Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Τσουνάμι (8)

Κανέλλη εσύ σταμάτα να ξεπλένεις τους τρομοκράτες που σκότωνουν αθώο κόσμο στην Ευρώπη. Όποτε βγαίνεις Κανέλλη και ανοίγεις το στόμα σου να μιλήσεις στα μέσα ενημέρωσης ξεπετάγεται από μέσα οχετός. Μου το έπαιζες και αντισυστημική κάποτε όταν έβγαζες το περιοδικό Νέμεσις ενώ είσαι εντελώς μπλεγμένη μέσα στα σκατά του συστήματος. Σταμάτα να κατηγορείς συνέχεια την Ευρώπη και τους αθώους πολίτες της. Παρουσιάζεις τα θύματα ως θύτες. Τον Σαντάμ και τον Καντάφι τους ξέκαναν οι Αμερικανοί αλλά και στην Αμερική να γίνονταν τρομοκρατικό χτύπημα δεν μπορείς να τους ξεπλύνεις τους ισλαμιστές τρομοκράτες που νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα πάνε στον παράδεισο και θα βρουν παρθένες και πιλάφια. Ότι θα βρω τώρα εγώ εν ζωή Κανέλλη ρίχνοντας μπόμπες στον εγκέφαλό σας και των κομμουνιστών και των ισλαμιστών. Να δεις που θα θέλουν να μου κάτσουν και πολλά παρθένα κοριτσάκια Κανέλλη εκτός από αγοράκια, πες το στα ισλάμια τους τρομοκράτες τους φίλους σου Κανέλλη. Όσο για πιλάφια μπόλικα, πιλάφια με κοκκινιστό μοσχάρι, πιλάφια με μοσχαράκι νουα, πιλάφια με κοτόπουλο λεμονάτο, πιλάφια με χοιρινό λεμονάτο, πιλάφια με πάπια πορτοκάλι και πιλάφι με ελάφι! 



Όσο αυτοί θα οδεύουν προς τον πνευματικό και υλικό τος τους θάνατο γιατί όσοι δεν θέλουν να αναληφθούν, παρόλο που θα δοθούν πάρα πολλές ευκαιρίες σε όλους, θα καταλήξουν στο να πεθάνουν τόσο στην υλικώς όσο και πνευματικώς(συμβολικά το λέω πάντα αυτό), όσο αυτοί λοιπόν θα οδεύουν στον υλικό και στον πνευματικό τους θάνατο εγώ θα απολαμβάνω παρθένες και πιλάφια εν ζωή στη γη!!! Mόνη σου το είπες Κανέλλη η παιδεία φτιάχνει τον τζιχαντιστή. Και αμέσως μετά άρχισες πάλι να κατηγορείς τους Ευρωπαίους πολίτες. Οι ισλαμιστές Κανέλλη είναι εκπαιδευμένοι εδώ και 1500 χρόνια να θεωρούν δικαίωμα τους να παρεμβαίνουν σε άλλες χώρες. Αυτή τη στιγμή Κανέλλη παίζεται ιμπεριαλιστικό παιχνίδι από τους μουσουλμάνους εναντίον της Ευρώπης όπως έχει ξαναπαιχτεί τόσες φορές στο ιστορικό παρελθόν εδώ και 1500 χρόνια. 

Παντά προσπαθούσαν οι μουσουλμάνοι να εισβάλουν στην Ευρώπη, είτε από τα Βαλκάνια, είτε από την Ισπανία και τώρα κάνουν ντου από παντού και από τα Βαλκάνια και από τις μεσογειακές χώρες αλλά κυρίως τώρα και από τον Βορρά και όλα αυτά λόγω της ανεκτικής πολιτικής που εσείς όλοι οι αριστεροί και οι φιλελεύθεροι σε όλη την Ευρώπη εφαρμόζετε στο μεταναστευτικό και στην πίστη σας ότι θα πετύχει το πείραμα της πολυπολιτισμικότητας. Απέτειχε το πείραμα της πολυπολιτισμικότητας στην Ευρώπη. Κατέληξε σε τραγωδία. Καιρός να ανατραπεί το μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας. Εάν θέλουν να μείνουν τα ισλάμια στην Ευρώπη θα σέβονται τις δυτικές αξίες και τον νομικό πολιτισμό της Δύσης αλλιώς στο κάλο πίσω στις μπουρδελοχώρες τους όπου δεν υπάρχει και καμιά ανεκτικότητα για άλλους πολιτισμούς. Όποτε επισκέπτεται μια δυτική γυναίκα μουσουλμανική χώρα ακόμα και σύζυγοι πρωθυπουργών πρέπει να φοράει μαντίλα.

Aπορώ πως την αντέχετε οι δημοσιογράφοι την Κανέλλη, εγώ αν την είχα μπροστά μου την ώρα που έλεγε ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν είναι ανυποψίαστοι συνεπώς καλά κάνουν και τους σφάζουν με μαχαίρια και σκοτώνουν παιδάκια σε συναυλίες της Ariana Grande δεν θα άντεχα, δεν θα την συμμάζευα με ήπιο τόνο όπως επιχειρήσατε ανεπιτυχώς να το κάνετε εσείς οι αταίριαστοι θα της φώναζα τι λες μωρή παλιοκαριόλα, καρκίνο στο μουνί σου! 

Πόπη Τσαπανίδου καρκίνο και στο δικό σου το μουνί που θα κατηγορήσεις μια πολιτικό της Ευρώπης έστω και την Λεπέν για ρατσισμό επειδή δεν φόρεσε μαντίλα. Tι σχέση έχει ο φυλετικός ρατσισμός άσπρος μαύρος που εκστόμισες Τσαπανίδου με την μαντίλα που είναι το σύμβολο καταπίεσης των γυναικών στο Ισλάμ. Καρκινιάστε και ψοφήστε όλες παλιοκαριόλες, παλιοκαριόλες, δεν σας θέλουμε στην Ελλάδα. Σε επόμενο άρθρο έχω και άλλα παραδείγματα γυναικών που υποστηρίζουν το Ισλάμ. Γυναικών που κατά τ' άλλα είναι ελευθεριάζουσες αλλά μόνο στην Ελλάδα μπορούν και ξέρουν να τα κάνουν αυτά. Πήγαινε Τσαπανίδου να ζήσεις σε ισλαμική χώρα, βάλε και μαντίλα και αν δεν σε λιθοβολούσαν όταν μάθαιναν πόσες πούτσες έχεις φάει στο ξεχειλωμένο σου μουνί εμένα να μην με λένε πάλι Δημήτρη αλλά Βασιλιά Ιωάννη.



Θέλω να δω Κανέλλη εσύ που ξεπλένεις τους ισλαμιστές τρομοκράτες πως θα αντέξεις να δεις το παρακάτω ντοκιμαντέρ  με τα αγγελούδια που κατέστρεψαν και δολοφόνησαν τα τέρατα στο σχολείο του Beslan. Συγνώμη αναγνώστες αν σας κάνω να κλάψετε πάλι με το παρακάτω video. Ούτε και σε αυτήν την περίπτωση έγιναν ποτέ γνωστές στο ευρύ κοινό οι θηριωδίες που διέπραξαν τα τέρατα στα παιδάκια. Πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο να τα διαβάσετε.

http://www.islam-watch.org/Others/Sexual-Terror-Untold-Stories-of-Beslan-Jihad.htm

Τα έπαιρναν ένα ένα και τα βίαζαν μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους ομήρους και μετά τα σκότωναν μπροστά στους μικρούς συμμαθητές τους. Μερικά κορίτσια πέθαναν από τα αντικείμενα με τα οποία τα βίαζαν. Η εσωτερική ζημιά που τους προκαλούσαν ήταν τόσο σοβαρή που πέθαιναν από αιμορραγία. Άλλα τα βασάνιζαν χτυπώντας τα. Μετά παρόλο που είχε πολύ ζέστη και τα παιδάκια δίψαγαν δεν τους έδιναν νερό και τα θύματα εξαναγκάστηκαν να πιουν τα ίδια τους τα ούρα για επιβιώσουν. Τους ξεκαθάριζαν ότι θα τα σκοτώσουν όλα αλλά δεν τα άφηναν ούτε καν να κλάψουν φωναχτά, σε αυτή την περίπτωση θα τα χτυπούσαν ή θα τα πυροβολούσαν επιτόπου.

Παναγιώτη Χατζηστεφάνου υστερικιά που τραβούσες τα βυζιά σου στην Τατιάνα και φώναζες "λευτεριά στην Τσετσενία" σου αφιερώνω και εσένα το παρακάτω ντοκιμαντερ. Nα το δείξετε και αυτό το ντοκιμαντέρ σε όλες τις ψυχαγωγικές και δημοσιογραφικές εκπομπές να θυμηθούν όλοι τις θηριωδίες. Έχουν ξαναγεννηθεί στη γη αυτά τα παιδιά που χάθηκαν στο Beslan, όπως ξαναγεννήθηκα εγώ αφού υπέφερα στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη για να ηρεμήσουν οι ψυχές τους.