Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Τσουνάμι (9)

Για όσους δεν θυμούνται την υστερικιά τον Παναγιώτη τον Χατζηστεφάνου που στις αναρτήσεις του στο facebook κατηγορεί για φασισμό όλους τους Έλληνες για το οτιδήποτε και όχι απλώς για το παραμικρό, να βγαίνει στην Τατιάνα να τραβάει τα βυζιά του και να φωνάζει "λευτεριά στην Τσετσενία και στον Γιώργο Μοναστηριώτη" ας τους το θυμήσω:

O Παναγιώτης ο Χατζηστεφάνου λοιπόν που βρίζει τους πάντες με χυδαίο τρόπο, κατηγορεί για φασισμό όλους τους Έλληνες για το οτιδήποτε και μας το παίζει αριστερός αντιεξουσιαστής gay ακτιβιστής κόπτονταν για την Τσετσενία μια αυτόνομη ισλαμική επαρχία της Ρωσίας η οποία εκτός από το να βγάζει κατακάθια που δολοφονούν και βασανίζουν μικρά παιδιά σε σχολεία, συγκεντρώνει τους ομοφυλόφιλους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους βασανίζει ανηλεώς, τους δολοφονεί και πιέζει και τους ίδιους τους γονείς ομοφυλόφιλων παιδιών να τα δολοφονήσουν οι ίδιοι αλλιώς θα το κάνει η ίδια η κυβέρνηση της Τσετσενίας. 

Όταν διεθνείς οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων εγκαλούν την συγκεκριμένη κυβέρνηση για την παραβίαση του διεθνούς δικαίου, αυτοί απαντάνε στην χώρα μας δεν υπάρχουν καν ομοφυλόφιλοι. Πως γίνεται να δολοφονούμε και να βασανίζουμε ανθρώπους που δεν υπάρχουν καν.


Τουλάχιστον που λέτε ο Πούτιν, με τον οποίο θα ασχοληθώ αργότερα, που και αυτός έχει ψηφίσει ένα σωρό ομοφοβικά νομοθετήματα και αφήνει ελεύθερο το πεδίο στους Ρώσους νεοναζί να εξευτελίζουν και να βασανίζουν και αυτοί ομοφυλόφιλους δεν προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις ότι δεν υπάρχουν καν ομοφυλόφιλοι σε όλη την Ρωσία. Οι Τσετσένοι το κάνουν και αυτό!

Όσον αφορά τον Γιώργο Μοναστηριώτη τώρα, πρόκειται για έναν μεγαλοπρεζέμπορα, αντιεξουσιαστή και αντιρρησία συνείδησης ο οποίος το 2009 συνελήφθη σε σπίτι-γιάφκα όπου υπήρχαν μεταξύ άλλων πολλά κιλά χασισιού, ποσότητες κοκαΐνης, οπλοπολυβόλα, περίστροφα, τσεκούρια και ξιφολόγχες.

(πηγή ήταν ένα άρθρο του zougla.gr το οποίο σβήστηκε, οι δημοσιογράφοι και οι αστυνομικές πηγές μπορούν να τα επιβεβαιώσουν)

Ο γνωστός για τη δράση του αντιεξουσιαστής και αντιρρησίας συνείδησης, Γιώργος Μοναστηριώτης, είναι ένας από τους τρεις Έλληνες που φέρονται ως μεγαλέμποροι χασίς και συνελήφθησαν χθες βράδυ, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Νίκαιας. Ο Μοναστηριώτης είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Το Μάιο του 2003, όντας εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης, είχε παραιτηθεί από το Πολεμικό Ναυτικό, καταγγέλλοντας τη στρατιωτική εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο του Ιράκ, όταν η φρεγάτα στην οποία υπηρετούσε επρόκειτο να αναχωρήσει για τον Περσικό. Για το λόγο αυτό, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και τεσσάρων μηνών και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Πεδίο δράσης των τριών συλληφθέντων στη Νίκαια ήταν ο Πειραιάς και το Κερατσίνι, όπου διοχέτευαν μεγάλες ποσότητες ινδικής κάνναβης, με τζίρο πολλών χιλιάδων ευρώ, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε ληστείες και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Στο σπίτι-γιάφκα που χρησιμοποιούσαν οι 32χρονοι στη Νίκαια, εντοπίστηκαν 3,942 κιλά κατεργασμένη κάνναβη, 2,977 κιλά ακατέργαστη κάνναβη, 36 γραμμάρια κοκαΐνη, ένα αυτόματο υποπολυβόλο ΜΡ5 Parabelum διαμετρήματος 9 mm, ένα περίστροφο μάρκας 357 magnum armenium, 355 φυσίγγια, δύο γεμιστήρες, καθώς και ένα αυτοσχέδιο όπλο αποτελούμενο από τσεκούρι και ξιφολόγχη. Επίσης, εντοπίστηκαν και περούκες, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι οι συλληφθέντες είχαν συμμετάσχει και σε ληστείες.

Σε ό,τι αφορά στο ΜΡ5, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δεν πρόκειται για όπλο που έχει κλαπεί από αστυνομικούς, κάτι που θα διαψευστεί ή θα επιβεβαιωθεί με ασφάλεια μετά τη βαλλιστική εξέταση.

Μην σας κάνει εντύπωση ότι αριστεροί όπως ο Παναγιώτης ο Χατζηστεφάνου κατηγορούν για φασισμό όλους τους Έλληνες για το οτιδήποτε αλλά υποστηρίζουν κοινούς εγκληματίες και κυβερνήσεις οι οποίες συγκεντρώνουν τους ομοφυλόφιλους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και πιέζουν τους ίδιους τους γονείς να δολοφονήσουν τα ομοφυλόφιλα παιδιά τους... Αυτός είναι ο χώρος της αριστεράς στην Ελλάδα. 

Μέσα στη γιάφκα υπήρχαν λέει και περούκες. Σε αντίθεση με την εκτίμηση των αστυνομικών ότι οι συλληφθέντες είχαν συμμετάσχει σε ληστεία εγώ πιστεύω ότι τις περούκες τις είχαν γιατί ήθελαν να περάσουν από casting για να συμμετέχουν και αυτοί με τις περούκες τους στο videoclip Μια Παρθένα από τις αγαπημένες Ροζ Ακρίδες. Αποκλείεται άνθρωπος τον οποίο υποστήριζε ο Παναγιώτης ο Χατζηστεφάνου να έχει συμμετάσχει σε ληστείες!

Παρεπιμπτόντως η παρθένα γιαγιά κυκλοφορεί ανάμεσά μας και στην πραγματικότητα.


Στην ίδια σκηνή μαζί με την Τατιάνα και την υστερικιά τον Χατζηστεφάνου υπήρχε άλλη μια δεύτερη εξίσου υστερικιά διάσημη αδελφή. Ο Νίκος ο Μουρατίδης που βγήκε να υποστηρίξει την πρώτη την διάσημη υστερικιά ότι είναι από τα πιο avant garde πρόσωπα της πόλης. 

Ο Μουρατίδης προχώ άτομο δεν λέω και όχι τόσο αντιπαθητικός όσο ο Χατζηστεφάνου γεννημένος επί εποχής ανεγέρσεως της Ακρόπολης, σύμφωνα με συνεντεύξεις που έχει δώσει και δεν τις βρίσκω πλέον ούτε αυτές στο διαδίκτυο ήταν ο καπετάν φασαρίας στα παιδικά του χρόνια, έπαιζε πετροπόλεμο και έκανε σεξ από τα 14 όταν εγώ στα 90's και στα 00's δεν είχα κάνει ούτε στα 19 γιατί ντρεπόμουν. Μόνο λάστιχο την έκανα στα 14 για τον Robbie και τον Rickey Martin. Αλλά κατά τ'άλλα μια δόσης υστερικότητας την έχει και αυτός όπως ο Χατζηστεφάνου. Ειρήνη κοπέλα μου μπορείς να τους εξαφανίσεις και τους δύο να ηρεμήσουμε επιτέλους από δαύτους; 


Eντωμεταξύ θεία δίκη! Άκουσα ότι ξυλοκοπήθηκε από αναρχικούς στα Εξάρχεια η φίλη του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου και υποψήφια με την αντικαπιταλιστική συμμαχεία-ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαρία Cyber κατά κόσμον Μαρία Κατσικαδάκου. Τελικά ο συμπαντικός φαρσέρ έχει πολλά κέφια μπου α χαχαχαχα!



Βαλλιανάτε εσύ όπως είπαμε, κάνε εκστρατεία νομιμοποίησης των μαλακών ουσιών και μετά κλάψτε ομαδικά όλοι οι ακτιβιστές πάνω από το πτώμα του κάθε τοξικομανούς Ζακ. 



Όχι ότι ήταν ωραίο αυτό που έγινε, ότι η αυτοδικία και η βία ήταν δικαιολογημένη. Απεχθέστατη η βία και η αυτοδικία και όταν έμαθα για το περιστατικό πριν καν γίνει γνωστό ότι ήταν ένας gay ακτιβιστής το θύμα εξέφρασα τον αποτροπιασμό μου για αυτό στους γονείς μου και οι γονείς μου παρεμπιμπτόντος είχαν την ίδια άποψη με εμένα, ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε, για να μην λέτε ότι δεν λένε και οι γονείς μου σωστά πράγματα καμιά φορά. 

Με αυτά κι με αυτά όμως βρίσκει πάτημα κάθε ζώον όπως ο φυσικοθεραπευτής μου ο Πετεινός από την Άνω Γλυφάδα να λέει ορίστε ασχολούμαστε τώρα με τον ομοφυλόφιλο όταν στις πυρκαγιές κάηκαν τόσα άτομα. Λες και δεν υπήρχαν ομοφυλόφιλοι ανάμεσα σε αυτούς που κάηκαν στις πυρκαγιές... 

Το ότι ο θανών εκ της αυτοδικίας ήταν ένας οροθετικός τοξικομανής, ενδεχομένως και ληστής δεν μας ένοιαξε έτσι κ. Πετεινέ, έτσι κ. Ανδρέα Μαζαράκη, ραδιοφωνικέ μου παραγωγέ που εξ αφορμής του περιστατικού εξαπόλυσες πάλι τον οχετό σου εναντίον των ομοφυλοφίλων όπως κάνεις συχνά πυκνά από την εκπομπή σου... Μας ένοιαξε ότι ήταν ομοφυλόφιλος... Πόση υποκρισία και παράνοια ποια σε αυτή την χώρα και πόση διαστρέβλωση των αξιών... 

Ας συμπληρώσω ότι ούτε το οροθετικός θα έπρεπε να μας νοιάζει κανονικά, ας έχουν αυτοί οι άνθρωποι την πλήρη συμπαράστασή μας μέχρι να ιαθούν. Το έχω αποδείξει και αυτό ότι στέκομαι δίπλα και σε αυτούς μέσα από τη ζωή μου, όταν δήλωσα να πάω εθελοντής σε ΜΚΟ που φροντίζει τους οροθετικούς, όταν ήμουν φοιτητής. Αλλά το ότι ήταν οροθετικός, τοξικομανής, gay ακτιβιστής κάνει εκρηκτικό το μείγμα... Το λέω γιατί σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείς να φροντίσεις ούτε τον εαυτό σου, πως θες να το παίζεις και ακτιβιστής-πρότυπο δηλαδή και για τους άλλους...

Kαι να συμπληρώσω ότι οι αστυνομικοί που τον έπιασαν τον Ζακ, που λυσσάξατε όλοι οι ακτιβιστές της πολιτικής ορθότητας να τους φάτε, έκαναν το καθήκον τους. Σταμάτησαν ένα άκρως επικίνδυνο άτομο που κρατούσε σπασμένο γυαλί επάνω του, έτρεχε αριστερά και δεξιά ανάμεσα από τραπεζάκια καφετεριών, δεν είχε καμία ενσυναίσθηση της κατάστασης του, συνεπώς θα μπορούσε να κινδυνέψει ο οποιοσδήποτε πολίτης.


Είναι αδιανόητο αυτοί οι αστυνομικοί να κυνηγούνται από την δικαιοσύνη και να ελέγχονται πειθαρχικώς. Ποιος θα μας προστατέψει αν ελέγχθούν πειθαρχικώς και καταδικαστούν αυτοί οι αστυνομικοί μόνο και μόνο επειδή έκαναν το καθήκον τους; Τους έχεις δει αρχικαθίκι Βαλιανάτε που επικαλείσαι συνέχεια την Αμερικανική υπηκοότητα του Ζακ πως κινούνται οι αστυνομικοί στην Αμερική; 







Ξέρεις τι θα του κάνανε αρχικαθίκι Βαλλιανάτε του Ζακ στην Αμερική; Θα του έριχναν σφαίρα στο κώλο Βαλλιανάτε! Θα τα βάλω τα ενδεικτικά, γιατί υπάρχουν και πολύ χειρότερα περιστατικά από αυτά που έχω βρει, τα ενδεικτικά βίντεο λοιπόν που έχω βρει από την Αμερικάνικη αστυνομία σε επόμενα άρθρα να το βουλώσεις Βαλλιανάτε και εκεί δεν τους ελέγχουν πειθαρχικώς. Πρέπει να γυρίσει το σύμπαν ανάποδα για να καταδικαστεί αστυνομικός στην Αμερική. 

Λοιπόν θα τα βάλω σε επόμενα αρθρα τα βιντεάκια αλλά προς το παρόν θα σου αφιερώσω ένα videoclip της Britney γιατί μας έχετε κάνει όλους criminal εσείς της πολιτικής ορθότητας. Ας πούμε ότι η Britney στο videoclip συμβολίζει την Ελλάδα που την ταπεινώνει συνέχεια ο αριστερός-φιλελεύθερος ακτιβιστής και γκλαμουράτος συντροφός της που συμβολικά Βαλλιανάτε είσαι εσύ. Πόσο θα ήθελα Βαλλιανάτε αρχικαθίκι να σου ρίξω και μια στα αρχίδια όπως η Britney, αλλά δεν πειράζει γιατί ο προστάτης της Britney ή της Ελλάδας συμβολικά εν προκειμένω, αν δεν το κατάλαβες είμαι εγώ και σε έχω σαπίσει ήδη στο ξύλο! Δες και πως θα με αντιμετώπιζαν τα Αμερικανά τα αστυνομικά στο τέλος του videoclip!