Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Τα αιτήματά μου στο πεδίο της πολιτικής

Τα αιτήματά μου όσον αφόρα το πολιτικό πεδίο στην Ελλάδα...

Δεν θα ησυχάσω αν δεν δω να μπαίνουν μέσα:

1. Η Κανέλλη ως ηθικός αυτουργός των δολοφονιών Φουντούλη - Καπελώνη.

2. Ο Λαζόπουλος ως ηθικός αυτουργός των δολοφονιών που συντελέστηκαν στην Marfin.

3. Η Δούρου για την εγκληματική αμελεια που επέδειξε στο Μάτι.

4. Ο Καραμανλής ο πρώην υπουργός Μεταφορών για την εγκληματική αμελεια που επέδειξε ως υπουργός και είχε ως αποτέλεσμα το δυστύχημα των Τεμπών.

Συμβολικά θέλω επίσης:

1. Να ξανααπολυθούν και αν έχουν βγει στην σύνταξη να τους την κόψουν την σύνταξη από τις πρώην απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που άκουσον φόρεσαν αγκάθινα στεφάνια για να διαμαρτυρηθούν.


https://www.zougla.gr/greece/diamartiria-me-aga8ina-stefania-gia-tis-apolimenes-ka8aristries/

Φορώντας αγκάθινα στεφάνια και κρατώντας πανό στο οποίο αναγραφόταν «Σκούπα σε κυβέρνηση και μνημόνια» διαμαρτυρήθηκαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έξω από το υπουργείο Οικονομικών οι απολυμένες καθαρίστριες. Παράλληλα, ακούστηκαν πολλά συνθήματα, όπως «Στεφάνι με αγκάθια βάλαν στο Χριστό, στεφάνι μας φορέσατε για 500 ευρώ», αλλά και «Στουρνάρα να μην πας την Κυριακή εκκλησία». 

Είχαν το θράσος αυτές οι ξεδιάντροπες να παρομοιάσουν τον εαυτό τους με τον Χριστό. Ου να μου χαθείτε βολεμένα κοπρόσκυλα.

2. Να κλείσει ξανά η ΕΡΤ και να απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι της καθώς επίσης να περικοπούν οι συντάξεις τους. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που άκουσον άκουσον σήκωσαν μνημείο για να τιμήσουν λέει τους αγώνες των πεσόντων της ΕΡΤ.



https://www.newsbeast.gr/media/arthro/2751645/mnimio-gia-ton-agona-ton-ergazomenon-tis-ert-stini-i-pospert

Με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης ενημερώνει ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αποφάσισαν να τοποθετήσουν μνημείο εντός του προαυλίου του Ραδιομεγάρου. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση ο λόγος που προχωρούν σε αυτή την πράξη είναι «γιατί οι παρακαταθήκες, τα οράματα, οι αξίες, η αλληλεγγύη και η αυταπάρνηση, συστατικά αυτού του ανένδοτου αγώνα, πρέπει να μείνουν χαραγμένα στη μνήμη και να γίνουν ορόσημο και στις μελλοντικές γενιές». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η μνήμη είναι ένα από τα πρωταρχικά συστατικά στοιχεία της πορείας του ανθρώπου στους αιώνες. Χρέος όλων μας είναι να θυμόμαστε τους αγώνες για τα ιδανικά τους και την αιτία που έγιναν και να τιμούμε όλους αυτούς που τα έδωσαν όλα γι’ αυτό τον αγώνα, ορισμένοι ακόμα και τη ζωή τους. Έτσι κι εμείς, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε μνημείο εντός του προαυλίου του Ραδιομεγάρου, όχι γιατί ζήσαμε αυτή την πραγματικότητα και είμαστε πρωταγωνιστές – μαζί με την κοινωνία – του αγώνα ενάντια στο μαύρο, για τη δημοκρατία, για τα συνταγματικά μας δικαιώματα, για την ελευθεροφωνία, για το δικαίωμα στη ζωή και στη δουλειά, αλλά και γιατί οι παρακαταθήκες, τα οράματα, οι αξίες, η αλληλεγγύη και η αυταπάρνηση, συστατικά αυτού του ανένδοτου αγώνα, πρέπει να μείνουν χαραγμένα στη μνήμη και να γίνουν ορόσημο και στις μελλοντικές γενιές. Αυτός ο συνδικαλιστικός αγώνας που είχε καθαρό ιδεολογικό – πολιτικό πλαίσιο και εργατική – ταξική αναφορά και συνείδηση, ξαναεπιβεβαίωσε τη ρήση και τη μόνη σίγουρη λύση “Όλα με αγώνες κατακτιούνται, τίποτα δεν μας χαρίζεται”. Στο μνημείο “Μνήμες και χρέος”, θα τοποθετηθεί μοναδικό έργο αποτύπωσης του αγώνα, φιλοτεχνημένο από τον αλληλέγγυο της ERTopen, διεθνώς αναγνωρισμένο γλύπτη Κυριάκο Ρόκο που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να δημιουργήσει. “Όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει”. Εμείς δεν σβήνουμε τη φλόγα και τη δυναμική μας, κρατάμε τις μνήμες ζωντανές και τις ψυχές μας αδούλωτες, τις παρακαταθήκες “όρθιες” και συνεχίζουμε στους ίδιους στόχους και αξίες γι’ αυτές που αγωνιστήκαμε. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να επιβουλεύεται το δικό μας μέλλον και τη λειτουργία της ΕΡΤ, δεν επιτρέπουμε σε κανένα να βάζει «μαύρο» στη δημοκρατία και στις ζωές μας».

Μα τι ξετσιπωτσιά! Μνημείο υπέρ των βολεμένων της ΕΡΤ... Έλεος κάπου σε αυτήν την χώρα!

Αυτό με την ΕΡΤ και την περικοπή ακόμη και των συντάξεων των πρώην εργαζομένων της θα είναι και μια συμβολική κίνηση που θα αποτυπώνει τη δίκαιη τιμωρία των δημόσιων υπαλλήλων που καταχρέωσαν το δημόσιο όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν είμαι εκδικητικός. Από όσους από τους παραπάνω περικοπούν οι συντάξεις μπορούν να πάρουν την σύνταξη ανασφάλιστων υπερηλίκων για να μπορέσουν να ζήσουν...

3.Αφου δεν συννενοήθηκα με κανέναν ψυχίατρο... θέλω άμεσα να κλείσουν όλα τα ψυχιατρεία!!!

4. Και με τους ψυχιάτρους θα ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία. Θα άνοιξει μια λίστα για τον κάθε ψυχίατρο στην δικαιοσύνη. Όλοι οι ασθενείς τους θα έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν και να καταθέσουν στην δικαιοσύνη εάν τους βοήθησαν η όχι. Για κάθε ασθενή που θα καταθέτει ότι δεν τον βοήθησαν οι ψυχίατροι, ότι τον κατέστρεψαν δηλαδή ο κάθε ψυχίατρος θα εκτίει ποινή φυλάκισης 1 χρόνου μη εξαγοράσιμη και χωρίς αναστολή ενώ για κάθε ασθενή που θα καταθέτει ότι τον βοήθησε ένας ψυχίατρος θα αφαιρείται 1 χρόνος  φυλάκισης ενώ εάν το πρόσημο βγαίνει θετικό θα αμείβεται ο ψυχίατρος με 11.000 ευρώ για κάθε ασθενή. 

Έτσι όλοι οι ψυχίατροι θα περάσουν από την κρισάρα των ασθενών τους. Οι πραγματικά καλοί θα ανταμειφθούν και όλοι οι υπόλοιποι θα μπουν φυλακή για κάθε ασθενή που κατέστρεψαν.

Εγώ ο ίδιος θα καταθέσω πρώτος για την Μπάκα, τον Αγγελόπουλο, τον Τσίτα, τον Κοσιώνη και τον Βασιλάκο ότι δεν με βοήθησαν.  Θα εξαιρέσω τις δύο κύριες την Αναγνωσταρά και την κ. Σέλλη και θα μείνω ουδέτερος απέναντι τους δεν θα καταθέσω δηλαδή ούτε ότι με βοήθησαν ούτε ότι με κατέστρεψαν.

Προσοχή με εξαίρεση εμένα που θέλω να καταστρέψω και τον Βασιλάκο δικαίωμα να καταθέσουν υπέρ η κατά ενός ψυχιάτρου θα έχουν μόνο όσοι ασθενείς αποδεδειγμένα τους κουράρει είτε δηλαδή τους συνταγογραφουσαν φάρμακα είτε είχαν νοσηλεία σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό ψυχιατρείο, είτε έχουν κάποιο έγγραφο από αυτούς. Αυτο το κάνω τόσο υπερ τους όσο και κατά τους γιατί μπορεί να εμφανιστούν εξάλλου πολύ καλοθελητές που να θελήσουν να προστατέψουν τους γνωστούς ψυχιάτρους και να καταθέτουν υπέρ τους χωρίς να είναι ασθενείς τους.