Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Tσουνάμι (2)

Tα ανάρχια είναι παιδιά τα οποία δεν έχουν εισπράξει αγάπη από κανέναν... ούτε καν από τις ίδιες τους τις οικογένειες... Βλέπετε τι λένε στο κάλεσμά τους στο indymedia;

https://athens.indymedia.org/post/945811/

Εμείς λέμε στους μπάτσους… όταν μας βαράνε και μας βρίζουν χυδαία, τόσο εμάς όσο και τις μανάδες μας…όταν μας σέρνουν με χειροπέδες… «Μπάτσοι μουνιά»  … «έτσι ξέρετε να δέρνεται ρε, κότες, χειρότερα μας έδερνε η μάνα μας και ο πατέρας μας…»

Πιο πάνω στο κείμενό τους μιλάνε και για τα ψεύτικα ιδανικά που τους φλομώνουν οι ίδιες τους οι οικογένειες.

Είμαστε όλοι μας με ένα κοινό σημείο. Είμαστε 15 χρόνων στην κοινωνία που εσείς έχετε φτιάξει για εμάς χωρίς εμάς. Δεν μας ρωτήσατε ποτέ ούτε μας ακούσατε. Μας φλομώνεται με τα ιδανικά του πλούτου των πολυεθνικών και της οικονομικής ανόδου και εξουσίας.

Τα ιδανικά των… σπασμένων βιτρινών, των πολυτελών αυτοκινήτων, των ακριβών ρούχων, των φο μπιζού ρολόγια,. Μας φλομώνεται με σάπια παιδεία, κουλτούρα, φαγητά και όλα σε γρήγορη βλακεία και μας βρίζεται για τα τζάμια ασφαλισμένων πολυκαταστημάτων πολυεθνικών που ληστεύουν τους πάντες.. 

Όλα αυτά μέσα από το ίδιο τους το κείμενο των αναρχιδίων παραπέμπουν σε παραμελημένα παιδιά των καλών προαστίων που τους πετούσαν λεφτά ενώ είχαν ανάγκη κάτι άλλο από τους γονείς τους. Δεν ακούγεται αστείο σήμερα, που το 2008 ως ένας βασικός λόγος της "εξέγερσης" των παιδιών, όπως λένε, είναι ότι σνομπάρανε τον πλούτο της προηγούμενης γενιάς; Πάντα κάτι βρίσκανε να τους φταίει τα αναρχίδια τα προηγούμενα 30 χρόνια που προηγήθηκαν και που πρόλαβα να ζήσω προσωπικά ως αυτόπτης μάρτυρας. Τώρα θα γίνω τσουνάμι που θα σας σαρώσει και θα σας πνίξει αναρχίδια...

Το βλέπετε το τσουνάμι; Χτύπησα σαν κομήτης το Αιγαίο και έρχεται καταπάνω σας στην Αθήνα να σας πνίξει. Τρέξτε να κρυφτείτε στα βουνά! Στον Υμηττό αναρχίδια. Στον Υμηττό μπας και γλιτώσετε.

Ξέρετε πως ξεκίνησε η φιλία του Νίκου του Ρωμανού με τον Αλεξάκη τον Γρηγορόπουλο. Αυτή η συγκλονιστική φιλία... Για δείτε τι λέει στο indymedia και πάλι ο ίδιος ο Ρωμανός.

https://athens.indymedia.org/post/1552230/

Γνωριστήκαμε καλά μέσα από τις κοπάνες που κάναμε λέει ο Ρωμανός... 

Τα βλέπετε τα αναρχο-κωλοπαιδάκια τι κάνανε και ο Ρωμανός και το αρρωστάκι ο Γρηγορόπουλος; Ο ίδιος τα λέει. Για να μην νομίζει κανείς ότι υπερβάλω όταν λέω ότι επιτέθηκαν στον ειδικό φρουρό και ότι τους έτρωγε ο κώλος τους. Γιατί αλλιώς μας τα είχαν παρουσιάσει όλα τα κανάλια τότε τα γεγονότα.

Η κλεψύδρα της ζωής γύρισε την στιγμή που η πέτρα έπεφτε πάνω στο περιπολικό του Κορκονέα. Στην συνέχεια γυρίσαμε και καθίσαμε στον πεζόδρομο μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά ενώ ο Κορκονέας με τον Σαραλιώτη πέρασαν με το περιπολικό από την Ζωοδόχου Πηγής για να δουν ποιοι τους επιτέθηκαν εκεί ξαναπετάχτηκαν από μας προς το περιπολικό κάποια μικροαντικείμενα, αφού λοιπόν είδαν την παρέα μας πήγαν πάρκαραν το περιπολικό στην διμοιρία των ΜΑΤ που φυλούσε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και κατέβηκαν πεζοί στην συμβολή των οδών Τζαβέλα και Ζωοδόχου Πηγής. 

Μόλις είδαμε τους μπάτσους σηκωθήκαμε για να φύγουμε καθώς πιστέψαμε ότι μαζί με αυτούς θα είχε έρθει και η διμοιρία των ΜΑΤ όπως γίνετε συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις. Εκείνη την στιγμή οι δυο μπάτσοι άρχισαν να βρίζουν και τότε παρατηρήσαμε ότι είχαν έρθει μόνοι τους χωρίς κάποια υποστηρικτική αστυνομική δύναμη. Έτσι κάποιοι από εμάς κινήθηκαν προς το μέρος τους και ο Αλέξανδρος ο οποίος είχε πάει πιο μπροστά τους πέταξε κάτι μπουκάλια μπύρας από αυτά που πίναμε. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα ο Κορκονέας έβγαλε το όπλο του και ολοκλήρωσε με σφαίρες την συγκεκριμένη αντιπαράθεση που είχε ξεκινήσει πριν λίγη ώρα. 

Που ήταν η κ. Τσαλικιάν η πλούσια κοσμηματοπώλης όταν το βλαστάρι της το αναρχοαλητάκι της επιτίθονταν στους αστυνομικούς. Έξυνε το μουνί της ανάμεσα σε κοσμήματα... Σας έχω κάνει να τρέμετε αναρχίδια...  

Θέλει λέει και να σπουδάσει ο Ρωμανός και εκβιάζει και κυβερνήσεις! Αξίζει μόρφωση αυτό το κωλόπαιδο και κάθεται μια ολόκληρη χώρα και ασχολείται μαζί του. Τσουνάμι αναρχίδια! Τσουνάμι!

Τσουνάμι Αμερικάνικο.
Τσουνάμι Γιαπώνεζικο.

Tώρα αναρχίδια θα το ξύνω εγώ το μουνί μου ανάμεσα σε κοσμήματα και όχι οι μανάδες σας και οι πατεράδες σας! Θα πάρω jacuzzi από χρυσάφι με γύρω γύρω πλακάκια από ασήμι και θα το γεμίζω και με διαμάντια για να κάνω μπάνιο, υδρομασάζ και σεξ με όμορφα αγόρια ανάμεσά τους...

Οι ίδιοι οι αστυνομικοί που θα με αγαπήσουν πάρα πολύ με αυτά τα άρθρα τώρα και τους προστατεύω και τους λύνω όλα τους τα προβλήματα θα μου δώσουν τα χρήματα για να τα κάνω όλα αυτά σε λίγο καιρό.