Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Τσουνάμι (17)

Ειδικά την Αριστερά όμως που είχε και την ιδεολογική κυριαρχία/ηγεμονία σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης και μας το έπαιζε κριτής των πάντων, μια ανώτερη και καλά ιδεολογία που πολεμούσε την κοινωνική αδικία, την βαρβαρότητα και την απανθρωπιά ενώ η ίδια με τις πράξεις της επέφερε τα ακριβώς αντίθετα, η ίδια δηλαδή με τις πράξεις της προκαλούσε σε αυτόν τον τόπο την κοινωνική αδικία και επέβαλε την απανθρωπιά και την βαρβαρότητα σε όσους δεν πήγαιναν με τα νερά της, την διέλυσα τελείως. Την διέλυσα τελείως την Αριστερά γιατί έχει τα χέρια της βαμμένα με αίμα σε αυτή τη χώρα! Οπότε όποιος δεν το κατάλαβε ακόμα ήρθαν τα ύστερα του κόσμου!

Θέλετε και άλλα παραδείγματα σκατοψυχίας από αριστερούς ιδεολόγους που δεν γίνεται να τους ακουμπήσει κανένας επειδή είναι μόνο και μόνο αριστεροί;

Φάτε και άλλη σκατοψυχία:

Έλενα Ακρίτα

Ελενα Ακρίτα - πειράματα-δήλωση.

Με τόσους παιδόφιλους, εμπόρους ναρκωτικών, δουλεμπόρους, νταβατζήδες, βασανιστές, φονιάδες, τράφικινγκ ανηλίκων, εμπορία οργάνων - γιατί τα πειράματα πρέπει να γίνονται στα ζώα; (Ακραίο, όμως κάποιοι από μας το σκεφτόμαστε κι ας μην το λέμε 'ανοιχτά'.)

Λάκης Λαζόπουλος

Γρηγόρης Ψαριανός

Μέσα στα μέσα, τηλεοράσεις κ.λπ., άμα δεν είσαι και λίγο γκέι, τον πούλο, σε κόβουνε

Kαι όπως λέει το άρθρο του lesbian.gr

Ψαριανέ να σε ρωτήσω κάτι: Ας πούμε ότι είμαστε στην Αθήνα, μέσα στην Βουλή, σε μια συνεδρίαση. Εσύ (Ο Ψαριανός), ο Αγ.Βασιλής και ένας γκέι δηλωμένος βουλευτής και σηκώνετε και οι τρείς ταυτόχρονα τo χέρι σας για να πάρετε τον λόγο, ποιος νομίζεις ότι θα μιλήσει πρώτος; Φυσικά εσύ, γιατί οι άλλοι δύο είναι πλάσματα της φαντασίας σου

Ή όπως λέει το http://www.10percent.gr/


Γίνε γκέι να δεις προκοπή!

Γι’ αυτό λοιπόν σχεδόν όλοι οι γκέι και οι λεσβίες που γνωρίζω εγώ κρύβονται στον χώρο εργασίας τους. Επειδή τρέμουν μην τους ανακαλύψει η γκέι μαφία και τους προωθήσει σε καλοπληρωμένες θέσεις. Γι’ αυτό όλοι οι γκέι δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και λοιποί εργαζόμενοι στα ΜΜΕ κρύβουν την ομοφυλοφιλία τους. Επειδή αν δήλωναν με παρρησία ότι είναι ομοφυλόφιλοι θα σκαρφάλωναν πάρα πολύ γρήγορα στην ιεραρχία και θα ήταν αντιαισθητικό.

Στη γυάλα που ζει ο κ. Ψαριανός οι γκέι περνάμε τέλεια, έχουμε τις καλύτερες δουλειές, αλληλοβοηθιόμαστε (μη γελάτε, παρακαλώ) και απαυτώνουμε κι όποιον φουκαρά στρέιτ προσπαθεί να δει άσπρη μέρα με το σπαθί του. Κύριε Ψαριανέ, πού κάνω αίτηση για να μετοικήσω κι εγώ στη δική σας βερσιόν της πραγματικότητας;
____________

Και φυσικά εκτός από την σκατοψυχία των αριστερών μην ξεχνάμε και τα φαινόμενα βίας. Ενδεικτικά και πάλι θα είναι αυτά που θα βάλω. Με τους αστυνομικούς ασχολήθηκα εκτενώς και θα ασχοληθώ και άλλο σε επόμενα άρθρα. Αλλά την πλήρωναν μέχρι και οι καθηγητές των πανεπιστημίων.







@

Πραγματοποιειται αυτη τη στιγμη το χτισιμο του γραφειου του πρωην πρυτανη και νυν αντιπρυτανη Α.Καραμπινη μετα απο αποφαση του Συλλογου φοιτητων της Πολυτεχνικης Σχολης Ξανθης του ΔΠΘ. Αιτια για αυτη την αποφαση ειναι η ΕΔΕ που εκανε σε φοιτητες περσι για την καταληψη της πρυτανειας στην Κομοτηνη, αλλα και στην μηνυση που εκανε στο φοιτητη Λ. Μπετση για την δημοσια υπερασπιση των αποφασεων του Σ.Φ εναντια στην ιδιωτικοποιηση της λεσχης.

@




Δεν περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να τιμωρήσει το αδίκημα της ομηρίας είκοσι ανθρώπων. Οι κατηγορούμενοι έχουν ισχυρότερο μάρτυρα υπεράσπισης από τον κ. Τάσο Κουράκη. Να θυμίσουμε ότι το 2009 έξι νεαροί προπηλάκισαν τον αντιπρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Θανάση Καραμπίνη, και έχτισαν το γραφείο του. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ταξίδεψε μέχρι την Ξάνθη για να υπερασπιστεί το δίκιο των χουλιγκάνων να διαμαρτύρονται όπως γουστάρουν, ακόμη και με μυστρί, λάσπη και τούβλα (η λάσπη κυριολεκτικά και μεταφορικά). Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του βουλευτή, «ο Τάσος Κουράκης επαίνεσε τη στάση των φοιτητών, οι οποίοι υπερασπίστηκαν τον δημόσιο χαρακτήρα του πανεπιστημίου, και καταφέρθηκε κατά του εισαγγελέα, ο οποίος στοχοποίησε τους έξι φοιτητές, που υλοποιούσαν απόφαση του συλλόγου τους, στρεφόμενος εμμέσως κατά του πανεπιστημιακού ασύλου». (Δελτίο Τύπου: «Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης παρευρέθη ως μάρτυρας υπεράσπισης σήμερα στη δίκη των έξι φοιτητών του Πολυτεχνείου Ξάνθης...» 27.10.2009) Φυσικά το δικαστήριο τους αθώωσε, διότι ο εισαγγελέας της έδρας διαπίστωσε ότι «τα αδικήματα της άσκησης βίας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης φαίνεται από τις καταθέσεις και τα στοιχεία της δικογραφίας ότι έχουν αντικειμενικά διαπραχθεί», αλλά οι κατηγορούμενοι «τελούσαν υπό νομική πλάνη, θεωρώντας ότι στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας αντίστοιχες ενέργειες καταγράφονται συχνά». Ετσι οι έξι «χτίστες», που φαίνονται και σε βίντεο να αρπάζουν από τον γιακά τον καθηγητή τους, αθωώθηκαν διότι νόμιζαν ότι «νόμος είναι το δίκιο του φοιτητή να προπηλακίζει τους πρυτάνεις»



@

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρία άτομα έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο αναπληρωτής καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Αγγελος Συρίγος. 

Αμέσως μετά την επίθεση στον καθηγητή οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν, το απόγευμα όμως η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 25χρονου καθώς και σε δύο προσαγωγές για το επεισόδιο. 


Ο ένας εκ των προσαχθέντων αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα.Ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου του έγιναν ράμματα στο κεφάλι.Ο καθηγητής περιέγραψε το επεισόδιο στα parapolitika.gr: «Ενώ πήγαινα στο Πάντειο είδα κάποιον να ζωγραφίζει με σπρέι τον τοίχο. Του είπα αυτό απαγορεύεται και μου είπε «γιατί; Δικός σου είναι ο τοίχος; Μετά ήρθαν άλλοι δύο. Ο τύπος με το σπρέι μου έβαψε το παντελόνι και με χτύπησε με το μπουκάλι στο κεφάλι. Έπεσα κάτω και οι άλλοι δύο αρχίσαν να με χτυπούν δυνατά με κλωτσιές».



Η Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά στην Αριστερά μέσα από αυτό το blog. 
Τσιρίξτε και ουρλιάξτε όλοι οι αριστεροί!!!