Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Το Πρωτόκολλο της Φρίκης (5)

Aφου ζητησα βοηθεια από τους δύο, την μητέρα μου και τον Καβέζο διαπροσωπικά, είχα και την απορία για τις σχέσεις των προηγουμενων ζωων και εγινε σαν ενα criminal case ολο το παιχνιδι όπου πρέπει με τα στοιχεια που έχουμε να εξετάσουμε την υπόθεση για το ποιοι ήμασταν, να λυσουμε την υποθεση και να την κλεισουμε. 





Παραλληλα χρησιμοποίησα την μαγεια των ανθρωπινων σχεσεων και της διαπροσωπικης επαφης. Δεν ένιωθα πια γιατρος αλλά magician. Ένιωθα εν μέσω του Μαίου να έχω μπει σε μυστήρια και μαγικά Χριστούγεννα.
Και εκείνο τον Μάιο έπαθα μια φλεγμονή στο δάχτυλο και πονούσα πολύ και είχε μουδιάσει όλο το χέρι μου, αντανακλούσε ο πόνος από το δάχτυλο  σαν ένα καρφί στον καρπό μου. Ορίστε να και η απόδειξη από το Λαϊκό με τις αντιβιώσεις.



Ήθελα να πάω αμέσως στο πρωτόκολλο τότε που πονούσα αφάνταστα στο χέρι μου και να τους πω ότι δεν μου αξίζει να πονάω άλλο και μου αξίζει η παρέα και η δική σου Γιάννη και η δική σου Σπύρο και η δική σου Ελένη και η δική σου Τριαντάφυλλε. Εξάλλου εγώ Γιάννη όλα τα προηγούμενα χρόνια μεγάλωνα για εσένα, ετοιμαζόμουνα για εσένα, ερωτευόμουνα για εσένα, για εσένα ήμουν το καλό και το κακό μου και δεν είχα μόνο έναν εαυτό.

Να τους πω  ότι ο Ιησους που λατρεύουν και αγαπάνε τόσα δισεκατομύρια άνθρωποι σε αυτήν την ενσάρκωση δεν είχε βρει ούτε μια αγκαλιά. Τι σημασία έχει όμως η Παλαιστίνη όταν εδώ στην Ελλάδα μπορείς να ακούσεις Βογιατζή, την πρώτη μας νύχτα, Καβέζο Ιωάννη αγαπημένε μαθητή μου.