τις τρομερές σφαγές κατά μικρών παιδιών και αμάχων στη ρώσικη επικράτεια, κατηγορώντας τον Πούτιν για «επιθετική στάση» απέναντι στους «μαχητές του τζιχάντ», όπως οι ίδιοι χαρακτήριζαν τους αιμοσταγείς δολοφόνους.

Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να κλείνουν τα μάτια στο υπαρκτό πογκρόμ και τους τελετουργικούς αποκεφαλισμούς ομοφυλοφίλων στον 21ο αιώνα και από την άλλη να κατακρίνουν μία χώρα στην οποία το δικαίωμα της επιλογής προστατεύεται ρητά;

Μα φυσικά, γιατί παρεμποδίζεται η προπαγάνδα! Η προπαγάνδα που αποτελεί το μακρύ χέρι των τοκογλύφων, ρημάζοντας χώρες και δημιουργώντας πορτοκαλί επαναστάσεις.

Η προπαγάνδα λοιπόν, με τα δισεκατομμύρια που διατίθενται για τη διάβρωση συνειδήσεων, αποτελεί τον βασικό μοχλό κατάργησης της Εθνικής κυριαρχίας. Προκειμένου να μείνει αλώβητη, χρησιμοποιεί ποικιλόμορφες προβιές – όπως μας έχει διδάξει η ιστορία- για να αποκτήσει «ανθρωπιστικό προσωπείο».

Είναι καιρός και οι Έλληνες ηγέτες να αποφασίσουν εάν θέλουν να προασπίσουν το εθνικό συμφέρον, το συμφέρον του συνόλου ή των όποιων συντεχνιών.

Για την ιστορία θυμίζω ότι μία ιδιωτική εταιρεία η Village είχε αποφασίσει να αποσύρει τις διαφημίσεις της από το newsbomb λόγω του ομοφοβικού άρθρου.


Και στην συνέχεια το πήρε πίσω:


Συνεχίζω το άρθρο με μια συνεργασία που είχα πρόσφατα με την Σωσώ από τα εγκλήματα την οποία και ευχαριστώ...

Πούτιν πουτάνα το ξέρει ο μπαμπάς σου τι δουλειά κάνεις;

Πριν κλείσω με  το τσουνάμι που σας πήρε και σας σήκωσε και μερικούς από εσάς σας έπνιξε κιόλας πάρτε δύο videaκια του Νικόλαου Γκόνου των Κατοχικών Νέων τον όποιο ούτε και αυτόν έχω σε πολύ υπόληψη πρώτον γιατί συνεχώς κινδυνολογεί και δεύτερον γιατί είναι και αυτός ένα ομοφοβικό υποκείμενο που ανεβάζει συνέχεια ομοφοβικά άρθρα.

Ε λοιπόν θα το νοήσετε όλοι τώρα ότι η ομοφυλοφιλία είναι όχι απλώς το φυσιολογικό αλλά το θεϊκό, αυτό που πραγματικά θέλει και με το οποίο είναι ευχαριστημένος ο Θεός, γιατί η επαφή μεταξύ των σωμάτων των ομοφύλων δεν γίνεται για τεχνικούς λόγους όπως γίνεται πολλές φορές  στους ετεροφυλόφιλους, για την γονιμοποίηση δηλαδή αλλά για κάτι πολύ ανώτερο για την επικοινωνία μεταξύ τους, για αυτό εξάλλου και όλες οι θρησκείες μας μισούν, το είχα αφήσει σαν ερωτηματικό στο παλιό μου blog και το απαντώ τώρα μετά από 10 χρόνια. Γιατί οι ομοφυλόφιλοι δεν ζούμε απλώς τον έρωτα, αλλά τον θείο έρωτα για αυτό και μας μισούν όλες οι θρησκείες, γιατί φτάνουμε τον Θεό, για τον οποίο πιστεύουν ότι έχουν το copyright.

Δεν τον έχω σε πολύ υπόληψη λοιπόν τον Stranger αλλά στην προκειμένη και επί των συγκεκριμένων δύο βίντεο έχει πέσει μέσα σε πολλά πράγματα για το πως λειτουργεί το όλο μάτριξ-δομή του σύμπαντος και το τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Πράγματι Νικόλαε Γκόνo όπως λες στο τέλος τέλος του βίντεο νικητής θα είναι αυτός που θα δημιουργήσει το πεδίο της μάχης και οι φύλακες έχουν αρχίσει ήδη να τσακώνονται με τους παρατηρητές οπότε το σύστημα έχει αρχίσει να καλεί και τους φιλάθλους στο ντου... Φροντίστε όλοι λοιπόν όπως λέει και ο Stranger να απομακρύνετε την απόσταση σας από την πηγή άμεσα! Δεν μένει άλλος χρόνος!


Και το δεύτερο βιντεάκι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του 2013 όπου ο Stranger μέχρι το 23ο λεπτό του βίντεο, γιατί παρακάτω δεν έχει κανένα ενδιαφέρον η συνέντευξη καθώς ο Nίκολαος Γκόνος-Stranger πάλι κινδυνολογεί και μας το παίζει ντεμέκ προφήτης, μέχρι το 23ο λεπτό λοιπόν του βίντεο μεταξύ πολλών άλλων ενδιαφερόντων, όπως ότι πρέπει να γίνει ξεπάστρεμα, καταστροφή, αποκεφαλισμός του υπάρχοντος σάπιου πολιτισμού και ότι αυτή την στιγμή συμβαίνει ένα εξελικτικό άλμα πράγμα το οποίο οι επικυρίαρχοι γνωρίζουν και θέλουν να εκμεταλευτούν προς ίδιον όφελος φέρνοντας την παγκοσμιοποίηση που τους συμφέρει o Stranger αναφέρει και συμφωνώ μαζί του και ότι οι Έλληνες δόμησαν το πεδίο και μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε! 


Tέλος δεν μπορώ παρά να μην αναφερθώ και στους τσαρλατάνους της νέας εποχής που κυκλοφορούν ανάμεσά μας...

Είχα γράψει κάποτε εν μέσω μιας διαδικτυακής κόντρας στο facebook σε μια κυρία να μην φοβάται... πως σε μια εποχή ταραγμένη και μεταβατική όπως αυτή που περνάμε, σε μια εποχή που ρέουν με όλο και μεγαλύτερη ένταση ενέργειες αγάπης από το σύμπαν και που όλο και περισσότερος κόσμος θα αρχίσει να νιώθει όσα νιώθω(αρκετοί, όχι πολλοί ακόμα, αλλά αρκετοί αισθάνονται ακριβώς σαν εμένα ήδη) και άλλοι ακόμα θα υπερβούν τα ελάχιστα που αισθάνομαι αυτή την στιγμή ο ίδιος και θα αποκτήσουν ιδιότητες που ούτε καν τις φανταζόμαστε όπως τηλεπαθητικής επικοινωνίας, αυτοθεραπείας, υλοποίησης αντικειμένων με την σκέψη τους, προσαρμογής ύψους, εμφάνισης, ηλικίας κατά το δοκούν και άλλα πολλά πράγματα που ούτε καν τα διανοούμαστε, κάποιοι λίγοι που γνωρίζουν ήδη τι γίνεται, όπως ο Cobra -γνωστός και καλά ως αρχηγική φύση του κινήματος της ανάληψης, ένας τύπος που δεν αποκαλύπτει ποτέ το όνομά του και κάνει σεμινάρια σε διάφορα σημεία του πλανήτη για να τα κονομάει-δεν είναι μόνο αυτός υπάρχουν και άλλοι και ούτε λέω ότι μόνο ο Cobra τα κάνει όλα αυτά, μιλάω γενικότερα εξ αφορμής του Cobra- κάποιοι λοιπόν θα προσπαθήσουν να εκμεταλευτούν τις καταστάσεις για να βγάλουν χρήματα, να πατρονάρουν τους άλλους που βρίσκονται σε χαμηλότερες δονήσεις και φυσικό είναι να φοβούνται από όλη αυτήν την αλλαγή ή ακόμα να βάλουν και εμπόδια σε όλο αυτή την πορεία προς την ανάληψη, να διασπείρουν τον φόβο κτλ..

Για όσους είναι διψασμένοι για πνευματικότητα και θέλουν να ανελιχθούν θα βρεθούν πολλοί και ήδη υπάρχουν πολλοί που το κάνουν και τώρα, που θα σας λένε ελάτε πχ σε εμένα να σας θεραπεύσω ενεργειακά, με το αζημίωτο φυσικά. Ελάτε σε εμένα να γίνω το διάμεσο που θα σας ενώσει με τον ανώτερο εαυτό σας, με το αζημίωτο φυσικά. Ελατέ σε εμένα και θα σας διδάξω τον τρόπο να επικοινωνείτε με τους αγγέλους, με το αζημίωτο φυσικά.

Άλλοι μέσα από θεωρίες περί αιθερικών εμφυτευμάτων, archons, βομβες πλάσματος, Yaldabaoth, μπαμπούλες θα προσπαθούν να σας βάλουν πνευματικά εμπόδια και να σας εκμεταλεύθουν φυσικά επίσης... Θα σας πατρονάρουν και θα πάντα θα σας λένε να φοβάστε. Ου να φοβάστε, να φοβάστε δεν θα γίνει τίποτα αν δεν διαλογίζεστε. Δεν θα γίνει τίποτα αν δεν γίνεται χορτοφάγοι. Να φοβάστε...Δεν θα γίνει τίποτα αν δεν καταπιεστείτε λίγο και εφαρμόσετε συγκεκριμένα πρωτόκολλα. Απορώ πως και δεν λένε τίποτα για το σεξ και για τον έρωτα ακόμα. Να σας φοβίσουν και για αυτό, όπως οι τόσες καταπιεστικές θρησκείες που έχουμε.

Θα σας λένε να φοβάστε δεν θα γίνει τίποτα αν δεν μάθετε τον μυστικό τρόπο που μόνο εγώ θα σας πω για να βγάλετε τα –φανταστικά και ανύπαρκτα- εμφυτεύματα από πάνω σας(πληρώνοντας με και για αυτό αδρά). Και φυσικά θα υπάρξουν και τα πρόβατα που τους πιστεύουν άκριτα, πολλοί από αυτούς μέσα στην αλαζονεία τους νιώθουν ότι είναι μια κλειστή κάστα και μόνο οι ίδιοι ή 1 στους 2000 θα καταφέρουν να προσεγγίσουν υψηλή πνευματικότητα. Ας νομίζουν ότι θέλουν. Τα επόμενα χρόνια (δεν ξέρω πόσα χρόνια ακριβώς θα χρειαστούν) θα υπάρξουν εκατομμύρια άνθρωποι που θα αναληφθούν/αλλάξει η συνειδητότητα τους/ανεβάσουν τις δονήσεις τους πείτε το όπως θέλετε χωρίς την βοήθεια ταγών, πρωτοκόλλων, διατροφικών συνηθειών κτλ. Εδώ έγκειται και η σοβαρότερη μου διαφορά με αυτούς. Αυτοί πιστεύουν ότι βρίσκονται σε μια κάστα και μας κοιτάζουν αφ υψηλού, έχουν βρει την μυστική συνταγή, τα πρωτόκολλα κτλ. ενώ ο ίδιος πιστεύω ότι όλο αυτό είναι μια ανοιχτή διαδικασία που αφορά όλη την ανθρωπότητα.

Υ.Γ.: Έκπληξη! Θυμάστε το μπλουζάκι που είχα πετάξει και το είχα μετανιώσει; Ανακάλυψα στο κινητό μου μετά από δυο-τρεις μήνες ότι κάπου το είχα φωτογραφήσει! Έτσι δεν θα μείνει μόνο μια ανάμνηση στο μυαλό μου αλλά θα το δείτε και όλοι εσείς. Από την 1η μέχρι τις 21 του Δεκέμβρη και κάθε τέτοια εποχή από εδώ και μπρος Let's go living! Ελευθερία χωρίς θάνατο!



Θα τα ξαναπούμε τον Φεβρουάριο που πέφτει και η γιορτή των ερωτευμένων, για να συνεχίσουμε να τα αλλάζουμε όλα.. Ωρέ πότε θα κάμει ξαστεριά, πότε θα φλεβαρίσει που τραγούδαγε και ο Μανώλης ο Μπανταγιάννης μέσα στο ψυχίατρειο.

Y.Γ.2.:  Πόσο θα ήθελα τώρα που ξεμπέρδεψα και με την αριστερά και με την ακροδεξία να κάνω ένα remake τις παρακάτω σκηνές από το Hannibal Lecter με πρωταγωνιστή εμένα, τον χρυσαυγίτη τον Κασιδιάρη και τον συριζαίο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.





Να πιάσω το ξυρισμένο το κρανίο του Κασιδιάρη, όπως ο Hannibal Lecter το κάνει στον πράκτορα Κρέντλερ, να το ανοίξω, να αφαιρέσω ένα κομμάτι από τον ίδιο του τον εγκέφαλό και να του το δώσω να το φάει αφού το έχω τσιγαρίσει πρώτα. Και αυτός ναρκωμένος να αναφωνήσει ότι είναι πολύ νόστιμο. Γιατί αυτό έχω κάνει σε εσάς χρυσαυγίτες. Με χειρουργικό τρόπο, αφαιρώ λίγο λίγο το ίδιο το μυαλό σας και σας το δίνω να το φάτε.


Και την πράκτορα Κλαρίς να την παίξει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Να με παρακαλάει δακρυσμένος να μην το κάνω αυτό στο Κασιδιάρη. Να με παρακαλάει δακρυσμένος.




Μετά στη κουζίνα να συνεχίσω να αφαιρώ κομμάτια από τον εγκέφαλο του Κασιδιάρη και λίγο πριν καταρρεύσει πλήρως να του πετάξω μια πετσέτα πάνω από το ανοιγμένο του κρανίο, γιατί πρέπει να είμαστε σικάτοι με τον προσκεκλημένο μας τον Σακελλαρίδη, δεν είναι απαραίτητο να βλέπει ωμό το γεύμα μας. Πες μου Γαβριήλ θα μου έλεγες ποτέ σταμάτα; Αν με αγαπούσες, σταμάτα;

Την αγαπούσε ο Hannibal την Κλαρίς για αυτό και για να απελευθερωθεί δεν έκοψε τον δικό της το καρπό αλλά το δικό του.

Το κατάλαβες Γαβριήλ και εγώ το ίδιο θα έκανα με εσένα γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί σου, όπως και με όλους τους Έλληνες και τους ακροδεξιούς και τους αριστερούς. Για αυτό κρύβει πολύ μεγάλο συμβολισμό έτσι όπως μου βγήκε στην φαντασία μου αυτή η σκηνή με εσένα και τον Κασιδιάρη, γιατί θέλω να σας κάνω να συμφιλιωθείτε και κατ’ επέκταση να ενώσω όλους τους Έλληνες όπως το λέω και στην εισαγωγή μου, όποια ιδεολογική απόχρωση και αν κουβαλάνε στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Γιατί η Ελλάδα ζωντανεύει το όνειρό μου και θα έδινα, όχι μόνο ένα κομμάτι μου αλλά ακόμα και τη ζωή μου για αυτήν.